24218
Modern Warfare 2
  • ACE
    Nemtom ti hol játszotok de én még nem találkoztam cheaterrel... Bár lehet hogy nem vallom magam olyan pro-nak, hogy ha lelő valaki mindjárt cheater-t kiáltok, meg noob-ot...
  • Antal99
    ismeritek ALLEN-t?
    valamilyen 69-es.
  • DarkSector
    mien szerveresek?
    állítólag ez végett mondták hogy nem lesznek csalók, holott a kiszedett dedikált szerverek miatt vannak többen és semmit nem lehet tenni ellenük.
    Sajnos ez van nagy rakás sazr az egész, elbasszák rendessen a játékot.
  • bigapó
    nincsenek szerverek, nem tudsz kickelni vagy egyébb admin dolgot végezni. tűrni és nyelni tucc csak. nekem egy ideje ez már nem megy...
  • Antal99
    van csaló az biztos

nem lehet ellenük tenni valamit?

igazából ez nem a "szerveresnek" lenne a dolga?
  • bigapó
    nem vicces....
  • ACE
    Biztos sok a WH-s? Nem lehet hogy csak béna vagy? :D
  • ACE
    Furi azért hogy senki nem írta be hogy fucking cheater... :D
  • Cingar
    ááá tök kár hogy ennyi a wh-s sdben :/ eddig nem szerettem , nem is jatszottam de kezd megtetszeni de sajnos ebben a gamemodban is sok a csalo :/
  • DarkSector
    nekem megy minden
  • mascarun
    Nállam van Steam! Iwnet nincs!
  • cumpy1337
    vagy ez :)
  • ozimak
    Nektek sem megy a steam?Mert nekem ezt írja ki:"A steam ideiglenesen nem érhető el,próbáld meg később" Ahogy olvasom már tegnap este is volt gond...
  • pisztácia
    na ja, inkább csak betanulta, de azért ott van:)
  • ACE
    Jah, ehhez azért kurva nagy mák kell hogy olyan emberekkel rakjon össze, akiknek még nincs akkora gyakorlata, és chopper-nél nem azzal foglalkoznak hogy minél előbb lelőjjék... Meg ezt is biztos így begyakorolta, hogy hova kell lőni a GL-el, ahova csapatostul futnak először az emberek. Ráadásul ott a danger close... Persze tudom, csináljam utána, de ehhez annyira nagy tudás nem kell, ha megnézzük egy embert nem lőtt le szemtől-szemben, nem célzott, csak gyakorlás. Le is lehet kukkolni róla hogy hogy kell célozni a GL-el, és bárki megcsinálja, csak nehéz ugyanazt a pályát kifogni (pályaválasztás hijján) meg a Domination is kell hozzá ugye...
  • akyyy
    már az cheat, hogy ilyen 20-30as ranguakhoz ott egy 70-es rangu :D
  • morphologu
    de klafa, örült mókus.
  • newszepiking
    aztakurvaéletbe.
  • pisztácia
    A világ leggyorsabb NUKE-ja, nem cheat...
  • morphologu
    értem csak sokszor ránézésből többnek láttam a mienkét, de mind1 a nukot meg ismerem 3*kapott a csapatom de olyanom úgy sem lesz, egy nyamvadt Pave Low-ot nem tudok összeszedni nemhogy 1 Choppert mert elvileg azzal össze lehet szedni könnyebben. na mind1 most az ACR Veteran III ra koncentrálok még 200 ölés és meg van. Köszi a segítséget.
  • bigapó
    a végén van egy statisztika ami alapján látod, hogy ki mennyit ölt/halt és ez alapján hány pontot szerzett a csapat. a lobbyban F1-el újranézheted ezeket az adatokat. Olyan nincs, hogy téved a gép, aki több pontot szerzett az nyer, ennyi. Az lehetséges, hogy az ellenfélnél valaki nagyon ügyes volt és összehozott egy Nuke-ot, de annak egyértelmű jele van, hiszen szétolvadsz:)
    valamint írja is, hogy You've been Nuked vagy mi. régen volt már, nem emlékszem, legutóbb is mi nyertünk ilyennel, akkor mást ír ki.
  • bigapó
    mint sok minden más, ez is az ellenfeleken múlik. Ha okosak, akkor pár másodpercig van csak fent az AC-130 - vagy bármi más - ha nem, akkor nagyon sokáig :)
    A max idő kb 40 mp lehet ja, őszintén szólva nem mértem le Én sem, nekem nem is kedvencem, inkább a Chopper-t szeretem.
    A csipogás csak jelzi neked, hogy bemértek és igyekezz még leszedni pár embert mielőtt téged lőnek le.
  • PredatorHUN
    Nem megy nekem sem.
  • razzor two
    köszi!! Gondoltam, hogy valami ilyesmi,viszont akkor hiába csipog nekem nem tudok mit tenni!
  • DarkSector
    csak a két kedvenc fegyómat raktam be.
    de ha kitörlöd ezeket, akkor ezt megértem és nem fogok ez végett besértődni.
  • RealHattori66
    valami gáz van az iwnet-tel, sksh
  • Frank99
    sztem ez nem igazán idevaló.
    ne folytasd!
  • Cingar
    nalam total nem talal jatekot perpill, nalatok?
  • DarkSector
    jah és ez a srác lenne a köv áldozatom.
  • DarkSector
    A kis nyálas buzi gyerek, neki még nem való egy ien kis 30-35ezres cumó....ha meglátom valahol kikapom a kezéből és elfutok a picsába.
  • cumpy1337
    hú g36c-t én is imádtam :\ jó kis red dottal
  • DarkSector
    az a g36k lett volna helyette, az majdnem ugyanolyan, de amugy igazad van mert cod4-ben is nekem a g36c volt a fav.
  • ozimak
    Mondjuk én meg a g36c-t hiányolom :S elfért volna benne még egy-két fegyó...
  • DarkSector
    hát hátha tud valaki titkos infókat, de ez mien kibaszás a jó fegyókat kihagyták.
  • Szega87
    bírom az ilyen kérdéseket. Szerinted honnan tudna erre válaszolni bárki is ?
  • FSpofon
    nem, lesz még 1 pályacsomag aztán veheted a cod7et
  • DarkSector
    azt az egyet szeretném tudni, hogy mi lett a sok fegyverrel, amik régebben a listán voltak?
    például a G36K is állítólag benne kellett volna hogy legyen a játékban.
    létezik hogy majd ezeket kiadják dlc-kben?
  • kBagyula #17259
    40mp.
  • morphologu
    azt tudom na min1
  • rexsimus
    Nem tudom mire gondolsz.
    Esetleg ott van még a nuke is, aki hívja az nyer.