24218
Modern Warfare 2
  • Bugi Misi
    falon át kell megölni vele az embereket
  • OWEN24
    okés.
    Az extended mags-hoz mit kell csinálni az FMJ vel? Fél óra játék alatt csak 7 kill-t számolt az extended mags-hoz.
  • Bugi Misi
    Hardcorban lehet
  • OWEN24
    A FAL-al lehet valahogy One Shot-ot lőni? (Headshot-ot leszámítva)
    úgyértem stopping + fmj vagy valami ilyesmivel?
  • Antal99
    én is játszottam vele,szép is jó is

multija létezik?
  • gömbgiliszta
    Frontlines: Fuel Of War

Nekem nagyon bejött anno.

trailer

gameplay
  • Aquir
    Tudtok még mondani ilyen háborús játékokat, amik megérik játszani? (MW részek, teljesen más játékok?). Én fps-ben a q3a, cs:s, hl2, left4dead, TF2, stb. vonalakon voltam és a háborúsakkal nem nagyon foglalkoztam eddig :)
  • OWEN24
    A warez topicban van egy link,ahonnan letöltheted a multit.
  • V43 1105
    Megveszed, Steamen beregisztrálod a kulcsot és steamen keresztül tolod :o
  • Aquir
    én csak az eredetit tudom, ott nyilván multiplayerben a find a game-re kell nyomni..
  • Foxy0
    bocsy de rosszul értelmezted én ara vok kíváncsi hogy tok multizni
  • Aquir
    játszasz/játszol, és amilyen tulajdonságokkal és kaszttal játszol, úgy unlockolsz először lehetőséget hogy saját class-t csinálj, utána meg nyersz fegyvereket meg egyéb tulajdonságokat sorban (hogyha kiválasztod őket a játékhoz), kb. ennyi
  • Foxy0
    sziasztok
    vki leírná hogy kel megcsinálni a multiplayer részét?
    előreis kösy
  • Aquir
    jó, hát a zárójelben lévő szöveg miatt (előre nem látható dologért fél nap után) mentést nyilván nem csináltam. Inkább ugrottam egy szintet és ott újrakezdtem :)
  • Antal99
    azt muszáj lesz visszatenned,másképp nem lesz jó
  • strebacom
    Szokj le a drogról!
  • OWEN24
    Ez most valami új hack? Vagy mi? Nem értem.
    Crash mapon a belülről szétrombolt kék ház ablakánál voltam, Barrett-al onnan campeltem , erre elvéresedik a képernyő és meghalok a Killcam szerint én a map másik végén voltam és épp futottam a gyerek meg RPD vel lőtt le.
    Ez hogy lehet?
  • Aquir
    magyarul ha én lementem a save filet előzőleg (amikor délelőtt még neki sem kezdtem a multinak..)? :|
  • Antal99
    én is jártam így
    értelmét veszti a játék
    csak előző mentés segít
  • Aquir
    hm, amikor a multiplayert játszottam egy ideje akkor az egyik szerver elkezdett színekben villogni (pedig egy ideje normálisan játszottunk rajta), gondoltam na ez is jó hack, aztán unlockolta a fegyvereket meg a szinteket. Kilépve kiderült hogy ez tényleg megtörtént, ezzel mit lehet tenni? Azt gondolom elég hülyeség ha ezt szerverről meg lehet bárkivel tenni..
  • gömbgiliszta
    irónia kapcs: ON
  • OWEN24
    szerintem ez. nem Killstreak
  • gömbgiliszta
    ehhez az éjjel-látóhoz hány kill-streak kell???
  • AkAfinucsi

Szerintem hacked lobby :D
  • Bugi Misi
    remélem lesz Alteres verzió
  • Bugi Misi
    tűzfal vagy router probléma többet nem tudok segíteni
  • Antal99
    na ez így van

lassan 2 éves a cod 6

szerintem jövője is van,de múltja az biztosan
  • Drephis
    Ha valaki még nem látta volna. Spec ops móka, MW3
    Szeptemberben multiplayer reveal
  • Aquir
    gondoltam ha már FPS-es vagyok csak nem hagyhatom ki.. csak új laptop kellett mert a portal 2 egyik részével sem tudott megbirkózni a régi :D
  • Drephis
    Black Ops egy semilyen hulladék, Treyarch minőség. Sajnálom, hogy megvettem és szerintem a Steam friendlistemen lévő összes ember is így érez.. mai napig mw2-vel játszunk inkább, mint azzal :D
  • Aquir
    azért nagyon eltérő véleményeket olvasok, van aki szerint a blackops a szar, és visszament mw2-re, van akinél meg fordítva :D
    mindegy, most töltöm steamről, aztán sorba megyek, anélkül úgyse tudnám melyik lesz a jobb :)
  • armageddon666
    A többit játsszák, ezt nem :D
    Sarkítva.
    Ennek tuti nincs jövője a többi résszel ellentétben.
  • zpp0663
    Nem talál egy hostot sem... Akkor így mondom. 3 hónapja toltam utoljára és most már nem talál semmit sem. Szerintetek mi lehet a gáz?
  • Aquir
    Nem játszottam az előző részekkel, mennyire különbözik ez az előtte lévőktől és a black opstól? :)
  • Bugi Misi
    talán mert hostolos a rendszer?! nincsenek szerverek
  • zpp0663
    Sziasztok!

Srácok az miért van, hogy egy szervert sem talál a cod6, ha elindítom a játékot? Eredeti, és se S&D, se TDM, se semmi... kicsit bosszantó...
  • Antal99
    ha nincs igazad mehet a komet törlés
  • Antal99
    nem bírod a kritikát
  • Zsolt998
    Hosszú lock on ---> amikor célzol vele nyomod a shiftet.
  • armageddon666
    Ezt írtam korábban, hogy erősen tájékoztató jellegűek.
    Az egyensúly miatt gyengébb. Stingerrel csak a légi támogatást tudod elintézni, ellenben AT4 vagy Javelin használható földi célpontok ellen is. Ha 1 hitből leszednék a repülőket, akkor nem érné meg a Stingert használni, mivel azzal elpazarolsz egy fegyver slotot.

Ha megnézed RPG-nél 2 töltény van, AT4-nél csak 1. Ez meg azért van, mert az AT4 az nagyon pontos, RPG-vel meg sokszor szarabb célozni, mint gránátvetővel.

Javelin meg kb. vállról indítható Predator. :) Csak lassan veszi elő (először) és hosszú a lock-on meg lassú a rakéta. De Danger Close használatával ha ügyes vagy lehet vele szerezni a multi-killeket :)