24218
Modern Warfare 2
  • pisztácia
    Azt ne mondd, hogy mindezt, csalás nélkül érted el...
  • Szega87
  • elitehun
    Pedig direkt nem akartam EA-s játékot venni mert nem nagyon bírom őket, de ha olyan jó játékokat csinál majd a Respawn Entertainment mint az IW akkor kénytelen leszek
    Jah és activision
  • kBagyula #17093
    LoL
  • ozimak
    Hát azért megmondom őszintén 9900 Ft-ért most nem tudtam(tuk) volna megvenni,de 5000-ért vettük accounttal együtt. Annyit megér nekem is! És ezt mondtuk haverokkal mindíg is: 5000-ért még meg is vennénk :) Hát tessék:)
  • armageddon666
    +1 ember aki a pcs játékipart tönkre tévő warez verzió kipróbálása után vette meg a játékot, tudtommal még mindig magas áron :)

Jó, mondjuk nálad az ingyenhétvége számított :)
  • MrAndree
    Az más szitu persze. De amikor valaki végig mással nem öl csak GL-el az azért már durva.
  • ozimak
    nnna ezt is megértük...én aki először vittem a zero gear-es crack-et a warezbe,megvettem a játékot De megéri mert most az ingyenjáték alatt rájöttem,hogy ezzel vagyok el mostanában a legjobban. No meg haveroknak csak ez fut...Hiába vettem meg a BC2-t :( De mától végre bármikor gamelhetünk :) Mert egyszerre ketten is megvettük! :) Na tessék még terjesztettem is az igét :) Ezt látná Frank :D
  • armageddon666
    Gondoltam nem beszélek vaktában, hanem alátámasztom már valamivel azt amit mondok, és google esik leginkább kézre.
  • Szega87
    google ezeket dobta ki neked első és harmadik találatnak , de nem én konkrétan "reménytelen" re gondoltam
  • armageddon666
    Patetikus: szenvedélyes, méltóságteljes, ünnepélyes.
    Pathetic: causing or evoking pity, sympathetic sadness, sorrow, etc.; pitiful; pitiable: a pathetic letter; a pathetic sight.

gondolom "patetikus" alatt szánalmasra gondoltál, de mégis teljesen mást jelent :)
  • elitehun
    Azért annyira nem kell szégyelni a GL-t. Mert ha pl akkor öl meg vele ha egy házat védesz az nem gáz mert pont arra fejlesztették ki hogy kifüstöljék/kirobbantsák az embereket a házból
  • MrAndree
    Engem ha az idióta GLesek felhúznak akkor én is berakom a GL-es puskámat és ölök vele, örüljenek azok is. De annyira undorító, csomószor van olyan hogy gyerek GL+RPG párossal tolja, mással nem is öl. Ahhoz aztán kell tudás tényleg.
  • böröczk
    : D
    én komolyan szégyelltem magam, amikor az cselendzsek miatt 20 gránátot ellőttem..
  • cumpy1337
    nekem eleinte strict volt, de egy win-ujrarakás után csak open
  • Jaka923
    Nekem mindig változni szokott. Legtöbbször Strict, de van, amikor Open.
  • cumpy1337
    hát jó az gondolom nem "jobbság" kérdése h 9kill után nuke
  • PredatorHUN
    Hogy lehet a NAT-t, Strict-ről Open-re váltani?
    És ha átváltom, akkor mi változik?
  • Antal99
    de jó ez a játék.
  • Szega87
    azért általában aki mostanra elérte a prestige 8,9,10 et azért 6 hónap alatt valamennyire csak megtanult játszani. Jó persze vannak olyan patetikus arcok akik csak a sarokban ültek 6 hónapig akimbo g18 last stand - final standben hasalva , respawn utan egyből ellővögetve a szélrózsa minden irányába a GL lövedékeket. Ők menthetetlenek
  • morphologu
    Nem lehet vegyesen rak. De nem kell megijedni tőlük ők sem jobbak mint bárki más azért mert prestige 9 vagy10, kapd el a szájukat.
  • PhantomAss
    még egy kérdés eszembe jutott
    általában 60-70-es szintű játékosokkal rakott egybe a lobby, és nem sok esélyem volt velük szemben
    ezt be lehet valahol lőni, hogy kb azonos szintű ellenfeleket adjon multiban? vagy ez van, el kell fogadni :)
  • killerkocka
    Szervusz, nem jellemző, néha van laggos host, ha nem lép ki, egyszerűbb, ha te keresel más hostot. Ha alapban nem lehet mozogni egyáltalán, be vagytok ragadva, akkor meg van hackelve a seró és az a baja, újra leave a megoldás. Zömben jók am nálam, néha vannak bajosabb serverek, de nem vészes. ÁLtalában egy kiadós leave server megold minden problémát.
  • morphologu
    sziasztok nektek is xaraxik a játék tiszta lagg hegyek vannak HTD meg nem lehet mozogni mindenki 1 helyben van mi az isten van megint
  • Lacee86
    Magadból indulsz ki?
  • madmanic
    egy szombaton nem b@szol be és meg is van
  • Lacee86
    Hát én úgy hallottam, h működnek ezek a kulcsok gond nélkül... Hát 9-10 rugó nekem nagyon sok ezért a játékért (meg bármilyen játékért).
  • rexsimus
    Steam XD
  • Jaffa 2843
    benne van a dobozban :D
    egyébként én személy szerint óvaintem azokat akik ilyen módon szeretnének kulcshoz jutni. szerintem nem a legjobb megoldás. ha jól emlékszem volt is ebböl valami kavarodás azoknál akik így tettek szert eredeti játékra, habár az ügy kimenetelét nem ismerem
    a biztos az, ha 576, cdgalaxis-ban veszed meg, esetleg steamen keresztül
  • Lacee86
    Olyan helyet tudtok (onlinekeystore-on kívül), ahol CD kulcsot lehet venni?
  • Jaffa 2843
    ilyen használtan vett játékot CSAK olyantól érdemes, akit ismersz. elég hamar át lehet baszarintani az embert ezzel a steam accountos hülyeséggel
  • madmanic
    megveheted nyugodtan de a steam accot is hozzá kell h adják...

ha más játéka s van az eladónak steames akkor átbaszás.. ( nem tudja adni a steam et)

A nicket meg át lehet írni,de hogy a rangodat be tudod e tenni azt látod nem tudom...

• PhantomAss
    ok, köszi
    akkor marad az eredeti példány (majd ha lemegy az ára) :D

aflamin:
    úgy értettem, hogy az én steam-accountomra átregelni a játékot, és onnan folytatni ahol abbahagytam
    de akkor ez a lehetőség kilőve :)

köszi a válaszokat
  • aflamin
    a játék nick-et át lehet írni, ha erre értetted a névátírást, csak a steam profilban nem nagyon lehet matatni
  • rexsimus
    Nem lehet megoldani. A játék hozzá van rendelve a Steam akkhoz, szóval te csak akkot tudsz venni, de csak óvatosan, nehogy átverjenek.
    Profilt sem tudsz törölni, onnan fojtatod, ahonnan az előző tulaj abbahagyta.
  • PhantomAss
    sziasztok,
    lenne egy kérdésem:
    kipróbáltam az ingyen hétvégén a multit és egész jó (néhány furcsaságot leszámítva)
    28-as szintig eljutottam, és nem akarom veszni hagyni, szal meg szeretném venni a játékot, de 10e ft-ot azért nem ér, legalábbis nekem
    viszont sok helyen hirdetnek használt példányokat (6e ft körül), annyiért megvenném, csak nem tudom, hogy ez most hogy működik: ha valaki már használta multiban a steamen akkor gondolom nem lehet átírni másnak a nevére. Vagy tévedek? Meg lehet azt oldani, hogy egy ilyen használt játékkal folytassam onnan ahol abbahagytam?
    köszi a választ előre is
  • bigapó
    nem sokat jelent az adott szintmutató, az csak egy jelzés, igazából homokóra:) mutatja, hogy mennyi időt töltöttél a játékkal (mármint aki nem hackelte).
    de még ez sem mindig igaz, mert ismerek olyat aki kb. 1 hónapig prestige 2-ben lvl 70-en nyomta, mert nem érdekelte ez a prestige-es dolog. egyszer megcsinálta és úgymaradt. ettől Ő még überbrutáljól játszik..ha jó napja van :D
  • bigapó
    Terminal nevű pályán (repülőtér) kicsit könnyebb megcsinálni, mivel a repülők "fala" nem olyan vastag. ráadásul a pilótafülkében kempelni is szoktak. Arra kell figyelni, hogy mindig takaráson keresztül lődd le, de elég ha az utolsó golyó, - amitől meghal - azon megy át. elég furán számolja a gép egyébként, mert nekem volt, hogy egy antennán keresztül is megadta. láttam Én hogy szikrázik és egyszer csak kiírta, hogy megvan az extended mags. mondom lol...
  • Szega87
    végigviszi 70ig és berakban aktiválja
  • Antal99
    mitől lesz valaki prestige?