24218
Modern Warfare 2
  • kBagyula #18072
    Nálam ezek vannak nyitva:

Port
    1 3478 192.168.1.100 UDP Enabled
    2 3479 192.168.1.100 UDP Enabled
    3 3074 192.168.1.100 UDP Enabled
    4 3075 192.168.1.100 UDP Enabled
    5 3074 192.168.1.100 TCP Enabled
    6 5223 192.168.1.100 TCP Enabled
    7 443 192.168.1.100 TCP Enabled

Így működik a CoD WaW zombi is.
  • Antal99
    élvezetes jó multi
  • attiGT
    Komolyan gyerekek, ez egy ocska otvar szarfos jatek...
    1. alig lehet latni az ellenfelet, annyira beleolvadnak minden egyes palyan a skinek a kornyezetbe.
    2. irtak hogy ok az "elvezetet" fontosabbnak tartottak mint a realitast. nademost hogy ez a jatek ennyire ne legyen realis...
    3. spawn rendszer borzalmasan szar, volt hogy engem az ellenfel ele rakott, meg olyanis, hogy oket elem...
    4. 5 perc mig talal egy lobbyt, meg 1 perc mig beindul, aztan fifty-fifty hogy lagos, vagy "jatszhato"
    es meg sorolhatnam, nagyon nagy ratyi ez a jatek...
  • Jacek
    menj haza:)
  • balee4
    Mert nem otthon vagyok. :)
  • balee4
    Probléma megoldva, módosítani kellett vmit Wi-fi beállításain és immár nem fagy. Amúgy akadás nélkül megy eze is (maxon)
  • Puhos
    Miért nem az aláírásodban szereplő konfiggal játszol? Az egy kicsit komolyabb!
  • Puhos
    Nincs valakink kedve egy kis spec ops-ot játszani? HA igen vegyen fel a steam-en: puhos363
  • balee4
    Kéne egy kis help: a következő laptopon: Core 2 P8400 2,26 GHz, 4GB RAM, HD 3470 miután belépek a játékba egyből megfagy a menü. (mind a multi, mind a single) Anno a warezzal semmi gond nem volt, erre az eredeti szaraxik. Drivert is frissítettem, de nem segített, nem tudjátok mi lehet?
  • Grove4
    :O
  • Cingar
    http://www.youtube.com/watch?v=XGmk6gveoNo
  • oregon1987
    Jó videók! Én nekem most kedvenc UMP45+silencer & Magnum+akimbo melléjük sleight of hand pro+stopping power pro+ninja pro
  • ozimak

Befejeztem!
  • ozimak
  • ozimak
    Ez tegnap este sikerült :D
  • ozimak
    na ezt ma este kipróbálom :) én eddig az ACR-t használtam szinte mindíg,régebben vectort,most meg,hogy megkaptam az Ak-t néha-néha azt. De mindegyiket: bling pro,stopping power pro,steady aim pro+FMJ+red dot.
    Kíváncsi leszek az UMP-re,mondjuk egyenlőre silencer nélkül mert az nincs még meg.
  • elitehun
    Én a UMP ajánlom hangtompitóval. Én speciel stopping powerrel használom de lehet cold bloodeddel is darálni vele. Viszont távolra nem olyan jó. Ja és silencerrel meg stopping powerrel 3 golyótól meghal egy ember ha a felsőtestre lősz
  • mmovar
    ajánlom probáld ki a silenceres ump-t én azzal osztok. és még cold bloded-et is használok. meglepően lehet vele osztani. nekem az a fav. prestige 5 lvl70. szerintem nagyon ott van!
  • Garou
    86/7 my ass...

Az tudható, hogy melyik fegyvernek a legnagyobb a sebzése minden kategóriát összesítve? Eddig a Tar-ra meg az RPD-re tippelek...
  • mmovar
    hát ilyen noname. viszont elég jó stabil... PANWA2204A viszont arra már rájöttem, hogy ha dmz-t bekapcsolom akkor a tcp-k már open-ek viszont az udp-k nem...
  • robotnyk
    így is majdnem vertétek a csaló köcsögöt, respect :)
  • kBagyula #18049
    A [NOGL] ellen már játszottam én is. WH-s csaló mind.
  • böröczk
  • böröczk
  • böröczk
    ez törtééént az iméént:

• attiGT
    Ki lehet valahogy törölni a statokat? Magyarul ujra kezdeni az egeszet..
  • kBagyula #18044
    Milyen routered van?
  • mmovar
    igen át is néztem. akkor lehet, hogy nekem is ilyen a router. mert megvannak nyitva a portok. mégis portchecker nézve nincs nyitva.

simonl: nálam nem wifi-van. de attól függetlenül próbáltam az is... hát nem jó...

Azt hiszem ha lesz kedvem majd akkor inkább cserélek firmware-t a routeren hátha az megoldás lesz.
  • EnZsolt
    Még szerencse, hogy erre 3 óra alatt rájöttél...
  • killerkocka
    Minden fegyvernek megvan a maga szépsége, csak rá kell érezni a szórására és adja szépen mind. Nem mindenkinek lehet favorit az ak, akár ump, valakinek teljesen más fegyver az ideális, mindnek picivel másabb a játékstílusa, ezért is jó megválasztani a hozzád illő fegyvert.
  • Garou
    Lehet, hogy csak én nem éreztem rá, de az AK nem tűnik jónak. Eléggé pontatlan sorozatoknál, és sebzésben is jobb nála a Tar.
  • Frank99
    ha kimentetted a könyvtárakat (én igen prestige előtt) akkor vissza tudod tölteni.
    ha nem, akkor annyi...
  • Gollo
    prestige -be nemis maradnak meg a fegyverek. pont az a lényege hogy vidd "előről" a multit. amugy azthiszem nincs visszaállitható mentés.
  • Antal99
    nincsenek visszaállítható mentéseim
    a
    gépen?

nem sokáig volt ak-m miután prestiget választottam
  • Jacek
    van ott link is, portforward.com talan! le van irva milyen portokat kell megnyitni hogy a NAT open legyen, persze akkor ha veletlenul nem olyan a router hogy nem lehet portot nyitni:D:D:D mint nekem..

Az oldalon minden routerhez le van irva tipus szerint mit kell csinalni portforward
  • DarkSector
    megyez vista-win7-en is.
  • simonl #18034
    Nálam is előfordul hébe-hóba...(wifi van a háztartásban)
    Nekem akkor elég, ha 2 percre kikapcsolom majd újraindítom a routert is és a modemet is.
    Ez mindig bevált:)
  • mmovar
    Tudna valaki segíteni abban, hogy a NAT type-om OPEN legyen? router mögött strict. router nélkül OPEN. Valaki írta, hogy kapcsoljam be az uPnP-t megtettem mégsem lettem open. a totalcod-on van leírás, hogy milyen portokat kell engedélyezni. megtörtént mégsem vagyok open. mi az oka? Van aki a router dolgokat vágja?
  • attiGT
    ez szarabb jatek mint barmi mas omg... mi pénzt nem pazaroltam most el ezzel a szarkupaccal
  • attiGT
    köszi, végülis az segített, hogy felraktam XPre, és ott megy... érdekes...