24218
Modern Warfare 2
  • lydog
    Hella. $killes player skilles klánt keres warozni. Csekkolni itt:
    eamil: [email protected]
  • Unreal1942
    De én igen és eladom neked. privi.
  • Antal99
    bocs

nem unta még még senki

megszabadítanám tőle és még kb:6000ft-ot is adnék
  • newszepiking
    ok, köszi, megpróbálom
  • madmanic
    feladatkezelőben állítsd le a steamet és indítsd újra a gamet, menni fog..
  • drogosgeci
  • newszepiking
    sziasztok.
    lehet hogy ki lett már tárgyalva, de mi van akkor, ha a steam szinkronizálni akarja a játékomat, amit aztán abbahagy, és nem hagy játszani se on-, se offline?
    múltkor is volt egy ilyenem, de túl gyorsan elmúlt hogy foglalkozzak vele, de most kitudja meddig fog tartani.
    tud erről valaki valamit?
  • Szega87
    Megjelent egy 5 perc 17 másodperces kommentárral elátott videó a Stimulus mappackageről azaz az első DLC-ről egy XBOX magazin révén. Érdemes végignézni annak aki még nem látta.

KATT a LINKRE :----)
  • HUN BECSEHELY
    Valakinek CODMW2?
  • bigapó
    a challange-ekben írja, hogy mit fogsz kapni érte, XP-t vagy mást.
  • Kly
    2 ill. 5 után title, 10 után emblem.
  • Shadow DooM
    Mennyi EMP elsütés után kap valamit az ember,valami emblémát vagy ilyesmit?!Aki tudja irja meg!köszi
  • Cingar
    nem lenne baj a dlcekkel sem ha valami nagymennyisegu ujdonsagot takarna nem 5 rohadas mapot. Ennyi tartalomert nem az a baj hogy 4000rugot kernek , az a baj hogy egyaltalan eszukbe jut valamit is kerni cserebe.
  • Puhos
    A próféta szóljon belőled!
  • armageddon666
    Ha nem ingyenes a mappack, azzal az lesz a gáz, hogy az így is alacsony playerszámot (illetve az ijesztően alacsony "kompatibilis" (nem világ 2 felén levő) playercsoportokat nézve) megosztja, ami katasztrófához vezet... így is nehezen talál néha szervert, ami nem annyira laggos etc, hát ha majd kb. fele annyi playerből kell választania... és a fele a legoptimálisabb mind2 oldal számára...

eleve nem értem hogy lehet DLCként (oké, DLC mint downloadable content, de mégis csak a fizetős dolgokat takarja általában) eladni egy KIBASZOTT MAPPACKot...
  • bigapó
    éppenséggel pont ezért hoztam fel, nem egyforma a két kategória és éppen ezért nem fognak elkérni érte ennyi pénzt...szerintem semmit nem fognak kérni érte..pont ezért :)
  • Puhos
    Igen, ez nem WOW, de sajnos ahogy jönnek az újabbnál újabb hírek az ember kezd egy kicsit szorongani. Mert ugye a hírekben azt lehet olvasni, hogy majd a demóért is pénzt kérnek.
    Idézet:
    " A hírek szerint ugyanis az EA arra készült, hogy a későbbiek során 10-15 dollárért adjon ki még a megjelenés előtt egy nem teljes verziót - igaz, ez a kiadás a klasszikus demónál azért jóval többet mutatna a játékból."
  • Scouser
    Azért a WoW-ban azért a havi 3 rugóért komoly minőséget kapsz. Nem lehet összehasonlítani.
  • bigapó
    nem lehet tudni, igen, jól érted.

Szerény véleményem az, hogy természetesen lehet multizni továbbra is vele, viszont mikor az új mappok kerülnének betöltésre, akkor azt akinek nincs meg kivágja a gép (game lobby closed vagy ilyesmi üzivel) és mondjuk még azt is írni fogja, hogy ha esetleg érdekelne a dolog akkor tőcsd le innen és innen, ingyen...(majd meglássuk).

annyira nem hülyék ők sem, hogy megkockáztassák azt, hgoy nem engedik játszani azt aki nem akar fizetni 5 új mappért. tudjátok mekkora lázadás lenne? nem a pénzről van szó, mert külföldön fillérekért adnák (kis túlzással), de itt elvekről van szó. ez azért mégsem egy WOW, hogy minden hónapban fizessünk érte...
  • Puhos
    Igen a Vér Pistikék, velük tényleg sok a "baj". De én személy szerint már régen túl vagyok ezen a korszakon, és gondolom hogy sokan mások is akik megvették a játékot.
  • F E R I
    mivel 'usankában úgyis addig sír a sok Vér István a szüleinek, hogy úgyis kifogják csengetni érte és ez a tendencia majd szépen arra fogja ösztönözni a sok "nagyeszűt", hogy dobjuk ki pénzért a nagy semmit "ojrópába, főleg a 'jurtában lakó éhesnevűeknek' lásd mi...
  • morphologu
    ezt nekik nehogy már ők döntsék el megveszem vagy nem.
  • Puhos
    Szomorú lennék, mert nem azért adtam ki a játékért közel 10,000 Ft-ot, hogy egy DLC miatt ne tudjak tovább játszani. Ilyenkor felvetődik bennem és gondolom, hogy sokakban is az a kérdés "minek akkor eredeti játékot venni?".
  • madmanic
    logikus lenne hogy azokat akik feltették a kieget azokat külön kezeli..

de IW ről lévén szó kinézem belőlük hogy nem játszol többet kieg nélkül..
  • Puhos
    Köszi. Ha jól értelmezem a válaszodat, akkor nem lehet még tudni azt, hogy aki majd nem rakja fel a DLC-t az esetleg tud-e tovább játszani a multival?
  • bigapó
    nem hülyeség, de ezt csak április vége felé tudjuk meg, amikor megjelenik az a bizonyos DLC. addig minden ami találgatás, na az a hülyeség...
  • Puhos
    Azt lehet-e már tudni, hogy a közelgő DLC fizetős lesz-e vagy esetleg ingyenes. És még egy kérdés, ha fizetős lesz akkor az is tud tovább multizni aki nem veszi meg a DLC-t? Bocsi ha hülyeséget kérdeztem!
  • F E R I
    na sikerült megint bekerülni ground war-ban egy olyan host-ra, hogy egyből free for all lett belőle és csapattársakat is lehet lőni... szánalom, hogy egyesek ilyenekkel töltik a napjaikat, hogy így hackerkedjenek...
  • bigapó
    Ja, Én meg tegnapelőtt kimaxoltam a Spec.ops-ot és az Achievement-eket :)
  • bigapó
    Ez már kezdetek óta ki van rakva, igaz, nem ezzel a kezdőoldallal (ha jól láttam), de aki tud egy kicsit internetet kezelni, az megtalálja amit szeretne. Azért köszi a felhívást.
  • Jaffa 2843
    ajánlom mindenkinek ezt az oldalt, minden le van írva
    esetleg bannerba i s ki lehetne tenni
    CoD Wiki
  • morphologu
    sziasztok ha mondjuk full megvan a basic training challenges akkor ad valamit embélma v. titlet?
  • kigyi
    Nahát egy keszthelyi :D Nálam is működött.
    Fibernet Kábel; Zalaszentgrót.
  • Kly
    Stimulus Package-ről (tavaszi DLC-ről) egy kis infó:

- 5 új pálya (ebből kettő a CoD4-ből már jól ismert Crash és Overgrown)
    - Április 29-én jön PC-re (...és PS-re, boxra egy hónappal korábban)
    - A pletykákkal ellentétben a pályákon kívül más újításokat (valószínűleg) nem fog tartalmazni.
  • Frank99
    több mint 1 órát játszottam, most léptem ki, gond nélkül.
    enternet adsl, matáv, keszthely.
  • morphologu
    meghalt a steam vagy az Iwnet azt írja ki nekem hogy jelentkezzek be a steambe most mi az isten van meg próbál szinkronizálni de semmi?
  • Frank99
    most felmegyek és írok, mi axar van....
  • goodgamer
    Engem, is ledobál most a steam, egyfolytában kijelentkezik.
  • F E R I
    ááá ez egyre szarabb, kicsit idegesítő, hogy 10 rongyért egy gyakorlatilag működésképtelen "izé"-t adtak...
  • armageddon666
    Steam még mindig jó, és esetleg az IWnet a szar :)