24218
Modern Warfare 2
  • böröczk
    Vagy nem. Én regisztrációt valamiféle teszttől tenném függővé.
    Azért szomorú, hogy egy elvileg egy írásos kommunikációra épülő valamiről lenne szó fórum esetében, és hát olyan borzalmakkal találkozom.. Miért hiszik azt az emberek, hogy a helyesírás hanyagolható egy ilyen helyen? Szerintem nem különb a kötelezettsége itt, mint más írásos tevékenységnél, amik publikusak.
    Ja és legyen má vége az ingyérhétvégének, duplaxp ide vagy oda, nem éri meg...
  • Miley Cyrus
    'eggyüt'?
    Csapd fejbe magad a Kis Magyar Nyelvtan legújabb kiadásával, utána várunk vissza.
  • Rehom
    EGGYÜT FOGUNK CSALNI :D
  • morphologu
    csatlakozok a hszedhez mennyen a pi** ez a sok nyomi ezért elcseszni más játékát ez már vicc amit művel némely ember.
  • Cingar
    engem elobb rakott be sd alatt rustra aztan mapcsere hirtelen global thermonuclear war
    az ilyen gyökerek ne is vegyék meg, van mar igy is elég.
  • Frank99
    ingyen hétvégén ez megy...
    a sok tapló -aki sztem soha nem veszi meg- most élvezkedik.

nem is játszom vele hétvégén, 2 hete is így volt...
  • bigapó
    ingyen hétvége van, most nincs mit veszteniük (amúgy sem :) )
  • F E R I
    Na most már tényleg kezd értelmetlenné válni az egész... Ground war, már az gyanús, hogy a Rush pályát tölti, és amikor belépek 5-en is fekete névvel, god mode-al rohangálnak fel alá, természetesen unlimited gl és tsi is befigyel. oké mondom gyerünk hdtm-ezni, ott 2 köcsög aimboter teszi tönkre mások játékélményét (arányból és a barret egy másodperc alatti tárkilövésből + az arányuk növekedéséből simán látni)...
    Lehet leszarom a title-eket + emblemeket (már 9. prestige-t nyomom) kellene privát meccset szervezni, vagy ha már vki benne van vmi okos bandában írjon priviben :)
  • bigapó
    például cdgalaxis, 576kbyte vagy maga a steam is árul COD-ot. meg egyébb külföldi webboltok, amik általában jóval olcsóbbak mint hazai társaik. például itt van a Zavvi, itt csak bankkártyával, esetleg Paypal-on keresztül lehet fizetni, valamint a The Hut, ami szintén bankkártyás. előbbiben most olcsóbb, elvileg 2 hét mire megjön.
  • itamragy
    honnan lehet akkor beszerezni rendes kulcsot?
  • bigapó
    kulcsot bármikor bannolhatnak, nem tudom mennyire divat, mert ugye a csalók még mindig sokan vannak, de erre lehet ráállítottak egy kommandót :D

ez jó ötlet, meg még nézd meg előtte, hogy mit írnak fórumokon, más külföldi oldalakon.
  • SD456
    Nem hiszem, hogy a key rossz mert tegnap előtt még játszottam vele. A fájlokat már nem tudom hányszor le ellenőriztem, szerintem újra rakom aztán hátha úgy megy.
  • bigapó
    robbanás az más, lövéstől ami szemből jön nem mozdul el annyira, hogy kiforduljon a kezedből. Sentry Gun-nak is nekimegyek, az meg aztán adja, Harrier is köpi a skulót és az sem tudja kicsavarni.
  • Frank99
    ha minden igaz, a kulcs használatban van, ha így van, nem fogsz tudni játszani....
    megmondta a készítő, hogy az ilyen kulcsáruló oldalak kulcsával gondok lesznek...és ezért lehet le is vannak tiltva az ilyen kulcsok....
  • Cingar
    multiba is elmozdul a shield ha mondjuk robbantanak egy gl-t rajtad. Valami hasonlo törtent velem is egyszer, en nem lattam semmi valtozast csak killcamban, hogy elmozdult. De lehet nem gl volt, de valamit robbantottak, nem emlekszem.
  • bigapó
    nem mozdult el, a single az más, mert ott az ellenfél még pisztolyt is ki tud dugni mögüle:)
    ja és mint említettem, ha Blast Shield-ed van, akkor még a semtex-et is túl tudod élni! felezi a sebzését, tehát csak nagy piros pacád lesz, de nem halsz meg közvetlenül attól. számtalan alkalommal megcsináltam már, sőt, azon a bizonyos pályán is amikor ez a furcsa dolog történt velem. az az egy ember bármit megcsinált velem.
  • Zsooo
    ezert vannak a title-k, mert azok nem vesznek el. mondjuk ha kiirna minden title-nel, hogy milyen challenge-ert kapod, akkor nem kellene a wikit bujni, hogy tudd melyik miert hianyzik meg...
  • itamragy
    Hali.mikor belépnék a szervere ezt irja ki:Key codein use.Please try reconneding later.
    ez mit jelent, mi nem jo?
    nem vagyok tul jártas ebbe a játékba még.
    segitséget előre is kőszőnőm
  • Zsooo
    nem lehet hogy annyit lott, hogy elmozdult a pajzs? vagy az csak single-ben van? tutira emlekszem, hogy ha lmg-vel lovom oket, akkor egy ido utan nem birja tartani a pajzsot. ber legjobb ellenuk a semtex, "az ellen nem ved" :D
  • Shodan
    nektek megy a steam?
  • bigapó
    na ez egy jó felvetés, de szerintem az FMJ sem viszi át a pajzsot..elvileg golyóálló:) most szó szerint értve, tehát szemből semmi nem megy át rajta, se golyó, se rakéta, sem GL. le lett tesztelve. ha már kicsit kilóg a könyék vagy a lábujjad vagy melletted robban a gránát az már más.
    jah, ami még feltűnt, hogy a semtex Blast shield-el megölt, holott a másiktól meg nem haltam meg. szóval valamit buherált a kiscsávó, csak nemtom mit.
  • morphologu
    Lehet FMJ löszere volt de én is ezt tapasztaltam hogy sokkal gyorsabban megölnek, mintha nem lenne pajzs a pofám előtt így meg baromi nehéz.
  • bigapó
    hát ha patch, akkor javítással van gondja, talán nem a legfrissebb van felrakva. szerintem indits újra a steam-et, ellenőrizd a játékfájlokat a steam-en belül, van egy ilyen funkció ha megnyitod a telepitett játékok tulajdonságait. ott molyol és elvileg frissit mindent ami nem jó vagy hiányzik. 1.1.195 a legutolsó patch száma. ha nem működik, akkor rossz a key amit vettél...szerintem.
  • SD456
    Hi all!

Vettem a playcdkey.com ról egy kulcsot, de amikor be akarnék menni egy szerverre akkor azt írja, hogy: patch-mp.ff is different from the server
    Az oldalon volt egy patch-mp.ff fájl azt leszedtem és beraktam ahova kell de így sem megy. Valaki találkozott már ezzel a problémával ?

Előre is köszönöm!
  • F E R I
    Hehe nem semmi :D

Én ma Skidrow pályán dobtam rá egyik sprintelő tactical knife-s csapattársra a semtexet és berohant vele az egyik kisebb szobába és egyből triple kill :D Meglepődhetett, amikor berohant és mindenki meghalt körülötte :D
  • bigapó
    próbáld ki. normal módban sem egyszerű, de lehet vele szórakozni:)

nekem legutóbbi tapasztalatim azok, hogy átlőnek rajta :) nem tudom mitől van, mert killcambe full pofán lő és mégis meghalok. ja, nem HC-ben volt, hanem simában, de elég idegesítő és valószínű cheat volt, mert a másik emberke már nem tudta ezt velem megcsinálni...
  • Antal99
    köszönöm
  • bigapó
    ahogy fórumtársam már elmondta, ehhez a care package-el vagy az Emergency Airdrop-al kell ellenséget ölnöd. ha ez éppen az utolsó kill (azaz game winning killcam) akkor egy másik challenge-et is megkapsz.
  • morphologu
    sziasztok a riot shieldet lehet valahogy HTDban használni vagy felesleges.
  • morphologu
    igaz ez nem ide tatozik de csak, most csak neked
    itt csinálnak neked
  • Grove4
    Arra speciel tisztán emlékszem. Az Invasionön voltunk és épp az "A" pontot foglaltam, de volt egy Care Package-em. Gondoltam eldobom amíg fogalalok, a foglalás már olyan 100%-on volt,amikor megölt az ellenség,de a csomag még nem érkezett meg.Respawn és futi a csomaghoz,dobobm a gránátot,látom esik le a csomag és nem a gránát ölte meg a csávót,hanem a csomag,mert épp foglalta vissza az "A"-t. Mondom LOL xD és megkaptam a challanget.
  • F E R I
    A Heads up!-ot hogy sikerült megcsinálnod, vagy hogy kell?
  • Grove4
    A Spec Ops valamilyen oknál fogva szaggat, a Singlebe meg bele sem kezdtem mert szintúgy szaggat,sőt vmikor fagy is.
  • bigapó
    Single és Spec. Ops-al hogy állsz? megcsináltad már 100%-ra őket?
  • Antal99
    segítsetek
    hogy lehet a hozzászólásoknál a felső vékony
    sorba olyan szöveges képet betenni
    programok ismerete nélkül?
    nincs valami web oldal ahol ilyesmik vannak?

mindenkinek jó játékot
  • fawcet
    Hali!
    Van egy viszonylag szép társaságom, viszont aki szeret hardcore sd-t tolni magyarokkal egy csapatban, az ossza meg velem a steam azonosítóját.
    Vannak olyan időszakok mikor alig vannak fent.
  • Grove4
    Szerintem nem csinálom meg még a 2. Prestiget sem,nem akarom,hogy azok a challangek amik még nincsenek meg elvesszenek,ha meg már megvannak akkor legyenek is ott szépen a "DONE" felírattal.

Köszi szépen a gratulációt.
  • bigapó
    Grat az eredményekhez, ezek szerint nem akarod végignyomni mind a 10 szintet. Ha jól látom pinged is egész jó, anno még nekem is tűrhetőbb volt. gondolom rossz alállomásra kerülhettem, mert iszonyú ami most folyik nálam. nagyon ritkán van élvezetes, laggmentes játékom.
  • Grove4

Remélem így már jó lesz.
  • Grove4
    A TK.-val elég jól bánok,sokat gyakoroltam vele. Az ACR-t azért szeretem mert nagyon pontos,ám csak közepesen erős,de legalább sorozatot lő.A shotit(kat) meg nem kell magyaráznom.

Tessék itt van két régebbi kép,meg egyet most vagdostam ki a challangeimből.

Egy perc,mert elkúrtam:D a képfeltöltést.