24218
Modern Warfare 2
-
Igen? Mért mi a neved? Gondolom nincs benne a HUN vagy csak nem figyeltem -
köszönöm elitehun téged már láttalak
hungary -
Jogos. -
Megvan a Heads Up! challenge :DD
Már biztos hogy nem kezdek újabb prestiget
Antal99:úgymond még kell egy szintet lépni -
3d 21h 35m lv70 
ak47 a király
prestige mode mikor lesz aktív nem tudja valaki? -
Hívjuk IWCrapnek... az fedi legjobban a valóságot... -
Én is úgy tudom,hogy p2p alapú... -
es itt nem? vegul is igen:) en ugy emlekszem hivatalosan is peer to peer-nek nevezik ezt az egesz szart:D -
ACE #17982 P2P sem jó mert ott mindenki kommunikál mindenkivel... -
jahú -
P2P es kesz:D -
nem szerverek...ennyi.
fordithatod ahhogy akarod hostok.
vannak bizonyos dolgok, amik az IW szerveréről komunikál vagyis nem beszélünk egy önáló ideiglenes host-ról, ezért nem nevezhetjük szervernek legalábbis nem helyes ez a jelző ha nemis könnyű elfogadni, de nyugodjatok bele. -
Attól hogy nem egy légkondicionált teremben fut hanem otthon a 486oson, még ugyanúgy server.
-
eddig nem tulzottam talalkoztam cheaterrel vagy max lamakkal:D de ma igen sokan vannak a hegylakobol:) -
a logom a régi, de nickem újnak mondható, egy átlátszó szöveg....=)
amúgy gartula az eredményeidhez...:) -
új logód van?
tudom, hogy kezdetektől van tévesztés, de 6 hónap után már igencsak illendő lenne helyesen használni a kifejezéseket. de lehet, csak Én vagyok maximalista...
ma délelőtt egyébként majdnem végig Én voltam a host, meg is látszott a statomon :) -
jah énis birom, hogy a megjelenés előtt tisztázodott hogy nem szerverek vannak, hanem egy rendszer, ami összeköti a felhasználókat, és kijelől egy host-olót, aki abban az egy játszmában kiszolgálja a többit.
de máig keverik a dolgokat...ez nem újdonság...:D -
Attól függ mit ír ki hibaként. Ha steam connection failed vagy iwnet closed vagy ilyesmi akkor az általános hiba, azzal nem tudsz kezdeni semmit, újra kell csatizni, annyi. Steam restart sem árt, ha végképp nem működik. Ha van konkrét hibaüzenet ami mást ír, nem csatlakozási hibát, akkor azt mentsd le képben (PrintScreen, aztán kilépsz Alt+Esc-el és beilleszted Paint-be mondjuk) és rakd fel ide, hogy tudjunk segíteni valamit. -
felejtsük már el cod6-topikban a szerver szót! Itt nincs ilyen, host-ok vannak. Csak megkavarjátok a zöldfülűeket. -
én meg mit szenvedek az lv70-ért :)
régen még a warezos időkben én is jártam így
örültem aztán már nem jobb megküzdeni érte oda az élvezet -
gondoltam hogy nem homoszekszelni akarsz.de jóvolt belekötni és télleg viccesen hangzott:) -
fawcet #17969 

én is elolvastam főleg a második fele hangzik annak.
Mindegy nem homosexre hivom hanem sd-re. Bár néha szemét ellenfelet meggyalázom előre-hátra kúszással. -
ez kiicsit szexhirdetés szerű volt:D -
Most lehet hülyeséget modok de mivel hobbyjátékos vagyok csak tippként mondom de ha ilyen történi veled akkor ess neki a prestige-nek -
Sziasztok! Hiába az új patch,5-10-perc játék után kivág a multiból!Úgy mintha el sem lett volna indítva a game!Próbáltam:játék újra telepítés,xp sp3 ,win7-el ugyanezt csinálja.Valakinek volt hasonló problémája? Winnig kill gameplay-om: Winning kill -
oregon1987 #17965 simonl: Nekem is volt ilyen hogy felmentem egy szerverre és 50-es szintről 70 lettem! Fasz kivan hogy eredeti játékkal játszik az ember és mégis ennyi hacker meg ilyen szerverek vannak!!! -
ACE #17964 Várd meg amig erősödik egy kicsit a forint, akkor olcsóbb lesz. -
N
E
M -
fawcet #17962 madmanci nem jössz sd-zni néha? szóljál nekem és nem fogsz unatkozni.
Miles -
Valaki azért válaszra méltathatna... lehet ezt a nyomorult első DLC-t máshol/olcsobban meszerezni? -
ACE #17960 Ilyen private meccsben benne vagyok énis -
DIGI Topnet 4500.- -
Jólvan nem bántásból írtam :D am semmi gond ..... LOL mennyit fizetsz ezért a netért és honnan van?:D -
Ha esetleg privát gamet szerveztek én benne vagyok,ha lehet! Szívesen hostolok! -
gallhun #17956 bakker mindig elírom LOL -
"stream" LOÁL:D egy jó kis csitermentes gameba sztem mindenki benne lenne :D -
gallhun #17954 a stream nevedet -
HA MÁR NEM DOLGOZTOK SEGÍTSETEK -
gallhun #17952 MW2 akart lenni -
gallhun #17951 Srácok honnan tudnék MW" user bart szerezni?