24218
Modern Warfare 2
-
dupla XP az mátol van ugye? -
Akkor passz.Lehet összefutottunk Codban (szó szerint:D) -
Amúgy Battlefield-el nem játszottam egyel sem -
Steamen így van kiírva: Elite[HUN] -
Iaro-t találtam.De azért köszi a segítséget.
Mi a User neved?elitehun nekem a BAttlefield heroes ból ismerős,de lehet, hogy az MW-ben is összefutottunk. -
Amúgy szerintem már játszottam veled de nem biztos. Csak ismerős ez a War_Pig név -
Én a noob.hu-t ajánlom (nem vicc tényleg ez a neve)
A hátránya hogy egyszerre csak egy képet lehet feltölteni (gondolom ha regisztrálsz akkor többet is) -
GG!:) bar lenne ilyen statom:D -
THX. -
Hát gratulálok Grove4, szerintem ennél magasabb killszámmal nem is találkoztam eddig! -
Sziasztok, valszeg holnap megveszem. Jobban tetszik 10 nap BC2 jatekido utan ez a jatek...komolyan mondom! Szeretnem megkerdezni, hogy van-e valamilyen magyar kozosseg TSen vagy ventrin vagy mumble-n ahol lehet kozosen jatszani mas magyarokkal? -
jelenlegi statom
egy igen szép K/D
:P -
Figyimár,tudtok egy normális, egyszerű, könnyen kezelhető képfeltöltőt mondani,amit a fórum is elfogad? Szeretnék feltölteni két képet ide. -
Helyes helyes.
Halkan megjegyzem hogy a level hack is csalás de én inkább játszanék level hackes ellen mint aimbotos vagy wallhackes ellen. Amúgymeg ha level hackes úgyis lelövöm a gec*be :D -

-
aki még 1x idejön oltani a BC2-ről, röpül a sunyiba!
Főleg azok, akik le is írják, hogy a levelhack nem csalás..... -
Köszi szépen! -
Tessék -
jah effectek szebbek, de a fegyverekmessze jobbak mw2-ben, meg szerintem a karakterek is. -
A BC2 szarrá veri a MW2-t grafikában,kidolgozottságban,viszont a játszhatósága kissé "szimulátorosra" érdekesre sikeredett. És én most inkább élvezni szeretném a játékot és nem harcolni az irányítással. szvsz -
hat ez az, a steam nevet nem tudom, de jatszottam vele. Milyen listabol kene kivalasztanom? -
Már épp mázlistának éreztem magam, hogy egy ekkora pro gamer (mert ez ugye k*va fontos dolog az életben), mint RoyalPredator meglátogatja a fórumot, de erre jajj, HeadHunternek nem jött be a COD! Kész, törlöm én is, így már nincs értelme.
Amúgy én is kipróbáltam a BC2-t és kb egy óráig volt fent a gépemen. Ennek ellenére biztos jó játék, én nem fogom szidni, csak nem az én stílusom. -
Okosan a vérpistikézéssel!!! Én is pisti vagyok! :D -
nincs ezzel gond, csak a 15dollárt az mifelén 15euroban számítják. :D -
madmanic #17805 és mi ennek hogy örülünk, hogy megosztottad..
-
Kipróbáltam. Hát Bad Company 2 után rohadt szar. Jézusom, mennyire arcade lett ennek a multija. Írtó szar lett. Látszik hogy a sok Vérpistike ezt szereti. Annyira gyagyi az egész játékmenet, hogy hihetetlen. Röhej hogy ennyien rá vannak kattanva. MEgyek is vissza BC2-zni. 100x több értelme van és jobb játék. Bye. -
aha értem
-
mar most van! -
Vagy rendesen beirod a nevét steambe hogy fel akarod venni vagy ha már játszottál vele akkor kiválasztod a listából -
mar van -
Valaki nem tudja hogy nem lehet vhogy jatekosra keresni? a COD ba levő nevet tudom, eshogy steamen fel tudjam venni van vmi moD? koszi -
Sziasztok mikortól lesz XP duplázás? -
MAP PACK 2 év végén, 15 dollárért -
szerénység rulez! -
azt nem, de hogy arca van a srácnak, az tuti. -
Dobjon velem 1 lobbyba az istened
-
Azt nem tudhatjuk hogy pro vagy-e
-
Én soha a büdös életbe nem kezdeném el a prestiget, de ezen az accon nem én döntöttem el. Nekem marhára nem tetszik ez az XP gyüjtögetés.
Meg hogy el is veszítsem a drága AKmat... Na ne.
Szega, miről beszélsz kedvesem?
Leszólom azt ami szar, gratulálok annak ami jó.
De nagyképűségnek látod ha azt mondom, pro vagyok, pedighát esetek 99%ában igazad is lenne. Én vagyok a kivétel
-
az nem jelent semmit, mindegyik level 70es, attól, hogy még nem aktivaltak a prestige-t, lehet abba a lvl 70be nekik 700 órajuk -
ACE #17790 Látom egy csapat 0. presztizs-essel hozott össze a sors...