24218
Modern Warfare 2
  • HappyHunter
    Killstreak gyakoriság a care package-ben:

14.78% - UAV
    14.78% - Ammo
    13.04% - Counter-UAV
    10.43% - Sentry Gun
    10.43% - Predator Missile
    9.57% - Precision Airstrike
    6.09% - Harrier Airstrike
    6.09% - Attack Helicopter
    4.35% - Pave Low
    4.35% - Stealth Bomber
    2.61% - Chopper Gunner
    2.61% - AC-130
    0.87% - EMP
  • Cingar
    van ami beleszamít,van ami nem.
    pl barmi ami csomag formajaban érkezik a levegőből az nem szamit a killstreakbe(care package,sentry), pavelow tudomasom szerint csak akkor szamit bele a killstreakedbe ha addig még nem haltal egyszer sem, minden mas beleszamit de ha nem így van úgyis kijavítanak

ritka szar most az IWnet, tegnap alig tudtam belepni barmiylen jatekba folyamat ledobott a hostrol vagy connection timed out stb, ma meg kilepek egy demolition jatekbol belepek egy domination utolso 3 percere persze veszitunk aztan vissza dob megint ugyan abba a demolitionbe amibol legelőször kileptem és ezt eljatszottam 2szer aminek az lett az eredmenye hogy lett +3 vesztett jatekom es kb meg se mozdultam bennük.
    nem ertem ha kilepek egy jatekbol miert dob ugyan abba vissza többször is...
  • rexsimus
    Igen, beleszámítanak. Helit érdemes halál után hívni, mert ha nem szedik le, össze hozhat még egyet neked :D
  • razzor two
    Urak!
    Lenne egy kérdésem! A COD 4-ben a killstreak azok az emberkék is beleszámítottak amit az általam hívott légitámadás vagy helikopter pusztított el! Itt nálam az ilyet nem adja hozzá a killstreakhez csak a kill-ek közt jelenik meg! Ennek így kell működnie??
  • morphologu
    és még ök akarnak pénzt kérni a DLC ért
  • Vackor1024
    csak így tovább Activision
  • cumpy1337
    akkor ez megint iwnet fail
  • Vackor1024
    Nálam nem is csatlakozik :)
  • DarkSector
    telepitsd újra.
    amúgy meg szar megint valami mert mindenhol brutális laggolások vannak, ahhoz képest hogy 16megás nettel nyomom.
    és megnéztem nem nálam szar a net.
  • Diktator74
    Sziasztok! Ha multiban nyomom 5-10perc után elszáll a game,mintha nem is ment volna!De ha privátot indítok,ott semmi problema.HELP!!Próbáltam:ujrarak,nvidia rdiver,rendszer vissaálítás,DirectX.Semmi nem segített,a multibol kilép!
  • DarkSector
    ez ellen nem tudsz tenni, lehet az iwnet-en állítottak valamit.
  • goodgamer
    Terminal mapon nem enged játszani a játék groundwar-ba. Van amikor lobbyból dob ki ahogy ez a map következik és van, hogy töltés közbe elér 15ig a számláló és visszadob a menübe, de 2 napja nem enged ezen a mapon játszani. Megnéztem private game-ben id, de úgy engedi. Nem értem mi lehet a gond. Valakinek valami ötlet? Vagy esetleg másnak is csinál ilyet?
  • DarkSector
    jó de az szar ha prestige előtt vagy, mert nincs már hová menjen a csík...:D
  • bigapó
    az túlzás, hogy szart se kaptál..ott van, hogy 10000 XP! az mi, smafu?

• DarkSector
    a poén hogy ezt a 2 prestige-ben szedtem össze, és mikor átválthattam volna prestige 4-be akkor állt 988-nál a számláló, mondom mielőtt átváltok megcsinálom a maradék 212 őlést, de szart se kaptam érte...:D
  • bigapó
    konkértan csak az első patch-ről tudok infot, mármint amit olvastam is, hogy miket változtattak, de ilyen elemeket nem fognak berakni, hogy eső, meg hulla a fán pluszban, hanem csak olxat ami bug, hiba a játékban. Ezeket csak azért nem vetted eddig észre, mert annyira jó a sztori és pörögnek az események, hogy nem figyeltél az ilyen kis dolgokra:)
    Szerintem is érdemes egyébként többször végigjátszani, nekem már 3. alkalommal volt meg, most a laptopokra és a hiányzó challange-ekre figyeltem. Már 47 van meg az 50-ből, de ezek is igazából Spec. Ops-osak, tehát a single már 100%-on van :)
    Maximalista vagyok némely dologban ;)
  • PredatorHUN
    Nem is tudtam ,hogy rakétavetőkkel ilyen magasra (VIII) is föl lehet menni. Nagyon durva.
  • F E R I
    hehehe én is majdnem itt járok vele, de lassan lesz megint rpg-m danger close pro-val
  • Szega87
  • DarkSector
    az szép:
  • Mester01

Neki van igaza!
  • sztoncsi
    Nézd át még vagy 10x hogy jól írtad e be, mert én is már a boltot is felhívtam, mikor az asszony jött rá, hogy elírtam egy betűt!

Én lediktáltattam vele is, és így bukott ki a dolog!
  • sztoncsi
    Hali!

Van egy eladó MW2 accom!
    Ha kell valakinek, akkor írjon 1 privet...
  • kBagyula #16574
    Néha xaraxik a steam. Nálam a friend list tűnik el időről időre, aztán rendbejön magától. Kb. 10 éve használom a steamet, sok problámám nem volt vele még.
  • xotyi
    Ez idáig rendben, de mikor beléptem az accountba akkor nem volt ott semmi telepített játék,a cd-kulcsot meg kérte másodszori telepítésnél,és mivel márt koprábban használtam ezért azt írta h helytelen vagy duplázott serial, ezért írtam a steameseknek.
  • kBagyula #16572
    Ha már rendelkeztél korábban steam profillal, akkor a steam telepítése és a bejelntkezés után a My Games fülön megtalálod az összes korábban megvásárolt játékot is. Jobb klikk a telepítendő játékon és már tölti is lefelé, majd csinál parancsikont és szól ha kész a dl és az install. CD kulcsot pedig annak idején amikor először használtad a progit beírtad már, az nem kell neki többet. Bejelentkezési név/e-mail cím és pw alapján azonosít.
  • xotyi
    Az volt a gond, h újra fel akartam rakni a játékot,a steam-es profilomba be is tudtam lépni, de mikor kérte a cd-kulcsot, az nem fogadta el, azt írta h Duplicated, és így nem telepítette a játékot, írtam a steam-nek a problémáról és ma rakták rendbe.
  • Firerock
    mi volt a baj?
  • Kicsikiraly
    eső nekem régen is volt.
  • xotyi
    Most kellemesen csalódtam a steam-ben, helyrerakták az accountomat 4 nappal a panasz után,mostmár okés:)
  • Unreal1942
    Nem igazán tudok rá válaszolni. Már nem is játszom vele.
  • drogosgeci
    a steam csak a megjelenés előtti warezt tudja kiiktatni a titkosított fájlokkal, de aztán ha kijön ugyanúgy feltörik, vagyis feltörnék a server fileokat, de most ugye nincsenek. így legalább eladtak 1-2 milliót pc-re is, nem úgy mint a 4ből amiből a megjelenés napján már a serverek 90%a tört volt..
    nincs konzol/tweakelés se, mindenki alap beállításokkal játszik. tek9 forumban van pár topic amiben összeszedték azt a pár parancsot amit cfg-ben átlehet írni,de sokra nem mész vele
  • Mester01
    Az a nem mind1! Nagy Arc lehet az Activision hogy ezt megmerte csinálni! :S De ha már egyszer Steamen keresztül lehet csatlakozni akkor mi értelme volt enek a hülyeségnek?! Mert ugye bár ha warezolni akarsz Steamen keresztül elehet felejteni (Már mint én ugy tudom hogy nem nagyon lehet Stemen keresztül Warezolni! De ha igen akkor én kérek elnézést :D) A másik kérdesemre tuddnál válaszolni?
  • Unreal1942
    Nem lehet keresni mert nincs szerver. Random csapatba sorsol és kiválasztja a legalkalmasabb hostot. Hol sikerül, hol nem.
    Hamar rá lehet unni sajnos. Ez a játék legnagyobb rákfenéje.
  • mascarun
    Lehet akkor mindig máshová figyeltem.xD
    De az eső az full kiesett nekem! Na de nembaj legalább megvan az élmény.
  • Mester01
    fiuk itt tenyleg nem lehet keressni magamnak servert? mindig a gép talál nekem egy automatikus servert?
    amugy meg van már tweakguide oldal? mert szeretenem kirakni a lagometer,fps mutatot és pár haszntalan grafikai beállitást kikapcsolni!
    köszi a választ előre is!
  • rexsimus
    Ezek alapból is benne voltak, legalább is az ernyős nekem rémlik.
  • DöflingR
    Amúgy onnan loptam a nevet :D:D:D
  • mascarun
    Elkezdtem megint a Single résszel játszani és most vagy a memóriám nem a régi vagy változott a játék is a javítások hatására!
    Az EMP után most valami jó kis zuhé van. Zuhog az eső és villámlik rendesen! Meg az első USA pályán is volt egy felakadt orosz ernyős aki nem rémlett nekem de így most már biztos vagyok benne hogy a patch ek változtattak egy két dolgon! Így érdemes többször végignyomni!
  • Kly
    Az biztos Fábry haverjáé, Döflinger Dodié :D