24218
Modern Warfare 2
  • ozimak
    Gyerekek az mi az istentől van,hogy csak és kizárólag a "quarry" betöltése közben kifagy az MW2??? Minden pálya faszán megy kivéve a quarry. Ha azt tölti akkor tuti,hogy befagy. Régebben mikor még warezzal nyomtam akkor is volt ilyen de azóta abbamaradt...most újrahúztam a gépet és megint csinálja,mit lehet tenni?
  • mascarun
    Pénteken jelentik be az Új Call Of Duty-t [Call Of Duty Black Ops]
  • Cingar
    valamit olvastam hogy procitól is függ de nem értek hozza.
  • cumpy1337
    nem rossz ez az új steam, nekem tetszik :D csak még meg kell szokni
  • DarkSector
    jah vasárnap voltam utoljára steam-ben...:D
  • elitehun
    Amúgy már kedd óta ilyen :D
  • DarkSector
    elbaszodott a kép...
  • DarkSector
    Most néztem csak hogy befejezték a Steam-et....:D
    Gondolom már véget ért a béta tesztelése.
  • robotnyk
    ha engem kérdel, halál random
  • Anmage
    Hello!

Ping - host kérdésem lenne nekem is!
    Mi alapján dől el, hogy ki a host az adott játékban? csak ping? Mert én elég gyakran vagyok, és szerintem nem kiemelkedő a netem.. (8M/768kb, ping a bix felé 26ms)
  • Szega87
    mondjuk igazán beletehetnék már a global thermonuclear war és egyéb módokat amiket anno feltörtek, meg másodlagos fegyverekhez skineket stb
  • ACE
    ja, pénzér' megkapod...
  • FSpofon
    xboxon kijött egy update erre a DLC-vel, kérdés van-e még pc-s fejlesztő az IW-nél és megkapjuk-e mi is.
  • ACE
    Egyébként én csinálnék olyat a játékban, hogy pl. be lehetne állítani, hogy csak magyarországi IP című emberek közül válasszon lobby-ba embereket, tehát így csak magyarral kerülnél össze... gondolom nem lenne bonyolult megoldani és sokat javítana a játszhatóságon...
  • Szega87
    Ø Navigálj el a következő mappába: ‘program files\steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\players’ és nyisd meg a következő fájlt „config_mp.cfg”
    Ø Változtasd meg a „scoresping_interval” értékét 100ról 20ra, és a „maxbars” legyen 4 helyett 10 (10 lesz a maximum).
    Ø Ha megpróbáljuk helyesen értelmezni, minden zöld csík 20 ms-t fog jelenteni, ha teljesen zöld mind a 10 csík, akkor 20 ms vagy alacsonyabb a pingünk, nagy eséllyel hosztok vagyunk.
    Ø Az illető, akinek azonnal zöld minden a belépéskor = HOST
    Ø A pingem általában 100-200+ ms között van
    Ø A legtöbb ember 200+ ms-el csatlakozik, ami normál konfigban 3 zöld csík
    Ø Normál configban 4 zöld csík 0-100 ms, 3 zöld csík 101-200 ms, 2 sárga csík 201-300 ms, 1 piros csík 301+ ms
    Ø Érdemes sokan együtt játszani, mert ha lobbyba példának okáért 6 magyar van, és együtt mennek demolitionre, akkor sokkal nagyobb az esély, hogy a 6 magyar valamelyike lesz a hoszt
  • oregon1987
    Szar most is levágott a steam nehogy az ember tudjon kicsit játszani!
    De előtte sikerült egy nuke! Szerencsém volt mert még kellett 4 kill és sikerült összehozni! :D
  • FSpofon
    akkor ha 10 csíkod van akkor 25ms alatt van, ha 9 25-50 között, stb
  • bigapó
    Kis segítséget kérnék viszont.

Állítgattam ezt a pingmérő cuccot cod-ban, de nem igazán értem a működését:) most ha 10-es skálát állítok be és azt, hogy 25 egység (ping) egy csík benne, akkor abban az esetben ha nekem 6 csíkom van mekkora a pingem? 0-ról számolunk vagy 50-ről?
  • bigapó
    lagg az ettől független szerintem, mert nekem úgy tűnik, hogy gyorsabban is tölti be a cod-ot a steam, ami jó, csak hát a host-ok még mindig szarok, mármint amit mi kapunk, mert ezek szerint nem csak nálam szarakszik a net.
  • ozimak
    Mikor kezdtem akkor engem ledobott vagy 5x steam connect failed-el,aztán szinte minden egyes játékban volt kisebb nagyobb lagg... gondolom az új verzióra való átállás miatt.(remélem csak azért)
  • robotnyk
    nekem a steam kapcsolat szakadozott egész nap, fórumok alapján nem én voltam az egyetlen.
  • ozimak
    Húúú de egy fos volt ma az IWnet... minden menetben laggolt.
  • bigapó
    ja, annyira nem dobja ki, más játékkal még működni fog :)
  • bigapó
    ha már kontrollert akarsz venni, akkor a Logitech rumblepad2-ese is bőven megteszi, valamivel olcsóbb is, Én még 8k-ért vettem, most nem néztem mennyi. Megvannak hozzá az emulátorok, egész jól működik Assassin's Creed-el és lényegében bármilyen olyan játékkal tudtam játszani amihez lehetett használni. Az egyik PS kontrollert másolták le, de xbox is lehetne, nincs különbség, ugyanúgy felismeri. Star Wars Force Unleashed is ment vele, az meg full xbox átirat volt.
  • Bartn73
    Xpadder a progi neve De majd ezt is tölcsd le:Microsoft_Xbox.Jonathan.UK.bmp
    innen:http://sites.google.com/site/xpadderfan/xpadder-big-download/controller-images
  • DöflingR
    volt már?

IW perli az Activision-t
  • toarpad
    Esetleg megkaphatnám az egyik ilyen progi nevét , amivel el tudom érni hogy tudjak ESETLEG játszani controllerrel ?
  • toarpad
    Igen , így volt köszi
  • elitehun
    De valszeg azért kérdezte meg megint mert ehhez szeretne venni egy kontrollert és ha nem jó akkor kidobott 12k Ft az ablakon
  • robotnyk
    dobozos biztos nem lesz, ahogy valaki írta, sztem is majd egy GOTY verzióban benne lesz, ha jön ki olyan. arra gondolok, hogy PCn csak Steamen keresztül lehet-e megvenni. de ahogy a hivatalos oldalt nézem, bár konkrétum nincs, úgy tűnik csak ott. 1 dollár = 1 euró - NEM MENŐ.
  • Szega87
    XBOX 360 exkluzív, ők már tolják vele, de ha arra gondolsz lesz e dobozos DLC azt még nem tudni, bár a CD galaxis szerint ők nem fognak árusítani.
  • robotnyk
    a DLC Steam exkluzív lesz, nem tudja valaki?
  • Cingar
    xbox360 kontroller nem kompatibilis a modern warfare 2-vel. Már próbáltam is meg van egy oldal ahol egy baromi hosszu listan felsoroljak mivel mukodik, mivel nem. Vannak fizetős programok amik megoldjak, hogy olyan gamek is mukodjenek amik alapbol nem mukodnenek.
  • bigapó
    igen, mindent lehet :)
  • bigapó
    Én értettem előbb is a kérdést, azért mondtam, hogy ne csinálj hülyeséget :) De végül is minden ember a maga hibájából tanul legjobban. kipróbálni ki lehet, természetesen működni is fog, de hogy milyen eredménnyel? azt majd meglátod:)
  • ACE
    Én most arra nyomtam és okés volt minden
  • AkAfinucsi
    Tehát magyarul csak a Download to this machine-re nyomok és okés minden?
  • ACE
    Aha, nekem is most frissített a Steam, és rákérdez hogy mit másoljon. Szerintem ha eddig is azon a gépen játszottál, akkor nincs jelentősége. Ezt gondolom arra találták ki, hogy ne vesszen el a presztizs.
  • toarpad
    AZ lesz XD
  • AkAfinucsi
    Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni:)

Nah itt most mit csináljak

(csak mert 9 prestige-t nem igen szeretnék elbukni :DD)