24218
Modern Warfare 2
  • Garou
    Köszönöm az infokat, utánanézek akkor. A DLC-re gondoltam egyébként, a játékot boltban már megvettem mikor megjelent.
  • bigapó
    ezen gondolkoztam mostanában Én is, hogy érdemes-e úgy venni játékokat, hogy nincs meg a doboza? :)
    igaz a GTA4 pl igy van meg, Steam-ről, de mondjuk ha AC2 olcsó lesz akkor megveszem, mert az 1-et kaptam a videokártyámhoz, szépen mutatnának egymás mellett a polcon, ráadásul kurva jó játék, szerintem többször is végig lehet játszani:)
  • DarkSector
    boltban vedd, mert steam-en a dolárt euro-ban mérik, és boltihoz kapsz tokot meg vonót.
  • fawcet
    Jópárszor mi is találkoztunk velük, nagy gl bajnokok.
  • oregon1987
    Tegnap nyomtam egy SD-t és taliztam egy magyar klánnal! SÖR klán! xD
    De azok halljátok csak a gl-t nyommatták agyba főbe! Hihetetlen! :D Kis szemetek!
  • goodgamer
    Ha steamen gondolod akkor így: http://www.steampowered.hu/faq/Vasarlas_a_Steam-en
  • Garou
    Ez most egy elég hülye kérdés lesz, de még nem csináltam ilyet, szóval...

Hogy kell megvenni? Pénzt kell utalnom és utána egy accot kapok amivel letölthetem vagy mi? Van valami oldal ami ezt elmagyarázza?
  • DarkSector
    maradjunk abba hogy lesz egy elado játékod.
    biztos le lehet majd warezolni a nemlétező warez multihoz...:D
  • gagax
    Kiváncsi leszek erre a dlc re.... meg nem fogom venni az biztos... a játékom eredeti de ezt nem fogom megvenni hozzá...(lehet le lehet majd warezolni és eredti játékba bemásolni a fájlokat csak kivánsi lennék lessz e érte bann) ha nem lehet megoldani lesz egy elado MW2 játékom =)
  • V43 1105
    Mondd hogyha nem segitenek, akkor majd segit a fogyasztóvédelem ;D
  • bigapó
    igen, Én is ma nézegettem oldalakat és még mindig 40 euro még az ócsó helyeken is. más játék, pl settlers "csak" 26 Euro, mig az AC2 18 és egyiksem rossz gém, csak nem FPS.
  • FSpofon
    ha lenne egy 25 vagy 33%os akció akkor is drágább lenne mint magyar boltban, kár erre várni.
  • xxxpaulxxx
    Tyű... most indult a steamem... örültem, hogy végre bejelentették a map packet... látom a játék is le van értékelve... tök jó... aztán észreveszem, hogy az nem a játék leértékelése^^
    Szóval leszophat az IW... azért ez már pofátlanság:)
  • FSpofon
    nem lesz dobozos

illetve majd év vége felé lesz game of the year kiadása a játéknak amiben benne lesz a 2. dlc-vel együtt, csak az megint teljes áron vehető :)
  • elitehun
    Ja én is
  • Szega87
    Ha lesz dobozos DLC és "Véletlen" lepottyan pár darab a kamionról szívesen megvenném bontatlan állapotba
  • kutyacsont
    ahham értem szerintem biztos a 2. dvd a hibás most azt próbáloim hogy van egy game club ahova néha-néha benézek és elvileg ott van eredeti cod6- elkérem a 2. dvd hazhozom felrakom azt viszem vissza...sztem ha megmutatom a csávónak hogy nekem is megvan plusz adok elérhetőséget stb. oda adja...
  • bigapó
    hát most erre csak azt tudom mondani, hogy menj be a boltba és erősködj a cserével, mivel valószinű rossz DVD-d van. ha szerencséd van akkor beküldik a gyárba vagy hova, ami szerintem ugyanúgy 2-3 hét mire jön válasz vagy a csere DVD. a bolt maga szerintem nem fogja odaadni az újat addig. erről is irt már valaki, hogy volt ilyen gondja. súlyosabb esetben történt olyan, hogy bement a boltba az illető és egyszerűen kivette a tokból a DVD-t. nem tudom hogyan és mi módon, mert általában lezárt dobozban van, feltörhetetlenül vagy csak üres DVD-tok, de már hallottam ilyenről.
  • kutyacsont
    hiba gyüjteményben csak a tényt írja le hogy ezt csúnyán megszívtátok....
  • kutyacsont
    azt hiszem vagy te nem érteted meg mit írtam vagy én nem tudok fogalmazni (gyanús :D) a gond az hogy tudom hogy kell letölteni de az közel 2-3 hét lenne...
  • bigapó
    igy van, a Spec Ops egy szines oldala a játéknak. Már mondtam korábban, meg ugye előző hsz-ben is irtam, hogy egyik, ha nem A legjobb FPS játék mostanában, csak ez a francos host-olás veszi el az ember kedvét tőle.
    megjegyzem, hogy a Pro-k állitása szerint közel sem olyan jó, mint a cod4 volt WAR szempontjából, de Én nem vagyok nagy játékos ilyen téren, nem sok a tapasztalatom. Azért elég sok csapat van akik nyomják CB-n is pl, szóval annyira nem rossz ez:)
  • bigapó
    minek Neked non-steam ha megvan a játék eredetiben?

erről már volt korábban hozzászólás, ha jól emlékszem steam-ről kell letölteni, de a menetét nem ismerem. fent a bannerban van egy ilyen, hogy hibagyűjtemény, ott megtalálod a megoldást, persze angolul van, de talán nem nehéz követni az utasitásokat.
  • kutyacsont
    am van már egy non steamos verziom havertól.... kódomat aktiváltam steamon letöltöttem hozzá azt a cracket vagy mi az amivel tudnak hamachin-játszani a steam automatikusan be is jelentkezik nekem de telepíteni akkarja a játékot... ha meg rámegyek hogy find match akk fél óra múlva se jönnek játékosok....
  • kutyacsont
    Hali olyan gondom van hogy hibás a 2. dvd-m (boltban nem cserélik vissza mert lejárt a 3 nap gari) [koleszos vagyok azért nem probáltam ki] és olyan gondom lenne hogya netem elég szar (letölteni max 100kb-al tudok de multizni simán lehet rajta bc2-vel meg egyebekkel is...) szal a letöltés kizárva amúgy maga a gond az hogy az 1. dvd-t simán felrakja kéri a 2.-at berakom és lefegy az egész steam... van valami ötlet ? én arra gondoltam vmelyik pc clubból kölcsön kérek eggyet mert egy havernak sincs meg eredetibe....
  • morphologu
    ááá értem
  • elitehun
    Amit mondtál az mind igaz de az is igaz hogy haverral a Special Ops-nál nincs jobb. Főleg a mesterlövészes pályák :D
  • bigapó
    a blast shield a robbanások erejét csökkenti, azt hiszem felére. pl ha pajzsozol (RIOT Shield) és ráddobnak egy Semtex-et, akkor nem halsz bele.
    Blast az robbanással kapcsolatos szó.
  • morphologu
    Árulja el valaki mire jó a blast shield ha így is fejbe lőnek ezt nem értem?
  • DarkSector
    cod8-ban lesz majd dlc 25erez forintért, és 2db cod2-es mapp, 3darab cod4-es, 1 darab cod6-os, és egy uj cod8-as mapp lesz majd benne.
    Én arra spórolok.
  • fawcet
    Basszus én se rajongok mostanában iwnet-ért, szívesebben venném ha azt jelentenék be hogy dedikált lesz benne a csomagban, 5 mapért nem szívesen áldozok pénzt.
  • Antal99
    köszönöm
  • bigapó
    hozzáteszem, hogy ez a drágalátos magyar szolgáltatóknak is hibája, bár erre nincs bizonyiték, mivel ha ezért betelefonálsz, hogy nagy a pingem akkor megnézik és azt mondják, hogy náluk jónak tűnik vagy pedig azt, hogy kapcsold ki a torrentet:D
    amikor lemérem akkor nálam is jó, jóval 50 alatti szokott lenni, de ettől függetlenül laggolok. cod4 alatt nem volt gondom, persze érthető okokból:)
  • bigapó
    nem lehet ruhát választani, csak a fegyvert tudod szinezni. előttem szóló már megmondta mitől függ a kinézeted.
  • bigapó
    azért ócsárolom, mert egy szar. nem tudok normálisan játszani, mert állandóan laggol az egész. egyhelyben futkosunk vagy ide-oda dobál és késik a reakció, hiába lövöm a csávót, már rég nem ott van ahova lőttem. állitólag jól játszom, de ezt nem tudom kamatoztatni, mert egy fostalicska az IWnet vagy bárhogy is hivják.
    ha be lehetne állitani legalább azt, hogy mekkora legyen a max ping amin még akarok játszani, az már dobna valamit a dolgon, igy csak idegbeteg leszek tőle, azt meg nem szeretem.
    Nagyritkán van jó meccs, akkor élvezetes, tényleg adrenalin-bomba a játék. Akkor van ez ha sokan vagyunk egy csapatból, előbb-utóbb minket rak be hostnak, de néha ez sem segit. Országon belül is eléggé eltérőek a pingek, az meg lol :)

Valószinűleg nem veszem meg a DLC-t, most másra kell a lóvé, majd ha lesz akció vagy nagyon őrült leszek akkor megveszem. ki tudja, két üveg tequila csodákra képes :D
  • toarpad
    Lehet áttérek a BC2-re , azon a béta nagyon bejött... Kb 3 héttel ezelött vettem meg a játékot , voltam már 3 hackelt szerón , több tucat csíter , az a lefagyott mozgásos bug is volt már többször , óriási pingek.. áhh... de legalább lvl 68 vok 0 prestige :D
  • robotnyk
    szép, asszem 1-2szer láttalak már online :)

dlchez: ha csak steamen lesz elérhető, akkor passzolom szerintem én is, 1 dollár = 1 euró -> nem menő.
  • DarkSector
    1. nem büszkélkedtem, és ha valahol használok level patchet, vagy single-ben cheat-elek, akkor azt szoktam jelezni, és egyértelműen nem azzal vágok fel, mert csak magamat csapnám be.
    2. nemtuom feltűnt-e, de csak poén volt, mivel arra utaltam hogy 20 óra alatt sikerült, és az elég gyors, ha azt nézem hogy a 3.közepén vagyok már majdnem 9-10 nap eltelt.
  • PredatorHUN
    Tudomásom szerint nem lehet, a Class-tól, és a fegyvertől függ. (Sniper, Riot Shield, stb..)
  • Antal99
    ha ezek után még van aki segítene:
    mitől függ az emberem ruhája,lehet változtatni?
  • Antal99
    azt ócsároljátok amivel játszotok,hogy van ez?
    nem azt mondom,hogy tökéletes,de mégis itt vagytok!!!
    a panaszkodás nagyon megy!
    megveszem a dlc-t,ha boltba meglehet venni!