24218
Modern Warfare 2
  • Szega87
    CBzi akartam 1 srác ellen mw2be, nézegettem miket irogattak róla az ellenfelek, érdemes megnézegetni:

geel
  • böröczk
    Nem mindegy miért utál. Ez az utálat általában konkrét emberre nem az egész csapatra szokott irányulni.
    Múltkor egy gránátvetőzősködő klánnal rakott minket össze, szánalmasak voltak. Mást nem is használtak, egyáltalán (Scrapyardon). Azt hiszem, végigjátszottuk azért.
    Legutóbb pedig egy gyerek rohangászott shotival úgy, hogy méterekről betalált, mégis nyerünk(hiába volt ikszezer ölése), de utáltuk őt. : D
  • kBagyula #16807
    "A játékokban is szeretem, ha utál az ellenség, mert akkor nyerőben vagyunk"
    Egy haverom szokta mondogatni.

• F E R I
    na most már 10-ből 2 legalább hackelt server, ahová berak, legújabb "fincsiség" a hardcore domination ground war-ban 200 helyett 1000 pontig, aztán volt egy olyan, amikor a mesterlövészpuskák automata üzemmódban (még az intervention is) küldték az ellent kifogyhatatlan lőszerrel... De sok ideje van egyeseknek istenem...
  • killerkocka
    Hetedik prestige*
  • killerkocka
    Hát jónak jó, csak ennyi csaló ne lenne, igaz én nem a cheatereket unom, hanem hogy ha jobb vagyok, akkor engem cheatereznek érte ok nélkül, ettől már kimegy a hajam rendesen és nem tudok ellene mit tenni =-ik prestigemet ostromlom és már félek a végjátéktól, mert akkor már levelhacker is leszek sokak szemében xD
  • V43 1105
    Üdv a csapatban :-)
  • oregon1987
    Tegnap délután megjött a Modern Warfare 2-öm! 6000-ért vettem a teszveszen bontatlan volt vadi új! Mostanáig toltam! :D Azért így sokkal jobb mint tört szerveren!
  • Balix90
    hi vki felvehetne Steamen: balix1990
    haverral ketten toljuk de ektten nem lehet olyan angy megváltó összjátékot tolni jobb lennne ha többen lennénk :D
  • elitehun
    Nagyon remélem hogy ez nem tréfa. De sajnos minden jel szerint az mert a MW2 oldalán nincs róla semmi se sehol máshol sem
  • DarkSector
    hát azt nem írhatom hogy a steam-et törje ketté....:)
  • pisztácia
    bocs h nem linkeltem, de végre egy jó hír...
  • Puhos
    A lemeznek mi köze van ehhez?
  • DarkSector
    törd ketté a lemezt.
  • Firerock
    erre a "Steam mustbe running..." problémára van már megoldás?
    egyszer jó aztán úrjaindítom a gépet akkor szar,újraindítom a sztímet megint jó,aztán ah újraindítom akkor megint szar
  • madmanic
    #16792+#16791 =#33583

miért?
  • armageddon666
    #16792+#16791?
  • armageddon666
    április 1?...
  • Kandurex
    Pedig ez április tréfa* 1., bizony, a fejlesztők hamarabb közösülnek pacival, míg dedicated = normális játék, rakjanak bele...

*mondjuk nem értem mi benne a vicces :/
  • Kly
    Blinggel.
  • madmanic
    bár ahogy a naptárra pillantok...
  • Puhos
    Mármint a dlc-t?
  • madmanic
    de csak az játszhat rajta aki megveszi a kieget gondolom...

• Kly
    Remélem, hogy nem poénnak szánták ezt a hírt. Mellesleg november kicsit még odébb van...
  • madmanic
    Lesznek dedikált szerverek november előtt

Annyira örömködsz be is linkelhetted volna
  • Puhos
    De még eléggé sokára. Már sokkal hamarabb kellett volna!!!
  • Puhos
    Szia.
    "ACR+Holographic Sight+FMJ" a két kiegészítőt egyszerre hogy tudod kiválasztani?
  • pisztácia
    Jönnek*
  • pisztácia
    wáááááá, totalcod.hu oldalt nézzétek!!!
    Könnek a dedikált szerevereeeeeeek!!! JEEE:D
  • elitehun
    Vagy a másik amit előszeretettel használtam:
    ACR+Holographic Sight+FMJ
    M1014+Grip+FMJ
    Semtex
    Stun Granade
    Bling Pro
    Stoppin Power Pro
    SitRep
    Final Stand
  • elitehun
    Az én classom eredetileg:
    ACR+FMJ
    M1014+Grip
    Semtex
    Stun Granade
    Scavenger Pro
    Stopping power Pro
    Ninja Pro
    +Final Stand
    Most nem ezt használom mert elkezdtem a Prestige-t
  • cumpy1337
    ja és final stand
  • cumpy1337
    Nekem az alap class:
    - Tar-21 + silencer
    - Striker + grip
    claymore + stun
    perk: scavenger pro, stopping power pro, ninja pro
  • goodgamer
    Azért észrevehető a különbség az igazi katona és a játék között. Míg játékban futva lövöldözte a célpontokat a játékos addig a katona egy helyről leszedte azokat a célpontokat amiket le tudott onnan és utána ment tovább.
  • Rage47
    http://www.youtube.com/watch?v=_oB3sd7n7jo
    Modern Warfare 2 challenge
  • Garou
    Az akimbok annyira nem zavarnak, RPD vagy Tar, a két legjobb haverom általában segít ha jönnek. A gl már elég idegesítő, főleg ha látod, hogy a hülyéje tényleg csakis azzal megy.

A Sniper is érdekes kérdés, én elég sok olyannal találkoztam, akinek volt skillje rendesen, tudtak lőni, és ügyesen váltogatták a rejtekhelyeket, nehéz volt őket elkapni. Inkább az ilyenből van több, a balf* sniper szerintem kevés, eléggé pörög ahhoz ez a játék, hogy simán bedarálják őket.
  • elitehun
    Sztem manapság már senki nem használ nuke-ot mert unalmas XD
  • F E R I
    Ha rohadtul tele van a tököm a sniperrel, és leszed egymás után kétszer, akkor harmadjára már repül az RPG danger close pro-val, mert nehogy már a végén összehozzon egy choppert vagy ac 130-at és nuke-ja legyen...
  • elitehun
    Mármint a baj benne az hogy meglát jobb gomb utána rögtön bal gomb és már halott is vagyok Ő meg rohan tovább.
  • elitehun
    És sajna 10-ből vagy 7 használ intervention-t stopping powerrel és fmj-vel :S