24218
Modern Warfare 2
-
Mitől?
-
na végre megvan a nuke emblem :D ez a 3. nukeom underpass-on -
Hi!
Nem tudjátok véletlenül hogy miért fagyhat le a játék folyamatosan? A múlt hétvége óta csinálja havernak! Ha valaki tudna segíteni, megköszönném! -
1965
-től rettegjetek:) -
osan #17132 Win7 codec pack vagy próbáld xfire-rel! -
Norbi187 #17131 fraps jónak és egyszerűnek tűnt.De a lementett videót nem tudom megnyitni,mert a windows valami adatvégrehajtás megakadájozása szöveggel nem engedi megnyitni.????? -
Norbi187 #17130 köszi -
fraps :) -
Nem hülye kérdés mert vannak szerverek csak ebben a játékban nincsenek sajnos :S -
Norbi187 #17127 egy másik kérdés.Hogyan,vagy mivel tudok videót készíteni a játékmenetről?A videókártyához mellékelt program valamiért nem akar még screenshot-ot sem csinálni(vagy segg vagyok hozzá). -
Norbi187 #17126 ok.thx.
Hozzáteszem ez az első game,amivel online játszok,ezért teszek fel hülye kérdéseket. -
madmanic #17125 ?
nincs szerver ember..
nem ugyanott játszol, lépj ki újra find game.. -
Norbi187 #17124 két napja csak úgy nyüzsögnek a csalók azon a szerveren amin játszok.Hogy kell szervert váltani,mert ilyet még nem próbáltam és nem akarok elállogatni valamit? -
Verjük meg az accját meg adjátok nekem 
Már bánom hogy anno eladtam
-
TDM aimbot+wallhackes srác reportoltam, de benn maradtam játékba erre átírta a nevét az én nevemre, ha valaki lát egy prestige nélküli lvl 20-30 közötti srácot a nevemmel az nem én vok, itt a srác profilja:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198018263602 -
Azt hittem már túl léptünk ezen. Én is tudom, hogy nem csalt, és örülök, hogy ilyen jó játékosaink vannak. Még egyszer mondom csak az irigység beszélt belőlem, mert nekem közel nincs ilyen jó arányom. -
18 nap tiszta játékidő... igenis teljesen hihető.
És gratulálok is hozzá :) kocka :) -
MrAndree #17119 Pedig nagyon menő. Főleg amikor valakinek 15 óra játékkal már meg is van. Azok az igazi pro-k. :) -
Sztem is ronda ráadásul a koponya nem is vehető ki annyira -
nekem nem tetszik az az embléma, olyan rút, és utána örökké azt kell nézned : / -
Nem bírtam a nyomást aktiváltam p10et
-
Puhos #17115 Üdv.
Ma délelőtt játszottam egy keveset, már amikor sikerült. Olyan gond volt, hogy én a Team Deathmatch Experss-t szoktam játszani. Amikor elindul a játék visszaszámlálás van, vagy sikerült vagy nem. Volt hogy 5 mp-nél megállt, aztán sehova tovább. Kétszer volt olyan, hogy elindult a játék viszont mindenki be volt "ragadva". Azaz nem lehetett semerre sem menni, csak leguggolni és hasalni.
Valaki találkozott-e már ilyen gonddal? -
650 óra : /
nekem meg arra fáj a fogam, hogy végezzek a sulival.. : D -
háh nekem 38 a max killstreakem
de azért grat
-
:) -
ezért kaptam tőled a pofámba! -
csuripi #17110 Az szép Te kis kocka!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!! -
Hétfő estig várok -
Szép eredmény! 
Belekezdesz az utolsó Prestige-be? -
az az egy nyugtat, hogy lassan én is megcsinálom, csak egyre bénább vagyok és ez rohadtul zavar, igy most lassabban haladok a projektel. -
Persze, hogy örülök, és mondom nekem is csak a statra fáj a fogam..:) -
de sajnos az Élet kegyetlen, Én már sosem leszek olyan jó, mint Szega, de Ő se lesz olyan Low mint Én :D :D :D -
nekem meg erre a kill/death arányra fáj a fogam :) -
köszönjük az őszinteségedet, éppen rá akartam kérdezni miért nem tudunk csak úgy örülni és gratulálni másik magyar honfitársunknak a sikerei elérésében?
elég tudni, hogy mikor milyen challange-et kell csinálnod, hogy megkapd a 10-e xp-t és utánna másst csinálni, hgoy ne azzal molyolj tovább, hanem megkapd a következő 10e XP-t is a következő perk-ért.
Látnád, hogy milyen Emblem és Title gyűjteményünk van...azt hiszem állad keresnéd valahol a földön :) -
Hát akkor gratulálok, de bevallom csak irigységből írtam...:) GG! -
megjelenés óta játszom 650 óraval értem el csalás nélkül -
simonl #17100 Nézzük a jó oldalát....legalább jók lesznek a következő Medal of Honor részek:) -
Nem WH stb re gondolok elsősorban, hanem, hogy xp boost-os szerveren is játszhatott, mert sztem lehetetlen elérni a 8. prestiget, még ha a megjelenés óta játszik is... -
Sztem aki megvesz egy játékot 10-12K-ért akkor nem fog benne csalni (max ha kőgazdag), mert még az is lehet hogy bannolják. -
Nem rossz. Bárcsak nekem lenne ilyen wins/loses statom :S
Csak van hogy az utolsó 30 mp-ben rak be és veszít a csapatom. Ma pl egy TDM-be beléptem még meg sem öltem senkit lelőnek erre nem én vagyok az akit lelőnek game winning kill-ben? :S