24218
Modern Warfare 2
-
#18112 mert egy haverommal vitatkoztunk ezen a kérdésen...
szerinte: szerveren fut és azt az IW szolgáltatja, és ö ezt kezdte el fikázni h ezért rossz a játék mert nála mindig akadt...

de most h megkaptam a választ kiderült h mégiscsak nekem volt igazam

-
Az elso sem izgatott fol 15 euroert:D a 3 map pack ara egy BC2:) -
scar buzi vagyok:) de kiszerettem belole:) pedig airsoftban az lesz a kovetkezo fegyverem:D
M4+FMJ utanna ACR+FMJ szerintem assault stilusban gyilkos nagyon:) -
már elég régóta kiderült, hogy a heliket lelövi a harrier.
Harrier vs. Chopper -
úgy látom nem nagyon izgatott fel titeket a az új mappack híre:) -
szerintem TAR-21. erős és pontos fegyver. van aki az ACR-re esküszik, mert hogy nincs visszarúgása, de ennek ellensúlyozására kicsi a sebzése, szóval ezt majd neked kell eldönteni, hogy melyik lesz szimpi. Scar is jó fegyver, csak kevés bele a lőszer.
a végén még kiderül, hogy a G-18 a kedvenc :) igaz, hogy az viszonylag rövid hatótávval rendelkezik,de brutális ereje van - már persze ha párban használod (akimbo, megfelelő számú ellenség megölése után lehet ilyenre állítani a fegyvert, egyszerre kettőt visz magával, elég jól néz ki és halálos a páros:) ) -
Lesz még ott más is :) csak győzd gyűjteni a pontokat :) szvsz: a scar pontosabb viszont kisebb a tűzgyorsasága mint a tar-nak... Én mondjuk soha nem használtam ezt a 2 fegyvert,csak talán még az elején. -
Nah hali!
Kezdem megszeretni a jatekot, komolyan:) 20as vagyok es lehet azert volt nehezkes a kezdet mert alap cuccokkal kellett hogy harcoljak.
Tippeket vagy otleteket szeretnek. Az a helyzet, hogy az elejen famasal toltam, ami nagyon tetszik, viszont miota van scar-h azota csak azzal. Most mar van tar-om is, melyik a jobb scar vagy tar? :) -
én csak a harci helikoptereknél figyeltem meg, a care package-et hozó kis helit viszont nem lövi le -
múlt vasárnap óta nem toltam a gémmel, vannak még 70-es prestige-el nyomulós vérpisti csítersenkik? -
Harrier tényleg kilövi a Supportokat? :D Videót! :D -
De a pro változata már jó snipernek mert + lélegzet visszatartási időt ad! -
madmanic #18100 tehát nem szerveren fut a játék, hanem a host "szolgáltatja"..
ha game közben a host kilép, megáll a játék és másik játékost választ ki -
madmanic #18099 összegyűjti a steam a játékra várókat, nyilván játéktípusnak megfelelően, aztán kiválasztja közülük kinek a legjobb a netje meg a konfigja..
ő lesz a host.. -
Oregon 1987:
A Steady Aim csak akkor "aktív", ha nem vállnál van a fegyver, hanem csípőből tüzelsz. Ergo snipernél sok hasznát nem veszed...
Ma próbáltam figyelni, hogy a közelébe legyek a Nuke-nak, Predator Missile csak egyet ölt, viszont elügyeskedtem 11 kill-re, jöhet az Apache. Erre nem lelőtt az a rohadék ellenséges harrier már ahogy berepültem? Nem is tudtam, hogy ilyen van, azóta figyeltem és láttam, hogy rakétázik a kis szemét minden supportra ami bejön... -
Majestic01 #18097 Hát ez szuper. haza jövök erre látom h uj prestigebe lvl 3as vagyok... Öcsem bekerult vmi hack szerora, es uj prestiget kezdett...én meg hogy vártam az AK_t... vki nem tud segiteni hogy 70es legyek?
Igaz ez szemet dolog, de AK val akarok már menni...pls vki help... -
#18096 ezt a hosztolós dolgok elmagyarázni vki? -
oregon1987 #18095 Ninja proval életbe nem hallanak meg én is mindig azt használok! Egyedül Sniper mellé teszek Steady aimot! -
Majestic01 #18094 jaaaa. így mar vilagos:)
Egyebkent most en is UMP silencerrel nyomom, mellette scavenger, stopping, meg aim, de most majd ninja zok kicsit:) -
silencer + coold blooded + ninja pro, és gyakrlatilag csak szabadszemmel láthatnak. meg wallhackkel persze... -
nem. Nem jobb. -
Ninja+silencer a fegyóra és nem hall senki (+ a hearbeat se érzékel. Könnyű az ellenfél közelébe kerülni és ha ott vagy akkor már neki késő.
-
Majestic01 #18090 Vki mondja már meg hogy miert hasznalja mindenki a ninja perket? Most az vedelmet ad a sentik ellen, meg ha +os, akkor nem hallani a trappolast...
Ennel nem jobb az aim?? Mikor sokszor celozni se kell...
-
Úgy látom még nem nyomta be senki: Második Map Pack
várható érkezés Xbox360-ra Június 3.-a, PC-re nem tudni mikor várható, gondolom megint 1 hónapal később, mint ahogy az előzőnél. -
GL-t akkor használok, ha láthatóan sokan vannak egy kupacban, ill, ha a másik fél is azt használja többnyire/kizárólag. Egyszerre 5 ellent bírtam egy lövésre jobblétre szenderíteni, egy korábbi alkalommal. Amúgy értelmetlen.
Mostanában az MP5-t tolom ezerrel. Van olyan jó, mint az UMP, szerintem. -
oregon1987 #18087 Gl-es faszokat én is szidom! Én csak akkor használok gl-t mikor felveszem véletlenül másik fegyóját és rajta van! Amúgy ki nem állhatom!
A másik a painkiller jó dolog ha rajtad van de máson rohadt idegesítő! :D Szépen sorra lövöm őket már csak egy kell a Harrierhez erre painkiller van rajta és lelő! :D -
Túl alacsony az ingerküszöböd.
Én pl. oda sem nézek többnyire. Írkál a kisvérpisti, ahelyett, hogy játszana, én meg csak röhögök a gép előtt rajtuk. Írkáljon, ha kedve van, nem zavar.
Az jobban idegesít, amikor a pályák előtt a lobby-ban a "votuplíz"-t nyomatják ezerrel, mert nem tud játszani a soronköv. pályán...
Na akkor jobb klikk a sikítóson, azt mute, jellemzően 6+ éves kiscsókák ezek. :D -
Na igen, ha jól nyomod, már cheater vagy, ezt én is megfigyeltem, pedig kb 10 meccset nyomtam eddig. -
A másik dolog ami még rettentően zavar, az a chat. Nem lehet kikapcsolni valahogy? Nem túlzok ha azt mondom, hogy minden jatekba amiben voltam, nem egyszer elhangzott a noobtuber, noob, cheater, fuck you és társai...szánalmasak az emberek -
Na tegnap nyomtam pár órácskát a játékot és ahhoz képest, hogy most játszottam vele először, egész jól ment, kis 5-ös szintűként, nem egyszer 3. helyen végeztem az 50-70-es szintűek ellen. Egyelőre nagyon élvezetesnek tűnik, és nekem eddig jó gyorsan talált játékot.
-
oregon1987 #18082 Jaja eladni könnyebb! Megszoksz vagy megszöksz! :D
Hozzá kell szokni! Engem amúgy az basz fel mikor meccs legvégére berak kikapunk aztán lobbyban meg disconectel egyet! -
ja, UMP rohadt erős fegyver, nagyon túlméretezték a sebzését a többi SMG-hez képest. egy ideig gondolkoztam rajta, hogy minden fegyót kimaxolok, de egyszerűen lehetetlen küldetés lenne, legalábbis ha ebben..ja nem, a következő évtizedben szeretnék vele végezni :) -
ez egy jó MP játék, csak a lagg miatt sokszor játszhatatlan. nekem mostanában szerencsém volt és host voltam majdnem végig. kicsit gyakorolj még és lépj pár prestige szintet, azután újra elmondhatod, hogy mi a véleményed. Nem mindenkinek tetszik, ezzel nincs is gond:) amiket irtál mi is átéltük még az elején, azóta megszoktuk,de van aki eladta inkább ;) -
Hehe, nem fogom :P -
ne probald ki a Q3-at meg veletlenul sem:D ha ez neked gyors jatek... -
Attól mert neked gyors a játékmenet nem szar a játék maga...
Nem lehet egyből Tetris-ről átszokni UT-ra!
-
Hozzá lehet szokni. Meg kell tanulni, hogy mit is kell nézni, ha sikeres akarsz lenni benne, ill. nem árt a játékosok szokásait kitapasztalni, hol kempelhetnek előszeretettel... stb.
A spawn rendszerrel kapcsolatban hasonló véleményen vagyok én is, a többi megállapításod is helyt áll. Ettől függetlenül lehet jókat játszani szerintem. -
Ha külföldön vagyok én is a notin nyomom. :) (Asus K50 series, AMD Ath64 QL65, 2GB, HD4570 512MB) -
Tényleg nem akarok trollkodni sem pedig feltűnősködni, ez az én véleményem, gondoltam megosztom. Számomra baromi játszhatatlan, rohadt nagy a rohanás, és túl gyors is számomra már ez a játékmenet. -
Kinek a pap, kinek a papné.