24218
Modern Warfare 2
-
Frank írta:
"ha kimentetted a könyvtárakat (én igen prestige előtt) akkor vissza tudod tölteni.
ha nem, akkor annyi..."
erre gondoltam... -
Ez már meg lett tárgyalva,hogy a neten (pontosan hol) tárolja a mentéseket a játék. A prestige-váltás azzal jár,hogy gyakorlatilag újrakezded a játékot, csak a megszerzett emblemek maradnak meg.Minden más alapról kezdődik,és majd kapsz egy új challanges kategóriát és új title-ket -
Sziasztok!
Meg tudná mondani valaki hol találom a mentéseimet, illetve mit érdemes menteni prestige előtt? (illetve ezt félve kérdezem, de mivel is jár pontosan a prestige váltás? a fegyverek elvesznek asszem...) -

(#18184)
(#18179)
Én kérek elnézést. -
Ahogy elnézem neked sincs jobb dolgod az írogatásnál :)
XBOXos LAN, PCs skillel kurva sokra megy :D
Más játéknál szintúgy sokat és a MW2 skill :)

-
:D -
Hagyjad, csak trollkodik. Ne etesd. -
had rakjon már be ide ami mw2 akkor amikor akar, okés? majd Frank kitörli, ha szerinte sem idevaló :) nem hiszem, hogy akkor probléma, mint azt Te látod benne. -
csatlakoztunk haverral egy játékhoz, elkezdte volna tölteni quarryt, de megszakadt. őt visszadobta a menübe, és rögtön be is jelentkezett, én meg a quarrys töltőképernyőn ragadtam. szal először a quarrys töltőképernyőn scrapyard, majd afghan felirat volt (scrapyardot skippelték), majd mikor vége lett a szünetnek, a betöltőkép is afghanra változott, és betöltődött simán
-
senki se kötelezi rá hogy ezzel a netszarral játsszon
ha olyan kurvajó másban is meg tudja mutatni
angliában amúgy biztos van mw2 is xboxos lanokon, oda ellehet repülni nem túl drágán
dolgozhatna a jegy árán ahelyett hogy ide irogat pl -
nah, pont most akartam irni, kicsit várhattál volna:) ez egyébként hogy sikerült? volt valami különleges a pályán később? úgy értem, hogy extra xp vagy ilyesmi. -
Neked ilyenkor hol fáj? -
csak a pálya név, mást ne láss bele :p -
Cingar #18180 neked meg mi bajod? ez egy modern warfare 2 topic és itt kell felvágni a fasza statokkal a játékkal kapcoslatban és mivel nincs lan lehetőség mast nem tud senki se felmutatni. -
eléggé azvagy mert egy fórumra jössz villogni a szar pub screenshotjaiddal
nyerjél pénzt vagy egy medált (ne ingame :D) valahol a nagy cod tehetségeddel aztán azzzal keménykedj
ajánlom: lanseries.hu június elején
melléd biztos nem is kell 4 ember csak 1-2 olyan jó vagy :D:D -
Ez sajnos teljesen normális szokott ilyet csinálni de szerencsére ritkán -
ribery7 #18177 Hello mindenkinek,én megvettem az MW2-t eredetiben és megy rendesen a multi is de van amikor rámegyek ,hogy play akkor azt írja ki, hogy connection to IWNet és nem lép be már vártam 10 percet is és ha utána kilépek elmegyek netezni vagy valami mást csinálni és visszalépek akkor szokott menni de nem mindig mi lehet a gond? -
Akkor noob vagyok. -
az szép.... -
Amúgy ja. A noob az (tudtommal) a newbie-nak azaz az új fiúnak az egyik formája. -
79-4 ...
Én időmben a kezdőket hívtuk noobnak... :\ -
Nem értek veled egyet mert a tac knife-hoz például kell ismerni a pályát, trükkösnek, ügyesnek kell lenni stb.
Akkor már egy g18 akimbo százszor noob-abb -
Nálam eddig és most is megy a print screen-es módszer -
Ennél nagyobb noobság nem igazán van a játékban! -
hát a pálya neve, meg a darun az a fehér szar folt. -
Savmacska #18168 brazil
-
mi a hiba a képen?
-
toarpad #18166 Nem támogatja , és kb semmi értelme nem lenne , hisz az egér+bill kombináció vs xbox 360 kontrollerből tuti a egér+bill kombináció jönni ki győztesként ! -
Novotsik #18165 a játékot lehet játszani xbox 360-as kontrollerrel? -
jah már kb egy éve én is ezt vettem észre a játékokban régen sima képlopás müködött, egy jó ideje csak xfire vagy fraps-al megy, erre jó lenne tudni megoldást.
de addig ajánlom fraps-ot. -
off vmennyire:
miert van az, hogy csinalok egy printscreent a jatekban,( valamikor sima printscreen valamikor alt+printscreen) es a paintbe beillesztve egy fekete kepet kapok... csinaltam egy 46-5ös statot TDM afghanon es gondoltam megorokitem. -
gallhun #18162 tényleg sok van 

-
akkor mégiscsak egy helyen vannak a warez+origisek ? -
Ennyi cheater mint ma volt jesszum pepi:D -
köszi a segítséget csak tetszik a burger town emblema
-
Az tudtommal az hogy nem dobod el rögtön a gránátot hanem egy kis ideig még tartod a kezedben. sztem elég annyi ideig hogy egyet pulzáljon a célkereszt -
Kill 20 enemis with cooked grenades -
Mármint angolul -
Mit ír? -
sziasztok pontosan hogy kell csinálni a master chefet? Tartva kell dobni a gránátot?