24218
Modern Warfare 2
-
lydog #16679 Hella. $killes player skilles klánt keres warozni. Csekkolni itt:
eamil: [email protected] -
Unreal1942 #16678 De én igen és eladom neked. privi. -
bocs
nem unta még még senki
megszabadítanám tőle és még kb:6000ft-ot is adnék -
ok, köszi, megpróbálom -
madmanic #16675 feladatkezelőben állítsd le a steamet és indítsd újra a gamet, menni fog.. -
-
sziasztok.
lehet hogy ki lett már tárgyalva, de mi van akkor, ha a steam szinkronizálni akarja a játékomat, amit aztán abbahagy, és nem hagy játszani se on-, se offline?
múltkor is volt egy ilyenem, de túl gyorsan elmúlt hogy foglalkozzak vele, de most kitudja meddig fog tartani.
tud erről valaki valamit? -
Megjelent egy 5 perc 17 másodperces kommentárral elátott videó a Stimulus mappackageről azaz az első DLC-ről egy XBOX magazin révén. Érdemes végignézni annak aki még nem látta.
KATT a LINKRE :----) -
HUN BECSEHELY #16671 Valakinek CODMW2? -
a challange-ekben írja, hogy mit fogsz kapni érte, XP-t vagy mást. -
2 ill. 5 után title, 10 után emblem. -
Shadow DooM #16668 Mennyi EMP elsütés után kap valamit az ember,valami emblémát vagy ilyesmit?!Aki tudja irja meg!köszi -
Cingar #16667 nem lenne baj a dlcekkel sem ha valami nagymennyisegu ujdonsagot takarna nem 5 rohadas mapot. Ennyi tartalomert nem az a baj hogy 4000rugot kernek , az a baj hogy egyaltalan eszukbe jut valamit is kerni cserebe. -
Puhos #16666 A próféta szóljon belőled! -
Ha nem ingyenes a mappack, azzal az lesz a gáz, hogy az így is alacsony playerszámot (illetve az ijesztően alacsony "kompatibilis" (nem világ 2 felén levő) playercsoportokat nézve) megosztja, ami katasztrófához vezet... így is nehezen talál néha szervert, ami nem annyira laggos etc, hát ha majd kb. fele annyi playerből kell választania... és a fele a legoptimálisabb mind2 oldal számára...
eleve nem értem hogy lehet DLCként (oké, DLC mint downloadable content, de mégis csak a fizetős dolgokat takarja általában) eladni egy KIBASZOTT MAPPACKot... -
éppenséggel pont ezért hoztam fel, nem egyforma a két kategória és éppen ezért nem fognak elkérni érte ennyi pénzt...szerintem semmit nem fognak kérni érte..pont ezért :) -
Puhos #16663 Igen, ez nem WOW, de sajnos ahogy jönnek az újabbnál újabb hírek az ember kezd egy kicsit szorongani. Mert ugye a hírekben azt lehet olvasni, hogy majd a demóért is pénzt kérnek.
Idézet:
" A hírek szerint ugyanis az EA arra készült, hogy a későbbiek során 10-15 dollárért adjon ki még a megjelenés előtt egy nem teljes verziót - igaz, ez a kiadás a klasszikus demónál azért jóval többet mutatna a játékból." -
Azért a WoW-ban azért a havi 3 rugóért komoly minőséget kapsz. Nem lehet összehasonlítani. -
nem lehet tudni, igen, jól érted.
Szerény véleményem az, hogy természetesen lehet multizni továbbra is vele, viszont mikor az új mappok kerülnének betöltésre, akkor azt akinek nincs meg kivágja a gép (game lobby closed vagy ilyesmi üzivel) és mondjuk még azt is írni fogja, hogy ha esetleg érdekelne a dolog akkor tőcsd le innen és innen, ingyen...(majd meglássuk).
annyira nem hülyék ők sem, hogy megkockáztassák azt, hgoy nem engedik játszani azt aki nem akar fizetni 5 új mappért. tudjátok mekkora lázadás lenne? nem a pénzről van szó, mert külföldön fillérekért adnák (kis túlzással), de itt elvekről van szó. ez azért mégsem egy WOW, hogy minden hónapban fizessünk érte... -
Puhos #16660 Igen a Vér Pistikék, velük tényleg sok a "baj". De én személy szerint már régen túl vagyok ezen a korszakon, és gondolom hogy sokan mások is akik megvették a játékot. -
mivel 'usankában úgyis addig sír a sok Vér István a szüleinek, hogy úgyis kifogják csengetni érte és ez a tendencia majd szépen arra fogja ösztönözni a sok "nagyeszűt", hogy dobjuk ki pénzért a nagy semmit "ojrópába, főleg a 'jurtában lakó éhesnevűeknek' lásd mi...
-
ezt nekik nehogy már ők döntsék el megveszem vagy nem.
-
Puhos #16657 Szomorú lennék, mert nem azért adtam ki a játékért közel 10,000 Ft-ot, hogy egy DLC miatt ne tudjak tovább játszani. Ilyenkor felvetődik bennem és gondolom, hogy sokakban is az a kérdés "minek akkor eredeti játékot venni?". -
madmanic #16656 logikus lenne hogy azokat akik feltették a kieget azokat külön kezeli..
de IW ről lévén szó kinézem belőlük hogy nem játszol többet kieg nélkül.. -
Puhos #16655 Köszi. Ha jól értelmezem a válaszodat, akkor nem lehet még tudni azt, hogy aki majd nem rakja fel a DLC-t az esetleg tud-e tovább játszani a multival? -
nem hülyeség, de ezt csak április vége felé tudjuk meg, amikor megjelenik az a bizonyos DLC. addig minden ami találgatás, na az a hülyeség... -
Puhos #16653 Azt lehet-e már tudni, hogy a közelgő DLC fizetős lesz-e vagy esetleg ingyenes. És még egy kérdés, ha fizetős lesz akkor az is tud tovább multizni aki nem veszi meg a DLC-t? Bocsi ha hülyeséget kérdeztem! -
na sikerült megint bekerülni ground war-ban egy olyan host-ra, hogy egyből free for all lett belőle és csapattársakat is lehet lőni... szánalom, hogy egyesek ilyenekkel töltik a napjaikat, hogy így hackerkedjenek... -
Ja, Én meg tegnapelőtt kimaxoltam a Spec.ops-ot és az Achievement-eket :) -
Ez már kezdetek óta ki van rakva, igaz, nem ezzel a kezdőoldallal (ha jól láttam), de aki tud egy kicsit internetet kezelni, az megtalálja amit szeretne. Azért köszi a felhívást. -
ajánlom mindenkinek ezt az oldalt, minden le van írva
esetleg bannerba i s ki lehetne tenni
CoD Wiki -
sziasztok ha mondjuk full megvan a basic training challenges akkor ad valamit embélma v. titlet? -
Nahát egy keszthelyi :D Nálam is működött.
Fibernet Kábel; Zalaszentgrót. -
Stimulus Package-ről (tavaszi DLC-ről) egy kis infó:
- 5 új pálya (ebből kettő a CoD4-ből már jól ismert Crash és Overgrown)
- Április 29-én jön PC-re (...és PS-re, boxra egy hónappal korábban)
- A pletykákkal ellentétben a pályákon kívül más újításokat (valószínűleg) nem fog tartalmazni.
-
több mint 1 órát játszottam, most léptem ki, gond nélkül.
enternet adsl, matáv, keszthely. -
meghalt a steam vagy az Iwnet azt írja ki nekem hogy jelentkezzek be a steambe most mi az isten van meg próbál szinkronizálni de semmi? -
most felmegyek és írok, mi axar van.... -
Engem, is ledobál most a steam, egyfolytában kijelentkezik. -
ááá ez egyre szarabb, kicsit idegesítő, hogy 10 rongyért egy gyakorlatilag működésképtelen "izé"-t adtak... -
Steam még mindig jó, és esetleg az IWnet a szar :)