24218
Modern Warfare 2
-
Jah, én már terveztem megvenni a CoD 2-őt. Inkább arra költök, mint 5 sz@ros pályára. -
kb 70 000 aktiv jatekos van és egyre jobban fogynak a jatekosok is, DLC-t is csak a töredéke veszi meg majd, szerintetek milyen pingü ellenfeleket talál majd, ha a ping már most is ****? :) -
Az activision egy valamit bebizonyított azt hogy pénzéhes egy band -
Cingar #17333 én nem veszem meg, 4000 forint sok , majdnem egy frissen megjelenő játék árának a fele vagy ha vennék belőle cod4et vagy cs-t sem hiszem hogy hamarabb unnám meg mint azt a 3 új mapot amit nem ismerek egyaltalan. Vicces az egész, költsön a játékra az ember +4000ezer forintot és majd a gép eldönti hogy melyiken játszak?
-
Már van 1 ember, aki nem fogja megvenni. Én.. Ugyanis azt sem tudom, hogy hogyan lehet. -
simonl #17331 Szerinted van értelme kis hazánkban "höbörögni"?
Az elmúlt hónapok megmutatták az Activision hozzáállását....a játékhoz.
Az IWneten nem javítanak, legalábbis látványosan nem, a csalókat továbbra se szűrik.
Továbbá mindent elárul egy cégről amikor "szakaszalakzatban" hagyják el azok az emberek akik sikerre vitték a játékot, és már tettek le vmit az asztalra.
Egyáltalán az XBox -os játékos miért kapta meg korábban a DLC -t, én is fizettem az alapjátékért!!
A többség véleményem szerint megveszi, talán én is....ezzel legalább szórakozom. Van még annyi minden amin idegeskedhetem:)
-
Na nem látom hogy höbörögnétek hogy a pályacsomag is fizetős lesz!
Igencsak soványka csomag ez 15 dollárért!
Sokat képzelnek már magukról ezek a játékgyártók....
------LINK------
Arról már ne is beszéljünk hogy egyes kiadók már a demókat is fizetőssé fogják tenni! -
csak nem ugatnék be miután lvl hackel büszkélkedtem 2 héttel a megjelenés után -
lassú vagy de szép azért....:) -
grat
bár játék közben biztos le levelehekkereznélek...
ezek a rohadék csíterek elveszik az értékét -
Sikerült végigtolnom a Multiplayert cirka fél év alatt -
Azért harrier-rel és precision airstike-kal nehéz összekaparni a nuke-ot (bár nem lehetetlen). Ajánlom inkábba harrier-chopper-nuke összeállítást. -
aflamin #17324 heh zsiiir. akkor nuke-ra fel!!! XD -
killerkocka #17323 Összeadódik, szóval megnyugodhatsz. -
mert szombathelyen csőtörés van a kazinczy úton
aflamin: összeszámol mindent -
aflamin #17321 Sziasztok!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ha a killstreak-eknél az első a Precison airstrike (amihez 6 gyilok kell) és a második meg a HArrier Strike (ehhez 7), akkor ha mondjuk a Precision Airstrike-al kinyirok több embert és beadja a harriert akkor azt tovább számolj a killstreak vagy 7töl kezdi el. Mert ugye a harriert 7nél hivom be, de közbe a sima airstrike-val is lezuztam pár embert. Még nem probáltam azért kérdem.
köszi a válszat. -
Abba tud vki segíteni, hogy miért nem indul a single player?
Kb 2 hete még ok volt...
Multi megy frankón.
PLÍZ hELP -
Aki nem akarja megvenni az amúgy se fogja megvenni -
nem, így is többen játszanak vele mint bármelyik coddal, többet buknának a fél perc alatt feltört servereken mint ahányan megvennék azok miatt. -
LOL 
Nem úgy értettem hogy magyar nyelven hanem a magyarult ott úgy használtam mint a tehát-ot XD
Akkor megint:Tehát lesznek szerverek? -
jah nah erről beszéltem már 1000x
account eladás meg vétel az hülyeség, ienekbe nem szabad belemenni KIZÁRÓLAG ha odamész, és leérvényesíted az accountot egy másik saját magad használt e-mail-re, és utána adod a lóvét oda....ennyi...
ezt tutira csak kamuból csinálták. Ha sikerül járj utána ki volt az és el kell picsázni a gyereket.
az ien embereket a korházig kéne rugdosni. -
Ez jó kérdés annyit tudok hogy maga a játék fordítható de nagyon macerásan és maga a magyaritás mérete is borzasztóan nagy lenne ezen információk tudatában kétlem hogy magyar nyelv elérhető lesz ha ki fognak jöni a szerverfájlok -
hát a jelszó biztos jó? reklamálj akkor szerintem. -
Sziasztok. Ma vettem egy Steam accountot. Letöltöttem a steamet de nem tudok bejelentkezni a vásárolt felhasználónévvel és jelszóval. esetleg másképp kellene próbálnom pl: saját accountal belép és a vásároltal csak letöltöm??? Vagy bukta 5 rugó??? -
Én a lobbyról beszélek :) -
amig nem tölt be és kéri le a peer az adatokat addig mindenki lvl1, ezt akkor látni mikor vlki becsatlakozik és még specbe van -
Nálam az szokott lenni hogy néha a lobbyban pár ember lvl 1-esnek látszik de pár másodperccel később már jó -
sziasztok nálatok is jelentkezik az a jelenség, ha lemegy 1 party utána marad a map betöltés a játékosok 1-es szintűnek látszanak és lobbyval kilép. -
Magyarul lesznek szerverek??? -
Nem kell sokáig tűrni mert anno több hivatalos kijelentés is született hogy a COD7 kijövetelével az MW2 szerverfájlok nyilvánosságra fognak kerülni minden nagyobb hosting már felvette az ajánlatai közé a játékot -
xD -
Új grafikus motor? -
oksa tuti le akarnak majd húzni 15euro-val, de nem hagyom magamat. -
Mind1 írtam CD galaxisnak tudnak e arról, hogy lesz e dobozos DLC, és ha igen akkor milyen árfekvésben, ha jön válasz akkor posztolom
-
ingyenre gondoltam... -
lehet hogy boltba olcsóbb lesz a retail, HA LESZ... #remélem -
ugyvan 15euro...meg is veszem valszeg. -
Érkezik PC re május 4.én az első DLC!!! De sajnos nem ingyen, 15 euró, előrendelve 13 és fél, pff. Képek meg bővebben : ITT -
ACE #17298 és ezt hogy követed hogy valaki headshot-ot lő? Én örülök ha arra tudok figyelni hogy én hova lőjjek, nemhogy azt hogy más hogyan lő le valakit :D Killcam-ból meg van egyértelmű, amikor ugrál összevissza a célkereszt, de azon kívül nem nagyon hiszem hogy meg lehet állapítani. Én is lőttem már aimbot nélkül is kurva messziről pisztollyal fejest, attól még nem vagyok cheater. -
A Killcamból ki szokott derülni.
Na meg elég feltűnő, hogyha valaki csak headshot-okat lő.