24218
Modern Warfare 2
-
CBzi akartam 1 srác ellen mw2be, nézegettem miket irogattak róla az ellenfelek, érdemes megnézegetni:
geel -
Nem mindegy miért utál. Ez az utálat általában konkrét emberre nem az egész csapatra szokott irányulni.
Múltkor egy gránátvetőzősködő klánnal rakott minket össze, szánalmasak voltak. Mást nem is használtak, egyáltalán (Scrapyardon). Azt hiszem, végigjátszottuk azért.
Legutóbb pedig egy gyerek rohangászott shotival úgy, hogy méterekről betalált, mégis nyerünk(hiába volt ikszezer ölése), de utáltuk őt. : D -
"A játékokban is szeretem, ha utál az ellenség, mert akkor nyerőben vagyunk"
Egy haverom szokta mondogatni.
-
na most már 10-ből 2 legalább hackelt server, ahová berak, legújabb "fincsiség" a hardcore domination ground war-ban 200 helyett 1000 pontig, aztán volt egy olyan, amikor a mesterlövészpuskák automata üzemmódban (még az intervention is) küldték az ellent kifogyhatatlan lőszerrel... De sok ideje van egyeseknek istenem... -
killerkocka #16805 Hetedik prestige* -
killerkocka #16804 Hát jónak jó, csak ennyi csaló ne lenne, igaz én nem a cheatereket unom, hanem hogy ha jobb vagyok, akkor engem cheatereznek érte ok nélkül, ettől már kimegy a hajam rendesen és nem tudok ellene mit tenni
=-ik prestigemet ostromlom és már félek a végjátéktól, mert akkor már levelhacker is leszek sokak szemében xD
-
Üdv a csapatban :-) -
oregon1987 #16802 Tegnap délután megjött a Modern Warfare 2-öm! 6000-ért vettem a teszveszen bontatlan volt vadi új! Mostanáig toltam! :D Azért így sokkal jobb mint tört szerveren! -
Balix90 #16801 hi vki felvehetne Steamen: balix1990
haverral ketten toljuk de ektten nem lehet olyan angy megváltó összjátékot tolni jobb lennne ha többen lennénk :D -
Nagyon remélem hogy ez nem tréfa. De sajnos minden jel szerint az mert a MW2 oldalán nincs róla semmi se sehol máshol sem
-
hát azt nem írhatom hogy a steam-et törje ketté....:) -
bocs h nem linkeltem, de végre egy jó hír... -
Puhos #16797 A lemeznek mi köze van ehhez? -
törd ketté a lemezt. -
erre a "Steam mustbe running..." problémára van már megoldás?
egyszer jó aztán úrjaindítom a gépet akkor szar,újraindítom a sztímet megint jó,aztán ah újraindítom akkor megint szar -
madmanic #16794 #16792+#16791 =#33583
miért?
-
#16792+#16791? -
április 1?... -
Pedig ez április tréfa* 1., bizony, a fejlesztők hamarabb közösülnek pacival, míg dedicated = normális játék, rakjanak bele...
*mondjuk nem értem mi benne a vicces :/ -
Blinggel. -
madmanic #16789 bár ahogy a naptárra pillantok...
-
Puhos #16788 Mármint a dlc-t?
-
madmanic #16787 de csak az játszhat rajta aki megveszi a kieget gondolom...
-
Remélem, hogy nem poénnak szánták ezt a hírt. Mellesleg november kicsit még odébb van... -
madmanic #16785 Lesznek dedikált szerverek november előtt 
Annyira örömködsz be is linkelhetted volna
-
Puhos #16784 De még eléggé sokára. Már sokkal hamarabb kellett volna!!! -
Puhos #16783 Szia.
"ACR+Holographic Sight+FMJ" a két kiegészítőt egyszerre hogy tudod kiválasztani? -
Jönnek* -
wáááááá, totalcod.hu oldalt nézzétek!!!
Könnek a dedikált szerevereeeeeeek!!! JEEE:D -
Vagy a másik amit előszeretettel használtam:
ACR+Holographic Sight+FMJ
M1014+Grip+FMJ
Semtex
Stun Granade
Bling Pro
Stoppin Power Pro
SitRep
Final Stand -
Az én classom eredetileg:
ACR+FMJ
M1014+Grip
Semtex
Stun Granade
Scavenger Pro
Stopping power Pro
Ninja Pro
+Final Stand
Most nem ezt használom mert elkezdtem a Prestige-t
-
ja és final stand -
Nekem az alap class:
- Tar-21 + silencer
- Striker + grip
claymore + stun
perk: scavenger pro, stopping power pro, ninja pro -
Azért észrevehető a különbség az igazi katona és a játék között. Míg játékban futva lövöldözte a célpontokat a játékos addig a katona egy helyről leszedte azokat a célpontokat amiket le tudott onnan és utána ment tovább. -
http://www.youtube.com/watch?v=_oB3sd7n7jo
Modern Warfare 2 challenge -
Az akimbok annyira nem zavarnak, RPD vagy Tar, a két legjobb haverom általában segít ha jönnek. A gl már elég idegesítő, főleg ha látod, hogy a hülyéje tényleg csakis azzal megy.
A Sniper is érdekes kérdés, én elég sok olyannal találkoztam, akinek volt skillje rendesen, tudtak lőni, és ügyesen váltogatták a rejtekhelyeket, nehéz volt őket elkapni. Inkább az ilyenből van több, a balf* sniper szerintem kevés, eléggé pörög ahhoz ez a játék, hogy simán bedarálják őket. -
Sztem manapság már senki nem használ nuke-ot mert unalmas XD -
Ha rohadtul tele van a tököm a sniperrel, és leszed egymás után kétszer, akkor harmadjára már repül az RPG danger close pro-val, mert nehogy már a végén összehozzon egy choppert vagy ac 130-at és nuke-ja legyen... -
Mármint a baj benne az hogy meglát jobb gomb utána rögtön bal gomb és már halott is vagyok Ő meg rohan tovább. -
És sajna 10-ből vagy 7 használ intervention-t stopping powerrel és fmj-vel :S