24218
Modern Warfare 2
  • OWEN24
    Köszi a sok választ!
    Amúgy AT4 mitől gyengébb mint a Stinger vagy a javelin? Elméletileg ugyanolyan erős( lehet a damage-s csík kicsit hazudik...)
    Egy Harrier-t próbáltam leszedni AT4-el , belelőttem pont a közepébe, jelezte is ,h talált de nem szedte le, Stingerrel pedig simán leszedtem.
  • V43 1105
  • koocos
    Range a lőtávolság. Általában azt adják meg, milyen távolságig pontosak a lövések, nem a golyó repülésének tényleges távját. De a golyó sebességével hülyeséget írsz, lassú golyó is repülhet tovább, kisebb légellenállással:))
  • Fabio Capello
    téves, a range az a lőtávolság.
  • Antal99
    ugyanis a hangtompító lassítja a golyót
  • Antal99
    na már most
    accuracy: milyen biztosan lő távolra

RANGE:GOLYÓ SEBESSÉGE

szerintem így helyes
  • Bugi Misi
    nem a tűzgyorsaság hogy milyen hamar lövi ki a golyókat a tárból
  • Antal99
    lehet hülyeség

de a tűzgyorsaság nem ugyanaz mint a golyó sebessége
  • OWEN24
    Okés, köszi!
  • armageddon666
    + ilyen apróságok, hogy FAL+Holo 2 hitből öl míg RedDottal meg egyébbel 3-ból, vagy hogy a FAL+masterkey van olyan jó mint a SPAS, a SPAS+holo pontosabb vállhoz emelve mint a többi célzóval, az UMP-nél kb. csak pozitívuma van a silencernek, nincsenek benne a csíkokban :P
  • armageddon666
    Amit koocos ír, de egyébként tájékoztató jellegű, nem teljesen fedi a valóságot, ne az alapján válassz. Bannerból eljutsz codwiki-re és ott vannak a fegyverekről leírások. Szerintem google translate elégséges pontossággal lefordítja, hogy több információval bírjon, mint a kis sávok :)
  • koocos
    Fire rate a tűzgyorsaság, mobility pedig mobilitás, azaz hogy milyen gyorsan mozogsz vele. Többi stimmel
  • OWEN24
    A fegyvereknél ez, hogy is van?
    Accaury: pontosság
    Damage: sebzés
    Rang:lőtávolság
    Fire rate: tűzgyorsaság, tűzerő (?)
    Mobility: ?
    Egy kis segítséget kérnék, az angol tudásom 0
    Bocs a helyesírásért.
  • Fabio Capello
    Nade Brigi, én emlékszem még az RPG-s időszakodra :D
  • AkAfinucsi
    Csak a steam accodra kell fel logolnod (nem kell még1x aktiválni a kódot :))
  • NateDrake
    Sziasztok
    Tudna valaki segíteni??
    Az lenne a gondom hogy vagy másfél éve megvettem a Call of Duty MW2-őt eredetiben felraktam játszottam multiban semmi baj nem volt de gépem nemrég beszart újra kellett rakni minden letörlődött. Most próbálnám megint felrakni de nem tudom mert mikor kéri a termékaktiváló kódot akkor beírom de nem enged tovább mert azt írja hogy már egyszer használtam ezt a kódot és így nem tudom feltelepíteni..:(
  • OWEN24
    Első ránézésre tényleg jó próbálkozás egy sz*r classt összerakni, de ha valaki jó játékos, annak megy még így is :)
    Amúgy Steadi Aim ( nemtudom, jól írom-e) egy SMG-s Akimbo-nál jelentősen növeli a célzást nem?(pontosságra)
    Amúgy a Scrambler nem valami jó perk mert, ha közel érsz egy ellenfélhez, folyamatosan megy el a radarról a kép, és tudja, hogy a közelben vagy.
  • armageddon666
    F2000 w/ Red Dot

One Man Army Pro
    Hardline Pro
    Scrambler Pro

Smoke Grenade
    C4

:DDDDD (Haverral megpróbáltuk a legszarabb classt összehozni, aztán valahogy nagyon daráltunk vele :D)
  • böröczk
    jaja, szintén, pl a miniuzira teljesen rákattantam, szájlenszerrel meg futós klasszal kombinálva nagyon menő tud lenni
  • atinq
    Én a perkeket az éppen játszott mód és pálya szerint kombinálom. Fegyvereket meg szép sorban próbálom ki nem olyan unalmas. Sőt egy két fegyó okozott már kellemes meglepetést.
  • OWEN24
    Nektek hogy áll össze a kedvenc Class-etek?
    Kellene pár új tipp, mert a mostaniakat már unom és valami tőlem független (ízlés) class kellene :D
  • Nargaroth
    Az oké,de már megvan egy hete és csak idáig jut hogy "connecting to iwnet" :(
  • V43 1105
    Üsd amig mozog !
  • gömbgiliszta
    ilyenkor nem nagyon tudsz mit csinálni, várni kell és magától helyrejön...
  • Nargaroth
    Sziasztok!Sajnos sem a multi sem a Spec ops nem megy,nem tud csatlakozni az iwnet-re /connecting to iwnet/ eddig jut el.Valakinek van valami használható ötlete?
  • OWEN24
    Vagyúgy, köszi!
  • Bugi Misi
    Externed magsal(minden fegyvernél +1 tárat ad az eredetihez) a Scar-H egy tára 40 lesz a Scarvanger az csak +lőszert ad semmit nem csinál a tárral.
  • OWEN24
    Ha jól emlékszem Scar-H ba 20db lőszer fér el, egy tárban.
    Ha extended mag-ot használok akkor az + 1,5x-re növeli a tár méretét vagyis + 10db töltény?
    És ha ehhez még scvanger pro-t használok akkor 40db töltény 1(az is Extra mag-ot ad) tárban, nem? (Scar-H ra értem)
  • Brolly28
    :)
    a gl után a második kedvencem amikor at-4essel lövöldöznek
  • zserrbo
    Ráadásul úgy, hogy ők állandóan rusholták a mi kezdőnket.
  • zserrbo
    Hogy mekkora egy nyomorék senkik a lengyelek. Kidobtak, mert kempelek védőben SD-ben. Mert a 6-os szabályzat hogy ne kempelj. Ilyenkor kellene 2 hétig koplaltatni az összes ilyen köcsögöt.
  • Jaka923
    De én úgy tudtam rólad, hogy csak a barátaiddal szoktál multizni. Ebben az esetben ez a nyomorékság kiküszöbölhető.
  • böröczk
    Nem, volt mindig ilyen, de az elmúlt egy hétben volt, hogy az egész csapat csak azzal feszült, és sd-n rohadtul kiverte a biztosítékot a sok kezdőre repülő gránát. Annyira nyomorékság.
  • Jaka923
    Gondolom rákukkantott a Steam profiljára. Arról meg csak álmodni lehet, hogy kiveszik a GL-t. A sok pisti meg se venné a játékot :D
  • Jaka923
    Csodálkozol? Call of Duty: Modern Warfare 2
  • gömbgiliszta
    honnan tudod, hogy 2000 órát játszott?

amúgy a gl a legundorítóbb az egész játékban szerintem, remélem a 3-ban nem lesz egyáltalán (multiban), vagy nem az első kiegészítő lesz amit meg lehet szerezni. ennek kellene a 40 falon át lövéses kill, lehet kevesebb ember használná...

• böröczk
    ez a görény nem biztos, hogy csítelt, mindenesetre 2000 óra kálofgyútival az volt a legnagyobb szkillje, hogy hq-n beállt egy sarokba, gl-ezett folyton a pontra, meg a pont mellé, scavenge vagy one man army segítségével.
    undorító, és nagyon el tudja toszni az ember játékát.
    ami hq-n megy mostanában , az förtelem, de sd-n is előszeretettel veszik elő a gl-t sajnos. kezd forogni a gyomrom az emvékettőtől mostanság.

• Antal99
    szóval ezt szeretném,vissza az eredetibe állítani.

aki tud segítsen

bocs a felesleges linkekért
  • Antal99
  • böröczk
    Falon át.