24218
Modern Warfare 2
-
OWEN24 #23548 Köszi a sok választ!
Amúgy AT4 mitől gyengébb mint a Stinger vagy a javelin? Elméletileg ugyanolyan erős( lehet a damage-s csík kicsit hazudik...)
Egy Harrier-t próbáltam leszedni AT4-el , belelőttem pont a közepébe, jelezte is ,h talált de nem szedte le, Stingerrel pedig simán leszedtem.
-
-
koocos #23546 Range a lőtávolság. Általában azt adják meg, milyen távolságig pontosak a lövések, nem a golyó repülésének tényleges távját. De a golyó sebességével hülyeséget írsz, lassú golyó is repülhet tovább, kisebb légellenállással:)) -
téves, a range az a lőtávolság. -
ugyanis a hangtompító lassítja a golyót
-
na már most
accuracy: milyen biztosan lő távolra
RANGE:GOLYÓ SEBESSÉGE
szerintem így helyes -
nem a tűzgyorsaság hogy milyen hamar lövi ki a golyókat a tárból -
lehet hülyeség
de a tűzgyorsaság nem ugyanaz mint a golyó sebessége -
OWEN24 #23539 Okés, köszi! -
+ ilyen apróságok, hogy FAL+Holo 2 hitből öl míg RedDottal meg egyébbel 3-ból, vagy hogy a FAL+masterkey van olyan jó mint a SPAS, a SPAS+holo pontosabb vállhoz emelve mint a többi célzóval, az UMP-nél kb. csak pozitívuma van a silencernek, nincsenek benne a csíkokban :P -
Amit koocos ír, de egyébként tájékoztató jellegű, nem teljesen fedi a valóságot, ne az alapján válassz. Bannerból eljutsz codwiki-re és ott vannak a fegyverekről leírások. Szerintem google translate elégséges pontossággal lefordítja, hogy több információval bírjon, mint a kis sávok :) -
koocos #23536 Fire rate a tűzgyorsaság, mobility pedig mobilitás, azaz hogy milyen gyorsan mozogsz vele. Többi stimmel
-
OWEN24 #23535 A fegyvereknél ez, hogy is van?
Accaury: pontosság
Damage: sebzés
Rang:lőtávolság
Fire rate: tűzgyorsaság, tűzerő (?)
Mobility: ?
Egy kis segítséget kérnék, az angol tudásom 0
Bocs a helyesírásért. -
Nade Brigi, én emlékszem még az RPG-s időszakodra :D -
Csak a steam accodra kell fel logolnod (nem kell még1x aktiválni a kódot :)) -
NateDrake #23532 Sziasztok
Tudna valaki segíteni??
Az lenne a gondom hogy vagy másfél éve megvettem a Call of Duty MW2-őt eredetiben felraktam játszottam multiban semmi baj nem volt de gépem nemrég beszart újra kellett rakni minden letörlődött. Most próbálnám megint felrakni de nem tudom mert mikor kéri a termékaktiváló kódot akkor beírom de nem enged tovább mert azt írja hogy már egyszer használtam ezt a kódot és így nem tudom feltelepíteni..:(
-
OWEN24 #23531 Első ránézésre tényleg jó próbálkozás egy sz*r classt összerakni, de ha valaki jó játékos, annak megy még így is :)
Amúgy Steadi Aim ( nemtudom, jól írom-e) egy SMG-s Akimbo-nál jelentősen növeli a célzást nem?(pontosságra)
Amúgy a Scrambler nem valami jó perk mert, ha közel érsz egy ellenfélhez, folyamatosan megy el a radarról a kép, és tudja, hogy a közelben vagy. -
F2000 w/ Red Dot
One Man Army Pro
Hardline Pro
Scrambler Pro
Smoke Grenade
C4
:DDDDD (Haverral megpróbáltuk a legszarabb classt összehozni, aztán valahogy nagyon daráltunk vele :D) -
jaja, szintén, pl a miniuzira teljesen rákattantam, szájlenszerrel meg futós klasszal kombinálva nagyon menő tud lenni -
Én a perkeket az éppen játszott mód és pálya szerint kombinálom. Fegyvereket meg szép sorban próbálom ki nem olyan unalmas. Sőt egy két fegyó okozott már kellemes meglepetést. -
OWEN24 #23527 Nektek hogy áll össze a kedvenc Class-etek?
Kellene pár új tipp, mert a mostaniakat már unom és valami tőlem független (ízlés) class kellene :D -
Nargaroth #23526 Az oké,de már megvan egy hete és csak idáig jut hogy "connecting to iwnet" :( -
Üsd amig mozog ! -
ilyenkor nem nagyon tudsz mit csinálni, várni kell és magától helyrejön... -
Nargaroth #23523 Sziasztok!Sajnos sem a multi sem a Spec ops nem megy,nem tud csatlakozni az iwnet-re /connecting to iwnet/ eddig jut el.Valakinek van valami használható ötlete? -
OWEN24 #23522 Vagyúgy, köszi! -
Externed magsal(minden fegyvernél +1 tárat ad az eredetihez) a Scar-H egy tára 40 lesz a Scarvanger az csak +lőszert ad semmit nem csinál a tárral. -
OWEN24 #23520 Ha jól emlékszem Scar-H ba 20db lőszer fér el, egy tárban.
Ha extended mag-ot használok akkor az + 1,5x-re növeli a tár méretét vagyis + 10db töltény?
És ha ehhez még scvanger pro-t használok akkor 40db töltény 1(az is Extra mag-ot ad) tárban, nem? (Scar-H ra értem) -
:)
a gl után a második kedvencem amikor at-4essel lövöldöznek
-
zserrbo #23518 Ráadásul úgy, hogy ők állandóan rusholták a mi kezdőnket. -
zserrbo #23517 Hogy mekkora egy nyomorék senkik a lengyelek. Kidobtak, mert kempelek védőben SD-ben. Mert a 6-os szabályzat hogy ne kempelj. Ilyenkor kellene 2 hétig koplaltatni az összes ilyen köcsögöt. -
De én úgy tudtam rólad, hogy csak a barátaiddal szoktál multizni. Ebben az esetben ez a nyomorékság kiküszöbölhető. -
Nem, volt mindig ilyen, de az elmúlt egy hétben volt, hogy az egész csapat csak azzal feszült, és sd-n rohadtul kiverte a biztosítékot a sok kezdőre repülő gránát. Annyira nyomorékság. -
Gondolom rákukkantott a Steam profiljára. Arról meg csak álmodni lehet, hogy kiveszik a GL-t. A sok pisti meg se venné a játékot :D -
Csodálkozol? Call of Duty: Modern Warfare 2 -
honnan tudod, hogy 2000 órát játszott?
amúgy a gl a legundorítóbb az egész játékban szerintem, remélem a 3-ban nem lesz egyáltalán (multiban), vagy nem az első kiegészítő lesz amit meg lehet szerezni. ennek kellene a 40 falon át lövéses kill, lehet kevesebb ember használná...
-
ez a görény nem biztos, hogy csítelt, mindenesetre 2000 óra kálofgyútival az volt a legnagyobb szkillje, hogy hq-n beállt egy sarokba, gl-ezett folyton a pontra, meg a pont mellé, scavenge vagy one man army segítségével.
undorító, és nagyon el tudja toszni az ember játékát.
ami hq-n megy mostanában , az förtelem, de sd-n is előszeretettel veszik elő a gl-t sajnos. kezd forogni a gyomrom az emvékettőtől mostanság.
-
szóval ezt szeretném,vissza az eredetibe állítani.
aki tud segítsen
bocs a felesleges linkekért -
-
Falon át.