24218
Modern Warfare 2
-
ez így van! -
Na ilyen hackelt játékmóddal sem találkoztam ezidáig személyesen, máig: biztos sokan emlékeztek még, amikor carpackage grenyóval futkoráztak sokan és késeltek. Volt akit ez ihletett meg, hogy elvették tőle a gyorsaságot, így megcsinálta, csak kicsit 3-szoros sebességgel felturbózta... a Derail pályát keresztbe 5 másodperc alatt átfutni, fegyverek persze mit sem értek, csak akinek volt Commando perkje, na az ért el vmit esetleg... vicc...
-
jah itt az izgalmas dolgot nem arra értik hogy van-e benne érdekes dolog, vagy tartalom vagy tanulság, hanem hogy nem akciós.
ahhoz nem kellenek robotok meg űrlények.
ha megnézel egy háborús filmet, nah az akciós, figyelemfelkeltő, de .... és abba sincsenek robotok meg űrlények.
nem a matrix-ra gondoltak, meg a star wars-ra. -
"Állítólag a világ legunalmasabb filmje..."
Ezt meg ki mondja? Egy k*vajó kis természetfilm. Ja, nincs benne harci robot meg még jégcsákány se, de aki bírja az egyéni megközelítésű dokumentumfilmeket annak bejöhet. -
:) -
jesszus
-
MrAndree #17170 Gratula. Utalták volna ide nekem a kutatási pénzt és 5 perc alatt elmondtam volna, hogy tavaly az átlag 2 óra késő esti Dead Space-zés után nekem se tartott tovább elaludni... :) -
Sztem a világ legunalmasabb filmje a 87 óra (!!!) hosszú A gyógymód az álmatlanságra c. film (The Cure for Insomnia)
-
Állítólag a világ legunalmasabb filmje...
-
''...míg a másik a pingvinek vonulása című filmet nézte...''
Basszus én már a cím hallatán is elalszok
-
Nyugodtan játszhattok este is, én ezt már rég tudtam magamról.
A tudósoknak ehhez több idő és pénz kellett hogy megtudják. :D
Amúgy birom mikor a fiatalok közt büncselekmény elkövetése után azt írják hogy GTA-zott meg stb.
naná mert népszerű játék, jóhogy ők is játszanak vele, mert mindenki jóformán belejátszik minimum, akkor ha monnyuk 90%-uk kipróbálja, elég nagy esély hogy a 0.001%-uk beleesik, de gyilkolni nem azért fognak, csak ugye a sok hülyeséget szereti a média.....közvetíteni.
Jó éjszakát gyerekek...:)
-
rexsimus #17165 Igazad van, sima Red Camo. -
Áltlában a csupa szürkét mondják urbannak. Én inkább red camo-ra tippelnék. -
Reich #17163 Biztos hogy az? mert megnéztem az urban ghillie-t de nem hasonlít arra amit linkeltem. -
URban Ghillie:) -
Reich #17161 Erre gondolok:
http://img202.imageshack.us/img202/508/47748480.jpg
http://img688.imageshack.us/img688/5450/60656246.jpg -
Reich #17160 Nem tudja valaki hogy a modern warfare 2-ben az orosz katonákon (akik megtámadják az usa városait)milyen terepruha van mi annak a neve mert be szeretnék szerezni egyet.Előre is köszönöm -
másra értettem...:) -
jah azért...
mert ehhez 100 meccset minimum kellett volna játszani....:D -
Nem tudja valaki meik IWD fájlban vannak a fegyverek hangjai? -
itt -
Ezt cod wikiről másoltam ki :) -
Játékmechanika, NEM dob Nuket. Ennyi. Azon a szerón? Az hackelt volt valószínűleg, arra nem jár százalékos kimutatás. -
mennyit nyomtál azon a szerón mire ezt a táblázatot megírtad? -
először kaptam ammo-t utána egy paw low-t, majd ezután dobta le a nuke-ot, meg is lepődtem, ha hack volt akkor nagyon ügyes volt az illető, mert más gyanúsat nem vettem észre.
Más. Beléptetett egy olyan szeróra is, hogy ground war-ban nem volt killcam, és onnan lehetett látni az aimbotert, hogy a barret-tel kicsit túl gyorsan lőtt (1-2 másodperc alatt előtt egy tárat), és a statja szintén ugyanilyen gyorsan növekedett. Látszik, hogy hétvége van...tényleg most már csak éjszaka érdemes játszani, mert akkor drasztikusan kevesebb az efféle tapasztalások... -
Sziasztok! (csak olvasni szoktam a fórumot de ehhez írok) nuke-ot nem dobhat a carepackage, hackelt volt a szeró :)
# 14.78% - UAV
# 14.78% - Ammo
# 13.04% - Counter-UAV
# 10.43% - Sentry Gun
# 10.43% - Predator Missile
# 9.57% - Precision Airstrike
# 6.09% - Harrier Airstrike
# 6.09% - Attack Helicopter
# 4.35% - Pave Low
# 4.35% - Stealth Bomber
# 2.61% - Chopper Gunner
# 2.61% - AC-130
# 0.87% - EMP
# 0% - Tactical Nuke (confirmed by Infinity Ward)
# 0% - Care Package
# 0% - Emergency Airdrop -
De, adhat nuke-ot is. Nekem még ugyan nem, de már láttam ilyet. Ettől függetlenül lehet, hogy valamilyen hack. De akkor meg mindig nuke-ot kéne adnia. -
Elvileg bármit hozhat de nukot nem. -
na carepackage hozott egy nuke-ot, lehet hack volt, vagy nem tudom mi, de más gysnús nem volt a pályán... -
Ha akarod beírhatom a Wikipédiába
-
kasa85 #17146 Köszönöm mindenkinek lent a sarokban láttam,hogy frissült a verzió szám. -
Mindig leszedi magának a legújabb patchet. (ami már elég régi mert kb 2 hónapja volt az utolsó frissítés...) -
automatikusan a legújabb verzió indul el. -
kasa85 #17143 Sziasztok.
A mai napon boldog tulajdonosa lettem a Modern Warfare 2 játéknak .A segítségeteket meg ki kérném mert nem tudom a játékot,hogyan lehet patch elni. -
Ezt a szopatást... Mondom megcsinálom a challengek/operationsok küzül is mindet maxra. TDM, S&D-nél 30 meccset kell csak nyerni,de persze pont a sabotage-nál kell 50et, ahol a legnehezebb! Főleg ha mindig olyan noobokkal rak össze mint ma is tette, mindegyik beállt kempelni, egyedül kellett a bombával szaladoznom és senki se fedezett,hiába írtam nekik, hogy mozdítsák már meg a seggüket... majd meg őrültem! Nem tudom miért pont ezt kellett 50 győzelemre tenni... -
más is született akkor
pl:Én -
wikipédia powaa
-
vagy ha nem arra akkor még Ben Stiller is abban az évben született
-
Lehet 1965 április 23-ra gondolt amikor felrobbantották a Nemzeti Színházat
-
ez egy mw2 name vagy mi?