24218
Modern Warfare 2
-
hackelt host :) igen van ilyen, megváltoztatja a cfg-t és máris másként számolja az xp-t. Daily XP Boost vagy ilyesmit szokott kiírni, ha ezt látod és nem akarsz szintet lépni, akkor azonnal lépj ki. -
madmanic #18518 ha az árát visszakapod már nyertél.. -
madmanic #18517 hackelt volt a host..
-
szerintetek akkor mi van, ha felmegyek egy szeróra aztán hip-hop az adott prestige 50-em 70-re ugrik fel.
feltört szerverek is vannak?
-
engem is kidobott jópárszor tegnap, bár nekem úgy tűnt, hogy a Ground War-ra érzékenyebb. ami jó nálam, hogy egyre sűrűbben kapom meg a hostolás lehetőségét, így legalább nálam jól mutatnak a statok :) kellemesebb érzés, ha Én veszem észre előbb az ellenfelet. -
köszi, hogy beírtad, egyel kevesebb gondom van :) -
simonl #18513 Ja és persze Euróban....
A kártérítés rám eső részét pedig felajánlom az árvízkárosultaknak, hogy meglegyen a kellő sajtóvisszhang.... -
simonl #18512 Sziasztok,
Egyszer már volt itt egy kirohanásom a játék miatt, most finomabb leszek:)de betelt a pohár....
Egyszerűen játszhatatlan....
Egyszerűen felháborító, hogy egy általam megvásárolt játék + kiegészítőjével nem játszhatom azt a játékmódot és azon a pályán ahol ÉN akarom.....
A csalókról, szar host -ok miatti állandó leállásról nem is beszélve...
Ma amúgy is van dolgom az ügyvédemnél(kellően pénzéhes)megvitatom vele milyen jogi lépéseket lehet tenni innen kis hazánkból a csúnya nagy kiadóval szemben.
Majd közlöm e fórumon az eseményeket ha házigazdánk is engedi:)
Első gondolatom a kártérítésre: a játékban eltöltött óra szorozva az ügyvédem óradíjával szorozva kettővel, hogy én is jól járjak:)
-
Furcsa egyszer én is kipróbáltam az egyiket és nekem se ment :S Mind1 grat! Mostanában mekkora egy rakat szar az iwnet... eddig sem volt túl jó tudom,de a napokban(főleg ma) majdnem minden második menet után kidob :S Előbb is próbáltunk Elite,Warpig,Elite haverja,bátyám meg én egy party-t na hát mondanom sem kell,vagy 5x szétrobbantotta a brigádot :) Elite-nek újra kellet indítani a gépet :D Hol engem dobott le hol mást... tiszta szar... néha már üzenet nélkül is :S -
nekem sikerült. repülőre felugrani:D -
nem megy...:S -
gallhun #18508 Én már próbáltam 1 párat és nem megy. -
nah megnézem gyors... -
Igen én sem merek még nekiállni sem mert sztem nem sokáig jutnék :) Am kíváncsi lennék tényleg megy e a pc verzión is... -
naná majd szabájossan fogok játszani mi???? :D
nem...amugy mitgondolsz egy 6v6-ba hányszor tudnék feljuti oda????? :DDDDDD -
Mért te arra vetemednél hogy ilyen geciséget használj? XD -
szuper de nézted hogy ez amit ps3-on glitch-nek reklámoznak megy-e pc-n....:D -
Azért Terminal-on van egy két jó hely -
Nicknév alapján is fel lehet veni -
Hát nekem így se találja úgyhogy szerintem sem lehet csak a steam azonosítóra keresni és azzal felvenni... ha már csak abból indulunk ki,hogy azt akár félpercenként átírhatom másra(nicknevet)... -
5 új pálya a cod6-hoz, és ebből megint 2 a cod4-ből (STRIKR és a VACANT)
ime a videó kommentárral. -
lehet nickre keresni, csak rá elég nehéz ( Peterson^1[H^7U^2N] ) :) -
ACE #18497 tök mind1, mert nem nick-re kell keresni, hanem steam azonosítóra, abban meg nem lehet kalap sem kabát. :D Úgyhogy írd át alul, mert az úgy nem jó. A steam azonosítód kell. -
nem tudom ki kérdezte, de a nevemben a HUN az szines, magyar zászló szerint, tehát azokkal a kis kalapokkal és a számkódokkal keressétek, úgy leszek meg. akit tudok felveszek holnap, ha itt megvan a neve. -
annyira szánalmas xbox-os videókon látni ezt a szögletes mozgást...hála a gamepad-nak.. azért egy fps-t nem játszanék azzal, 1 táskányi pénzért maximum :) -
Nálad lesz gond, nekem nem szokott fagyni vagy ha igen, akkor később helyreáll magától, nem az oprendszer hibája. -
Hiába a Valve az isten az activision meg egy pénzéhes geci XD -
jah az elég...8-nál már indulhat a mecs...:D -
Vagy ott a VALVE, ami egyesek szerint már-már túlzásba viszi az ingyen DLCket :D -
boomsly #18490 Szerintem egy kicsit sötéten látjátok a dolgokat.
Az utolsó hivatalos 1.1.195 frissítés óta már nem is írják ki, hogy mit változtattak a játékban
Olvastam, hogy "végre" megszüntették a "Unable to connect game session" hibakódot. Bár több gémer tudni véli, hogy csak magát a kódot és nem a hibát
Amúgy van olyan cég, aki ingyen is ad. BF2-ben két ingyen map az alapjátékhoz és később az összes kieget letölthetted szintén ingyen. (egy kivételével)
Én még mindig azt hiányolom, hogy ha aktív státuszba lépsz és egy számodra utálatos pályán kezd el keresgélni, akkor te egymagad nem szavazhatod le azt a mapot. -
Ezzel az is a gond, hogy nincs túl sok player (akik vannak azok sem mind épp "kompatibilisek")...
Emellé jön a több különböző játékmód...
És még két kurva FIZETŐS mappackot is bedobnak...
Ha ezeket is szétbontanák játéktípusokra... nem lenne játék :) -
Kb 3000 sztem de 6000-nél semmiképp se többen -
toarpad #18487 De tudod az több pénz... Itt betűre megy el annyi pénz azért spórolnak vele... ingyen kb semmit se csinálnak ! -
miért ott sokan vannak? -
Épp néztem hogy egyik nap ugyanannyi ember játszott stimulussal (számra nem emlékszem) mint HC headquarters-el -
össz 2000 ember játszik most a stimulus playlisteken, de nem este ez még kevesebb. ha ezt szétdobnák 8 felé akkor jó ha 1-2 meccsre való játékos összejönne egymáshoz közelebbi régiókban játszható pinggel. -
Vagy lenne egy egyszerű almenu stimulus package névvel és miután oda beléptél kiválaszthatod a játékmódot -
Beépítenek oda is egy görgőt.
Persze eléggé lassú így szervett keresni, főleg ha ledob szokás szerint. -
jah figy
origis haverral játszunk érted. akkor felbaszom az agyamat kb 20perc alatt, és még be se léptünk a meccsbe, kezdésnek be kéne jutni, azután végig 10-embert mute-zni.
ha vége, akkor átmegyek nem origibe, megvárom még én leszek host, és killcam....hopp átlőtt a falon, lekövetett? durr kick van ennyi, és ott kicsit levezetem a feszt. -
És miért van ez? Mert ennyi mód fér ki a képernyőre...
hmm, mi lesz a következő DLCnél? Szánalmas...
btw sztem nem is az IWnek az anyját hanem az Activisionös farkaknak...