24218
Modern Warfare 2
  • madmanic
    uninstall

maradék könyvtár letöröl

registry bejegyzéseket kipucol --> regcleaner

újraindít

újratelepít

ha nem megy, akkor videodriver frissít

• Frank99
    nem bántok én senkit, de a serverről a vita tényleg vicc..
  • Frank99
    no flame
    ennyi
  • armageddon666
    Nincs VIPem, töröld légyszi, nem akarok flamet... Morcos vagyok, és leírok olyat amit amúgy nem írnék, bocsi.
  • armageddon666
    Te nem.
    Nem akarsz csinálni egy SZABÁLYZATOT a banner alá? :) Megengedett témák, tiltott témák... Mert kb. az jön le, hogy annyit szabad itt, hogy "Tegnapi statom ennyi meg ennyi. Ma ilyet lőttem. Jött egy marha jó Emergency Drop. Yeah"
    Sőt... első 2 mondatból jó eséllyel flame lesz. Kicsit lazíthatnál. :)
    No offense.
  • attiGT
    pont ezt szoktam én is mondani, hogy nem vagyok egy nagy PC guru, de eddig mindig elindult minden amit akartam. most ujrarakom egyelore, meglatjuk mi lesz.
  • Frank99
    újraindítod a gépet,
    vagy felraksz egy uj video drivert...
    csinálsz egy töredezettségmentesítést....
    leszeded a felesleges audio kodek packokat.
    stb.

nem hiszem, hogy nem volt olyan, hogy valami nem indult el a gépeden, csak ez.

nem vagyok egy nagy Guru, de eddig mindent sikerült elindítanom....

ha meg nem megy, vegyél konzolt.
  • Frank99
    sztem qva unalmasak vagytok, tényleg....
  • attiGT
    El sem indul a jatek...ahogy olvastam kismillio forumon ennek utananezve, csomo mindenkinek ez a problemaja, es senki nem tud ra megoldast. Masnak nem fordult meg elo?
  • armageddon666
    Még csak fel sem telepítetted, ki sem próbáltad, azt sem tudod milyen, de máris "tweak" kell... Az ilyesmikben látom az egyetlen pozitívumát konzolos játékoknak, a szerver hiányának, és a moddolhatóság hiányának... (Javítsatok ki, ha CoD is van annyira configolható mint a CS)
  • elitehun
    Ha igenre nyomsz akkor a grafikai beállításokat alapra állítja ha nem-re nyomsz akkor meg nem
  • attiGT
    Valaki tudna segíteni?...
  • attiGT
    Lol... el sem akar indulni a jatek, bejön a töltőkérnyő ami a boriton is van, aztan eltűnik és semmi nem történik...valamikor rakerdez, hogy akarom-e safe modeba inditani... ehh
  • attiGT
    Nah telepítem a cuccost, remelem minden rendben lesz. Első kérdésem az lenne, hogy van e valami szabalyos, nem hacknek minosulo ugymond tweak a jatekhoz, gondolok itt olyanra, hogy a ping jobb lesz, stb...
  • bigapó
    akkor most már egyest is kaptam, leülhetek végre tanárbácsi? :)
  • armageddon666
    "miért keressük a kákán is a csomót?"

Igazából kizárólag emiatt írtam... Mert TE vagy aki a kákán is keresi a csomót, aki kiakad azon hogy "szerver"... Mikor host, p2p, etc... De egyébként definiáld már kérlek, hogy mi az a szerver :)
  • kBagyula #18014
    A Steam-nak van account szervere, van webáruháza és egyéb közösségi alkalmazásai, ezek szervereken vannak.
    Az MW2 P2P rendszert használ, nincs fizikai értelemben vett szerver, de a felhasználókat a Steam rendszeren keresztül fogja össze. A bejelentkezett játékosokat a játékmódok, partyk és a latency alapján válogatja össze egy játékba (12-14fő) és a Lobby-ban lévő játékosok közül választja ki azt, hogy ki lesz a host (akinek a legkisebb a latency-je az összes közt).

Ha a "Server disconnected" üzenet fogad akkor a Steam account szerverével szakadt meg a kapcsolatod pillanatnyilag, ha maga a játék áll meg akkor a host omlott össze.

Vannak még hibaüzenetek, de azokat kár boncolgatni.
  • bigapó
    hát ezt meg honnan a büdös francból tudjam ember? :) de ez akkor sem COD6 server értsd már meg :)
  • armageddon666
    Képet vagy nem.
    Miért szakadna le a Steam szerveréről?
    Miért csak ez szakad le a Steam szerveréről?
  • bigapó
    hát most ennél könnyebbet és kettőt :)

pár olyan dologtól függ amiről fogalmunk sincs. milyen szerver van neked beállítva ahonnan szedi, az éppen mennyire terhelt, milyen a Te neted és még biztos van más is. türelem Cod-ot terem. addig sétálj egyet a parkban :) de vigyél esernyőt, már ha nálatok is esik :)
  • attiGT
    hali, most indulok megvenni ezt a fost ;-)
    az a kérdésem, hogy ugye nem kell két óra hosszat várnom még leszedi a frissítéseket a multiplayerhez, mert ingyenes hétvégén próbáltam, és 5 óra alatt szedte volna le...
  • bigapó
    nekem az tetszik mikor a csapattárs van olyan kedves és alámdobja a jelzőfüstöt, úgy, hogy azt nem veszem észre a nagy csatazajban...
  • bigapó
    az a Steam server, már bocs :) szóval? még valami?
  • ACE
    Azért megnéznék egy statisztikát hogy hány embernek van bizonyos kitüntetése...
  • kBagyula #18006
    TÉK.
  • kBagyula #18005
    Az még mindíg jobb, mintha a saját cuccod üt agyon. :D
  • morphologu
    én 1x így jártam és pont az Underpass pályán, csókát kilőttem és pont fejbe nyomott a csomag kicsit sem voltam ideges
  • armageddon666
    Hibaüzenet
    "Server disconnected."
    /thread

• bigapó
    miért keressük a kákán is a csomót? ha server lenne, akkor úgy is hívnák nem? nem pedig host-nak...cod4-ben voltak server-ek, itt nincsenek serverek, host-ok vannak :) köszi az együttműködést.
  • bigapó
    Ez az amikor killcam-ben esik a fejére? az szerintem nekem sosem lesz meg, ennyire nem vagyok szerencsés :)
  • Garou
    Na ehhez kellett a mák rendesen... :))
  • Garou
    Nekem ilyenem van. :)

• cumpy1337
    hú ma kurvajó volt: 1 care package + emergency airdrop:
    - chopper gunner
    - harrier
    - sentry
    - uav
    meg még vmi csak az sztem leesett a mapról (highrise)
  • elitehun
    Viszont a jó hogy emergency drop-al jött
    Azért rendesen mázlim volt mert 2 ami fennragadt a tetőn csak ammo volt :D
  • elitehun
    Sikerült elpazarolnom egy chopper gunnert :S
  • armageddon666
    Van egy tükrözött olasz zászlójuk, az nem jó? :D
  • elitehun
    Az lehet de most a challengekre hajtok.
  • armageddon666
    Miért nem? :D
    A Title meg Emblem megmarad...
    Am tök gáz, mikor meglett tök büszke voltam magamra, be is raktam, erre jön egy ismerősöm, ugyanaz az Emblem van nála... fuck :\
  • Antal99
    sajnos a zászlót azt nem adták meg nekünk
  • Antal99
    hungary