24218
Modern Warfare 2
  • elitehun
    Viszont a GL-ekl is érthető az ölés . csak az az idegesitő ha valaki CSAK azzal nyomja
  • killerkocka
    Szepi, consol hack-nek hívják, alap esetben jó lenne értelmes embernél, legalábbis voltam hoston, ahol ezzel ment a muksó, megmondta a játék elején, hogy no gl or kick, be is váltotta, ha ölt vele az illető, ha nem és használta, ment a kick neki. Sd-n volt ez még régebben 12 körrel, xp növelés, meg miegymás nélkül. Viszont igen jó játék volt így nooboskodás nélkül, kimondott ded serveres utánérzés. Nekünk meg csak az iw jutott, őt meg már csak-csak lebannolták ez miatt, kár érte.
  • Warton
    Én meg egy légi folyósó alatt lakom, képzelheted...
  • Lantee
    Azt hiszem abba kéne hagynom a játékot egy kis időre. Ma mentem kocsival a bankba, felnéztem az égre, és pont láttam egy kisrepülőt, de olyan látvány volt, mint a játékban az UAV. Már azon gondolkodtam, hogy leszedem! :D
  • newszepiking
    "Itt meg ha olyan hoston vagy, akkor elég egy 10 éves gyerek, hogy kirúgjon játék közben. "
    hogy is van ez? lemaradtam valamiről?
    van ilyen opció?
  • bigapó
    nem azt mondtam, hogy nem sebez, hanem azt, hogy nem halsz meg tőle. de próbálkozzatok, hátha sikerül és akkor lehet megint szidni az IW-t...
  • BIKA95
    Nemtudom volt-már de ha nem akk nézzétek :D http://tv.gamestar.hu/video/modern-warfare-2-no-russian
  • boomsly
    Ezeket még értem is, de mivel a legtöbbször hardcore-ban játszom az épp szerzett pontokat nem írja ki....

Azért kérdezem, mert láttam már, hogy kirúgtak valakit és engem is rúgtak már ki. Írtátok, hogy az adminok kénye-kedvére vannak kitéve a játékosok dedin. Itt meg ha olyan hoston vagy, akkor elég egy 10 éves gyerek, hogy kirúgjon játék közben. HQ védésben egymás után rúgtak ki minket afgánon.

Ezeket a furcsa lagolásokat sem tudom minek betudni. Fut felém a srác, ráhúzok egy sorozatot és látom a nyomjelzőn, hogy megáll a levegőben és én is megmerevedek. Kioldalaz, lehasal és lelő.

Ami meg hardcore tdm-ben megy az vicc! Mindenki campe-el.
    Ilyenkor én is szívesen használnék wallhacket...
  • Antal99
    4072 forint
  • armageddon666
    Tegnap azért jól megsebzett egy tűzoltócsap...
  • Antal99
    Mert megérdemlem
  • Antal99
    megvettem a dlc-t
    köszi a segítségeket
  • V43 1105
    Hát nem tudom, nekem tegnap úgyrobbant fel autó hogy szétlöttem a t
    zoltó csapot, akkor ezekszerint még sincs kijavitva?
  • bigapó
    általában kiír az elején egy üdvözlő-szöveget, hogy Te most egy mod-ban vagy más dologban vagy. A másik, hogy ha gyanúsan sok az xp a gyilokokból - bár ugye ilyenkor már lehet későn veszed észre -, vagy ha nagyokat ugrálnak az emberek, végtelen GL, szóval bármi ami nem megszokott:)
  • boomsly
    Skacok!

Miből lehet látni, hogy valaki hackelt hoston nyomja?

• bigapó
    van ott egy maci (Teddy-bear) és az robban fel, legalábbis az látszik, bár először úgy tűnt, hogy kivülről van robbanás. de ezek xbox-os felvételek, náluk lehet nem javitottak ki egy-két dolgot. pl a tűzoltócsap az már nem öl PC-s verzióban, ha melletted/alattad robban fel.
  • elitehun
    Sztem arra gondolt hogy mért robban fel ha ugrál :D
  • kBagyula #18911
    Azt én sem. :D "Blow up - doll".
  • Grove4
    a 14 est nem értem :)
  • elitehun
    Jah ezt már láttam de nem lehet megunni :D
  • kBagyula #18908
    :DDDD
  • bigapó
    ha jó megfigyelú lennél akkor láthatnád, hogy mindegyik verzió a steam-re dob át...
  • Antal99
    A DLC-T mindegy hogy játékbol vagy steam-nél rendelem meg
    (játékból is 2 helyről lehet)

segítsetek,ha tudtok
  • Frank99
    meg fogom csinálni, igazad van!
  • zoltan1232
    Hát jó csak tegnap előtt raktam újra:D
  • elitehun
    Nem tom mért van de akkor játssz win 7-en
  • zoltan1232
    Sziasztok!

Nekem olyan problémám lenne, hogy Win7 alatt stabil 92 fps pályától függetlenül, winXP alatt pedig 30-86 fps. Ez miért van??
  • ozimak
    Hát az tényleg érdekes :) Azt hittem azért mondod mert nem olyan jó a géped :) Nekem core 2 duo 3gHz és 3gb ram 5770-es grafkari és semmi akadás... sőt szinte meg sem érzi a gép Mondjuk állítólag az E8400-as prociszériát nagyon eltalálták... (ezek szerint én is :)
  • elitehun
    Sztem ki lehetne tenni a banner alá azt hogy hogy kell visszaállítani a szintünket
  • Frank99
    Miért nem mentitek ki játék után azt a két könyvtárat, amit korábban már párszor leírtunk?

Akkor ha ilyen történik, visszamásolod.
    Nem igaz, hogy 1 perc másolásra nincs idő....
  • bigapó
    Én a wegame-et használom, a fraps nagyon fogja gépet (ami érdekes, mert 4 magos és 4GB-os).

Miután beirtam kipróbáltam, hogy felerősitem a hangszórókat (mert amúgy fülessel játszom), hátha onnan felveszi a mikrofon és láss csodát működött, elég jó lett a hang. még emgnézem fraps-el is, aztán amelyik jobb, azzal felveszek pár bénázást és felnyomom youtube-ra :D
  • ozimak
    Nálam is felveszi a játékhangot is meg a miki-ből érkező hangot is,de asszem ezt csak 2.8-tól tudja a fraps!
  • Antal99
    Prince23
    tegnap 15:02 | privát | galéria | válasz erre | #18844
    6. percnél mi a szám címe? Rádióztam ingame közben, nem tudtam megnézni iTunesban a szám címét :S

eredeti:

http://www.youtube.com/watch?v=FQ2yXWi0ppw

R.E.M.-Losing My Religion
  • Jacek
    Elvileg komplett kene folvegye:) tehat a normal hang meg a miki is, de nem mindgig mukpdik, legalabbis nalam:) most pl jo:)
  • bigapó
    hmm, ez érdekes, nálam minden jól volt beállítva és erre a mikrofonról vette fel a hangot:) azt hallottam, ahogy pötyögök a billen :D

ez mondjuk nem is csoda, mert a miki oda van bedugva, de ha Én a belső hangot akarom felvenni, akkor most a mikit le kell tiltani vagy mi? egyszerre nem megy a kettő?
  • bigapó
    a zene jó választás volt :) grat, jó videó.
  • ozimak
    Ja és köszönöm a meghívásokat de van amikor nem vagyok a gépnél vagy nem tudok menni Mégegyszer köszi!
  • ozimak
    Te melyik eighteenwheelsofsteelvagytrucksimulator játékhoz csinálsz ilyen jó kamionokat? :) qrva jól néz ki! grat!
  • ozimak
    Én mindíg fraps-al veszek föl videót.Most összesen a régiekkel együtt (2009.12.25.-e óta) 90 db match winning killcam-om van lementve,fraps-al. Ez 39 gb! De mint ahogy azt előzőleg mondták full HD-ben teljes 1680x1050-es felbontásban! De ha a hely miatt fáj valakinek a feje akkor ott a VirtualDub... Azzal simán át lehet konvertálni DivX-be! Csak az arányok miatt: egy 4 perces videó fraps-al felvéve: kb. 7-8 gb Miután átkonvertálod VirtualDub-al: kb. 300 Mb És a felbontás marad,max a textúra minőség romlik kicsit,de az nem gáz. Viszont ha csinálsz helyet akkor lementesz egy párat majd amikor vége akkor konvert. utána youtube vagy más videomegsztó aztán törlés :) Éééés újra :)
  • FSpofon
    jaj te szegény, csak nem téged is visszafogott a csapatod, mint annyi nagy tehetséget itthon? :]
    akkor vidd sokra olyan játékkal amiben 10ed annyi nyeremény nincs évente, meg a netes ligák a legnagyobb presztízsű események :D. nah de a totál professzionális csak tehetséget igénylő coddal lehet neked is olyan end movied amiben 2 embert lősz fejbe háztetőről leesve füstön át, még kodiák is megirigyel majd, ez a lényeg%!.