24218
Modern Warfare 2
-
mjsoni #17870 Tedd csak fel. Nekünk teszel jót(akiket érdekel). Különben a"tactical"-lal szórakozókra is rá kell szállni(elbújnak és egymást lövik).
-
ARC a kedvenc fegyód amúgy?
nekem a TAR-21, pontos és erős fegyver szerintem, nekem holographic sight-al fekszik legjobban. másodlagosba meg vagy G18 (mert a sok kis csíra azt használja és így van esélyem ellenük;) ) vagy az m93 Raffica. szerintem jó kis fegyver. De elég sok, egész pontosan 10 classom van, mind különböző, attól függ, hogy milyen játékstílusbna vagyunk. -
Betettem a kedvencekbe,majd meglátom hogy alakul lehet csinálok vmi jó kis videót.Köszi. -
Én a wegame-et használtam párszor, de hangot nem tudtam vele felvenni, meg letiltotta a mikrofonomat is, ventrin nem hallottak a többiek, én viszont igen őket. kevesebb gépigénye van mint a fraps-nek, az még a 4 magosomat is megfogta. minőségben HD-t is lehet, szóval jó, csak hát hang nélkül gáz:( -
OK, peace. Akkor nem volt peace amikor alaptalanul vádolgatsz embereket?Peace :) -
Videót is csinálnék (lehet hogy fogok is) csak nem nagyon vágom ezeket a videós progikat,meg most nincs se időm se kedvem velük baszakodni.Kép még lenne kettő,de ezek után... -
mondtam hogy peace.
-
ezt köszönöm, csak nem nekem jött:) először csodálkoztam, hogy miért írsz nekem ilyet? :D
nem kell túlspilázni, Te tudod, hogy mire vagy képes és ennyi elég. a képeket továbbra is várjuk és a jobbféle videókat is ha olyat is csinálsz :)
mindig tanul az ember, Én nyitott vagyok az új taktikákra, ötletekre. kellene pár, mert nekem a régiek nem nagyon működnek már. -
#17854- természetesen Frank99-nek ment, nem bigapónak. -
Még valamit: "voltak vele (névben nem látható csapatban...) "
Nem játszom se klánnal se állandó csapattal. -
a baj csak az, hogy a kutya nem foglalkozik vele...
én is leálltam erről, mert felesleges.... -
paece -
Ajánlom figyelmedbe.Ezt is.
Na pá.Hiba volt berakni egy MW2-es képet egy MW2-es topicba bealátom.Mert ha valakinek van egy szép eredménye megalapozatlanul írják egyes(ek),hogy csaló. Pffffffffffff. -
mjsoni #17857 Tudna valaki segíteni abban, hagy a megjelent MW2 új pályákat forintért is meg lehet venni, vagy csak euroért. És ha igen akkor hogy.Ugyanis nincs bankkártyám. Köszi -
mjsoni #17856 Ne törődj vele. Csak játsz tovább, és jelents a csalókat. Őket én is utálom. :-) -
Domination. -
Fejezd már abba az agymenésed bakker értem már,hogy miért nem csíptek itt egyesek a fórumon. Nem csalok és ezt nem fogom többször elmondani, én tudom,hogy így van az a lényeg, minek bizonyítsak másnak.Betettem egy képet érdekességnek, látom hiba volt betteni egy MW-2es topicba.Egyébként azért is nem Prestigelek tovább mert a challangekre hajtok.A topicot meg inkább olvasgatni szoktam, nem beleírni,de már rég bent van a favban, idáig.Ha nállad az a csaló,aki nem ír a fórumba,akkor csak sajnálni tudlak.
"béna volt az összes, eki ellene játszott." neked fáj,hogy elértem egy szép K/D-t? Vagy mi?
Shoti - ACR - M9 TK kombóval csináltam egyébként.
Predi - Chopper - Nuke killstreakkel. -
Már bocsánat,de általában - ahogy nézem a topicot - te nyomod mindíg itt a hülye szövegeidet, meg kegyetlenül törlöd a kicsit is OFF hozzászólásokat, erre te gyanúsítgatod az embereket csalással.Milyen alapon???? Mert van egy halálfejes a csapatomban,akihez semmi közöm? Mert TE találkoztál egy PIG nevű felhasználóval, aki bárki lehet a játékban? Mert nem hiszed el a 66 ölésem? Ez mellé ment öreg.
Amúgy ha csalnék, akkor minek tenném fel ide nagy büszkén? Én szoktam a csalókat jelenteni, de ahogy látom semmi haszna. Úgyhogy kérlek ne csalózz. Wallhackeseket meg Aimbotosokat utálom. Az meg hogy láma csapat ellen játszottam (ha így is lenne) mit számít a kép szempontjából. Úgyhogy kérlek fejezd be a gyanúsítgatást. Köszi. -
hát jah de lehet rásegitett trükkökkel is, mert aki önerőből tdm-en ennyi kill-t összeszed, félistennek kell hogy legyen...:D
eltekintve a halálok számától.
engem nem dühitett fel nem célom elsőnek lenni, csak elég kiugró eredmény mikor kb a 30-35 ölés is már soknak számit (mármint ugy sok, hogy átlag meccseknél a host-elsőnek e környékén van a pontja) a 10perces tdm-ekben.
mig cod4-ben kicsit benéztem és fura volt a 200feletti ölés...:) -
Én most a Precision Airstrike-al küzdök, már kb 2 prestige óta, de olyan béna lettem - na inkább csak laggos:) -, hogy alig sikerül összeszedni a 6 kill-t hozzá. ez meg már kiboritó:) -
béna volt az összes, eki ellene játszott. -
akkor is gyanús...
játszottam a figurával, voltak vele (névben nem látható csapatban...) és voltak érdekes dolgok...
úgy mentek előre mint az állat, láttak a falon át stb. pont az utolsó játékomnál volt, ezért emlékszem....
a figura a fórumban nemigazán volt soha, most idetalált, dicsekedni, mint a másik royalking tegnapról... nekem nem jött le, hogy becsületesen játszik, ilyen stat szinte nincs, becsületesen, vagy igencsak nagy mákkal.... -
egy gyereknek ment a skidrow-on támadók oldalán, balkéz saroképület...
98-at ölt, és meghalt kb 6-7x :S -
meg kell találni a fasza kempós helyeket:) persze néha onnan is el kell menni, főleg ha 1-2 embert már többször is kiszedtél, mert akkor azok rád fognak vadászni :)
jó ha van 5.1-es fülesed, mert akkor jobban hallod ha csoszognak körülötted (persze ninja-t ekkor sem fogod meghallani:) ), na meg egy jó kis laggmentes időszak, mert az nagyon keményen meg tud szivatni... -
nekem mondhatod soha nem fog összejönni....:) örülök ha néha 1-1 4-es pack, vagy egy paw leesik...:D
most amugyis szarul megy mert sokáig nem játszottam vele mostanában, és ahhogy látom enyhén nagy a lagg sok helyen és nem tudom magam rávenni hogy erőlködjek, mikor elfut előttem valaki, és 3 másodperc mulva összeesek, mint kiderült killcame-ből lekéset, csak én szemszögemből nem lehetett látni...:) -
nuke-al vége a meccsnek, igen. legjobb, ha vesztes állásban csinálod, mert akkor még challenge-et is kapsz hozzá :) azaz még több XP. jó, ettől nem fogsz szinteket lépni, de kapsz egy szép title-t és emblem-et is asszem. -
milyen fegyverrel csináltad ezt a statot? -
jah értem már.
az szép, de utána akkor a meccsnek is vége? vagy csak elhalnak 1x, és megy tovább?
mert eddig még host-okon soha nem láttam használat közben, csak youtube-on. -
ha megcsinálsz egy nuke-ot, akkor minimum 31-es lesz, mert 25 a nuke, plusz 6 az ezáltal kinyirt elenfél. szóval esély megvan :) -
köszönöm
hungarian -
nekedis grat, nekem 20-at tutira nem fogja elérni. :) -
Assist, mint a neve is mutatja, asszisztálás, azaz lényegében sebzés-hozzájárulás a delikvens későbbi elhalálozásához :) -
EZ nem olyan szép (sok a halál) de ha ügyesebben csinálom akkor máris sokkal jobb és biztosíthatlak hogy nem csalok.
Amúgy meg az is lehet hogy az a koponyás éppen levelhacker volt ergo béna -
kukkants be a galériámba;) már az elején megvolt ez a stat, akkor még számolta a nuke-nál a baráti killeket is, azért lett 38-as. még lehetett volna több is, csak fostam, hogy lelőnek :)
a kill meg nem sokat mutat, inkább a kill/death ratio, az mérvadóbb, de legjobb az összes pont és a lejátszott órák hányadosa, ez megmutatja, hogy mennyi az átlagos "pontgenerálásod". erről már volt egyszer egy lista:) páran beirkáltuk, hogy akkor kinek milyen volt. -
asist nem?
amikor meglösz (megsebesítesz) valakit, de nem te ölöd meg. -
mit jelent az ASITS a kill és a death között?
segítsetek.
hungarian -
jah vágom akkor elkéstem, gondoltam megsporolok kicsit, de elkezdhettem volna ezekszerint előbb sebaj nincs messze az a visszalévő 7 prestige...:D
még 2x ennyi amit eddig csináltam. majd a fejfámra lesz irva, hogy befejezetlen cod6 prestige-es tag nyukszik itten. :D -
nem, már 5.-étől volt:) mikor kijött a DLC pc-re és egyúttal frissitett a steam is, mármint a cod 1.1.195-re. -
jah most nézem 32 streak...az nemgyenge...grat.
nekem 12 -
én játszottam veled öreg tegnapelőtt asszem, wallhack vagy aimbot bejátszott, nálad vagy a csapatodnál, ha jól emlékszem.(egy ilyen PIG pofát és nevet nem lehet elfelejteni)
általában van egy koponyás is az ilyen csapatban (látható hogy itt is van ilyen) akivel szívesen játszik az ilyen csapat. Milyen furcsa, egy becsületes csapat elnézi az ilyet...aki persze 35-öt öl... aha.
ilyet nem csinálsz csalás nélkül, vagy igen láma csapat ellen..
mivel sokat nem láttunk itt, számomra egyértelmű a csalás, megérte beraknod.