24218
Modern Warfare 2
  • morphologu
    7vége óta ebből áll nekem is a játék host lagg kidob volt olyan hogy 1 játék alatt 6szor hostolt aztán megadta magát és kirakott a szerver kicsit kezd elegem lenni eböl
  • DarkSector
    egyedi hiba lehet amúgy nem szokott szakadni.
  • bandi007
    Ez a Steam egy nagy rakás XAR....
    10 percenként szakad.
  • morphologu
    sziasztok nektek volt már olyan hogy miden honnan kidob csak a HTD-ot engedi ilyenkor mit lehet tenni?
  • elitehun
    Ilyen velem is volt csak én a tetőről varázsoltam le ugrással és szintén a levegőben állt :)
  • DarkSector
    amugy én egyszer az ellenség egy dobozát a pályán kívülről szereztem meg, csak annyit belógott, hogy odaugrottam érte, és amikor gyors beugrott a szöveg nyomtam az F-et, és ba+ a levegőben álltam amíg szedtem fel a cuccost....:D
  • HappyHunter
    Akkor te ne próbáld ki az Emergency drop-ot xD
  • madmanic
    nem sajnos

egy game egy steam acc
  • plaxi
    csá mindenki. Kis segítség kellene.Ha megveszem a gamét, akkor tudok játékon belül profilt váltani, hogy tesóm is tudjon játszani és ne egy stat alatt menejn minden? Előre is köszi.
  • Frank99
    tanulj egy kicsit magyarul, a p*nát (meg az elb*szást) hagyd ki, aztán írsz normális commentet...

amúgy meg kell tanulni azzal (is) célozni... (imho hogy hova dobod, punci....)

amúgy nem hiszem hogy muszáj ilyet kibeszélni itt magadból, sztem hamar repte lesz.

olyan szépen mennek a dolgok egy ideje, de mindig idetalál valaki, aki olyan, amilyen..
  • kBagyula #16627
    Ez még mindig jobb, mintha agyonütne. :)
  • DöflingR
    Oké, de én körültekintően körbenéztem és úgy hívtam ki a pakkot.. Mégis elbasztam:D
  • goodgamer
    Az idegesítő tud lenni, ha felakad valahova. Én underpasson szoktam megfeletkezni a pálya felett lévő autópálya darabról és néha oda esik a care package.^^
  • morphologu
    én ezért nem használok ilyent vagy ezért vagy mert társak lelőnek és elveszik vagy persze az elen akkor toppan oda és leszed nekem elegem lett ebből
  • DöflingR
    Ma több kerpekidzs-et is elbasztam ffa-ban, úgy, hogy fennakadtak valahol, vagy esetleg valami punci enemy fogta és ellopta. Így gondoltam nem szopok többet és elmegyek a map egyik sarkába ahová kevesebb eséllyel fut be valaki. Aztán ismét fail volt :\ Akkorát ordítottam, hogy nem igaz.. Az alábbi képen jól lehet látni mi a szitu:D
    Bocs ha érdektelen, de muszáj kibeszélnem magamból :D

(Xbox-ról játszom azért fotó)

• ProGabe #16622
    az hogy lehet, hogy mosh pitben global thermo war-t játszottam az előbb? :S

team deatchmatchnek írta. azt tudom, hogy 402 írta twitteren, lesz új játékmód, de harcore-ról beszélt
  • Szega87
    Multkor mutatta Dark Sector azt az Anti Tankos képet és megjött hozzá a kedvem, azóta quake stílusba nyomom :D
  • V43 1105
    COD2 Powaa :D
  • pisztácia
    Szerintem is jó az m16, de famas-al valamiért jobban tudok célozni.
    UMP-t én meg egyenesen gyűlölöm, mert az meg szór mint a...:D
  • Jaffa 2843
    és hirtelen a cod2-ben eltűnt, a sprinttel együtt :/
  • V43 1105
    UO-ban lehetett állitani :D
  • Barrett 50 Cal
    Köszi szépen,örök hála
    Bár a visszamásolásnál nem működött,h offline voltam.Viszont online-ra mentem,bemásoltam és minden a régi volt.Még1x kösz
  • Cingar
    nekem favorit az m16 meg az rpd :) mostansag sokat nyomulok interventionnel es probalom elsajatitani a hatekony quickscopeolast kisebb nagyobb sikerrel de lehet xboxra váltok még en sem tudom es felesleges addig eröltetni.
    masodlagos nalam is raffica de inkabb extended mags mint akimbo. submachineből talan ump de inkabb hatekony volt vele jatszani mint elvezetes.
  • pisztácia
    INTERVENTION mellé én mindig thermal-t használok. Azt ajánlom neked is, próbáld ki. Ja és a legjobb másodlagos fegyver a raffica akimbo:) lassan meglesz az 1000. kill:)
  • pisztácia
    hát igen, tényleg nem lenne vmi nagy munka beállítani...:S na mind1, így is nagyon jó fegyver.
  • morphologu
    ti szoktatok használni sniperhez ACOGt mert nem lenne rossz vele csak engem zavar hogy nem tudja vissza tartani a levegőt
  • morphologu
    Én is szoktam használni a FAMAS-t meg szerintem az ACR a legjobb bár látszik hogy sokan használják, én most a sniperrel vagyok egyfolytában mert 2 levelben szinte nem használtam egyiket sem most rákattantam BARRETT .50CAL meg a INTERVENTIONra mellé PP2000
  • Jaffa 2843
    sajnos a tüzelési módokat folyamatosan kihagyják a cod-okból, ami rettentő szomorú, hiszen minimális ráforditással tök sokat lehetne változtatni a gameplay-en
    amugy FAMAS valóban nagyon jó fegyver, egyike a kedvenc golyóköpőimnek :)
    igazábol az összes Assault-ot szeretem, kivéve talán az F2000-et, sniperből pedig az Intervention a kedvenc
  • pisztácia
    hát banyek, a FAMAS az új kedvenc fegyóm, vmi irgalmatlanul jó vele játszani. Amúgy más is használja? Ja meg nem lehet beállítani, hogy ne 3 golyót lőjön ki, hanem 1-et? Amugy aki nem használta, próbálja, ki, kurva jó:)
  • razzor two
    Még egyszer, köszönöm! Nem olvastad félre! Az MW2-re értettem a kérdést!
    Elnézést másoktól, ha félreérthető voltam!
  • DarkSector
    a 2 együtt, és a 2mappa elmentésénél vagy visszamásolásnál legyél kijelentkezve.
    lehet müködik csak önmagában az userdata nemtudni, de a 2 együttes mentése az biztos.
  • Barrett 50 Cal
    programfiles/steam/userdata ez tartalmazza a multi mentést?

programfiles/steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/players
    ezt próbáltam már,de nem jött össze,ugyanolyan volt minden
  • Frank99
    sztem többször olvasva sem tudsz olvasni....

programfiles/steam/userdata

valamint programfiles/steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/players
  • goodgamer
    Te olvastad félre. Úgy értette, hogy a CoD4-ben tudja hogyan működik a killstreak, de itt a MW2-ben nem igazán értette miért nem növeli pár dolog a killstreaket.Olvasd el figyelmesebben.:)
  • rexsimus
    CoD 4 re kérdezte a killstreakeket :)
  • Barrett 50 Cal
    Hi!
    Többször visszaolvastam,h megtudjam hol vannak a multi mentések,de nem találtam ilyen hsz-t.Vki megtudná mondani hol van
    Azt szeretném,h most 5.prestige max-on vok,mondjuk eltolom prestige 8-ig és a kimásolt mentéseimet visszamásolom,felülírom és újra 5.prestige-en vok.Nagyjából ez lenne az elképzelésem.
  • razzor two
    Köszönöm!
    Így már értem...
    Pár dologgal akkor nem tudsz előre jutni, mert az a levegőből jön...
  • Cingar
    elolvastam de nem tudom mire gondolsz :)
  • rexsimus
    Olvasd el még egyszer a kommentet amire válaszoltál! :)
  • pisztácia
    Ez komoly. Ahoz képest hogy milyen kicsi az esélye, szinte mar az a ritka ha UAV ot vagy ammo-t ad. :) De EMP-t is adott már 3szor:)