24218
Modern Warfare 2
-
nem -
Valakinek működik? Nekem már eljutott a "Connecting IWNet"-ig.De ott behalt. -
mik azok a tapasztalati pontok?? -
Most meg bezárni se engedi a steamet mert szerinte fut egy steam program. pedig nem frissít meg semmi -
Azért ne essünk túlzásba. Hülyeség egy játék alapján megítélni egy nemzetet.
Amúgy ja most engem se enged belépni mert túl elfoglalt a steam, de asszem nekem semmit nem töltött le -
na most frissíti a játékot... mindenhol a bürokrácia :) -
Szerintem az. -
azért remélem a javítás mellett a cheatereket is helyre teszik, vagy ez csak hiú ábránd? -
Nem elég,hogy az IW NET is szar még a Steam is baszakszik :S -
Na gyerekek szerintem mára el lehet felejteni a Steam et!
Fel akartam rakni egy másik játékot de azt sem engedi mivel hogy a rendszer túl elfoglalt a kérésem teljesítéséhez!
Pedig Disc-ről telepítettem volna a javát! -
még mindig nem enged fel túlterheltségre hivatkozva... -
Na akkor látom, másnak sem megy... :P -
Egyetértek! -
VERZIÓSZÁM: 1.1.195 !!!!
connecting to IW.NET ... ( a végtelenségbe )
gg -
killerkocka #17608 Jön a dlc és már a game se elérhető, hurrááá xd. Am ezt, hogy rakja ki az ember a Hun-t a neve mögé, én régen kiraktam, de meg is bántam, elegem lett a sok suttyó külföldiből, akik ha jobb vagy, ha nem, nem csak téged szidnak, hanem már egy egész nemzetet. Na meg sajnos túl sok olyan magyarral találkozni játékban, akik miatt igazán nem vagyok büszke a hazámra, pedig szeretem ezt az országot :( -
gondolom akkor a cheaterek megint beindulnak... -
Ja!
Na szóval egy frissítés ami ad egy új menüpontot "DOWNLOAD CONTENT" néven!
Gondolom ott lehetne lehúzni a DLC-t!
Egyébként remélem tudjátok hogy éjféltől vasárnap éjfélig mindenki dupla tapasztalati pontot kap!!!!!!
LINK -
bgreg #17605 meg akarom venni a gamet de nem 10k-ért. nincs valahol 7-8 körül? -
Lehet letölti magának a DLC-t alapból aztán belül kell aktiválni kóddal! -
fel akartam nézni (függőség:D ), erre azt íja ki ez a szemét, hogy a steam túlterhelt próbáljam meg később LOL -
nekem is frissít az MW2, ráadásul nagy a mérete, pedig nem vettem semmit :D -
Na milyen frissítés van már?
Pont tölt valamit ez a sz*****!!!!! -
De bocs 4500.-
Nekem is ott van a [HUN]! Szerintem is jó lenne ha mindenki kirakná,jó néha magyarral találkozni :) Nem is értem miért szégyellik az emberek :S Bár múltkor bátyó is jól járt valami 8-9 éves kissrác annyira örült neki,hogy már eléggé túlzásba vitte az üdvözlést :) -
és szép ez így, de maradjunk a topic címénél, ha szabadna kérnem, mert nem vagyok engedékeny kedvemben.....
köszke -
Tehát maga a DLC ingyenes, mert bármilyen hihetetlen vannak olyan játékfejlesztők/kiadók akik nem annyira pénzéhesek mint az activision -
Ne hülyéskedj már!!
Ha nem érted mi van odaírva akkor ne beszélj hülyeségeket.
A Left 4 Dead 2 maga 22 euró csak oda van írva hogy tartalmazza az új mappot is
-
oregon1987 #17596 Én 6000 rongyért vettem bontatlanul! :D DLC meg annyira nem is drága!
Láttátok a Left4Dead 2 DLC-ért mennyit kérnek? És abban csak 3 db pálya van 22,49 Euró! 6185 ft! Ez a rablás! -
madmanic #17595 utána meg h iwnet suxx...
ha már ilyen fost kaptunk.. -
részben jól tudod, van egy külön menü, de ott random adja be a játékmódokat. de benne van a sima kategóriákban is mappack, csak úgy keres szervert. asszem. :p -
marha jó 1 nyamvadt pont
-
Cingar #17592 ha jól tudom xboxon kulon menüpontba kell menni vagy valami hasonlo ha a dlc-s mapokon akarsz jatszani, de ha szarul tudom ugyis kijavitanak. -
nem 5 map lessz?:D -
ACE #17590 Hát 4ezret én sem adok érte... Valamit biztos kitalálnak hogy egyszerű warez-es letöltéssel nem fognak majd működni a map-ok, de félő hogy még játszhatatlanabb lesz a játék ha a map váltáskor is ki fog dobálni, ha épp az új 4 map valamelyike jön... -
nem
only steam talán -
nekem ott virít:D -
tegyétek mán a nevetekhez legalább egy Hun-t (ez csak kérés)
legyünk büszkék erre,ha már zászlót nem kaptunk
-
boltba lehet venni majd a DLC-t? -
10000-ért megveszi valaki azt kockáztatja a bant csalással,
hogy van ez? -
csak a warez miatt frissítették szerintem
ehhez a verzióhoz már nincs crack,= nincs frissítés -
Sajna ezzel a DLC vel is az lesz hogy valaki leszedi és feldobja a warezhuszároknak... a többit már megoldják az erre szakosodott emberkék =( simán kéne a 3 mapp nekem is de azét ez az ár nevetséges .... RIP IW ( nállam) =(