24218
Modern Warfare 2
  • Szega87
    XBOX 360 kontroller elvileg alapból PC kompatibilis
  • Jacek
    igen csak az tobb studio volt!! es a North valt ki.. Az osszes lenyeges ember dobantott! arrol ennyit...
  • toarpad
    De akkor egyáltalán ha hozzá kapcsolnák a géphez egy Xbox 360-as kontrollert , akkor egyáltalán tudnám irányítani a játékot ? AZ a kérdés , nem az hogymennyire menne vele a lövés , stb.
  • robotnyk
    mert a blizzard - flagship szakadásnak is a blizzard itta meg a levét, mi? :p
  • Szega87
    FELHÍVÁS

Minimum 32 játékos fog megküzdeni a legjobb játékos címért 1on1 SD-ben. Egyenes kiesés rendszer, a döntőt valószínűleg streamen közvetítjük! Hajrá magyarok!

Üdvözlünk mindenkit az I. Magyar 1on1 SD One Man Army kupán! Itt mindenki megmutathatja egyéni tehetségét, és az is kiderül, hogy ki lesz Magyarország legjobb egyéni játékosa SD-ben! A nevezés addig tart amig minumum 32 játékos nem jelentkezik!

Megkérünk mindenkit, hogy az 1on1-es regisztrációjával jelentkezzen a kupára, aki a klános reggel jelentkezik, azt nem fogadjuk el.

Olvassátok el figyelmesen a szabályzatot, a különös szabályok felülírják a standard szabályokat, terveink szerint egyenes kiesés lesz a kupa. Először 16-an, majd 8-an, 4-en, végül 2-en jutnak tovább, hogy eldöntsék ki a legjobb játékos.

IRC csatorna nincs, viszont van egy kontakt email cím, bárkinek ötlete, sóhaja, panasza vagy csak szimplán kérdése van irjon nekünk!

A kupa e-mail címe: [email protected]

A döntőt igyekszünk élőben stream formátumba közvetíteni!

souce and sign up link: http://clanbase.ggl.com/news_league.php?nid=340316&lid=10794
  • elitehun
    Ja és Respawn Entertainment FTW
  • elitehun
    Ahogy nézem a CoD szériának vége. Legalábbis az IW által készített részeknek amik azért sokkal jobbak voltak
    Összesen 25 ember lépett ki az infinity ward-tól
  • Szega87
    60% kell mapváltáshoz
  • akyyy
    nem kell hozzá automata célzás anélkül is lehet.
  • morphologu
    ti tudtok játszani a riot shielddel, mert én probálgattam de szerintem elég nehéz vele ha guggolva megyek lábon lőnek ha megállok fejbe kapom a golyót, és nem beszélve a gl-röl, gránát, semtex. Persze néha összejön 1-2 fellökés, késdobás/vágás, de ez nagyon nem megy.
  • bigapó
    nincsenek szerverek és pályát csak szavazással (VOTE) tudsz váltani, ahhoz több ember kell, mindig írja mennyi az annyi és csak egyszer lehet váltani a következőt muszáj lejátszani (vagy kilépsz:) )
  • bigapó
    hülyeséget ne csinálj már légyszi...szerinted PC-n van automata célzás? úgy tudom nincs, szóval esélyed sem lenne az egérrel szemben...
  • Antal99
    már jó

lehet szervert vagy pályát választani?
  • Antal99
    nálatok kapcsolódik az IWNET???
  • toarpad
    Cod mw2-hez ha veszek 1 xbox kontrollert , akkor az münködni fog vele ?
  • zotya10002
    Ezt akartam nektek!
  • elitehun
    Utolsó bekezdés
    Az Electronic Arts rövid közleményében viszont arról beszélt, hogy bár gondolkoznak különböző DLC és egyéb csomagokon, de egyelőre nincs okuk arra, hogy megszüntessék a hagyományos demókat.
  • mascarun
    Jönnek a fizetős demók? [A hitetlenkedők kedvéért!]
  • szopacska
    mit kell meg veni?
  • oregon1987
    Nincs semmi csak idegesít! :D
  • ozimak
    ...és akkor majd csodálkoznának,ha a crackerek megint belehúznának,és nem venne "senki" játékot! Pillanatnyilag sztem kissé felfelé ívelőben van a pc-s eladások statisztikája,bár ezt nem tudom alátámasztani semmivel,csak megérzés! De ha a fejlesztők/kiadók átesnek a ló másik oldlalára akkor megint csúnyán megfogyatkozik majd az eredeti game eladás,még ha nem is lesz mondjuk éppen crack egy bizonyos játékhoz. Lásd pl.: MW2 DLC Tényleg 5 mapért sok 4000.- Ha mondjuk még lenne benne egy s más(fegyverek,perkek,ilyesmi)akkor megérteném,de ez kezd már csak a pénzre hajazni,sajnos. Mindegy majd kiderül még mit hoz a jövő az mw2-ben is,bár sztem nem nagyon fog már ehhez számottevő DLC kijönni,hacsak nem valami "drasztikusabb" mert sztem akkor már nem fogják annyian megvenni!(addigra jönnek az új gamek,MW folytatás is lassan,stb.) Figyelem!Ez is magánvélemény!:)
  • mascarun
    Arról nem tudom hallottatok e hogy egyes kiadók a közeljövőben PÉNZT AKARNAK KÉRNI A DEMOKért is.........
  • LackoMester
    Jó kérdés.
    Én mindenesetre megvettem. Nekem megér ennyit.
  • aflamin
    vagy majd lesz ahhoz is cd key amit regelni kell steam-en :S.
    a havidijas COD meg egyenesen halva született ötlet...
  • cumpy1337
    halljátok, az új mapokat szerintem később úgy is felrakják torrentre, és ha onnan másolom be eredeti játékba azt vajon elfogadná?
  • Szega87
    le kell szarni a statot, a társaság legyen meg, meg élvezd a játékot, ha csak rankra mész az már rég rossz
  • elitehun
    ''...persze a vesztes csapatba rak amivel növeli a losses-t!...''
    És akkor mi van? Tudtommal akármennyit lehet játszani a játékkal. Később akkor is ki tudod javítani
  • oregon1987
    Az baszna be ha nem lehetne játszani mert nem vettem meg a kiegészítőt, tuti hatfelé törném a lemezeket!
    Amúgy meg tököm kivan mikor csatlakozok egy szerverre és berak a játék legvégére mikor már a score-t írja ki és persze a vesztes csapatba rak amivel növeli a losses-t! Utána meg mikor loby-ban vagyunk persze hogy lebasz hogy steam loby closed! Szóval faszán megvan csinálva az egész! Másik kedvencem mikor egy helyben marad mindenki és azért lépjek ki amivel megint a losses-t növelem!
  • rexsimus
    A DLC mapokat külön lehet játszani, két külön játékmód lesz elérhető. Egyenlőre nem keverik a többivel az új mappokat.
  • Puhos
    Az én szempontomból teljesen mindegy, hogy most az Activision vagy az IW árazta. A kérdésre köszönöm a választ neked is meg vzajcev-nak is.
  • vzajcev
    Tuti jogy lehet, csak nyilván ha kieges map-ra vált, mivel betölteni mnem tudja akkor kidob sztem.
  • PredatorHUN
    Nem az Activision árazta be?

Gondolom lehet tovább játszani, csak ha olyan pálya kerül sorra, ami neked nincs, akkor kidob hiányzó tartalom miatt.
  • Puhos
    Én biztos, hogy nem fogom megvenni. Ugyanis nekem nem ér annyit, hogy 5 map-ért adjak ennyi pénzt. Ugye ebből az 5 map-ból csak 3 új, 2 az előző részből való. Tehát 3 map 4.000 Ft-ért, szerintem túlzás. Dögöljön meg IW., hogy ilyenért pénzt mer kérni. A szerverek meg sz@rok, nem lehet normálisan játszani, mert egy meccs után kidob állandóan, meg egy helyben ugrálok, sorolhatnám tovább. Ha ír nekik az ember akkor azt írják vissza, hogy persze nálam van a hiba. Ez egy pénzhajhász csőcselék. Akkor inkább ezt a 4.000 Ft-ot félrerakom az új Medal Of Honor játékra.

A megjelenő dlc nélkül lehet majd tovább multit játszani?
  • PredatorHUN
    Ha lesz dobozos verzió, akkor szerintem én is megveszem.
  • elitehun
    Nem akarlak elkeseríteni de nagy valószínűséggel nem lehet boltban megvenni
  • pisztácia
    ja:) köszi szépen, de akkor a lényeg az hogy meg lehet venni majd boltba. mert én nem igazan akarnám rendelgetni steamen..:S
  • Szega87
    Az infinity csarnok LAN lehetőséget biztosít az első magyarországi mw2 lan megszervezésére, a feltétel, hogy minimum 6db 5 fős csapat megjelenjen, ami 30 embert jelent. Innen az SG fórumról kit vagy kiket érdekelne?
  • Szega87
    50 és 80 mega között lebeg egy map, matematikai átlag alapján ha 65 el számolunk, akkor is 65*5=325 mega, szóval tuti min 300 mbyte lesz
  • Szega87
    biztos, hogy nem, mivel a 16 map önmagában több mint 1 gbyte

proof:

• pisztácia
    A DLC-t meg lehet majd boltba venni? CD-n lesz vagy mi? Mert 5 pálya az vmi 50 mega lehe nem???,