24218
Modern Warfare 2
  • FSpofon
    Disabled Steam Account

ha tényleg nem történt egyik se akkor fent contact supportra katt.
  • Antal99
    nyugati 576kbyte
  • robotnyk
    hah, ezzel a nickkel volt valaki a MW2 betétben a Family Guyban :p
  • armageddon666
    honnan vetted a játékot?
  • Antal99
    ma reggel ez az üzenet fogadott

this steam account has been disabled

semmit nem követtem el

MIT TUDOK CSINÁLNI

SEGÍTSETEK LÉGYSZIVES
  • Warton
    Megkérlek ne használj terméknevet. Köszönöm!
  • FSpofon
    Robert Bowling
    If we added a playlist to Modern Warfare 2 with killstreaks disabled, what gametypes would you like to see in the rotation?
  • Frank99
    a legszebb duma az volt (vitorláson sikerült ősszel látnom két süllő közt a Balatonon :-))) , amikor az egyik rétinéger ezt mondta:

Hát megmondom a jőszintét Mónyika, a Béla valótlant hazudott!!

Erre a mónyika: Akkor igazat mondott?

a delikvens nem kevés gondolkozás után:
    aztat nem tom'....

amúgy jót röhögtünk - és én dobtam fel a labdát- de ne vigyük túlzásba jó?
    mert lehet KImoderálnak minket

bár lehet ez Józsiúr volt( a Józsi barát, de hasonló színvonal...)
  • kBagyula #19043
  • ozimak
  • DarkSector
    amugy az Moúni-ka..:D
  • Gabe18
    Pedig az nagyszerű műsor lett volna.

"Most Józsi következik,akinek Dezső felvette a ledobatott AC130-át,ezért már két hónapja nem áll vele szóba."

-Ááááá Mounika a nem úgy volt.Hát nem Ac 130 volt az,csak egy nyomorult kis Harrier.Amúgyis ez a Józsi... Há teccik tudni ez olyan hülye,hogy a múltkor is azért nem aktiválta az EMP-t,mert azt hitte a monitor is kikapcsol akkor...

-Na még te beszélsz...Nekem legalább van monitorom,nem ugy mint te,aki a szomszéd Béla bácsival forrasztottál vezetéket hogy a pc-t a fekete-fehér Junoszt tv-re kösd a tv kimenetről,azt most olyan neki a játék végig mint mikor más a Thermal távcsőbe néz...
  • DarkSector
  • armageddon666
    Best of válogatás

Maunikasóba' sztem még nem volt olyan aki próbálta ezt a csodát :D
  • Frank99
    még a mónikasóba' sem volt ennyi sípolás baxod....
  • Frank99
    ezt 3 napja csinálja, főleg a délutáni-esti órákban....
  • robotnyk
    engem is kidobott már ma kétszer, egyszer épp egy jó killstreak közepén, sőt eleve úgy nyitott a steam, hogy 3-4 percig nem tudott csatlakozni.
  • apacsek
    Bocs nekem full eredeti mégis kibasz ezzel a "Steam connect failed" felirattal. Ma kezdte. Megjelenés óta működött. Ma azzal kezdte, hogy nem tudta a szinkronizálni a steam-et. Aztán szívás. Előtte volt géppucolás Glary Utilities-szel
  • Gabe18
    Már az éjjel is össze vissza dobálta szét a meccseket a lobby részen.5-6 próbálkozás is volt mire elindult egy.
    Én általában egyedül játszok,de biztos "mókás" lehet ilyenkor ha többen akarnak együtt...
  • elitehun
    Az activison átb*szott minket
  • armageddon666
    érdekes, hogy egyszerre romlott el a város két végén a net, főleg hogy egyik UPC, másik T-fos, NAT Type: Open mindkét oldal, kiestél; következő tipp?
  • FSpofon
    szar a neted
  • armageddon666
    Szar ez a fos. miért?
    Failed to join Steam lobby.
    Disconnected from Steam.
    meg egyéb hibaüzenetek... nem lehet játszani. Küldön invitet havernak, nem küldi el a linket mellé. Nyom egy Join gamet, server is full...

mi a f***t b***tak el?? tegnap óta f*s ez a trágya, kezdem b*****meg megbánni azt a k***a pénzt amit kidobtam rá... g**ire legyen support vagy gyújtsa rá valaki a stúdiót a sok inkompetens g**ire aki összesz*rta ezt a... nem bonyolódom szóismétlésbe... nagyon felbaszott most.
  • Gabe18
    Hát ha a VAC megfog vele akkor igen,mert az nem fogja azt nézni hogy "jóra akartad használni".
    Meg ugye a kivágott okoskák közül ha egy-kettő feldob a Steam-en mert őt nem hagytad érvényesülni,bármennyire is nem foglalkozik az egésszel az IW banda,benne van az esélye...
  • killerkocka
    Hülye kérdés, de ha pl felraknék egy consol hacket, hogy kiszórjam a nyomoronc only gl-eseket,aimosokat, stb, sanszos, hogy bannt kapnék érte? Legtöbbször úgyis én vagyok a host, szóval meglenne a lehetőségem a kickre. Élvezhetetlen sokszor a játék így miattuk, legszívesebben alaplapi bannt osztogatnék nekik, de ugye nem lehet :(
  • ozimak
    Nagyon szívesen! :)
  • Frank99
    no problemo, de eddig tartott....
  • bigapó
    köszönöm a képeket. holnap megkukkantom ezeket én is és összehasonlitom. nem rakok be képet Frank, ne aggódj:)
    elsőre meggyőzőek a számok, a jitter-en látszódik, hogy tartja is a pinget és ez jó.
  • bigapó
    csak neked unalmas, engem érdekelt, hogy más szolgáltató adott pillanatban és helyen mennyivel is rukkol ki.
  • bigapó
    ez a kép a hátterem néha:) nekem elég ennyi belőle, nem rakom ki még a hűtőre is :D
  • Gabe18
    Mióta megjelent a játék nem tudják megoldani,nem hogy most 2 hét alatt.Ez már ilyen lesz amíg lesz...
  • bujcsik555
    csao

2 hete nem nagyon játszottam, csalókkal hogy áll a game? steames srácok megoldották már?
  • armageddon666
    a vatera az watermark a képen vagy a mágnesen is rajta van?
  • madmanic
    még jó hogy lehet kapni ilyesmit...
  • vice
    Modern Warfare 2 óriási mágnesek!
  • boomsly
    Köszönöm az infót.
    Ez van.
    Letölteni én sem töltöm le. Marad minden ugyan úgy.
  • sztenli
    hehe, végre tudtam játszani egy jó domination-t, úgy hogy szinte egy darab gl-es majom se volt és végre megtaláltam a magamnak való fegyvert és lehoztam egy 42/14-et csapatom legjobbja lettem, csak kár hogy bénák voltak a csapattársaim és egyszerűen képtelenek voltak bázist foglalni (128:200), helikopterrel is hiába tisztogattam, de persze egyből megkaptam én is a gay cheater kifejezést.
  • armageddon666
    Steam fórumon VAC topicban írják, hogy cheatert ne reportolj, helyette ha találsz valami cheateket terjesztő oldalt, akkor küldd el azt, esetleg magát a csalást (de ahhoz le kell szedni, azt meg én személy szerint nem kísérelném meg)
  • armageddon666
    igazából nem. de közel.
  • boomsly
    Pölö ilyet?