24218
Modern Warfare 2
  • PredatorHUN
    Jah, én már terveztem megvenni a CoD 2-őt. Inkább arra költök, mint 5 sz@ros pályára.
  • Szega87
    kb 70 000 aktiv jatekos van és egyre jobban fogynak a jatekosok is, DLC-t is csak a töredéke veszi meg majd, szerintetek milyen pingü ellenfeleket talál majd, ha a ping már most is ****? :)
  • elitehun
    Az activision egy valamit bebizonyított azt hogy pénzéhes egy band
  • Cingar
    én nem veszem meg, 4000 forint sok , majdnem egy frissen megjelenő játék árának a fele vagy ha vennék belőle cod4et vagy cs-t sem hiszem hogy hamarabb unnám meg mint azt a 3 új mapot amit nem ismerek egyaltalan. Vicces az egész, költsön a játékra az ember +4000ezer forintot és majd a gép eldönti hogy melyiken játszak?
  • PredatorHUN
    Már van 1 ember, aki nem fogja megvenni. Én.. Ugyanis azt sem tudom, hogy hogyan lehet.
  • simonl #17331
    Szerinted van értelme kis hazánkban "höbörögni"?

Az elmúlt hónapok megmutatták az Activision hozzáállását....a játékhoz.
    Az IWneten nem javítanak, legalábbis látványosan nem, a csalókat továbbra se szűrik.

Továbbá mindent elárul egy cégről amikor "szakaszalakzatban" hagyják el azok az emberek akik sikerre vitték a játékot, és már tettek le vmit az asztalra.

Egyáltalán az XBox -os játékos miért kapta meg korábban a DLC -t, én is fizettem az alapjátékért!!

A többség véleményem szerint megveszi, talán én is....ezzel legalább szórakozom. Van még annyi minden amin idegeskedhetem:)

• mascarun
    Na nem látom hogy höbörögnétek hogy a pályacsomag is fizetős lesz!
    Igencsak soványka csomag ez 15 dollárért!
    Sokat képzelnek már magukról ezek a játékgyártók....
    ------LINK------

Arról már ne is beszéljünk hogy egyes kiadók már a demókat is fizetőssé fogják tenni!
  • FSpofon
    csak nem ugatnék be miután lvl hackel büszkélkedtem 2 héttel a megjelenés után
  • DarkSector
    lassú vagy de szép azért....:)
  • Firerock
    grat
    bár játék közben biztos le levelehekkereznélek...
    ezek a rohadék csíterek elveszik az értékét
  • Szega87
    Sikerült végigtolnom a Multiplayert cirka fél év alatt
  • goodgamer
    Azért harrier-rel és precision airstike-kal nehéz összekaparni a nuke-ot (bár nem lehetetlen). Ajánlom inkábba harrier-chopper-nuke összeállítást.
  • aflamin
    heh zsiiir. akkor nuke-ra fel!!! XD
  • killerkocka
    Összeadódik, szóval megnyugodhatsz.
  • FSpofon
    mert szombathelyen csőtörés van a kazinczy úton

aflamin: összeszámol mindent
  • aflamin
    Sziasztok!
    Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ha a killstreak-eknél az első a Precison airstrike (amihez 6 gyilok kell) és a második meg a HArrier Strike (ehhez 7), akkor ha mondjuk a Precision Airstrike-al kinyirok több embert és beadja a harriert akkor azt tovább számolj a killstreak vagy 7töl kezdi el. Mert ugye a harriert 7nél hivom be, de közbe a sima airstrike-val is lezuztam pár embert. Még nem probáltam azért kérdem.
    köszi a válszat.
  • bandi007
    Abba tud vki segíteni, hogy miért nem indul a single player?
    Kb 2 hete még ok volt...
    Multi megy frankón.

PLÍZ hELP
  • elitehun
    Aki nem akarja megvenni az amúgy se fogja megvenni
  • FSpofon
    nem, így is többen játszanak vele mint bármelyik coddal, többet buknának a fél perc alatt feltört servereken mint ahányan megvennék azok miatt.
  • elitehun
    LOL
    Nem úgy értettem hogy magyar nyelven hanem a magyarult ott úgy használtam mint a tehát-ot XD
    Akkor megint:Tehát lesznek szerverek?
  • DarkSector
    jah nah erről beszéltem már 1000x
    account eladás meg vétel az hülyeség, ienekbe nem szabad belemenni KIZÁRÓLAG ha odamész, és leérvényesíted az accountot egy másik saját magad használt e-mail-re, és utána adod a lóvét oda....ennyi...

ezt tutira csak kamuból csinálták. Ha sikerül járj utána ki volt az és el kell picsázni a gyereket.
    az ien embereket a korházig kéne rugdosni.
  • jetblack
    Ez jó kérdés annyit tudok hogy maga a játék fordítható de nagyon macerásan és maga a magyaritás mérete is borzasztóan nagy lenne ezen információk tudatában kétlem hogy magyar nyelv elérhető lesz ha ki fognak jöni a szerverfájlok
  • Bence94
    hát a jelszó biztos jó? reklamálj akkor szerintem.
  • atinq
    Sziasztok. Ma vettem egy Steam accountot. Letöltöttem a steamet de nem tudok bejelentkezni a vásárolt felhasználónévvel és jelszóval. esetleg másképp kellene próbálnom pl: saját accountal belép és a vásároltal csak letöltöm??? Vagy bukta 5 rugó???
  • elitehun
    Én a lobbyról beszélek :)
  • Szega87
    amig nem tölt be és kéri le a peer az adatokat addig mindenki lvl1, ezt akkor látni mikor vlki becsatlakozik és még specbe van
  • elitehun
    Nálam az szokott lenni hogy néha a lobbyban pár ember lvl 1-esnek látszik de pár másodperccel később már jó
  • morphologu
    sziasztok nálatok is jelentkezik az a jelenség, ha lemegy 1 party utána marad a map betöltés a játékosok 1-es szintűnek látszanak és lobbyval kilép.
  • elitehun
    Magyarul lesznek szerverek???
  • jetblack
    Nem kell sokáig tűrni mert anno több hivatalos kijelentés is született hogy a COD7 kijövetelével az MW2 szerverfájlok nyilvánosságra fognak kerülni minden nagyobb hosting már felvette az ajánlatai közé a játékot
  • mascarun
    xD
  • mascarun
    Új grafikus motor?
  • DarkSector
    oksa tuti le akarnak majd húzni 15euro-val, de nem hagyom magamat.
  • Szega87
    Mind1 írtam CD galaxisnak tudnak e arról, hogy lesz e dobozos DLC, és ha igen akkor milyen árfekvésben, ha jön válasz akkor posztolom
  • DarkSector
    ingyenre gondoltam...
  • Szega87
    lehet hogy boltba olcsóbb lesz a retail, HA LESZ... #remélem
  • DarkSector
    ugyvan 15euro...meg is veszem valszeg.
  • Szega87
    Érkezik PC re május 4.én az első DLC!!! De sajnos nem ingyen, 15 euró, előrendelve 13 és fél, pff. Képek meg bővebben : ITT
  • ACE
    és ezt hogy követed hogy valaki headshot-ot lő? Én örülök ha arra tudok figyelni hogy én hova lőjjek, nemhogy azt hogy más hogyan lő le valakit :D Killcam-ból meg van egyértelmű, amikor ugrál összevissza a célkereszt, de azon kívül nem nagyon hiszem hogy meg lehet állapítani. Én is lőttem már aimbot nélkül is kurva messziről pisztollyal fejest, attól még nem vagyok cheater.
  • PredatorHUN
    A Killcamból ki szokott derülni.
    Na meg elég feltűnő, hogyha valaki csak headshot-okat lő.