24218
Modern Warfare 2
-
Cingar #17499 figyelmedbe ajánlom a video 37. másodpercét az is egy hasonló halottgyalázás, de maga a vid is elég lol 
http://www.youtube.com/watch?v=t1h9YAyjDLM -
ez nagyon nagy :DDDDD -
NOMNOMNOMNOMNOM
yeah suck it bitch :D
-
nemlehet csinálni semmit vele. ha egyszer megáll, onnantol kezdve betonstabilan ott marad :D
ittvan még 2 fail :D
ez van amikor soha nem esik le, és lehuzni sem lehet a csomagot:D
bátor pilóta :D
-
jaja, sajnos akkora fail ez is, hogyha csak pár cm tartja vissza és meglövöd gl-el, vagy rakétával sehogysem jön le a kis huncut :) -
tényleg, ez jó kérdés. ilyenkor alá lehet pörkölni? nekem úgy rémlik, hogy "beragad", nem lehet vele csinálni semmit. -
Cingar #17493 lelőni nem siekrült? -
Mágnes van a ládában
-
A fizika törvényeit meghazudtolva. xD -
ez nem kicsi hanem EPIC FAIL :DDD -
igazából akár 18-at is hivhatsz (vagyis 17, Te vagy a 18-adik ugye:) ), de akkor már érdemes Privat-ba játszani és akkor be tudod állitani az egészet. nekünk eddig 12 volt a legtöbb, ha jól emlékszem vagy 11, de sokan voltunk és privátba nyomtuk, S&D-t. -
kicsi fail :D
-
Sziasztok!
Spec ops módban szeretnék csillagot gyűjteni, de egyedül elég nehézkes lenne Veteran-on, úgyhogy aki segítene, az felvehetne Steam-en, Jakesz néven. -
Nemtom mi van ezzle de ma sehova nem akaart csatlakozni -
Black Ops elemzés -
Na ez érdekes, mert tudtommal csak valós mail címet fogad el
-
Tudtommal meg lehet változtatni a mail címet a beállításoknál -
Én azon nem húzom fel magam, ha level hack-est látok, felőlem ha arra veri magát, hogy koponyás emblémája, meg AK47-je van, hát tegye, skill nélkül ugrálhat ahogy akar. A wh-s aimos gyerekek már idegesítőek és általában ezek sipákolnak a legjobban ha kinyírod őket. De ha ilyet látok én is lépek egyből.
A másik érdekesség, hogy milyen istentelen bugyborékolás, röfögés meg visítozás meg néha meccs előtt a mikrofonosoktól. Tiszta tanyasi feeling vazz. Ilyenkor érzem, hogy az emberiség megérett egy szupervírusra. -
dobika76 #17480 Sziasztok !
Egyik barátom megvette a játékot, és egy nem létező email címre regisztrálta a steamet. Így nem tudja telepíteni a játékot. Mit lehet ilyenkor tenni? Az activisionnak írtam de nem válaszolnak :( -
Max 6 embert lehet behívni partyba -
Nehezen mivel itt nincsenek szerverek. Főleg nem német szerverek -
Tényleg arra kíváncsi lennék hány embert lehet party-ba meghívni. Mi eddig max 5-en voltunk. De mi lenne ha 10-en 12-en lennénk? Akkor egymás ellen? Vagy max 6 embert lehet? Ki kellene próbálni. -
és az a gond , hogy igaza van, mi is mostanság jöttünk rá, hogy tosznak a csalókkal való foglalkozásra.
csak egy apró példa: ingyen hétvégén több ismerősünk is leszedte, az egyik a behívott jópár ember közül (szintén ingyen hétvégés, kevesebb, mint 20 óra játékidővel) 70-es szintű volt. gondolkoztam rajta, aztán végül nem kérdeztem meg, mi értelme volt erre a 3 napra feltolnia magát max szintre, de aztán csak hagytuk annyiban, majd 4-en is jelentettük, de azóta semmi. és még mindig ott van a barát listámon, de feltehetőleg nem sokáig, mert van pár közös játékunk, és nem hiszem, hogy a továbbiakban szeretnék egy ilyen emberrel játszani, aki esetleg a többi játékban is hasonló eszközökhöz folyamodik tudtunk nélkül.. -
Semmi lehetőség nincs,hogy csak Magyarok játszanak egymással??? -
Én múltkor S&D ben beakadtam az utolsó pályán! Csak az egeret bírtam mozgatni. Én maradtam utolsónak és emiatt el is vesztettük a kört. Erre a maradék időben azt olvashattam hogy mekkora "fucker , sucker" és társai vagyok! Pedig enyhe angolommal próbáltam jelezni hogy beragadtam!
AZtán meg osztanak a kis 12-3 évesek! -
A kávé titkos "összetevőit" áruld el, léci
-
simonl #17471 Szép májusi reggelt mindenkinek,
A minap engem is "le cheater -eztek" egy német szerveren, bár én tudván, hogy csak 2 kávét ittam, dicséretnek veszem:)
Azt írták pontosan, hogy unhuman reflex -el bírok:)
-
Igen,de tegnap pl. egy " :D " nevű felhasználó úgy nyomta,hogy az valami hihetelen. Az Estate-en (Azt hiszem így hívják a pályát) voltunk és a C pont körül csoportosult a csapatom, a házban és amögött. Ő meg a B-pontnál, ott a feljárónál a csónakházhoz. És röhögve lőtte a ki a házbanlévőket rálátás nélkül, headshotokkal és ugrált a célkeresztje. Le is áltam vele veszekedni, erre ő arra verte magát,hogy nem tudom úgysem jelenteni.Meg elkezdte hírdetni,hogy hol lehet cheatet letölteni. Később kiderült a beszélgetés folyamán,hogy magyar volt :S
Mondom neki,ezt ne hangoztasd. Nem értem az ilyeneket, egy játék lényege a kultúrált szórakozás és kihívás, mi abban az élvezet,hogy beállok 100 km-re és mindenkit kinyírok,sztem 2 perc után unalmas.A fejlesztőknek meg nem kéne ennyire magárahagyni a játékot,mert a normális userek fognak elmenni. -
pár hete vettem csak meg a játékot, még az első napokban engem 5-4es statnál csalóztak le, szal jogos :p -
fawcet #17468 Valahol azt olvastam hogy VAC leginkább source motorra lett optimalizálva. Így tehát foltozgatós rendszernek tűnik nekem.
Akárhogy nézzük csalók mindig lesznek, de olyanok is akik csalást látnak minden lövésben. Valamelyik nap olyan klán ellen nyomtam kik minden egyes lelövésnél wh-t irt, mindegy ki volt az.
Mikor irta valamelyikük, akkor mindig irtam hogy stupid gamer, aztán befogták a pofájukat egy idő után. -
a csalók bannolása a VAC, így a Valve gondja nem? ettől még az IW megszűnhet... -
bocs, de akkor mi is is van? sírunk, és anyázunk, ennyi.
ahol gyanús a dolog, van ilyen soxor, kilépek... -
Na jah, de ott legalább ha megvetted a játékot akkor mehettél olyan szerverekre, ahol be volt kapcsolva a PB, ami azért minden hibája ellenére a mostani vacnál százszor jobb (volt). -
Megszűnő félben? Megszűnik Az IW? Lemaradtam. -
nem lehet jelenteni, automatikus a rendszer. és így hogy megszűnő félben van a játék fejlesztő cége, nem valószínű hogy túl gyakran frissítgetni fogják a cheat adatbázisukat.
szvsz még mindig sokkal jobb a helyzet mint a tört cod2/4 servereken, ott aztán az nem csal csak aki hátrányban akar játszani. -
Sziasztok. Rég látogattam a topicot,szóval lehet,hogy már esett róla szó, hogy (úgy véltem felfedezni) a csalók száma mostanában hihetetlenül elszaporodott. Ti is észrevetéttek? Akit jelentek azt törlik legalább?(Ha megalapozott.) -
Nekem a terminal volt ilyen. de pár nap múlva helyrejött és újra tudtam játszani rajta. -
ja, tényleg, ez a köztes rész. akkor tényleg nem lesz meg:) -
Black Ops Vietnamban játszodik és nem az IW, hanem a Treyarch fejleszteni, mellesleg holnap van a premiere a trailernek -
ez a COD-black ops nem az a cod lesz ami most van és főleg nem lesz olyan, mint amilyen régen volt. nagyon valószinű, hogy nem lesz meg eredetiben :) bár addig sok viz folyik le a Tiszán :)