24218
Modern Warfare 2
  • goodgamer
    Szerintem ez kacsa. Nem hiszem hogy 10 évre előre lefoglalják a domaint egy olyan játékra aminek kétséges a jövője így az iw kilépésével. Ráadásul ilyen gagyi nevekkel...
  • SL
    nem tudom, de elég nyomi címek lesznek a következő években :S
  • ACE
    Én konkrétan tuti cheater-el talán 1-2-szer találkoztam, de ez lehet csak azért van mert napi 1-2 órát játszom max.
  • balee4
    Akkor már csak emiatt érdemes megvenni a DLC-t, nem akartam ennyiért megvenni, de asszem még a héten beruházok rá, tetszenek a pályák.
  • Gollo
    énsem vagyok oda a lvl70-es 10-es prestige-es level hacker gyökerekér. De mivel az ismim már igy vette a profilt.. nemtud mit csinálni.. és nemis akar.. aztmondta lesz*rja jóez neki igy.. mondom jólvan.. legalább róla biztosan tudom hogy nem cheater.. statja jól vissza adja:D
    bár én nem vetem meg a lvl70-eseket. ha ezt tenném és kilépnék mindig amikor látok eggyet 90%-ba semmit nemjátszanék.. mert mindig össze tesz szinte velük.. :/
  • killerkocka
    Hát igen, jó is, hogy ilyen sok csaló van. Jómagam is p10 70-es vagyok és garantáltan csalás mentes. Kapom is rendesen a wh, aimbot, noob, cheater, levelhacker jelzőket, meg mindent ami létezik. Pedig a recept egyszerű, mindig van jobb a másiknál. Néha megy, néha nem, de volt már úgyis, mikor erősen mínuszos stat mellett lecheatereztek, na de ez milyen már? xd
    Viszont a dlc megvételének örülök, ott hála még 1 csalóval se találkoztam, maga a kánaán :)
  • bigapó
    ha megfigyelted már nem mindegyik 10-es prestige-t használ, van aki korábbiakkal is beéri, gondolom egyszer beállitotta 10-esre, hogy meglegyenek a title-k, aztán visszábbrakta 9 vagy 8-ra. tegnap én is belefutottam egy csúfondárosba. Terminal-on a gép orrából lőtt minket akik a folyosón jöttünk. na azt még uav-al sem tudja ilyen pontosan megcsinálni: persze 2 halálig megvártam, de aztán kiléptem, értelmetlen, mindig mindenhol megtalált.

ja legjobbat meg nem meséltem még el. pár napja olyanba futottam, hogy robbanó golyókkal lőttek engem:) olyan volt mintha Chopper-ből lőnének, csak kisebb volt az ereje, de ez még a páyla elején volt, tehát helik nem lehettek. ki is dobott a gép és kiirta, hogy exploding bullets is not allowed:) mondom ez lol.
  • Frank99
    az én chopperemet nem bírták ma leszedni.
    16 kill....
  • Frank99
    a lvl 70-s figura az éles? mert olyan szépen mutat a csapatban nem?

mert láttam ilyet én is ma, és a csapatban egy ember (a 70-es) a wallhackkel és aimbottal nyomta, a főhős a lista elején meg szinte alig halt....

azért én levadásztam 2x, úgy hogy nemlett nukeja....
    és lehet nobbozni, de amint prtg 10-es koponyát látok, én nem játszom.

köszönje mindenki a csaló patkányoknak, akikből van rendesen....
    és sokan vagyunk így.
  • armageddon666
    Hát ha volt utalás is, meg én is erre jutottam, akkor biza nem kell próbálgatás, maximum próbálgatás paintben, hogy lásd mit is akarsz :) Onnan kinézed a színkódot, visszaszámolod a százalékot, és már jó is vagy :D
  • bigapó
    igen, ez lesz az, keresgélés közben csak egy utalás van erre, hogy ez egy százalékos mutató lesz. hát akkor csakis próbálgatás utján fog kijönni:)
  • armageddon666
    0..255-t meg át tudjátok már váltani 16os számrendszerbe, illetve vissza...
  • armageddon666
    "0.8 0.8 0 1"

4 szám, gondolom RGB és alpha. Valószínűleg ilyen sorrendben.
    Nézegetve a színeket gyorsan paintbe, azokat a számokat kell megadni, hogy hanyadrésze a 256-nak.

szóval az 1 0,5 1 1 az kb 255 128 255 és teljesen látható.

Remélem érthetően írtam :D próbáljátok ki :)
  • Grove4
    Tessék,ez segít?
  • bigapó
    na most beirtam gugliba, hogy szinkódok és kidobta a szokásos kettőskereszt, meg C és F és egyébb számkombós változatokat, amiket eddig is ismertem. de addig nem nyugszom mig meg nem lesz:)
    majd szép szines lesz a kicsi vonalkódom :)
  • Gollo
    hmm.. a szinekhez.. eggyáltalán nemértek.. sajnos énse tudom mi micsoda. találomra irogatom be a számokat. és valamilyen szín kijön. ezért jóljönne nekem is valami táblázat vagy nem tudom hogy melyik micsoda.. :)
  • bigapó
    ezeket ismerem, nálam 6 csik van és 30-asával változik a mértéke, hanem pont az a lényeg amit itt is mutatsz, hogy a high color 1 0.8 1 1. ez most elvileg ez a ciklámen vagy magenta újabban. de ezt honnan lehet tudni?
  • Gollo
    Foggalmam sincs... :D CoD4-be szoktam cfg-ket csinálni onnan van kimásolva.. de a tekedvedért:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

seta cg_ScoresPing_BgColor "0 0 0 0"
    seta cg_ScoresPing_HighColor "1 0.8 1 1"
    seta cg_ScoresPing_Interval "100"
    seta cg_ScoresPing_LowColor "1 0.501961 1 1"
    seta cg_ScoresPing_MaxBars "4"
    seta cg_ScoresPing_MedColor "0.8 0.8 0 1"

Steam/Steamapps/call of duty modern warfare 2/players/config_mp.cfg
    ezt megnyitod Wordpad, jegyzettömb vagy hasonló.. és ezt bemásolod.. :)
  • morphologu
    Ma is érdemes volt játszanom mert rájöttem Chopper ellen a legjobb az RPG. Hülye gyerek persze szidót mint a bokrot de kit érdekel. Ezentúl hívhatják végük van mint a botnak.
  • bigapó
    váó, de szép a csikozásod. van olyan listád vagy weboldal ahol ezeket a szinkódokat meg lehet nézni?
  • bigapó
    gondolom már megvolt a nuke, csak még repkedtél a helivel. erre is tehetnének egy gombot, hogy ha már megvan ami kell, akkor kiszállj belőle. nekem is és másoknak is volt már olyan, hogy ezen múlt a nuke behivás. picit bosszantó, mert ezért tényleg meg kell küzdeni, erre ilyen EPic Fail miatt nem aratod le a gyümölcsöt...
  • Gollo
    Decemberber óta megvan a Game.. és egyszer nemsikerült összehoznom egy nuket sem.
    És kb igy játszom:
  • F E R I
    Na nekem meg pont akkor lett meg a nuke, amikor vki lőtte le az uccsó ellent, 1 tizedmásodpercen múlt az egész, már megnyomtam a 4-es gombot, hogy előhívjam, erre pont nyertünk :)
  • Gollo
    Vicces, ma egésznap toltam majdnem.. :D Ebből egyszer nemtalálkoztam cheaterrel 2-3x volt max csak lagg.. és tök normális volt minden.. hál istennek egész játékom során amióta megvan a játék talán 2x ha találkoztam cheaterrel... prestige 2 40-es szinten vagyok.. szoval szerencsésnek is mondhatom magam.. :D kipp-kopp. :)
  • oregon1987
    áhh kétszer egymás után csak 1 kill kellett az atomhoz nem voltam pipa! :D
  • Grove4
    Most játszottam a gameel egy kicsit,hát 20ból 10szer kidobott ,6x csíterek közé tett, 4 szer meg olyan helyre ahol 100m eseket lehet ugrani,nevetséges,hogy a fejlesztők ennyire leszarják a játékot.
  • bigapó
    igen, ez elég vicces, de sajnos elég egy fél centit elforditani azt a hülye shieldet, hogy belehalj az ilyenbe. valószinű előtte már bekapott pár találatot és a Te flashbanged elég volt a halálához.
  • bigapó
    Ha jól tudom egyes UAV-okat felszerelnek rakétákkal is, úgyhogy ezek a Predatorok azt hiszem ezt a fegyvernemet képviselik, igy amikor nem közvetlenül alatta van a célpont nem tud csak ferdén becsapódni.
  • morphologu
    na az előbb láttam 1 vicces dolgot. Csóka jött felém blast shieldel rálőttem RPGvel semmi, rá két percre meg megdobtam 1 flash banggal és megfeküdt na ez elég vicces. Ja HTD-ben játszottam.
  • ozimak
    Igen a predator rakéta nekem is furcsa volt miért hord félre. Pipa is voltam csomószor amikor emiatt senkit nem lőttem vele le. De erre az egyértelmű okra nem is gondoltam :) Nekem 1-es prestige-nél sikerült elérnem az 1000 fejest az acr-el :) meg is kaptam a kis emblemet érte amin rajta van az ACR felirat meg a fej a piros célkeresztel. Gyakorlatilag az ACR-t azthiszem ki is hajtottam... megvan hozzá a halálfejes meg a sima jelvény is meg az összes kütyü,festés.
  • mmovar
    mw2 eladó acc. dlc1-el 10k! ha valakit érdekel privátba írjon!
  • bigapó
    másik ilyen nekem a Precision Airstrike, azt már nagyon régóta csinálom és még most érem el a 700-at, kicsit nehéz nekem:)
    a legnehezebb a sima helis killek összegyűjtése lesz, mert valami bug folytán kurvára nehezen öli az ellenfeleket.
  • bigapó
    mert nem pont függőlegesen érkezik, hanem néha ferde szögben :) érted hogy mondom:) ez ilyen plusz nehezités szerintem, mert azért elég könnyű vele ölni, nekem ez volt meg leghamarabb az 1000 killes-ek közül.

Én meg azt nézegettem, hogy ha ki akarnám gyűjteni az összes fegyó összes fejes-ét illetve a hozzá járó title-eket, akkor baromi sokat kéne játszanom, mert nekem olyan 5% körül van az összes killek között a fejlövések aránya:)
    ez főként assault-okkal van meg, tehát mondjuk egy ezerfelé szóró Miniuzi-val nem tom mikorra lenne meg az 500 vagy 1000 vagy hány fejlövés. kicsit el van méretezve a dolog:)
  • Grove4
    LOL xD

Amúgy én meg azt nem vágom,néha miért húz félre?
  • Cingar
    nah lassan az 5. prestiget elérve nagy nehezen de siekrült rájönni, hogy predatornál amikor iranyitja az ember a rakétát a célra és nyom egy jobb klikket amivel amugy lőne akkor ad egy plusz löketet es gyorsabban célbaér. Mennyi multikill elmaradt a tudatlansagom miatt
  • gömbgiliszta
    köszi szépen a választ.

további szépet és jót mindenkinek!
  • Frank99
    persze
  • Frank99
    párszor le lett írva, de legyen:

programfiles/steam/userdata

meg

programfiles/steam/steamapps/common/call of duty modern warfare 2/players

én ezt időnként mentem....

prestige előtt is mentettemm most úk könyvtárba mentem a pr1-es mentéseimet...
  • gömbgiliszta
    tehát ha akarok maradhatok level 70-ben amíg jólesik? (tetszik az AK-47)
  • bigapó
    nem kell félni a prestige váltástól, már 10-szer megvolt, sosem történt semmi baj vele.
    már korábban tényleg le volt irva, hogy milyen könyvtárban találod meg a saját gépeden ezeket, de a steam tárol mindig mindent és a cloud systemmel mindig ellenőrzi, hogy neked mi van, meg neki mi van és frissiti ha nem egyezik, ez valószinű dátum alapján megy, pontosan nem tudom, de sosem volt még olyan, hogy elvesztettem szintet vagy ilyesmi. kapni kaptunk, de az a jobb:) bár nem túl jó érzés igy szinteket lépni, de a fasz host-ok miatt előfordul.
    szóval gatyát felköt és lépd meg a szintet amikor lehet vagy maradj annál amiben most vagy ha éppen az tetszik. Én kiviszem mind a 10-et ha már adva van a lehetőség.