24218
Modern Warfare 2
-
ACE #17296 Nemtom ti hol játszotok de én még nem találkoztam cheaterrel... Bár lehet hogy nem vallom magam olyan pro-nak, hogy ha lelő valaki mindjárt cheater-t kiáltok, meg noob-ot... -
ismeritek ALLEN-t?
valamilyen 69-es. -
mien szerveresek?
állítólag ez végett mondták hogy nem lesznek csalók, holott a kiszedett dedikált szerverek miatt vannak többen és semmit nem lehet tenni ellenük.
Sajnos ez van nagy rakás sazr az egész, elbasszák rendessen a játékot. -
nincsenek szerverek, nem tudsz kickelni vagy egyébb admin dolgot végezni. tűrni és nyelni tucc csak. nekem egy ideje ez már nem megy... -
van csaló az biztos
nem lehet ellenük tenni valamit?
igazából ez nem a "szerveresnek" lenne a dolga? -
nem vicces.... -
ACE #17290 Biztos sok a WH-s? Nem lehet hogy csak béna vagy? :D -
ACE #17289 Furi azért hogy senki nem írta be hogy fucking cheater... :D -
Cingar #17288 ááá tök kár hogy ennyi a wh-s sdben :/ eddig nem szerettem , nem is jatszottam de kezd megtetszeni de sajnos ebben a gamemodban is sok a csalo :/ -
nekem megy minden -
Nállam van Steam! Iwnet nincs! -
vagy ez :) -
Nektek sem megy a steam?
Mert nekem ezt írja ki:"A steam ideiglenesen nem érhető el,próbáld meg később" Ahogy olvasom már tegnap este is volt gond...
-
na ja, inkább csak betanulta, de azért ott van:) -
ACE #17282 Jah, ehhez azért kurva nagy mák kell hogy olyan emberekkel rakjon össze, akiknek még nincs akkora gyakorlata, és chopper-nél nem azzal foglalkoznak hogy minél előbb lelőjjék... Meg ezt is biztos így begyakorolta, hogy hova kell lőni a GL-el, ahova csapatostul futnak először az emberek. Ráadásul ott a danger close... Persze tudom, csináljam utána, de ehhez annyira nagy tudás nem kell, ha megnézzük egy embert nem lőtt le szemtől-szemben, nem célzott, csak gyakorlás. Le is lehet kukkolni róla hogy hogy kell célozni a GL-el, és bárki megcsinálja, csak nehéz ugyanazt a pályát kifogni (pályaválasztás hijján) meg a Domination is kell hozzá ugye... -
már az cheat, hogy ilyen 20-30as ranguakhoz ott egy 70-es rangu :D -
de klafa, örült mókus.
-
aztakurvaéletbe. -
A világ leggyorsabb NUKE-ja, nem cheat... -
értem csak sokszor ránézésből többnek láttam a mienkét, de mind1 a nukot meg ismerem 3*kapott a csapatom
de olyanom úgy sem lesz, egy nyamvadt Pave Low-ot nem tudok összeszedni nemhogy 1 Choppert mert elvileg azzal össze lehet szedni könnyebben. na mind1 most az ACR Veteran III ra koncentrálok még 200 ölés és meg van. Köszi a segítséget.
-
a végén van egy statisztika ami alapján látod, hogy ki mennyit ölt/halt és ez alapján hány pontot szerzett a csapat. a lobbyban F1-el újranézheted ezeket az adatokat. Olyan nincs, hogy téved a gép, aki több pontot szerzett az nyer, ennyi. Az lehetséges, hogy az ellenfélnél valaki nagyon ügyes volt és összehozott egy Nuke-ot, de annak egyértelmű jele van, hiszen szétolvadsz:)
valamint írja is, hogy You've been Nuked vagy mi. régen volt már, nem emlékszem, legutóbb is mi nyertünk ilyennel, akkor mást ír ki. -
mint sok minden más, ez is az ellenfeleken múlik. Ha okosak, akkor pár másodpercig van csak fent az AC-130 - vagy bármi más - ha nem, akkor nagyon sokáig :)
A max idő kb 40 mp lehet ja, őszintén szólva nem mértem le Én sem, nekem nem is kedvencem, inkább a Chopper-t szeretem.
A csipogás csak jelzi neked, hogy bemértek és igyekezz még leszedni pár embert mielőtt téged lőnek le. -
Nem megy nekem sem. -
razzor two #17273 köszi!! Gondoltam, hogy valami ilyesmi,viszont akkor hiába csipog nekem nem tudok mit tenni! -
csak a két kedvenc fegyómat raktam be.
de ha kitörlöd ezeket, akkor ezt megértem és nem fogok ez végett besértődni. -
RealHattori66 #17271 valami gáz van az iwnet-tel, sksh -
sztem ez nem igazán idevaló.
ne folytasd! -
Cingar #17269 nalam total nem talal jatekot perpill, nalatok? -
jah és ez a srác lenne a köv áldozatom.
-
A kis nyálas buzi gyerek, neki még nem való egy ien kis 30-35ezres cumó....ha meglátom valahol kikapom a kezéből és elfutok a picsába.
-
hú g36c-t én is imádtam :\ jó kis red dottal -
az a g36k lett volna helyette, az majdnem ugyanolyan, de amugy igazad van mert cod4-ben is nekem a g36c volt a fav. -
Mondjuk én meg a g36c-t hiányolom :S elfért volna benne még egy-két fegyó... -
hát hátha tud valaki titkos infókat, de ez mien kibaszás a jó fegyókat kihagyták. -
bírom az ilyen kérdéseket. Szerinted honnan tudna erre válaszolni bárki is ? -
nem, lesz még 1 pályacsomag aztán veheted a cod7et -
azt az egyet szeretném tudni, hogy mi lett a sok fegyverrel, amik régebben a listán voltak?
például a G36K is állítólag benne kellett volna hogy legyen a játékban.
létezik hogy majd ezeket kiadják dlc-kben? -
40mp. -
azt tudom na min1 -
rexsimus #17257 Nem tudom mire gondolsz.
Esetleg ott van még a nuke is, aki hívja az nyer.