24218
Modern Warfare 2
-
oregon1987 #18681 Hát nekem mára elegem van a játékból! Rámentem ma egy hacker szeróra 70-es lettem minden embléma jelvény beadva és a fegyverek is fullosak kell ennél több? :( De mondom nem baj játszom megy jót így estére! Ground War-on kapásból 3 cheater ellenfélnél gondolom haverok lehettek rögtön ezután átmentem free for all-ra ahol midnenki super sebességel sprintelt meg 10 métereket ugrott! Szóval mára engem kikészített a játék! -
én is eladom (már rég árulom) 8k-ért DLC-vel ha valakinek kölli vagy tudtok vevőt pls privátban írjatok thx! -
Mondatvégi írásjel! :) -
1001-nél adja meg. ;) -
killerkocka #18677 Helló mindenki, nemrég meglett az 1000 killem chopperral is, viszont nem kaptam meg a forgó halálfejes emblemet, pedig ezért gürcöltem, aki megszerezte tisztességesen, vagy tudja mi is kell ehhez, mert én úgy tudom, ill tudtam elég a cobra commander IV is, azaz 1k kill a madárkával. Pls help, ha már 10. prestiges vagyok, kell egy igazi cheater emblem is, had nézzenek már tényleg csalónak xd holott sose tenném -
Steam is szarakodik, nagyon jó. -
ez igy megfélemlítőbb
-
a smiley szted miért is volt ott? :P -
Valve Anti-Cheat Anticheat admin 
-
hmm ez az anticheat szócska külön jó bele :) -
ez se rosz:
-
Eggyetlen egy lvl70-es 10es prestiges sincs.. mindenki szépen meghúzta magát.. senki nem káromkodott hmm.. igyfogok játszani :D
-
Még a végén lehet majd játszani :D -
Pontokkal a vac között lehet :-)
amint megláttak a lobbyban 3-4 ember ment ki azonnal, játszottam 4 kört :-)))
egy valaki írta be valaki, hogy vac admin epic fail :-))) -
Olyan nem létezik, hogy VAC Admin. Valszeg valami trükkel írta be.
A VAC meg Steam meg Valve meg hasonlók azért vannak levédve, mert sokan visszaéltek ezzel. "Csá, Steamadmin vagyok! Add meg a neved és a jelszavad mert az jó lesz neked", így sok accot elloptak... -
tarjani #18666 sziasztok. Lenne egy kis problémám idáig simán játszottam a cod6-al de most meg elindítom a játékot és fekete képernyő jön be. nem történik semmi. Feladatkezelővel bezárom és ilyen hibát ír ki a játék: dbplaylist_ waitxfilestage: read error !g_load.outstandingread. Újratelepítettem de hiába ugyanezt csinálja:S. Valaki segítsen ha tud előre is köszönöm. -
oks. -
kérem a csúnya beszédet visszafogni. -
Cingar #18663 jah én is ilyen fejet vágok ha valakinek a szemébe kell kamuzni 
de remeljuk tévedek
-
A 2. mappack után soha többet semmilyen frissítést ne várj a cod6-hoz, a maradék fejlesztők közül is lelépnek majd a cégtől jó páran, aki meg marad azok már a következő játékra fognak koncentrálni. -
Akkor amikor kijön a cod 7 tényleg lesznek ded szerverek?? mármint cod 6-ban? -
lesz dedikált server a következőben -
Akkor necces,hogy levédték... -
Minden meccsen lesz egy "VAC Admin" mi? :D Ez lesz az új divat :) -
Lehet az igazi admin volt, mert akárhogy próbálom beírni magamnak, hogy pl. "VAC ADMIN, vagy vac admin, esetleg VAC Admin" minden esetben csak csillagokat ír be a steam, lehet tényleg levédették maguknak vagy én már nem tudom mit higgyek... Minden esetre amég nem lesznek dedikált szerverek én cod-ot semmilyen formában nem fogok eredetiben megvenni többé... -
#18644 -
de köcsög vagy eladod másnak hogy ö szivjon vele....:D -
oregon1987 #18654 Most már kivan a faszom! Tök ideg vagyok! Mondom játszok egy ground wart erre első szerver amire betesz valami szar hacker szeró mert 70-es lettem és minden jelvényt és emblémát megkaptam! Ez egyszerűen hihetetlen! Nem igaz hogy lehet ennyire szar ez a játék? Részemről ennyi a játékot el fogom adni vagy kihajítom a kukába! Sziasztok! -
Megvan a nyerő ötlet csináljunk egy VAC Admin-teamet
-
jah ha már 2 VAC Admin van bent, az télleg nem lesz utána feltünő....:D -
ugyvan.
én eddig végig követte ezt a vicces fejezetet a játékok történelmében, és döbbenet hogy volt pofájuk ien szart belerakni.
és még mindig azon vagyok kiakadva mikor eszembe jut a legelső cikk amit olvastam hogy:
"nem lesznek ded szerverek, hanem helyette az iw-net, mert sok játékos panaszkodott hogy csalnak a szervereken."
ez iszonyat durva hogy kb a launch után 2 nappal már hekkelték a játékot.
énis nemrég egy szerveren volnam végtelen gránátvetővel, meg minden végtelen volt...ez egy vicc. -
Ezt a VAC Adminos trükköt lehet hogy kipróbálom :DDDD -
Ma egyik ground warban szinte csak koponyás 70-es emberkék gyűltek össze, sajna már én is az vagyok - hála a hackelt hostok mennyiségileg vörös hadsereget idéző mivoltának - , de ma volt bent egy "VAC admin" -os nevű figura és senki sem mert cheatelni. Elején beírta, hogy senki se merjen cheatelni és mintha privát meccsen éreztem volna magam ground warban, ami mostanában ritkább, mint a fehér Zorro... azaz se egy wh gyanús, se egy aimboter, nem voltak gyanúsan mezőny fölött játszók, amit persze saját tapasztalataim is alátámasztanak, hogy ahol van min. 4-5 koponyás 70-es ember, azok közül vmelyik tuti csaló...
Véleményem szerint csak kamuzott aki ezzel volt bent, de elgondolkodtat, hogy nem-e ilyen néven kellene nyomni, hogy a sok kis vérpistike egy kicsit szüneteltesse magát :) -
Tulajdonképpen amiket leirtál (kidob, nem lehet invelni stb) az nem a Steam hibája hanem a fos iwnet hibája -
kutyacsont #18647 csá akar valiko coopozni ? itt a nickem ha igen : kutyacsont[HUN] -
SuLtAN17 #18646 Köszönöm szépen, de igazán megoldhatták volna hogy ne nekem kelljen kb átírni a programot... -
http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1217516 -
SuLtAN17 #18644 Szevasztok!
Tudom már írtak itt erről (olvastam azt a kommentet is ahol az illető be akarja perelni az Activisiont mondjuk nem is csodálom) de az történt most velem hogy első prestige 25-ös szintjén jártam mikor is csatlakoztam egy ground warba. Kicsit furcsa volt mert elkezdődött a meccs és Domination-t írt ki és számlálta a killeket mintha TDM lenne. Ekkora még nem gondoltam semmit, de amikor lelőttem egy embert azonnal 70-es lettem... Kivagyok nagyon már ettől a dologtól az egész egy rakás szar. A Steam 20 percig nem tud jól műkődni (kidob állandóan, nem szinkronizál, nem tudom rendesen invelni a barátaim joining game session vagy mi). Visszacsinálni nem lehet a Prestige-t mi? Átléptem a következő prestigbe, de én nem akartam volna így lépni nah mind1 szóval az egész egy fos és az Activision nálam feketelistára került. -
thx a választ.
csak azért kellet volna, mert haver csak a jelszora emlékezettt, és irt hogy nézzem meg a barát listámon mi a flehasználoneve....de moondomneki buzi steam-en nem lehet megnézni....
azt szerencsére a sogora segített neki... -
Puhos #18642 Csá!
Elitehun tegnap bejelöltelek a steam-en de semmi. Ma meg már nem talál!