24218
Modern Warfare 2
  • bigapó
    Igen, erre gondoltam Én is. Ha ismered a gyereked, akkor tudod, hogy mi vált ki nála agressziót, meg egyéb érdekes jelenségeket. Úgy néz ki azok a tizenévesek akik ilyen sipítós hangon vinnyognak a mikrofonba nem ilyen szülőkkel rendelkeznek :)
  • Garou
    Lásd még: RPD silencerrel meg Grip-el. Hozzá Stopping Power. Szintén tápos párosítás.
  • Frank99
    mert tudom milyen gyerek, és Ő ettől nem lesz agresszív az iskolában (sem)
  • bigapó
    ja, ez minden fegyóra igaz amúgy, a tompító miatt pontosabbak, ezt már észrevettem korábban is.
  • bigapó
    igen,levesz a távolságból, de pontosabb is lesz tőle. Hogy miért azt ne kérdezd, ezt az IW-sek se tudnák megmondani szerintem:)
  • böröczk
    Valaki arra válaszoljon má légyszi, hogy ump miért olyan jó szájlenszerrel?
    van egy rohangálósabb klasszom kis területű pályákra, ump red dottal vagy fmjvel, maraton, lájtvejt, kommando, de miért jobb az a pityu szájlenszerrel, hiszen a távolságból is levesz?
  • böröczk
    Szerintem a p90 egy hulladék, akimboval meg eszembe se jutna használni, ahogy egy másik fegyvert se. Még presztííízs előtt próbáltam a g18cal, és őszitnén gyökérnek éreztem magam vele : D Csak akkor kaptam elő, ha kifogyott az elsődleges pityu, és szűk helyen kellett védeni, akkor jól jött.
  • böröczk

ennél már csak audio optionsban a "mute all" hasznosabb. : D
    akikkel együtt játszom, azokkal úgyis fent vagyok team speaken.

• bigapó
    majd Ő válaszol, de köszönöm a hozzászólásodat...
  • bigapó
    nekem 2. naptól fogva all mute-on van :) jobb a békesség, így is eléggé idegesítő a játék, hát még hallgatni is a sok nyivákolót. Tegnap egy német gyökér írogatott állandóan, annak minden baj volt, bár egy idő után már szerintem elterelésnek használta :)
  • bigapó
    hát igen a P90 akimbo-val elég brutál. :) egyik ismi használta párszor,még Én is megijedtem mikor mellettem szórta a golyókat :D
  • bigapó
    De, 18-as karikás, de ez egyeseket nem érdekel. Frank, a Te csemetéd is 18 alatti, ha jól emlékszem, akkor hogy-hogy engeded játszani?
  • attiGT
    tőlem elkérték a személyit, mikor 5 nappal ezelott megvettem :D
  • ozimak
    Ja és kipróbáltam az UMP-t silencerrel,ahogy ajánlottátok itt többen! Nem is rossz :) Lehet vele gyilokolni szépen :) Bár közben annyira belejöttem a sub-machine-ba,hogy akimbo p90-el kicsit megutáltattam magam :S De annyira tetszett az ACR után a könnyű fegyó :) Én látom úgy vagy tényleg picit gyorsabban fut subokkal? Mindenesetre sikerült egy 3000 pont körülit elérnem karachin amivel szépen kaptam is az ívet az ellentől:"This guy is no aiming just spray bullets all over us!" Akimbo-val hogy célozzak?:D
  • ozimak
    Amúgy nem pegi 18-as? Mert akkor ehhez lehetne kötni nem? Nem is értem eddig miért nem úgy van...
  • ozimak
    Egyetértek!!!
  • ILLNeo
    Jah persze ezzel nincsen semmi, csak nem tudom ez hozzáállás... vagy hozzá nem állás. Én 18 alatt nem is adnám oda ezeket a játékokat. Személyit kérnék!
  • killerkocka
    Végére már poénnak vettük, igaz marha idegölő meccs volt, de megpróbáltuk megnyerni, 5 ponttal buktuk, mert lejárt az idő, pedig pont megvolt a hq :(
  • Cingar
    türelmes ember vagy, hogy a végéig kibírtad :D
  • killerkocka
    Azért ezekhez a gl fanatikusokhoz írva, most toltunk épp egy hq-t, amin az ellen only gl+rpg párossal ment természetesen danger close társaságában :) Amint spawnoltak, azonnal repült tőlük az áldás. Hát valami borzalom volt és sajnos ez egyre gyakrabb :S Igaz hogy a gyerek ölt egy hq alatt így közel 140-et, de az ég szerelmére, milyen áron? Nem érzik ezek az emberek túlzottan szerencsétlennek magukat? :S
  • ozimak
    Igen én is mostanában sűrűn!
  • ozimak
    Én nagyon ritkán borulok ki de azért néha már nem bírom... múltkor tényleg gl-ezett orrba szájba a gyerek semmi mást nem csinált csak gl,claymore,gránát,semtex,stb. szóval csak ami robban! Beírtam neki elég szép angol mondatot,erre rámszállt vagy 4-5 ilyen 10 év körüli még a saját csapatomból is hogy én fogjam be a pofámat Azt hittem felrobbanok,mondtam is bratyónak: "Húzzunk innen vazze,mert leköpöm a monitoromat!" Még védik is egymást :)
  • Gollo
    Én szoktam használni azt a bizonyos "mute" funkciót, hasznos.. aztán ordibálhat magába ott a kiskölyök.. :)
  • ILLNeo
    Hú jó hogy erről is szó esik mert néha megöli a játék varázsát pont ez amit mondasz, és ilyenkor olyan kényszer képzetem van mintha hello kitty rohangálnának előttem komoly katonák helyett.

Egyszer én is belefutottam egy ilyen magyar csapatba. Nyilvánvalóan lehet hallani hangomból hogy sokkal idősebb vagyok nála, de éppen csak nem kurvaanyázot le mert le mertem lőni, amikor ellentétes csapatba voltunk. Aztán kicsit rápörköltem, hogy tudja már, hogy hány kiló. Aztán a kis pöcs haverjai állították le.

Na ez betett a kiskaput, és egy darabig nem játszottam.. de mostmár lepereg. Próbálok ehelyett a játékra koncentrálni, mint minden normális játékos.
  • Cingar
    én egy fél éve vettem egy gamer egeret és tényleg sokkal kényelmesebb vele bármit csinalni nem csak játszani de külön szenvedni a grafikával nekem nem lenne türelmem. ha jól tudom meg van határozva egy max fps ezért nem tudom szamit e valamit.
  • elitehun
    Ja ezzel egyet értek. be kellene vezetni hogy multiplayerben egységes legyen a grafika mindenkinél vagy nem tom. Am szerencsére az én reflexeim is jók pedig nem játszok egész nap és nem vok 12 éves se :D
  • ozimak
    És az az igazán bosszantó,hogy néha qrva jók ám :S Jók a reflexeik meg reggeltől estig játszanak,főleg amelyik még ehhez full kocka is! Olyan egere van hogy mindent tud rajta irányítani,meg 22-es monitor full grafkártyával és még a pálya másik végéről is kiszúrja a zsebedben a rízsszemet!Azt akkor jön az: "I owned you bitch!" na attól kivagyok...
  • elitehun
    Ja sajnos ja
  • oregon1987
    Ma akkora poént csináltam! Stingerrel ami köztudott hogy csak légi járművek ellen jó, rálőttem egy helire amit valaki hamarabb kilőtt ezért hát a stingerem a földbe csapodott és 3 faszit telibe vert! :D Jó mi?
  • ozimak
    Sajnos sok a gyerek... én akárhányszor hallok beszélgetni vagy csak egyszerűen szokásosan beleüvölteni virnyákolni a mikrofonba valakit az tuti hogy egy 10 éves hangú kissrác :S Tele van velük(a tököm) az IWnet...
  • DarkSector
    mert buzik.
    a magyarok többsége ien menj külföldiek közé, egy szot nem szolnak.
  • F E R I
    Ja és vmelyik kitalálja, hogy csak x fegyverrel lehet nyomulni és ha te mással akarsz akkor kibasznak és szintén anyáznak ilyen 14 éves pubertáskori hanggal...
  • elitehun
    Sztem neked kéne szelektálni
  • ILLNeo
    Attól függ melyikre gondolsz bár én egynél sem tapasztaltam.
  • Cingar
    miert van az , hogy ha elfogadom egy ismeretlen magyar invitejet és belépek egy full magyar lobbiba fél perc után megy az anyázás. baromi szánalmas. mással is ez van vagy csak én vagyok a hülye, hogy egyáltalán nem szelektálom a friendslistem?
  • elitehun
    Konkrétan ez a title volt berakva neki holott csak prestige 8-as volt
  • elitehun
    Ja olyannal már énis találkoztam hogy Prestige 8-ban vol asszem de a titleén meg az állt hogy prestige 10
  • ribery7
    Csá, nekem volt már 1 kérdésem az hogy mi lehet a baj mert Connection to IWNet-et ír ki az volt a válasz ,hogy ez normális mindenkinek van néha de nekem nem néha van hanem szinte mindig! Az lenne még a gond ,hogy mi lehet a baj mert haverjaimmal játszanék de nem tudok mert nem megy az invjünk csak néha és ha egyszer összejön akkor belépünk egy szeróra és azt írja ki ,hogy traing to lobbi with anoder és őket eldobta egy másik szeróra engem meg nem és az a szeró sincs tele mi lehet a baj?
  • EnZsolt
    Lesz ebből még Call of Duty: Ancient Warfare is. Aztán lesz harc baltával, karddal, íjjal, parittyával. Elindulna a kőkorból, majd a 2. az ókort, a 3. rész a középkort foglalná magába. Szinte látom is magam előtt Price-t állatbőrben, tépedt mosdatlan hajjal, miközben kést fen kővel, és szívja a világtörténelem első szivarját :D

Egyébként meg nem is volna rossz, szerintem :)
  • killerkocka
    Érezhetően még maguk se tudják mi legyen a pontos címe a 8-ik résznek, így lefoglaltak pár lehetséges nevet. Én valószínűnek tartok egy 8-ik részt is, túl nagy sikere volt eddig is a codnak, hát majd kiderül mi lesz belőle, amúgyis a jövő zenéje.