24218
Modern Warfare 2
-
simonl #17016 Nem, nem a DLC.....el ne indulj ilyen esőben:)
Én az alapjátékra gondoltam....szerintem és a híírforrások szerint is május 5 a DLC megjelenés. -
engem 10ből 1x-2x ha összerak p0 25 szint alattiakkal -
volt már kétszer is ha visszaolvasol -
oregon1987 #17013 Modern Warfare Fan Film -
oregon1987 #17012 Ezt a fanok által készített Modern Warfare filmet mindenkinek ajánlom: http://www.youtube.com/watch?v=PYC6i9Xod40 -
simonl #17011 Nem rohansz, amikor a gránát felpattan azonnal lehasalsz és kilövöd.....majd balra fent kilövöd az rpg -seket. -
Ambient #17010 Sziasztok!
Nagyon állat a játék de elakadtam és remélem lesz aki tud segíteni..
Van az a pálya, ahol rögtön az elején aknára fut az egész díszes társaság és ahogy elő van írva ki is nyiffan mindenki(velem együtt).
Mi a csudát kell itt csinálni?
-
mi lenne? megveszed megveszed, ha nem nem. valószinűleg működni fog anélkül is, csak téged ki fog rakni amikor olyan map jön. semmit nem tudni addig amig ki nem jön és fel nem rakja az első madár és elmondja a tapasztalatait illetve mi is megpróbálunk játszani az alappal. -
köszi
dlc? -
simonl #17007 Besétálsz a West End Bevásárlóközpontba és az aluljárószinten 576 -ban megkapod...... -
és mi lesz,ha jön a dlc? -
na 22,6 órám maradt,hogy megvegyem
segítsetek a Nyugati környékén hol lehet kapni?
köszönöm -
Csak tartogatja a húszezredikre -
áááááááááááá, nem figyeltem :D -
madmanic #17002 a tizenhétezredikre valami frappánsabbat írtam volna
-
Hát igen az is egy nagyszerű játék :D
Első napon mentem is megvenni -
ja, tényleg, free hétvége is van :) mondjuk Én ezért nem játszom most vele, mert iszonyat mi folyik benne. sok lúzer wh-s...igen, tényleg azok, mert nincs mit veszitenie. Assassin's creed 2 nem rossz csere, nekem bejön. -
holnap este 9ig ingyen lehet multizni ha letöltöd a steamen a játékot, lehet gyorsít rajta valamit ha bemásolod a warez fájlait. -
The Best #16998 köszike akkor utánanézek. -
érdemes figyelni Steam oldalát, mert szokott lenni árleszállitás. Én pl. GTA 4-et kb 2000 Ft-ért vettem meg és még mindig multiznak azzal is. mondjuk Én nem szoktam, de megvan eredetiben és az a játék még többet is megér, csak most lett jó gépem hozzá. -
logikus válasz az igen? vagy inkább költői volt a kérdésed? :) -
The Best #16995 értem és akkor csak eredetivel lehet játszani neten mi?
-
hát gondolom nem bolti a verziód. első mondatom ez volt és csak ismételni tudom magam, vedd meg... -
rexsimus #16993 Akkor szerintem ez nem a te játékod lesz. -
The Best #16992 hali nem tudok belépni a multiba:( -
amikor belépsz multiba, ott egy egyszerű menü fogad, rögtön az első a Find Game lesz, azzal tudsz játékfajtát választani (S&D, Sabotage, CTF, HQ, TDM stb.).
Ami lényeges változás az első részhez képest, hogy nincsenek dedikált szerverek. itt csak kiválasztod a játékot amit szeretnél és vársz, hogy berakjon a lobbyba. ott már irja, hogy kb mennyi a hátralévő idő, aztán már jön is a map.
Ha van már ismerősöd a Steam-ből, akkor Shift+Tab-al tudod előhivni azt a menüt aminek segitségével tudsz velük kommunikálni. ez leginkább chat lesz, de itt tudod őket játékra is hivni, illetve hozzájuk csatlakozni.
Ugyanez gyorsabban a lobby Invite pontjával is elérhető, ott a már meglévő barátaidat tudod gyorsan meghivni játékra, amennyiben még van üres hely.
Új ismerősöket is tudsz felvenni, akár úgy is, hogy az előző játékokban előforduló szimpatikusabb srácokat teszed be barátlistába. nekik még előbb vissza kell igazolni ezt. - mondjuk a barát felvétele mindig visszaigazolást igényel:) -
The Best #16990 értem és kösz -
azt hiszem azon kivül, hogy megveszed a játékot és berakod a DVD-maghajtóba az 1-es jelű lemezt nem kell több segitség..automatikusan dolgozik a gép, csak azt az útvonalat kell neki megadni, hogy hova rakja fel a játékot (illetve előtte a steam-et ha nem volt még telepitve), ez pedig ne a C, azaz a rendszermeghajtó legyen. ennyi. -
The Best #16988 sziasztok olyan segitség kellene hogy én még nem játszottam ezzel a játékkal neten hogy kell beállitani és mit kell hozzá feltenni hogy lehessen egy jót játszani másokkal.Elöre is köszike
-
Zsooo #16987 az is sz.r mikor egy csapattars valahol a messzesegben pont egyutt mozog egy kozelebb levo ellennel, emez meg rohogve lelo -
madmanic #16986 a steam ismerősnek írja kékkel a nevét ha egy csapatban vagytok.
lehet, hogy saját emberekre vadásztál annyira zavart a szine?
-
azzal kevertem -
Viszont van olyan perk hogy nem írja ki a nevét. Asszem a cold blooded pro -
oksa én tévedtem elnéztem mással -
counter strike ba ilyen a BULLPUP/AUG -
rexsimus #16981 Az a fegyver nincs is benne a multiba, illetve nem az a változata, sajnos :( -
megjelenés óta játszok, ha másban nem is, de ebben 100% biztos vagyok hogy ilyen NINCS -
zöldnév.exe
-
ó tényleg, és melyik az? -
Húha.. ilyet akármikor lövök neked 5 év COD2 után