24218
Modern Warfare 2
-
nem is lesz törölve, nevetek halkan... -
régebben olvastam erről, hogy náluk meg aztán tényleg iszonyat milyen mennyiségű warez dolog van, csak ugye ez hozzánk kevésbé jön el, inkább itt is nyugati dolgokat majmolunk. eleve a ciril betű is kizáró ok. nem fogok neked pontos adatot mondani, de ott több a warez, mint nyugaton és nálunk. nagykoponyák vannak ám ott is. -
ACE #18719 Honnan veszed hányan warezolnak? -
hozzáteszema témához, hogy tőlünk keletre, a nagy orosz sztyeppe lakói meg 10-szer ennyien warezolnak. náluk már versenyszerű a feltörési láz :) -
Telepitsd újra a Drivert, sőt .. talán egy Win7 is beleférne:$ -
Semmi gáz.. :) -
ribery7 #18715 És az sem baj ha naponta többször is változik mert gond van a netemmel ezért ki és be kell dugja a kábelt -
Nem gond, nekem a notimon is fenn van az MW2 és ha külföldön vagyok arról játszom. Ott meg teljesen más az IP. -
ribery7 #18713 Hello, új modemem van és változott a IP címem többször is és én közben játszottam tehát más IP-én is játszottam az gond vagy nem baj ha vátozik az IP? -
ACE #18712 Én is nyomtam pár kört warezzal, csak hogy kipróbáljam a DLC map-okat, és volt egy kör, ahol én kerültem Server-nek, és tök jó érzés volt egy srácot szídott mindenki, és egyértelműen láttam énis, hogy WH, AIM-os volt, és Alt-Tab (bár nem ment könnyen) és kick-eltem. Mindenki írta hogy hurrá, végre nyugi. Aztán pár körig nyugi volt, és kiléptem, de ahogy láttam elég sok a cheater, nem is csoda, nincs mitől tartaniuk... -
boomsly #18711 Szerintem nem kellene törölni.
Saját szegénységi bizonyítványod. -
hali, ez mitől lehet? frissen telepített gép, legujjab driverek+dx, xp-n
előtte minden jó volt 60-90Fps-el ment:S
-
látom nem érthető, arra irtam hogy a vén kocka mindegy mit talál ki, mit mond a lényeg hogy elejétől nem birja a logom, és ezért itt dumál minden szarságot, nem veszi észre hogy faszomat nemérdekli.
de nyomja nyugodtan...olvasd ezt hamar végig, mert ő a modi, és kb 2 perc alatt törli majd. -
jah énis örülnék hidd el ha normálisan menne minden, és azzal tudnék törödni a heti mára már csak szinte 4-5 ora játékkal, hogy játszok, és neadj isten még élvezzem is, de nem ez van. -
-,- -
te beszélsz, mikor már a logom ingerel téged?
én szolok a legtöbbet a warezhoz, kibaszott kemény vagy ha erre van időd, hogy több 10000 topicban utánajártál a hozzászolásaimnak...:D
gratula -
IW féle cod4-hez is :P -
Azért azt ne felejtsük el, hogy anno a Treyarch féle COD:WaWhoz a peccsben kaptunk pályákat, ingyé pénzé :] -
ropi88 #18703 óóóóh, ez vki vegye fel xD -
en ugy ertem nem is lehet jogilag:) -
miután a dvd kölcsönzők is már csak pénzmosodaként üzemelnek nem hiszem hogy sokan látnák értelmét ilyen bizniszbe fogni :) -
igen igy van, de pl itthon nem lehet gamet kolcsonozni nem? -
konzolokon, illetve azon az 1 konzolon amin van 10-ed annyi a veszteség, mint pc-n, még itt a letöltők mekkájában is. A legnagyobb piacon amerikában meg fel se merül egy embernél hogy letöltené, legfeljebb kikölcsönzik a játékot egy hétre, ami után azért nagyobb eséllyel veszik meg mint itt a bannolt xboxokon a kis pubiak
de amíg eladnak egy ilyen szar codból pc-n is 1-2 milliót, addig nincs félnivalónk akárhányan töltik le, minden novemberben lesz mivel játszani. -
simonl #18698 Ma esti néznivaló......kutyaütők:) -
Egyszer haverokkal pajzsosast játszottunk, azt felmentünk a IW-re, [300] klán névvel :DD
Domination-on csak védekezéssel elvertük a publikosokat, meg is lepődtek xd Dilios néven futottam :D
wtf sorozatai mentek xd -
de a 300 ami kiesik a warezoló konzolosok miatt az már egyáltalán nem zavaró :) -
simonl #18695 Igazi multi lett ez a kiadó is, volt szerencsém nekem is multinál dolgozni - nem biztonsági őrként - nem véletlenül mentek el annyian a kiadótól.
Voltak a srácok (fejlesztők, kreatívok) akik tették a dolgukat nap mint nap, majd gondolom kaptak a nyakukba 3-4 "hozzáértő" managert.
Csak idő kérdése meddig bír egy játék eltartani ennyi naplopót....
Ez lett a végeredmény.....
-
simonl #18694 Vélhetően megint megindul egy meddő vita a warez és nem warez "rajongók" között.
Mindenesetre egy fontos érve megdőlt az utóbbiaknak: elvileg ennél a játéknál nem lehetett warez, minden rekordott megdöntött a DLC -t is pénzért adták, vették is szépen.
Mégsem fejlesztik, javítják, hagyják a francba úgy ahogy van.
A Nagy kiadó nem képes egy DLC után legalább egy gördülő menüt berakni a játékba, hogy azt játszhassuk amit akarunk?
Nem az én szakmám, de talán egy 10 éves gyerek ma már megoldaná.
Ingyenhétvége az van b+, de a már meglévő "ügyfelek" leszarva, folyamatosan.
-
attól hogy van 600 millió bevételed még mindig nem fogsz örülni annak ha másik 300 kiesik a warezoló pcsek miatt.
egyébként abszolút félrefordítás az a hír
"Analyst Doug Creutz at Cowen Group estimates that Call of Duty Black Ops could sell 10.7 million units in its first year, or $642 million at retail." -
Cingar #18692 nem hiszem hogy ez bármit számít, amíg a hivatalos játékról és szolgáltatásról beszél. Felhozta a példát, hogy warezba legalább lehet kickelni és ez inkább szomorú ránk nézve, hogy ennyire szarnak az ember fejére.
Aki szerint meg jó a jelen állapot arra nem tudok mit mondani, eltérőek az igények. Persze nem kell játszani az embernek ha nem tetszik, de ha valamire költ akkor jogosan sírhat a szája. -
hiszen a warez topic egyik legtöbbet hozzászóló tagja Darksector....
nézzétek meg...
csak hetek kihagyása után visszatalált ide.... -
Gabe18 #18690 A következő rész is biztos bukás lesz már...
Totalcod.hu:
"Ahhoz képest, hogy a Treyarch által készített Call of Duty 7: Black Ops csak november 9-én jelenik meg, máris több, mint 10.7 millió előrendelt példánya van a játéknak.
Az XBOX-os, és PS3-as változat fent van a 10 legtöbbet előrendelt játék listáján az Amazon.com-on, és a GameStop.com-on.
Mondjuk egy új játék durván 50 euro,akkor már most számíthatnak majd 600 millió bevételre.De majd sírnak a warez miatt,meg csinálnak biztos ahhoz is 15 eurós DLC-t 5 pályával... -
a játéknak némi killstreak balance kéne, meg punkbuster, ennyi. dedikált szerverek kiskirálykodó adminjai nem hiányoznak szvsz. na jó, az is gáz, hogy open nattal is 10ből 4szer nem lehet csatlakozni. de hát egyszerű dolgokat sincs értelme már várni a széthulló IWtől, főleg hogy évente jönnek az új részek, változás nem lesz. -
ha meg warez kell akkor töltsd le a warezt és játsz azzal -
dehogy kellenének,jól van ez így ahogy van,a kolléga által említett dolgok nem kellenének és király lenne
ezt a hülyeséget csak te hangoztatod állandóan és szidod a játékot,NEMÉRDEKEL SENKIT HOGY SZERINTED MILYEN SZAR JÁTÉK -
egyszoval dedikált szerverek kellenének, ahol modik vannak, meg szabályok, mit enged mit nem...
ennyi.
warezban legalább lehet kickelni... -
oregon1987 #18685 Had írjam már le ahányszor akarom! ez a játék 10 ft-ot nem ér nem hogy 10 ezret! -
boomsly #18684 Azért úgy érzem néha jogtalanul bántjuk a játék alapkoncepcióját.
A fejlesztők egy modern, kis csapatokban, összetett pályákon játszható játékot hoztak össze és valljuk be, sokan ezért is játszunk vele minden hibája ellenére.
Az hogy a terv találkozott a valósággal, már más kérdés.
Azt hiszem ez a game akkor adná a legtöbbet, ha kevesebbet adna.
Nem lenne akimbo, hb sensor, sprint stb..
A DLC-ről pedig az a véleményem, hogy az igazi átverés ezzel jött.
Régi pályák új köntösben. Ez egy dedikált szerver rendszeren nem jelenhetett volna meg.
Az iw nem akarta kiengedni a kezéből az irányítást. Most isszuk a levét.
Nem map pack kellene, hanem egy vadi új kiszolgáló és támogató háttérrendszer. -
Igen már leírtad sőt már azt is megmondták hogy hogy lehet visszaállítani a szintedet meg mindent -
én manapság már csa 3rd person t játszok :D ott nincs cheater .. legalábbis eddig nem találtoztam velük...és még élvezhető is :D am csak most néztem h eltünt az 1v1 külső nézetes?:O:D