24218
Modern Warfare 2
-
már látom!
este megyek 8 után. -
Te már megvagy rég, csak nem játszottunk még :) -
Ti bejelöltetek már engem steamen? páran felvettek mostanában, de Ti szerintem nem. -
Igen azért volt egy-két jó party ;) -
Azért így is sikerült pár mentet játszani :S -
vegyes időpontokban játszom, délelőtt is sokszor - munkámból adódóan - és az igaz, hgoy kora délután megnő a számuk, meg ugye hétvégén, de akkor meg úgyis mást csinálok ;) szóval ez nem nagyon érdekel:)
unblock örülök neki, hogy eltakarodtak, hogy ban vagy más miatt az már nem érdekel, de pozitív a dolog és ez a lényeg :) -
Frenknek van igaza, ez időponttól függ, és ha Te késő este játszol, akkor reális a feltevésed, miszerint redukálódott a csalók száma, hiszem a 15 év alattiaknak akkor benyomják a csucsuját. : D -
tegnap ez történt velünk is szintén. nem tudom, mi volt, ezelőtt eddig összesen 1-2x fordult elő egész játékos pályafutásom alatt : D Csak tegnap pedig vagy 6-7x. -
először steam újraindítás, esetleg gépet is inditsd újra. ha még mindig nem jó, akkor a Steam-en belül a telepített játékok között keresd meg a modern warfare-t, jobb klikk rajta és tulajdonságok. ott lesz az egyik fül alatt olyan amivel ellenőrizni tudod, hogy minden fájlod jó, friss, egyebek. ha így sem indul próbáld meg azt, hgoy kitörlöd azt a bizonyos hibás fájlt és utánna ellenőrzöd megint. más ötletem nincs :) -
Mohee #18591 Sziasztok
A segítségeteket szeretném kérni mert ahogy indítanám a játékot Steamen ezt dobja ki
Error:Could not find zone 'code_pre_gfx_mp'
Valaki tudja mi lehet a gond?
Előre is köszönöm a segítséget. -
A konzolokon minden game ilyen lagos fos mióta a világ világ és xboxon még havidíjas is, mégse hallottam még perekről eddig. Egyszerűen ilyen a net, ennyit bír. A csalás meg egy más téma, azzal nyilván nem tudnak mit kezdeni, örülkünk hogy legalább időnként kivágnak pár ezer embert. A játékra szintén vonatkozó steam előfizetői szerződésben meg teljes felmentésük van még arra is ha vírus kerülne a gépedre a serverekről, vagy szívrohamban meghalnál játék közben :)...
Az meg egyenesen esélytelen hogy mo-ról meg lehetne támadni egy ilyen szerződést, ahol még nem nagyon szerepel az internet vagy informatika szó a törvényekben :D -
Igen, valóban nem mindegy mikor játszunk. Engem mostanában a jó időszak kisért :) -
Armageddon:
Ha az IW nem ingyenes, akkor ELVILEG TALÁN lehetne valamit ugrálni szerintem. De szép is lenne... -
Hát nem tudom. Akkor lenne értelme bármiféle kezdeményezésnek a játékpiacon, ha a felhasználók elég nagy része össze tudna fogni.
De ilyen röfögő anyázó visítozós tömeggel, mint amit hallasz pl folyton a meccs előtt esélytelen. Megvesznek ezek minden sz*rt, és milliónyian vannak. -
Á tiszta hulla az iwnet mostanság... esténként legalábbis biztos! Remélem tényleg csinálnak valamit vele,mert folyamatosan kidobál hibaüzivel,vagy anélkül,állunk egyhelyben szindróma,elvesztjük a partnert baromság,stb.,stb... rakat szar most. -
attól függ, mikor játszol.
a gyereknek heti 3 alkalommal van megengedve, 2 hete itthon dolgozom, így suli után nyomhatja....
TELE van csalókkal ebéd után, pedig jobban játszik mint én, de igaza van, megnéztem, időnként pofátlanul játszanak, az összes csalás megy -teleport a csapat háta mögé, no damage, maximum sérítés és hasonlók, a wallhack és aimbot szinte nincs is....
érdekes a lagg, és beragadás kérdése is, az első 7-8 próbálkozásnál kidobott, aztán úgy 10-15 perc után - közeledve a bűvös pizsama fellövéshez- beáált, és egymás után adta a pályákat, és úgy 60% én voltam a host....
IGEN sokat jelent!
ma volt időm (mingyá mék' vissza) este 8-ig találkoztam én is velük, de kevesebb, most 1 órát játszottam nagyon jót, este 10 után, semmi gyanúsat nem láttam, sőt többször voltam 1-2, mint lejjebb... -
egy fecske nem csinál nyarat, de talán el kéne kezdeni végre valakinek megbolygatni a parazsat. a végén mindig mi szivunk, ők meg számolják a zsozsót, ez azért nem fair..és ez nem csak a játékiparban van igy. kivétel mindig van, de egyre keserűbb az a bizonyos... -
a lassan 666 lejátszott órára alapozom ;) hidd el, hogy arányaiban kevesebb a csaló mostanában, az a 6 még csak nem is számottevő, ha mondjuk 10-ből volt ennyi, de lehet, hogy többől :) ráadásul engem rak be host-nak egy idő után, ami jó, mert játszhatóbb és élvezhetőbb a játék is. -
Csak az elejét olvastam.
Ezért kell az ügyvéd, hogy átnyálazza a szerződést (gondolom elején amit leokézunk, abban benne kell, hogy legyen, hogy mi is az IW, meg ilyenek), meg hasonlókat.
IW nem ingyenes. Hogy használd meg kell venned a játékot... Ingyenes az a Steam pl.
Esélytelen az ügy, de egy próbát talán megér... És szerintem több user van akinek baja van vele, mint aki elégedett... -
Simonl:
Webes cégnél dolgoztam, van némi rálátásom talán a dologra, hozzászólnék az ügyvédes ötletedhez:
A probléma, hogy semmit nem lehet rajtuk számon kérni. Szerintem sehol, semmilyen formában nem kötelezték magukat, hogy mondjuk 99% hatásfokkal fog működni az IW. Tehát te vettél egy játékot-az működik. A netes multi meg nem mindig. Ezer oka lehet ennek. Semmit nem lehet rajtuk leverni, mert pl az IW ingyenes. Ha zsetont kérnének érte, akkor is csak azt lehetne, amit ők ezért cserébe írásban vállalnak, olyan papír meg nincs. Nem tájékoztattak róla, hogy lehetnek bugok, ergo félrevezettek? Kapásból mutatnak 1000 usert, akinél megy, hinni meg a templomban kell, és különben is nálad van a hiba, kb ennyi lenne a vége.
Szerinem. -
simonl #18580 Jó neked, hogy tudsz játszani.... -
igen kedd reggelig tart -
Gyerekek létezik hogy Dupla XP van???
Az elmúlt 3 tdm-en mindenhol dupla xp-t kaptam -
Dettó. -
valszeg nem sok értelme lenne ha beleépítenék mert akkor kb annyi lenne mintha filmet néznél -
és a cod9-be beépitik hogy még valósághűbb legyen a játék, utána jön a röntgenszemüveg, és belekerül a WH....hamar menni fog ez, csak ki fog ezzekkel játszani, még most a falon átlövés is elég gáz, hiába hű a valós fizkához. -
Aimbot -
Puhos #18573 Én spec szarok a következő részre, amit megveszek az a MOH új része lesz! -
nem kell besértődni, a következő már nem ilyen lesz. -
simonl #18571 Ja, és részemről az utolsó COD volt amit megvettem eredetiben. -
simonl #18570 Nálam szintén, pedig a nap más szakaiban is próbáltam játszani....
Egy helyben ugrálás, semmi csatlakozás.....
Ahogy olvastam, nemzetközileg is kivan a fa..uk a játékosoknak....
Néhány arc, kínjában a spawnról gl -zett, gondolom gyakoroltak:)
Ha nem csinálnak valamit szerintem elég nagy gebasz lesz..... -
Nálam is ez volt a helyzet. :( -
Puhos #18568 Csá!
Ma 16:45 kor kezdte el játszani. Mindjárt úgy indult, hogy nem tudtunk megmozdulni, ezután benyomott a Rust nevű pályára kétszer egymás után, kicsit unalmas volt. Aztán a game végén kidobott, majd két hibaüzenet "Our level fastfile different from the server! Abortin connected" és a másik "There is a playlist update available. The playlist update will now be downloaded". Ez még nem volt elég háromszor dobott ki, mert nem tudott a kib@szott szerverhez csatlakozni. Ezek után jött egy Skidrow pálya, majd utána már semmi nem indult el, ha elindult akkor meg ugráltunk helybe. A tököm tele van ezzel a szarral, ezért kell venni eredeti játékot!!!
-
oregon1987 #18567 Komolyan mondom tört verzióval fogok játszani úgy is megy már az is és tartalmazza a DLC-t! -
Valek #18566 Hasonlóan jártam én is. Több játékmodot is próbáltam, az eredmény ugyanaz volt. -
oregon1987 #18565 Valami nagyon nincs rendben egymás után 5 szerverre is ahova betett nem lehetett megmozdulni! Felbaszta az agyam rendesen nem is játszom egy darabig ezzel a szarral! -
oregon1987 #18564 Engem is minden meccs után ki basz a lobby-ból ami nagyon idegesítő! Rohadt szarul van az egész megcsinálva! -
Keress egy újabb vga drivert, és directx9c-t, majd rakd fel őket. -
KOVU #18562 szijasztok valaki tudna segiteni?
az a probléme hogy amikor cpt.price al kell osonni a havas pályán mindig megfagy és kidob direct3ddevice9 present failed driver internal error hiba üzenettel
mi lehet a baj ? és hogy tudom megoldani? O.o
nem oylan ré gmég teljessen jó volt
elöre is köszi ^^ -
velem ma a "nem tudunk elmozdulni a helyről" jelenség kereken 6-szor esett meg