24218
Modern Warfare 2
-
Disabled Steam Account
ha tényleg nem történt egyik se akkor fent contact supportra katt. -
nyugati 576kbyte -
hah, ezzel a nickkel volt valaki a MW2 betétben a Family Guyban :p -
honnan vetted a játékot? -
ma reggel ez az üzenet fogadott
this steam account has been disabled
semmit nem követtem el
MIT TUDOK CSINÁLNI
SEGÍTSETEK LÉGYSZIVES -
Megkérlek ne használj terméknevet. Köszönöm!
-
Robert Bowling
If we added a playlist to Modern Warfare 2 with killstreaks disabled, what gametypes would you like to see in the rotation? -
a legszebb duma az volt (vitorláson sikerült ősszel látnom két süllő közt a Balatonon :-))) , amikor az egyik rétinéger ezt mondta:
Hát megmondom a jőszintét Mónyika, a Béla valótlant hazudott!!
Erre a mónyika: Akkor igazat mondott?
a delikvens nem kevés gondolkozás után:
aztat nem tom'....
amúgy jót röhögtünk - és én dobtam fel a labdát- de ne vigyük túlzásba jó?
mert lehet KImoderálnak minket
bár lehet ez Józsiúr volt( a Józsi barát, de hasonló színvonal...) -

-

-
amugy az Moúni-ka..:D -
Gabe18 #19040 Pedig az nagyszerű műsor lett volna.
"Most Józsi következik,akinek Dezső felvette a ledobatott AC130-át,ezért már két hónapja nem áll vele szóba."
-Ááááá Mounika a nem úgy volt.Hát nem Ac 130 volt az,csak egy nyomorult kis Harrier.Amúgyis ez a Józsi... Há teccik tudni ez olyan hülye,hogy a múltkor is azért nem aktiválta az EMP-t,mert azt hitte a monitor is kikapcsol akkor...
-Na még te beszélsz...Nekem legalább van monitorom,nem ugy mint te,aki a szomszéd Béla bácsival forrasztottál vezetéket hogy a pc-t a fekete-fehér Junoszt tv-re kösd a tv kimenetről,azt most olyan neki a játék végig mint mikor más a Thermal távcsőbe néz...
-
-
Best of válogatás 
Maunikasóba' sztem még nem volt olyan aki próbálta ezt a csodát :D -
még a mónikasóba' sem volt ennyi sípolás baxod.... -
ezt 3 napja csinálja, főleg a délutáni-esti órákban.... -
engem is kidobott már ma kétszer, egyszer épp egy jó killstreak közepén, sőt eleve úgy nyitott a steam, hogy 3-4 percig nem tudott csatlakozni. -
apacsek #19034 Bocs nekem full eredeti mégis kibasz ezzel a "Steam connect failed" felirattal. Ma kezdte. Megjelenés óta működött. Ma azzal kezdte, hogy nem tudta a szinkronizálni a steam-et. Aztán szívás. Előtte volt géppucolás Glary Utilities-szel -
Gabe18 #19033 Már az éjjel is össze vissza dobálta szét a meccseket a lobby részen.5-6 próbálkozás is volt mire elindult egy.
Én általában egyedül játszok,de biztos "mókás" lehet ilyenkor ha többen akarnak együtt... -
Az activison átb*szott minket
-
érdekes, hogy egyszerre romlott el a város két végén a net, főleg hogy egyik UPC, másik T-fos, NAT Type: Open mindkét oldal, kiestél; következő tipp? -
szar a neted -
Szar ez a fos. miért?
Failed to join Steam lobby.
Disconnected from Steam.
meg egyéb hibaüzenetek... nem lehet játszani. Küldön invitet havernak, nem küldi el a linket mellé. Nyom egy Join gamet, server is full...
mi a f***t b***tak el?? tegnap óta f*s ez a trágya, kezdem b*****meg megbánni azt a k***a pénzt amit kidobtam rá... g**ire legyen support vagy gyújtsa rá valaki a stúdiót a sok inkompetens g**ire aki összesz*rta ezt a... nem bonyolódom szóismétlésbe... nagyon felbaszott most. -
Gabe18 #19028 Hát ha a VAC megfog vele akkor igen,mert az nem fogja azt nézni hogy "jóra akartad használni".
Meg ugye a kivágott okoskák közül ha egy-kettő feldob a Steam-en mert őt nem hagytad érvényesülni,bármennyire is nem foglalkozik az egésszel az IW banda,benne van az esélye... -
killerkocka #19027 Hülye kérdés, de ha pl felraknék egy consol hacket, hogy kiszórjam a nyomoronc only gl-eseket,aimosokat, stb, sanszos, hogy bannt kapnék érte? Legtöbbször úgyis én vagyok a host, szóval meglenne a lehetőségem a kickre. Élvezhetetlen sokszor a játék így miattuk, legszívesebben alaplapi bannt osztogatnék nekik, de ugye nem lehet :( -
Nagyon szívesen! :) -
no problemo, de eddig tartott.... -
köszönöm a képeket. holnap megkukkantom ezeket én is és összehasonlitom. nem rakok be képet Frank, ne aggódj:)
elsőre meggyőzőek a számok, a jitter-en látszódik, hogy tartja is a pinget és ez jó. -
csak neked unalmas, engem érdekelt, hogy más szolgáltató adott pillanatban és helyen mennyivel is rukkol ki. -
ez a kép a hátterem néha:) nekem elég ennyi belőle, nem rakom ki még a hűtőre is :D -
Gabe18 #19021 Mióta megjelent a játék nem tudják megoldani,nem hogy most 2 hét alatt.Ez már ilyen lesz amíg lesz... -
csao
2 hete nem nagyon játszottam, csalókkal hogy áll a game? steames srácok megoldották már? -
a vatera az watermark a képen vagy a mágnesen is rajta van? -
madmanic #19018 még jó hogy lehet kapni ilyesmit... -
Modern Warfare 2 óriási mágnesek! -
boomsly #19016 Köszönöm az infót.
Ez van.
Letölteni én sem töltöm le. Marad minden ugyan úgy. -
sztenli #19015 hehe, végre tudtam játszani egy jó domination-t, úgy hogy szinte egy darab gl-es majom se volt és végre megtaláltam a magamnak való fegyvert és lehoztam egy 42/14-et csapatom legjobbja lettem, csak kár hogy bénák voltak a csapattársaim és egyszerűen képtelenek voltak bázist foglalni (128:200), helikopterrel is hiába tisztogattam, de persze egyből megkaptam én is a gay cheater kifejezést. -
Steam fórumon VAC topicban írják, hogy cheatert ne reportolj, helyette ha találsz valami cheateket terjesztő oldalt, akkor küldd el azt, esetleg magát a csalást (de ahhoz le kell szedni, azt meg én személy szerint nem kísérelném meg) -
igazából nem. de közel. -
boomsly #19012 Pölö ilyet?