24218
Modern Warfare 2
  • DarkSector
    sajna a zsir rendszernek hála, csak ezt, de ha bemész a team deathmatch-be, ott is beadja néha tudtommal. mármint az uj mappokat...bár a véletllenszerű sorsolást nézve kib.ritkán.
  • Frank99
    sajnos igen.
    ez engem is zavar, de jelenleg ez van...
  • simonl #18477
    Sziasztok újra,

Na megkaptam én is ezt a Stimulus Map Pack -ot.
    Kérdésem, hogy csak olyan játékmódban tudok játszani amit "dob a gép" ??

Így nem annyira tetszik....

Köszönöm
  • FSpofon
    régi cod játékokat nem lehet felvenni, csak ha megveszed a steamen újra.
  • simonl #18475
    Sziasztok,

Kicsit OFF a kérdésem, de majd eldönti a házigazda, hogy törli -e:
    Tehát már meglévő eredeti COD4 és COD WatW játékokat hogyan lehet a Steam rendszerébe felvenni?
    Tetszik, hogy nem kell lemezzel bajlódni, patch elni tb.

Köszönöm a hozzáértő válaszokat

• Grove4
    Este 6 körül van vkinek kedve csapatban tolni? Ha igen lőjetek már egy privit,hogy mégis kire számíthatok, aki meg nem tette meg és megszeretné, hogy felvesz steamen , annak ott van lentebb a steam nevem. Most viszont lépek tanulni.
  • boomsly
    Kicsit böngésztem a netet ezzel a playlist notice-al kapcsolatban, de csak annyi, hogy a stimulus pack-el együtt bukkant fel és valószínű, hogy aki nem is használja az sp-t, annak is frissíteni fogja ezt a playlistet.
    Amúgy pedig minden platformot kidobál meccsenként.

Ma volt szerencsém matrixos játékosokhoz. ÉS igen! Mind orosz volt nálam is!
    Ma is volt egy érdekes hardcore meccsem. Az ellen mindig a hátunk mögött spawnolt. Afgán pályán a barlangban elfoglaltam az egyik sarkot és egyszer csak mögöttem volt, de ugyan ez fordult elő TDM-ben is.
    Ráadásul nem kellett a HQ közelébe menni, elég volt ha egy helyiségben (pölö a barlangban) voltál vele.
  • Cingar
    szted nem pucoltam ki a gepem utána ? :)
  • Frank99
    jól látom, hogy kemper pálya mind???

a Carnival inkább röhejes látvány :-)))
  • osan
    nem
  • simonl #18469
    Sziasztok srácok,

Befolyásolja a játékot, iwnet kapcsolatot vagy akármilyen csiribirit ha a Steam -et magyar nyelvűre állítom?

Köszönöm....
  • kBagyula #18468
    Ha csak úgy kidob, akkor is kiírja, csak valami baromi gyorsan be is zárja és repülsz a főmenübe.
  • armageddon666
    Jelentéssel SEMMIre nem mész.
    Nem hogy nem is olvassák el, de szerintem nem is tudnak manuálisan banolni... VAC teljesen automatikus. Inkább kérdd el valahogy az ilyenektől a csalást, és AZT küldd el a VAC-teamnek...
  • Valek
    Azt hiszem a reggeli órákban el kell felejteni a játékot. Ma 1 óra játékidő alatt 6 embert jelentettem wh miatt. Persze mind orosz volt.
  • FSpofon
    2. mappack bemutató:

• Mester01
    hülye? már megbocsás de ha egy kémprogram lett volna akkor már nem lenne accod :D
    egy full idegen embertöl elfogatsz egy fáljt és meg is nyitod.. :D
    legközelbb figyelj oda!
  • Mester01
    Van egy elado EREDETI CoD:MW2 játék 5000FT!
    Holnap veszem meg az uj gépet és hozzá kapom a játékot de nekem már 1* meg van :) akit érdekel irjon egy emailt! köszi
  • Jacek
    ugyan ez:)
  • Cingar
    engem mostansag kivag a lobbybol minden jatek vegen es meg hibauzenetet se mutat.
  • Majestic01
    Köszi.:)
  • elitehun
    Am ezt nekem is kidobta egyszer kétszer.
  • elitehun
    Neked legalább kiir vmit. engem csak kidob néha
  • kBagyula #18457

Ez mi a retek? Mostanában ilyeneket irkál, majdnem minden kör végén, aztán kidob a főmenübe.
  • elitehun
    Steamben a beállításoknál
  • [OP]Freedom
    sziasztok
    Nevet hol tudom átírni multiba?
    Előre is köszi
  • ozimak
    Egyszer scrapyard-on kaptam egy AC130-ast na ott aztán volt nemulass :D Spawnhelyre gigabomba többit megszórtam... stb... :) asszem akkor volt 3900-as statom :)
  • ozimak
    Kösz a tippet ;) :D Ez eszembe se jutott XD
  • böröczk
    az sokkal galádabb, amikor valaki direkt a lehetséges spawnhelyre nyomatja az ac130-as atomgigabombáit..
  • elitehun
    A trükk az hogy nem szabad meghalni :D
  • böröczk
    gondolom, mivel már tudta, hogy ott vagyok, kicsit be is vézett a képernyő : D
  • ozimak
    Amikor Elite kollégával nyomtunk egy sabotage-t az egyik pályán az ellenséges harrier alá respawnolta be a csapatunkat Visszajátszás jól nézett ki :) Áll 4 ember egymás mellett ahogy az egyik megmozdult már halott is volt Sorban haltunk meg...
  • elitehun
    Az derék. De akkor gondolom egyet 2-szer öltél meg.
  • böröczk
    öhh, igen, egyszer dominációnál highrise-on A pontnál éledtek, én meg odasunnyogtam foglalni, és egyszerre aug-gal 7et ledaráltam, aztán szentségeltek, pedig csak mázlim volt, még csak nem is a spawn-helyen voltam, csupán néha kettesével előre bambulva mentek ki.. -.-"
  • gallhun
    Engem is felvehettek, öregesen jáccogatok én is.
  • killerkocka
    Atom benyomása után a killeket már nem számolja be, kelljen bármennyi is a véghez
  • elitehun
    Amúgy ha TDM-ben már csak 1 kill kell de mi benyomjuk az atomot és közben megölik az utolsó embert akkor vége? vagy csak az atommal lesz vége
  • Cingar
    gratgrat
  • killerkocka
    Ez már csak ilyen, sokan csak megsértődnek, hogy megölik őket és már cheatert kiállt. Kellemetlenebb helyzet, ha ezt sokan elhiszik és elkezdenek kilépkedni. Én ezt már megszoktam, viszont a folytonos tuberkedést nem tudom megszokni, egyszerűen kiölik a kedvet belőlem a játékhoz, és ez mostanság valami divat lehet, mindenhol danger close meg a vele járó finomságok mennek. Egyszerűen undorító a játék így.
  • elitehun
    Basszus már azon fel tudom húzni az agyam hogy másik azt hiszik cheatelek.
    Azt se tom mire mondták hogy cheatelek mert annyit csináltam hogy mögéjük kerültem (kb állóháborúztak) és szépen leszúrtam vagy lelőttem mindenkit. Nem is volt jó statom. na mind1
  • chooselee
    Köszi a segítséget. Végül is újra feltettem a steamet és a játékokat a tűzfal kikapcsolt állapota mellett és működik. Lehet valamit nem engedett felrakni...