24218
Modern Warfare 2
-
lydog #16719 Irogatom hogy clant keresek de egyaltalan van valami war rules vagy valami mw2 re meg egyaltalan warozik valaki komojabban?:) vagy ez lehettetlen mw2 höz... direkt ezért vettem meg ezt a retket hogy warozzak végre eredetivel mivel cod4em nem volt eredetibe erre tessék... szánalmas xar az egész infinity meg activision meg banom is ki a reteks rakta össze ezt a szennyt... :'( -
madmanic #16718 létezik de lekapcsolták Afganisztánban..
Nem tudták eldönteni, hogy ingyombingyom vagy tálib-e.. -
létezik... én láttam, igaz nem tojásokat tojt, ráadásul még csak nem is tejcsoki izűt....:) -
Azt mondták létezik a húsvéti nyuszi, lehet, hogy hazudtak? -
asszonták hogy nem lesznek csíterek mert kiszedték a dedikált szervereket, akkor lehet hazudtak? -
cheaterek mindenhol vannak -
de geci csíterek vannak mnostanában neten, ezt nem hiszem el, én meg ezért a szarért pénzt adtam -
lydog #16712 Clan keresek Warozni. (origi mw2) Skill is O. :D
ide irni: [email protected] -
A dolog lényege, hogy legalább 30 lábat (~9 métert) zuhanj és halj meg utána, ergo ne használj commando prot.
Highrise nem a legjobb map erre a célra (a scriptelt auto-meghalás miatt), bár ezen a pályán se kivitelezhetetlen a challenge megszerzése. -
Puhos #16710 Quarry -
Pályaneveket nem tudom, de a kőbányás vagy milyen pályánál (sok fehér kocka, középen talán daru, meg silók, meg épületek is vannak) fel lehet mászni a magas épületben kívülről meg belülről is. Platform két szélén ablak. Abból kiugrassz akkor megkapod asszem. -
köszönöm
az acountom marad?
warezzal elértem 70-es szintet ez befolyásol bármit?
-
hát ez érdekes Afgánnál leugrotta ott és semmi most már tényleg nem értem? És még neki is futottam. -
A steamen keresztül leszedi magának a patcheket. -
patch 1.82?kell? -
elindítod a steam ben a mulitplayert!
ott meg már eligazodsz! -
segítsetek
ha megveszem feltelepítem utána mit kell csinálnom,hogy multizhassak?
köszönöm -
Gondolom legalább oldalt a semmibe ugrottál mi?
-
mert már próbáltam a Highrise pályán és nem kaptam meg, hmm ez érdekes na mind1 köszi. Akkor majd ott. -
asszem 30méternél magasabbról kell leugrani és meghallni
erre jó hely az afgánon ott ahol iylen matracock vannak alatta,csak messzebb kell ugrani és kész is -
köszi a segítséget -
???????????????????????????????
Ha már a kiképzésnél elvérzel akkor lehet keresned kellene valami egyszerűbb játékot!

-
segítsen valaki a basic trainigbe a goodbye azt nem értem milyen falról essek le, mert már potyogtam már le de nem kaptam semmit és csak ezt kel megcsinálnom a basicben.
-
jaja, az mekkora filing lenne már, ha ugróakna is lenne :) az a rész tök jó single-ben. -
Puhos #16695 Nem tudom, hogy kinek hogy működik a játék, de nálam minden egyes TDM Exp. után "Game lobby closed" volt. -
Nekem ezzel nincs problémám mert igencsak németesen lövöm az ellent!
Amíg mozog addig kelepel a karabély! :)
Mellesleg azon gondolkodtam mostanában hogy az ugro beccit kihagyták a multiból! [gyk. az ugró akna] -
rexsimus #16693 Próbáld ki. Használd te is. -
elegem van....ez a játék egy unfair szar -
sajnos igen
-
sajnos ez egy ilyen játék.... -
Ismerős érzés :/ -
szerintem elég idegesítő mikor telenyomom ólommal ö meg lepufogtat egy pisztollyal. Meg volt már olyan is hogy barrettel lekaptam az ablakból (elég nagy távolságból) ő persze nyomott 1 hanyast last standal és lelőt egy retek pisztollyal ez baromi nem fer. -
madmanic #16687 én is minden hónapban ezt érzem pár napig.. -
Mert?
egy dologgal több, amihez alkalmazkodni kell.
Mi a baj vele? Hogy valaki vérzés közben rád lő? -
istenem hogy kitekerném a nyakát annak aki kitalálta a Last Standot -
lydog #16684 Aktív War-ra alkalmas clánt keresek. Skill megvan :)
irni ide: [email protected] -
komoly minőség? a szerverekre gondolsz vagy a játékra? -
akkor veled is baj van?

-
Gabor_(HSF) #16681 Persze hogy nem!mivel a WoW az idioták játéka és csak is a hormonzavaros eggyügyüektől,lehet kicsikarni,havi 3k-t..
Mondom ezt annak ellenére,hogy a fiaim évekig játszottak vele.. -
hmmm igazi RPG-s danger close pro-val meg scavenger perkekkel hmm nyami