24218
Modern Warfare 2
-
És miért ha szabad tudnom? -
Te egy beteg ember vagy... -
En is hasonlokepp tennek... azon kivetellel, hogy szin tiszta ~10 orat hasznalt steam accounttal adnam 6000 HuFért! -
Sorry rossz képet töltöttem fel! helyesbítenék! Stat -
Üdv! Továbbra is eladnám MW2-ES Accuntomat 9k-ért DLC-vel. Az alábbi stat-al. stat -
Majestic01 #18313 Jóra??? hat sztem kibaszott jo lesz:) a vegen amikor a helikoper daralta az embereket, csak ugy robbantak szet az emberek:) jo véres lesz:) -
oregon1987 #18312 Jóra sikerült az előzetes nekem bejön:
Call Of Duty: Black Ops -
nem történt semmi...megbocsátva....:) -
miért nem olvasol vissza?
write only e-vagy?
soxor írták már, hogy lehet ilyen, és van mentés (és visszatöltés (ahogy ÉN ás mások is) leírtuk párszor....
az anyázás helyett gondolkodjál és olvassál.
ha meg nem tetszik, repülnek innen a gondolataid és a commentjeid is....
peace -
bocs, félrement.
18297-99-re ... -
Feladom ma estére. Folyamatos a lagg, az előbb totál fagyás, holnap folyt köv.
Pedig meg akartam nézni, hogy az ump vagy a vector a jobb, ha blingel megyek és rapid fire+fmj van betéve meg stopping power... -
a faszom és hasonlókat nem lehetne hanyagolni?
szinte minden beszólásodban van egy ilyen??
k*baszottul nem illik ide, a p*csába már! -
Lol.
Nem is figyeltem. :D
Nagyon le van terhelve a steam, keményen 50 kiloval szedem a DLC-t, biztos sokan tőtik. -
néztem mappokat
engem csak kress érdekelt, kibaszott fílinges cod4-es mappon ezekkel a cumokkal küldeni...egyedül a nagy lagg miatt nyomja rá béllyegét a cod6....de a többi térkép is ott van a szeren...monnyuk azért overgrown helyett én a crossfire-t tettem volna be.
monnyuk van szerver ahol meg a cod6-os mappokat lehet a cod4ben tolni....:D az is elég fura....:D -
#18300---->"mert vicc kategoriaju DLC azt ki tud adni 2 havonta 15 euro-ert(hulye aki ennyit ad erte)"
#18302---->"No megvettem a DLC-t..."
lol
:D -
No megvettem a DLC-t, kíváncsi leszek a mapokra. Remélem bejönnek, mert nem volt occsó. (enyhén szólva) -
En most beleptem 2 jatekot birtam.... elsoben a first kill az predatorral volt:D:D:D aztan egybol ac130, hogy ebben mi a retek jo???
Activision meg bekaphatja bo nyallal mert vicc kategoriaju DLC azt ki tud adni 2 havonta 15 euro-ert(hulye aki ennyit ad erte) de valami ezek ellen a buzik ellen tenni mar budos.... -
Áhh faszom, igy mar el is ment a kedvem az egesztol... semmi esetre sem presztizseltem volna, most meg benyomtam, es semmi fegyver, perk, pedig pont meglett a ninja pro aminek orultem... igy mar baromira nincs kedvem jatszani... es nem is hiszem h lesz -
Ahol gyanús dolgok vannak onnan le kell lépni hamar (nagy ugrás) -
Faszom, basszak meg, bedobott egy TDM meccsre, ahol mindenki rohadt nagyot ugrott, es miutan megoltem egy embert 70es lettem, pedig nem akarom igy ezt... nem lehet visszaallitani az elozore? 55ös voltam.... -
grat. -
Eztmeg 90%ba kpval:))
az elöbb!! -
mi ez a nagy csitelés, nincs felügyelet? vagy valami ami anticheat? tudtommal itt nincsenek dedikált szerverek, tehát csalók sincsenek, minden egyébb csak illúzió. -
madmanic #18291 csak azoknak a felkérését fogadd el akiket ismersz...
nekem nincs ilyen gondom -
alapból egy csík 100 ms-ot jelent, tehát elvileg az alatti, ha mind a 4 megvan. Ha mégis lagg van, akkor talán a host-al van gond. olyan előfordult velem is, hogy nagyban játszok 4 csíkkal, aztán egyszercsak széthullott a játék és ki is rakott lobbyba.
ideiglenesen leterhelt vonalak is lehetnek, amit nem jelez, csak későn. franc se tudja itt már mi miért van. -
Cingar #18289 az miert van , ha a pingjelzés mindenkinél zöld, de mégis szaggat mindenkinek a jatek?
-
nézd meg,hogy milyen a kapcsolatod az IW szerint. Open-nek kéne lennie,ha nem az, akkor fent a hibagyűjteménynél keresd meg rá a megoldást. azt hiszem van :)
nem biztos, hogy ez a baj, de ha eldob máshova, az szerintem vonalhiba, olyan mintha szakadozna és ezért generálja a hibákat. -
Valszeg azért nem válaszol senki mert mi sem tudjuk mi lehet a baj -
ribery7 #18286 Pls válaszoljon valaki mert nem tudom mi a baj mert l akarok menni a haverokkal partyzni de őket mindig eldobja máshova engem meg nem mi lehet a baj nem értem! Pls válaszoljon már valaki!!!!!!!!! -
Jó tudni :D -
újabb érdekesség:
While the player who drops the Care Package can't add to their killstreak with it, if a team mate picks up the package, it counts to theirs.
ezen iromány szerint a Care Package jutalom nem számít bele a killstreak-be, de ha azt egy csapattárs (vagy hát akár az ellenfél) veszi fel, akkor neki már számolja. -
igen, ez működik, ezért nem érdemes egyszerre több dolgot behívni, egyrészt leszedik egymás elől az emberkéket, másrészt egyszerre lehet őket kilőni. -
Zsooo #18282 hehe. Favela-n volt egyszer olyan, hogy egymas mellett volt eppen egy pavelow meg egy harrier, a pave low-t valaki mas lotte, en meg a harriert celoztam, erre egy stringer mindkettot leszedte, ki is irta hogy +700 pont :) -
valaki nézze már meg,hogy Chopper Gunner-nél a fegyverváltó vagy újratöltő gomboknál vált-e hőképet a játék!
elvileg white-hot és black-hot képek között lehet váltani. erről eddig nem tudtam. -
belinkelem az egészet,mert hasznos tippek vannak leírva :)
Pave Low -
ezt meg most találtam miközben böngésztem a wikipedia-t:
As of the patch released alongside the Stimulus Package, Pave Lows now count toward the user's killstreak. Pave Lows are also easily destroyed by Harriers like all other Helicopters in the airspace.
akinek kevesebb az angoltudása: a Stimulus Package-el együtt érkező új patch következtében most már beleszámolja a rendszer a killstreak-be a Pave Low-al elért killeket. - ez ugye elég régi és sarkalatos probléma volt korábban.
valamint a Harrier könnyedén végez a Pave Low-al és egyébb helikopterekkel is. - erről meg láttuk a videót illetve saját szemmel is :) -
hát RPD-vel nem nagyon fogsz rohangálni,szóval amellé nem kell a marathon, inkább scavenger vagy a sleight of hand, hogy gyorsan töltsön újra. nekem ebben a class-ban a rakéta a másodlagos fegyóm, amit cold blooded-al kombinálva használok, repülő cuccok ellen hatásos összetétel. -
az a gond, hogy a maratont nem szívesen cserélem le holmi blingre : D meg az rpd már önmagában grippel meg stopping cuccal elég ütős darab -
Majestic01 #18276 Egyértelműen pontosabban lő silencer-rel. Erre nincs magyarázat, próbáld ki. :) -
naja, az is elég finom párosítás, sőt már majdhogynem négyesítés :D