24218
Modern Warfare 2
  • Szega87
    hogy jön ide a cod2 toujanja az mw2 topichoz
  • morphologu
    igen létezik ilyen megtévesztő olyan színű mint a csapatodé de kis idő után vissza vált, ez nem cheat
  • iowa19
    comment and rate ;-d
  • fawcet
    Termaol scope viszont van aughoz ha jól látom.
  • PredatorHUN
    Én amíg az ingyen hétvége tart, addig újra végigjátszom a Single-t inkább.

Találtam az egyik pályán egy bug-ot:
    LINK

Kár, hogy multiban nincs távcső ehhez a fegyverhez:
    LINK
  • killerkocka
    Nem létezik ilyen, cold blood pro van megtévesztésre, de ott egyszerűen nem ír nevet és slusz pasz.
    Am remélem hamarosan végetér már ez a free weekend, mai nap borzalom, 2 óra játék alatt 5 server, amiben hacker nyomoroncok élvezkednek. Borzalom így
  • simonl #16970
    Sziasztok srácok,

Létezik olyan perk vagy challenge amellyel játék közben az ellenfélnek is zölddel van írva a neve?
    Egyre több ilyen -nel találkozom.....

Köszi a válaszokat mielőtt elküldöm az anyjukba az összes kis sváb
    cheatert:)
  • Szega87
    nem sokára mindenketten halálfejesek vagyunk
  • Szega87
    majd kiderül
  • Szega87
    magától feltölti az UAC a képeket meccs után az UAC2.com, ra azokat lehet linkelni matchriportba vagy matchconflictba
  • akyyy
    nem lehet
  • rayman12
    de ha nem veszem meg attol még lehet jáccani a simával ügye?
  • morphologu
    Én azért örülnék ha mást is tennének bele +fegyvert vagy kiegészítőt vagy akármit.
  • Garou
    Tegnap söröztünk a haverokkal, ott is elköltöttem ennyit. Ez pont az az összeg amit pofátlanság egyáltalán ilyen tartalomért elkérni, de még nem olyan magas, hogy ne fizesse ki a játékosok többsége. Sajnos én is meg fogom venni attól tartok, és pont a két régi pálya miatt.

Mondjuk a Blood Bowl a másik játék amit idén megvettem, és ott azóta már kaptunk egy új fajt tök ingyen, meg folyamatos a support és a patch-ek...
  • rayman12
    Cb n hova ekll feltöltni az UAC által készitet képeket?
  • elitehun
    Pedig van benne igazság.
  • pisztácia
    te mirol beszeslz? szinte tuti hogy mindenki meg fogja venni. mar 2,5 milliot adtak el, pedig meg az elejen nem is mukodott rendesen...
  • armageddon666
    Amerikában, Európában ez általában 15€-vá szokott változni...

Elolvastam, most elolvastam még egyszer... a 15€-s ár nem mint bejelentés szerepel, a cikkíró csak hozzátette gondolom az X360-as árból kiindulva...

Ha tényleg ennyi lesz egyébként (De legyen akármennyi), az megöli a játékot... Felosztja a az amúgy is kevés playert DLC/no-DLC csoportra, és kb. játszhatatlan lesz :)
  • Puhos
    Egyébkén box-ra $15 volt a dlc!
  • Puhos
    Olvasd el végig a linkelt oldalt! Tudod mit, bemásolom!

"Az Infinity Ward szócsöve, Robert Bowling végre bejelentette az Xbox 360 exkluzivitással indult Call of Duty: Modern Warfare 2 DLC, a Stimulus Pack megjelenési dátumát a másik két platformra is, azaz PC-re és PS3-ra.

A hosszas felkonferálás után gondolom már nagyon vágytok erre az aprócska kis információmorzsára... mindjárt mondom... *nagy levegő* PC-re május 4-én, PS3-ra egy nappal később, 5-én érkezik. Éljen! Reméljük, jobban indul majd, mint azt Boxon tette. Ott egyébként múlt héten startolt és már 2,5 millió eladást produkált, annak ellenére, hogy alig működött mikor kikerült.

Ezt leszámítva a pakk nem sikerült rosszul, meg kell hagyni az IW jó pályatervezésben, de új játékelem nem jött a letölthető tartalommal. Aki úgy érzi, hogy 5 új térkép megér majd 15 eurót (és minden bizonnyal sokan fognak így érezni), az ne fogja magát vissza! (Az 5-ből igazából csak 3 teljesen új, a másik kettő az előző rész 2 nagyon népszerű pályája, az Overgrown és a Crash.)"
  • OMEGA RED
    egy kérdésem azért lenne. anno úgy volt, hogy ebben a dlc-ben lesznek mapok és modok is. pls Vip, vagy valami nuko-ot kell védeni támadni és stb. akkor az most benne lesz? vagy 5 mapért kell most fizetni? (meg talán némi patch ha lesz himmel hámmal.)
  • armageddon666
    szerintem a PCs verzió áráról még nem volt szó... a 15€ a boxosé...
  • madmanic
    * = =
  • Puhos
    euroegy * euro egy
  • Puhos
    Miért? 15 euroegy pakk-ért ami részben új csak. Van pofájuk ezért pénzt kérni. Röhej!!! Ja, és csak ugye 3 új map van 2 az első /MW/ részből való!
  • bigapó
    Aki nem találkozott sok csíterrel, meg fél évvel egyel sem az nem játszik MW2-őt!!!

Erről nekem ez a véleményem. Klántagokkal elég sokat nyomjuk és sajnos elég sűrűn belefutni olyanba aki gátlástalanul csal, mivel nincs retorzió, nincs mitől félnie, nem bannolják..semmilyen módon.

Van olyan amit nehéz megmondani, persze aki gyakorlott az tudja, hogy ez UAV vagy más súgás miatt volt, killcamből nem lehet egyértelműen megmondani, ez tény. Viszont az gyerekek, mikor 3(!) falon keresztül lő le? Na ez mi? UAV? lóól ez, nem uav...

Szóval nem kell félremagyarázni, hogy túl van lihegve, ez a való világ (nem az rtl-es) és igenis szarnak a fejünkre az IW-sek...

Ha nagyon sokba fog fájni, nem veszem meg a dlc-t, max akcióba később. Ha emiatt játszhatalan lesz (amit kétlek), akkor meg másikkal fogom magam szórakoztatni, van eég alternatíva helyette, bár lövöldözősben ez a legjobb még mindig..szerintem.
  • Vér Istvánka
    armageddon666:

a spec ops-nak van 2 almenüje: solo play, two player online
    az ember joggal gondolhatná, hogy ahol 2 játékos kell annak a two player online menüben lenne inkább a helye

FSpofon:
    kitaláltad, az én játékom a rántott/sült tengeri hal magyar elnevezésére rímelő módszerrel lett játszhatóvá téve, emiatt nem fogok sztímelgetni
  • Rage47
    köszi:)
  • FSpofon
    rossz?
  • Puhos
    Reggelt mindeniken!

Itt egy rossz hír a megjelenő DLC-ről!
  • FSpofon
    én szívesen megcsinálom veled, adj steam profilt és felveszlek barátnak
    haha
  • armageddon666
    Spec Ops = Co-op != Solo

tehát ha itt valaki idióta............................
  • Vér Istvánka
    hájmindenki

specops küldetésekben a solo pályákon mi a faszér kell 2 játékos a ac130-as meg a helikopáteres küldetéshez?
    akkor mér a solo pályákhoz teszik az idióták?
    nincs valami módszer, hogy egyedül is végigtolhassam?

már mindent megcsináltam, még a juggernautos pályákat is csak ezek lennének hátra
  • OMEGA RED
    én is freebe nyomom! invite elmegy attól még! engem is invteltek már és fordítva aki felvett steam-en azzal már tudok csevegni és invitet küldeni. illetve valami kisebb létszámú csoportba lépjen be a haverod és akkor onnan lehet invitelni...
  • OMEGA RED
    üdv! Érdekellne! PM pls!
  • HUN BECSEHELY
    Hali.Van egy eladó játékom,ha valakit érdekel
  • morphologu
    azt nem tudtam, akkor sehogy
  • Piko888
    Invitre gondoltam, de neki a steamen nincs más fenn csak ez a free mw2, nem tud ismerösöket felvenni. Ja és nem kapja meg az inviteket se.
  • morphologu
    csak gondolj bele alapból is sokan használják a steamet+biztos sokan kipróbálják vasárnap estig meg biztos lejön
  • morphologu
    milyen meghívott? Felrakjátok, szerver belép, invite aztán talán beteszi a játékba ha van hely