24218
Modern Warfare 2
  • DarkSector
    uh gondoltam itt valaki intézkedik, mert nem tudom mifán terem ezeknél a feljelentéseknél....:S
    de szerintem nem én vagyok az első, mert az oldal irja is hogy jelentették már a webhostnak vagy nemtuom...csak gondoltam tudjatok rola, aki meg tud intézkedhet.
  • DarkSector
    jah néha lusta vaok az ékezetet használni...értékelem a poént...nem haragszom meg. :D
  • kBagyula #18799
    Ejj. Remélem felnyomtad az Xfire adminoknál.
  • Grove4
    Helyesírásról meg nem tanultatok.
    :)

(Poén volt csak.)
  • DarkSector
    nah ezt jo lenne tudni
    steam örülne neki!!!
    ezért amugy börtönbe is meghetne a gyerek, a törvény szerint. mi is tanultunk ien dolgokról...
    ez nagyon geci dolognak tartom.

ha steam eljárást kezdeményez, lenyomozzák és rá fog baszni a rendőrség csak oda nem jut el ahová nem akar.
  • armageddon666
    hogy lehet jelenteni oldalakat hogy ilyenné tegyék őket? mert van sok belőlük...
  • DarkSector
    A KÉP TÖRÖLHETÖ HA ÚGY ÉRZITEK, HOGY FELESLEGES.....

bocs ezért a képért, de fontosnak tartom hogy legalább 1x lássátok.
    Steam accountokra hajtanak adathalászok, bocs a nagy képért, de igy tán olvashatóbb.

• bigapó
    jah, jó a hír, csak itt is 2 régi map és 3 új lesz, mint ahogy a Stimulusnál, de ez elég régi dolog már. Azért kösz, hogy beírtad :)
  • Myrddraal
    Hát aki nem játszott cod4-el annak új :P
  • rexsimus
    Strike az mióta új map? :P
  • IllegalFreq
    A Stimulis pakk után itt a következő adag újdonság: Resurgence Package!

Az új letölthető tartalom 5 új pályát fog tartalmazni, ebből valójában 4 vadiúj, egy pedig a negyedik rész egyik pályájának (Vacant) remake-je.
    Az új pályák:

Carnival: Egy nagy, elhagyatott vidámpark, amely bármelyik játékmódhoz kiváló, köszönhetően a pálya taktikailag előnyös pontjainak és a kiváló fedezéket adó hullámvasútnak.

Fuel: Hatalmas olajfinomító a sivatag közepén, sok távolról is belátható tereppel. Talán lesz végre egy mesterlövészes pálya??

Trailer Park: Kisebbfajta labirintusnak tűnő telep telis-tele mobil, konténer-lakóhelyekkel. Ezek között rengeteg fedezéket találhatunk, de ugyanakkor az ellenség is könnyen mögénk kerülhet. A demóban kiváló capture-the-flag pályának tűnt.

Strike: Csapatjátékra alkalmas hatalmas sivatagi városi pálya, rengeteg épülettel, ablakból belőhető utcákkal.

Vacant: Az első Modern Warfare-ből ismerős pálya új külsővel, de a régi elrendezéssel.

Az Xboxos (sajnos exclusive) megjelenés: júni 3, a másik két platformra (PS3, PC) szokás szerint később...kb egy hónap szerintem, mert az előző pakk esetében is ennyit kellett várnom :)
  • Lantee
    Battlefield 1942 akart az lenni...a 43-at csak várom piszkosul! :)
  • Lantee
    Az a legszörnyűbb az egészben, hogy valamit nagyon tudnak ezek az IW-es srácok. Talán a Diablo 2, Battlefield 1943 kombó óta nem volt olyan játék, amivel ennyit játszottam volna. Pedig amig be nem dob egy játékba, szívből gyűlölöm! Keresés-keresés-keresés-hopp egy party-Unable to connact to server - keresés-keresés-keresés-hopp egy party - Lobby is closed - keresés...

DE maga a játék része irtózatosan addiktív, és rohadt élvezetes! BC2-t is megvettem, egyszer ki is próbáltam, de nem akarom párhuzamosan tolni a kettőt, így megvárom, mig "meghal" az MW2.
  • mmovar
    Továbbra is eladnám mw2met dlc-vel 8k. vagy elcserélhető bc2-re.
  • Majestic01
    Hát, biztos hogy nagyon nagy játék lesz. De jön majd a Moha új része is, amire kiv vagyok. Bár sztem a COD-ot semmi nem überli, hiába szidják sokan az MW2-őt, hogy nincs dedi szerver, de sztem óriási játék. A single meg vmi hihetetlen...sztem.
  • Gabe18
    Balck Ops interjú magyar felirattal.

Sok lényegi elem nincs benne,de a pc-s dedikált szerver kihangsúlyozása azt hiszem mindennél fontosabb.
  • Majestic01
    egyébként tényleg az lett volna a legegyszerubb... de lenyeg h megcsinaltak...
  • Gabe18
    Én ugyan nem vagyok programozó,de annyira nehéz lett volna megoldani hogy a "Stimulus" részen belül legyen még egy lista újra a játékmódokkal,és akkor ki-ki onnan választ ami van neki?
  • armageddon666
    OK, túlgondoltam az egészet... az sok :D meg :) meg (Y) annyira szarkasztikusnak tűnt...
  • Majestic01
    Ja, és utólagosan is bocs a káromkodásért, csak hát jó kedvem van:)
  • Majestic01
    Figy, én azt írtam h megvettem, de ideges voltam mert nem lehetett stílust választani, csak amit random adott, és azért örülök ngyon, mert így hogy betették a sima mapok közé, nem vettem meg potyára.
  • FSpofon
    A kommentje mindkét sorában leírta hogy megvette..
  • armageddon666
    Bekerültek, de ha nincs meg nem játszhatsz rajtuk. Ne csak a dolgok felét olvasd el. (Ha most tévedtem akkor egyrészt jó, másrészt duplán kurva anyjukat)
  • Majestic01
    Nem mondjátok komolyan h bekerültek a DLC mapok minden stílusba?:D hat ez kurva jó:)) volt ertelme megvenni a dlc-t. Pont ezen idegeskedtem hogy a fasznak vettem meg. Nem elég h tegnap lettem műszaki informatikus, még ez mellé kapok egy ilyen jó hírt...:) IW
  • simonl #18777
    Nem szép dolog más bosszúságán, de ennek azért örülök:)
  • FSpofon
    mindenkinek bekerült, csak aki nem vette meg azt kibassza a főmenübe amikor dlc map jön :)
  • simonl #18775
    És vajon csak annak került be a playlist -be aki megvette a DLC, vagy megint jól járt aki kivárt?
    Elnézést mindenkitől az utóbbi idők cinikus hangvételéért, alapjában egy optimista ember vagyok, csak ez a játék, a zero játékélmény és a befektetett pénzösszeg aránytalansága hozza ki belőlem.

Szép napot mindenkinek, volt már melegebb telünk is....
  • Alien
    Na ezt is jó tudni, köszi :)

Egyébként nem tudom észrevettétek-e, de a Stimulus pályák bekerültek a normál playlistbe is.
  • FSpofon
    ha felugrasz 70re gyorsan a meccs vége előtt task managerből ki kell lőni a steam.exe-t, aztán az mw2-t, törölni a players mappát, aztán a steam letölti a régi profilod köv indításkor
  • Alien
    Azonnal 70-es lettem, nem is lőttem. Betöltőképernyőnél még semmi furcsaság nem volt, de amint beléptem egy töltőcsík ment a képernyőn. Kiléptem hamar, de ennyi idő is elég volt neki ahhoz, hogy pár challenge fullos legyen, illetve kaptam jópár title/embleme-t. Ha hagyom, hogy végigfusson a csík, valószínűleg teljsen meg lett volna minden. De szerencsére csináltam mentést, igaz csak az alap 70-es végétől volt, úgyhogy ma kezdhettem újra a prestige-t.
  • Alien
    Nekem sikerült. Userdata és Players könyvtárakat másoltam vissza , közben ment a steam és el is indítottam rögtön a játékot amint végeztem a másolással, és vissza tett alap 70-esre. Azóta elkezdtem újra a prestige-t, remélem nem futok bele mostmár lvl hack-be.
  • Alien
    Köszi :)
  • DarkSector
    nem szerintem fogja magát és pikk pakk felmegy 70-re, probáld meg a patch-et, ez is így megy szerintem van egy bizonyos pont, lehet az első ölés után azonnal átvált level 10/70-re, ez nem egy lassu folyamat, csak valahogy megoldották hogy távolról felnyomják a statodat. vagyis éppen akik fentvannak.
    ez azért elég durva, én gondolom, de ez csak 1 lehetséges ok hogy a bann végett csinálják ezt.
    Vagyis azért mert ugye ha peccseled a rangodat, akkor elvileg a steam letilthatja az accodat, de viszont igy ha másokat "megfertőznek" a steam tehetetlen lesz, mert nem fogja tudni kiszűrni hogy te direct peccselté vagy csak áldozat vagy, vagyis végeredményben magukat védik ezzel.

én nekem ez az első meglátásom, más értelmét nem látom max akkor lenne kibaszás jellege, ha pont hogy lenullázna, de nem.

a legközelebbi akcióban már automata aimokat meg wh-kat fognak küldözbetni szervereken, meg virusokat, szép kis jövőkép.
  • ACE
    HOgan van ez a 70-es cucc? Nem lehet játékközben észrevenni, hogy túl sok pontot ad, és még vége előtt kilépni? Akkor elvileg nem számolja, nem? Ctra-Alt-Del sem segít és task kill?
  • Barrett 50 Cal
    Mondjuk mindig ground war-ba tolom.Lehet ezért futok össze egy nap átlagban 1-2 csaló f*al.
  • SuLtAN17
    Fuuu én most nagyon kivagyok.... megint beléptem egy olyan serverre ahol instant 70-es lettem, 3 oldallal ezelőtt linkelt egy kolléga, hogy kell visszaállítani megcsináltam és nem sikerült... lehet nem értek eléggé angolul de nem sikerült.
  • DarkSector
    13 az azért sok, még a mai helyzetet nézve is...akkor télleg peches voltá.
  • Lantee
    Ááá, bakker! Amennyire sok hibája van ennek a játéknak, annyira függő vagyok. Ma HMV-ben vettem is egy MW2 posztert. Kicsit úgyis fel kell dobni a szobámat! :)
  • Barrett 50 Cal
    Hát sajnos igen:(Most már szinte mindennapos,h belefutok aimbotosokba.Volt amikor egy nap 13 aimbotter-el találkoztam.Szégyen az egész
  • DarkSector
    tuom mert automata a rendszer, de mindegy ahhogy olvasom, mert a modokat is hiába válogatod meg a domnationban ugyanannyi a csit, mint tdm-ben ffa-ban, vagy akár ground war-ban.
    és van egy olyan érzésem mintha az új dlc-kben és annak módjaiban sürübben történnének fura dolgok, de ez csak megérzés nem biztos hogy így van.

de már énis ovatossan nyomom eredetit, mert félek hogy elmegy a 3/42-es rangom, bár ha elveszne se dőlnék kardba.