24218
Modern Warfare 2
-
6 évig játszottam versenyszinten CSt. ahogy az ido telt-mult, egyre tobb hasonlosagot veltem felfedezni a magyar cs scene es a magyar foci kozott. egyikbe sem erdemes tobb idot fektetni, mert magyarorszagon nem viheted sokra ezekbol. -
és tudsz asztalt is rögziteni a 3.0 ota, vagyis AERO-t -
mehet felőlem...:D
de nézd meg allul előtte hogy az érintett programok listáján mi szerepel, mert azok nem fognak utána müködni, illetve a fájok törlödnek....azaz a táblárol leirja őket...bár ezekután visszaállithato ellenkező irányba is. -
esportra van tökéletes fps 10 éve (cs), minek akarsz szarabbal játszani? -
látod-látod.
merem remélni hogy a black ops kicsit sem lesz hasonlo ehhez a szarhoz plusz azt is nagyon merem remelni, hogy az e-sportban is kulon nyer egy helyet maganak, es lesznek ligak, lanok. -
mert a fraps vesztesegmentes cumot csinal....lenyegeben screenshotokat csak annyit masodpercenkent amit a geped bir:) -
Cingar #18882 nalam a fraps általában az fpsemet veri kenderbe meg a szabad tárhelyemet 
wegamenél ha egy teljes játékot felveszek legjobb minőségen is csak pár giga lenne frapsnél pár perc jóval több lenne mint pár giga
-
Cingar #18881 nem tudom milyen oprendszered van, de googleba ha rákeresel akkor általában a "right click and "Show Disabled Devices" " megoldást írják de gondolom ezt mar próbáltad ha érted mire gondolok 
nalam nem jelent meg ennek ellenére sem a recording fül alatt a Stereo mix de miután leszedtem a legfrissebb drivert windows 7-hez sikerült megcsinalni.(alaplapra integrált hangkártyám van) -
Nem jött össze:( De lehet nem is tényleges vissszaállítási pont volt,mert csak egy program települt vissza. -
Fraps felvétellel. Wegamet, sztem kenterbe verte:D Tudja a full hd-t :O
-
Na megpróbáljuk, van egy tegnapi időpont a listában, akkor mehet? -
ez jó ötlet meg megis oldaná valszeg, csakhogy ez nem ien egyszerű sajna, 1 dolog hogy elveszhet sok változás a gépén amit azota csinált, a másik hogy a steam kényes, nem mindegy mien állapotban van a kliens mikor visszarakod a mentést.
ha rosszul csinálja az ember akkor a visszarakott mentésre ráfrissit neten keresztül...már rég kellett használnom nem tudom, de nem minden esetben műkszik.
asszem ha bent vagy a kliensben akkor nem...vagy forditva nem tuom már.... -
Az nekem is megvolt, a halálfejet adta,ha jól emlékszem, meg még egy Title-t is. -
Nem kockázatos? Nem nagyon értek mélyebben ezekhez a dolgokhoz, de megnézem.
(Ha 10 perc múlva nem írok, baj van :D) -
én ma felmentem kicsit gyors, és sniperrel löttem 2 fejest 1 golyóval, de tök véletlen, és adott egy faxa kis emblém-át, nah ezt le is metem gyorsan...:D -
csinál a windows időnként mentéseket ha ezt-azt telepítesz, próbáld ki a visszaállítást -
jah az is, de nem néztem ki irt először rondát, ha tévedtem és elnéztem akkor sorry. -
Zsír. Innentől kezdve nem, vagy csak nagyon ritkán fogok játszani, ugyanis a prestige 1 kimaxolása után a challangeek, title-ök, emblemek jelentették a motivációt,kihívást számomra.

Nevetséges a Steam/IW/Activison tudomis én ki, hogy ennyire leszarják a játékosokat. -
madmanic #18870 úgy tudom hanincsenek kimentve a mappák nem lehet visszaállítani..
részvétem.. -
Eredeti Fraps kell hozzá :-) -
Én nem csináltam backup mentést, beszoptam? -
Na bazmeg, én is beléptem egy hackelt szeróra, 80%-tól végigfutott valamilyen csík, nem érkeztem kilépni, és megkaptam minden challanget, emblemet, title-t.
:@:@
-
pffff de felkúrtam magam :D
21-1, majdnem megvolt hogy nincs halál, az utolsó 2 másodpercben lőttek le :'(
Aztán mondjuk csináltam olyat hogy predatorral doublekill az utolsó 1 másodpercben és így nyertünk :D
Szal játszottam egy jót :)
Ja meg felmegyek, meghalok, csávót látom falon át végignézi míg kifutok egy nyíltabb helyre és továbbra is falon át lesoroz... instant quit :) no rage...
Cheaterek ellen ezt kell tenni: ki kell lépni... ezzel tönkreteszi az ember a játékukat ha elegen csinálják... egyedül mi értelme csalni? :P -
olvasd el:)
egyébként úgy, hogy ha az van "rajtad" akkor kilövöd a UAV-ot, helit vagy bármit ami killstreak-el jön, de lehetőleg rakétával. asszem a golyóval lelőttet nem számolja, meg úgy sokáig is tart. régen volt olyan, hogy mikor csak füstölögve sédelgett a pálya felett a heli és úgy lőtted géppityuval akkor minden egyes találatot beszámolt a cold blodded-ba. most már nincs ilyen, mert patch-el javították. -
madmanic #18863 úúúúúúasszem közel kell engedni az ellent magadhoz mielőtt megölöd...
de nem biztos.. -
Szerintem így, ahogy linkelte is korábban, bár nem néztem végig a videót. -
HOGY LEHET A COLD BLOODEDET UPGRÉDELNI?
bocs a nagy betűkért. -
engem meg az érdeklen, hogy neked hogy van hang rajta? wegame-el nekem nem sikerült az istennek sem felvenni a hangot, pedig a végén már megvolt minden beállítás, felismerte a hangeszközt, de akkor sem vette fel. -
igaza van azért mert eredetije van akkor ne vicceljenek vele hogy menjen és vegye meg a boltban, mert kicsit ez bunkó dolog azért. -
ha szépen kilépegetsz akkor elmenti a statokat a netes servereire
ki kell lőni task managerből amíg tart a meccs hogy ne tegye -
madmanic #18853 1, szépen beszélj mert megsértődök és nem segítek
2, Az itt leírtakat szépen végrehajtod, előtte gondosan beveszed amit felírtak ezekre a rohamokra, és ilyen esetekben csak visszamásolod a rangodat.
3, szívesen.. -
kanduhr #18851 Nekem eredeti, és ugyanúgy felrak hackelt szerverre. Egyből fel is ugrottam 70-es szintre... -
Soad999 #18850 megoldás: Vedd meg boltból. ott nem lesz ilyen :) -
Frapsszal hogy lehet felvenni egy 10 perces ingame videót? mert nekem 3 részletbe (part) csinálta meg :S -
Megint bazdmeg fellepek egy jatekba, es 70es vagyok egybol... faszom, egybol kileptem a jatekbol, kileptem a steambol, kitoroltem a stat fileokat meg azt a mappat amit kell, es ugyanugy szar az egesz... most megint buktam a regi statom? -
Soad999 #18846 Sziasztok!
Valaki nemtudja véletlen h consolból hogy lehet LANban elindítani hardcore tactical-t? fontos lenne :) Köszi
-
Cingar #18845 Eddy Cabrera vs Thomas Gold "Losing My Religion" -
6. percnél mi a szám címe? Rádióztam ingame közben, nem tudtam megnézni iTunesban a szám címét :S
-
De lehet még akkor se
-
Gabe18 #18842 Olcsóbb lehet,de ingyen szerintem csak akkor ha már kint lesz az új rész és ezzel már a kutya se játszik.