24218
Modern Warfare 2
  • elitehun
    Tessék elvileg 100%-ig biztos
  • tamasr77
    Hello!
    Lenne egy olyan problémám hogy nemtudok belépni a steam-be, ha és a jelszavat se tudom megváltoztatni, szerintem ellopták az acc-omat, hogy tudom visszaszerezni?
    Köszi
  • elitehun
    Most ahogy így olvasom a kommenteket a csitelésről arra gondoltam mért nem jövünk össze egyszer tizenakárhányan és játszunk együtt?
  • bigapó
    Én értem a kérdést, de annyira nem vagyok MW2 függő, mással is le tudom foglalni magam, de persze nagyon tetszik a játék:)
    Ez az emblem meg csak úgy tetszik:)
  • bigapó
    igen, ilyen van. nekem pont az jutott, hogy erősebb volt a fegyvere, mert átlőtt a pajzson is vele:)
  • F E R I
    Töredezettségmentesítés, kémprogram és vírus ellenőrzés, driverfrissítés után is kb. két perc játék után élvezhetetlenül belassul a game, mind single, mind multi és még menü szinten is, vkinek ötlete?
  • boomsly
    Igen, valami hasonló van nálam is.

Higgyétek el, a wallhack és az aimbot a legtrébb, legátlátszóbb cucc.
    Az increase és decrease típusú hack sokkal kifinomultabb.
    A sebzés fokozása és "lefokozása" sokkal szebb. Fokozza a fegyó sebzését és a csaló életerejét.
    Afgán pályán találkoztam vele először: a majom rohan felfelé a dombon és hárman lövünk rá. Én biztos eltaláltam az M16-sal vagy 5x és gondolom a mellettem álló két társaimnak is sikerült. Ő pedig vígan felrohant és MP5-el mindannyiunkat leszedett.

A NoRecoil-on már nem csodálkozom csak itt valami más a neve...

Amúgy tényleg este 10 után sokkal jobb játszani. Gondolom a tízéveseknek már lövik a pizsit olyankor.
  • FSpofon
    steampowered.com , regisztrálnia kell, aztán giftként tudja küldeni másik email címre vagy friend listán lévőknek.
  • Frank99
    sztem kell hozzá a steam, és a vásárlásnál meg kell adni az ajándékozott adatait, ha jól láttam....
  • simonl #18389
    Sziasztok,

Ha valaki ajándékba szeretné nekem megvenni a Stimuls DLC -t, tehát nem az én gépemről történne a vásárlás, annak szintén le kell töltenie a a Steam -et vagy van egy weboldal ahonnan kezdeményezheti a vásárlást?

Köszi
  • Jaffa 2843
    http://www.youtube.com/watch?v=HUmj9TkN6hA

ha volt már akkor bocs :D
  • Frank99
    sajnos ez megy, csak este 10 után játszom már egy ideje, akkor is van, de ritka..

amúgy rájöttem, hogy elsősorban nem a prestigesek csalnak, hanem lvl 5-30-ig sima játékosok, gondolom az újoncok, meg akiket korábban letiltottak, és újraindul a statjuk minden játék kezdéskor....
  • FSpofon
    játssz stimulus playlistekben, ott nincs sok
  • killerkocka
    Hülye kérdés, de ingyen hétvége van? Életemben nem láttam még ennyi hackert egy rakáson. Bármilyen lobbyba megyünk, színte mindig akad egy aimos, vagy wh-s, mi a fuck ez? Nem lehet egy értelmeset játszani ezzel a szutyokkal így.
  • robotnyk
    tegnap este nekem is nagyon tré volt valamiért, lagos meccsek, host migration fail, lobby closed, véget ért meccsre rakott be vagy 3szor, meg ilyenek.
  • boomsly
    Sziasztok!

Mostanában kezdtem el újra "játszogatni" az MW2-vel, de döbbenettel olvasom, hogy van "hackelt szero"?
    Az tiszta, hogy a csalók nem mentek el melegebb éghajlatra, sőt, finomodtak is a módszereik, de mit takar ez az állandó "lag"?
    Ma is frissített a steam-em és ez már a 4.ik az elmúlt öt napban. Csak egyszer jelezte, hogy a TF2-höz töltött le valamit, a többiben halvány gőzöm sincs mit kaptam.
    A mai (vagy tegnapi) frissítés óta borzalmasan megy az iw. 1 órából jó ha 10 percet tudok játszani a meccs végéig.
    A DLC a pályákon kívül ad valami segítséget ehhez?
  • robotnyk
    cheaterrel igen
  • F E R I
    Két perc játék után (10-szer beléptem és mind a 10-szer...)belassul a játék valakinek ötlet? Ja és mellékesen akárhová lépek be hackelt host...

Dlc-n találkozott már vki cheaterrel, vagy hackelt host-tal?
  • böröczk
    új presztízs lehetőségeket nem akarnak beledobni az egyik dlc-be? : D nem mintha még szükségem lenne rá, meg legalább azt az ótvar halálfejes emblémát lecserélhetnék..
  • böröczk
    Én eddig nem értettem, miről beszélnek itt az emberek, elég baj volt azzal a pár adócsalóval, akikbe belefutottam egy nap.
    De az utóbbi 1-2 hétben, majdnem minden nap egy hekkelt szeróra is bedob, ez má tűrhetetlen. Lehet, tényleg, meg kőne venni a dlc-t...
  • F E R I
    Igen, mert még a hangok is úgy voltak megcsinálva!
  • armageddon666
    a mátrixos belassulós az hekkelt host? :D Mert olyanon voltam én is... Azt hittem a lag egy speckó megnyilvánulása :D
  • elitehun
    Ja :D
  • Cingar
    igen csak a nikotint meg a THC-t masképp dolgozza fel a szervezeted és a nikotinnal mint mentalis és testi függőségről lehet szó addig a THCnál inkabb csak mentális hatást érzel. Viszont egy biztos, ha van akaraterőd akarmit abba tudsz hagyni csak egy-két dolog nehezebb a többinél.
  • elitehun
    Az lehet de a mentális függőség személyiségtől függ. Nekem pl van olyan ismerősöm aki cigizett de egy nap elhatározta hogy leszokik és attól a naptól kezdve nem nyúlt cigihez és nem használt semmi tapaszt vagy vmit
  • Reich
    Azt szeretném megkérdezni,hogyan lehet az hogy egyszer az mw2 felbontását be tudom állítani 1600x1200-ra máskor viszont csak 1440x900-ra tudom a max felbontást beállítani
  • Cingar
    aha, nekem is ezt mondtak egyes emberek és 3 éven belül olyan kába személyiségük lett hogy az valami hihetetlen. Egy rövidebb sorozatot ha megnéznének nem tudnák elmondani, hogy kb miről szólt.
    A mentális függőség mindennél szarabb.
  • Garou
    A Cannabisos cucc egy Challenge, ha eltolsz 15 Jojcit 5 meccs alatt, akkor a gép megadja. A táp ventilátora szívja be a füstöt a gépbe, és feldolgozás után hitelesíti a Steam.
  • F E R I
    na lenne egy kis időm, erre akárhová belépek hackelt host... az egyikben csak ilyen matrixos belassulós host volt és csak intervention-t lehetett használni acog-al, meg repkedés a halál faszára... ááááááá... és utána olyan szépen belassítja a játékot meg a menüt, hogy ki kell lépnem belőle és újra vissza... egyszerűen tele van a faszom az egésszel...
  • kBagyula #18369
    enyimé.
  • elitehun
    A fűre nem lehet rászokni max 10-20 év után ha minden nap betépsz
  • ACE
    A cannabis levél a függőségedet jelképezi? :D
  • cumpy1337
    heh szép gg :) nekem is 2 a döntetlen és 38 a streak :D
  • gallhun
    Hali. Lehet hülye kérdés és lehet volt róla szó: a Gamerverse méri a MW2őt? Köszi a választ
  • killerkocka
    Mit meg nem adnék, ha a win meg loss arányom is pluszos lenne, mint egyeseknek, de sajna legtöbbször gyenge teamet kapok :(
    Így nekem csak ez jutott. Remélem megjeleníti majd xd

• böröczk
    Egyszer már azt hiszem, dobott össze veled egy lobbiba, aztán azzal a lendülettel ki is vágott minket : D
  • bigapó
    köszönöm, mindkettő igaz :D
  • osan
    Te tök béna vagy! :D Szép stat!
  • bigapó
    még egy próba, aztán nem bénázok :)

• bigapó
    nem sikerült, de azért aki kíváncsi Galériámban megtalálja a Prestige 10-es statomat, amit éppen most fejeztem be. no level hack!