24218
Modern Warfare 2
  • bigapó
    pedig ump is noob dolog a többiek szerint :)
  • böröczk
    ump azért kissé más dolog, mint a g18, ahoz célozni is tudni kell, ne hasonlítsd a kettőt. van 3 pálya, ahol én is kizárólag ump + commando kombóval rohangálok..
  • böröczk

erről beszéltem én is, de Apó szerintem valamit félre értett.
    azt írtam épp, amit Te is, hogy ilyen gyökerekre csak gyökérséggel lehet visszavágni, és mivel g18 és egyéb illetlenségekhez nem kell rutin, még csak azt se mondom, hogy legyőznének a szintjükön vele : D
    taktikál nájfra legyen taktikálnájf a válasz, és így tovább. Szerencsére nem minden játékban találkozni ilyen spawn-hely gyilkolászósokkal, de azért előferdül, és oylankor vissza kell valahogy vágni, mert teljesen széttosszák a játékélményt. És igen, inkább minthoyg kilépjek, amikor végre mind a hatan bejutottunk egy játékba a csodálatos iw-nek hála. ja és igen, gusztustalan a spawn-hely öldöklés..
  • bigapó
    aha, kb ilyesmi:) megszoksz vagy megszöksz. utálatos és gusztustalan dolog, de ha egyszer szar a laggom, akkor csakis g18-al vagy ump-vel tudok killstreak-et csinálni, nincs mese. engem most ez érdekel, kigyűjtöm az összes streak-et, aztán meg nuke-ozok, ha tudok:)
    aztán talán kimaxolom a fegyókat is, hátha jobb lesz a felhozatal és lesz rá esély is.
  • armageddon666
    Mondjuk jah. Kb. amiatt sírnak az emberek, amik miatt a Modern Warfare 2 Modern Warfare 2... sokan gyakorlatilag CSt akarnak ironsighttal...
  • bigapó
    akkor miért játszol mw2-őt, ha annyira zaavrnak ezek?
  • killerkocka
    Bigapó, vannak azért olyan játékosok, akik fairplayre mennének, nem épp menj olyan fegyverrel, ami ellen másnak nincs esélye, vagy épp marha idegesítő, hogy össze vissza szaladgál valaki a runner classával és fél mérföldekről bekésel commandóval, gl-ről ne is beszéljünk, megáll valahol, lövöldöz, rávált megint one man armyval pl, megint lövöldöz max más helyről, marha nagy tudás van ezekben, hogy esélytelenné teszed vele más játékát, éled, meghal, éled, meghal. Néha mikor felidegelnek, előkapom a g18 akimbot, fura, de nem bírnak megölni, annyira túlzás. De látom a nagymenők ezt nem értik meg, miért van baja sokaknak ezekkel.
  • bigapó
    mindkettő hsz-re ment, akkor igy már érted? minden undoritó ami ellened történik, ez a lényeg, értem én...
  • böröczk
    hogy ezt miért nekem válaszoltad, és mire fel, meg úgy semmit : D
  • bigapó
    mit nem értesz?
  • böröczk
    ?
  • bigapó
    legközelebb felállunk sorba egymás után és hagyjuk, hogy lelőj mindenkit...
  • DarkSector
    épp most voltam bent, semmi érdekes nem történt, csak a szokásos lagg, a szokatlan 1-es szintű fickókkal, akik barettel meg egyébb fegyókkal nyomultak, és ahhoz képest hogy 500XP után 2-es szintre kellett volna lépniük, még a meccs végén is LV1-esek voltak...
    de hálisten semmi disconnect, se host migration, meg error.
    lehet szerencse.
  • böröczk
    ja igen, és természetesen ninja, lájtvejt, taktikálnájf vagy akimbo komboval. tökre a játék része igen, és jól el is tudja toszni az egészet. ilyenkor kell betenni ugyanezt a kombot, és támadáskor nem rögtön a bombalerakásra menni, hanem ugyanúgy gyilkolászni a kezdőjükön, és akkor hátha rászólnak a társai a kis gennyládára, hogy ö-ö, nem kéne..
  • böröczk
    néhány ősgyökér azt csinálja igen, hogy demo védekezésnél átrohangál az ellen kezdőjére és gyilkolászik. undorító.
  • bigapó
    igy van, de legalább foglalkozunk az üggyel. tippeket adunk :)
  • ozimak
    De én nem vitatkozom mert semmi értelme segíteni mi is csak akkor tudunk ha tudjuk pontosan mit is ír ki. De ha az asztalra dobja ki akkor valami gáz van ott,mert olyat azért nekem még nem csinált sosem. Akkor játékhiba(konfig,ilyesmi) van,nem IWnet hiba.(szerintem)
  • ozimak
    Csak annyit írt,hogy kidob error ablakkal... azt nem írta,hogy az asztalra... én azt hittem csak kidobja a szeróról a menübe,amit Bigapó is írt.
  • armageddon666
    Steady Aimmel messzire is tud ölni O.o

mondtam már hogy basszam meg pár kill után... de hát ez van Interventionöm mellett, mert hát meg kell védenem magam közelközéptávon
  • bigapó
    azt nem irta be konkrétan, hogy játszik, az igaz, csak gondoltam. de ha még ideirkál a gonjda miatt, akkor lehet tényleg csak új accountot regelt, az meg édeskevés :D
    jól indul a reggel, mindent benézek :D
    lefáradtam egy másik topik hsz irása közben, asszem mára ennyi voltam :D
  • elitehun
    De hogy játszik? mert a serialt elvileg nem használhatja többször. mondjuk van különbség ellopott és bannolt accaount között
  • bigapó
    aha, valami olyasmit irt, tényleg, de tök jó, hogy nem lehet érteni mit ir vagy csak én nem értem?
  • bigapó
    az a vicces az egészben, hgoy ha jól emlékszem simán csinált egy új account-ot és már játszik is azóta. szóval ezért sem érdemes küldözgetni, de hát mindenki azt csinál amit akar.
  • elitehun
    De Ő azt írta hogy magából a játékból dobja ki az asztalra
  • ozimak
    Szerintem a szokásos hibaüzit dobja ki neki is,unable to connct host,host migration failed,server connection timed out stb... van annyi,hogy szerintem simán belefér az övé is :) Nekünk mostanában is sokat csinálja. 2-3 parti után szinte mindíg van egy ilyen.
  • elitehun
    Pedig ha ellopják az accaountodat akkor muszáj leszel hogy vissza is kapd :)
  • bigapó
    nincsenek ip-cimek ebben a játékban. Host-ok vannak, nézz utánna a fogalomnak, de itt nincs server..még, de valószinűleg nem is lesz.
  • bigapó
    hát nem tudom, hiába support, egy cd kulcsot még nekik sem scannelnék be...
  • bigapó
    a bedobott hibaüzenetek nagy százalékban nem a Te géped miatt van. akkor játszani sem tudnál, mármint elinditani a játékot. ezek hálózati gondok, szakadás stb, ami ugyan közvetve a Te hibád, hiszen a szolgáltató is ludas lehet, de mivel itt többnyire külföldre megy a jel és vissza, igy már nem csak ők lehetnek hibásak. elég tág a kör, de amig vissza tudsz lépni addig nincs gond, ha már huzamosabb ideig nem enged vissza, na akkor lesz. szóval ha magából a játékból nem dob ki, csak a főmenüig, akkor nem Te vagy a hibás, nem nálad van gond.
  • elitehun
    Kiderül hogy nálad van a hiba
  • DarkSector
    nálam iet nem csinál....
  • Antal99
    köszönöm segítségedet
  • FSpofon
    A support ticket number a válaszukban van (kb ilyesmi: 8531-MECH-7623), azt kell ráírnod az mw2 cd kulcsa mellé, és bescannelve elküldeni nekik.
    és küldd a blokkot is a biztonság kedvéért.
  • elitehun
    Nem lehet hogy a serial-ra gondolnak? Am itt ez az oldal hátha tudnak segiteni
  • Antal99
    segítsetek,ha tudtok
  • Antal99
    sziasztok
    küzdök a steam által bannolt accountom miatt

most ott tartok,hogy valami"support ticket numbert"
    kérnek tőlem
    miután boltban vettem,így csak egy kicsi blokkom van
    annak semmilyen száma sincsen
    (ha kártyával fizettem volna akkor mindent le tudnék írni,de így nem)
  • elitehun
    Nekem még nem csinálta!
  • toarpad
    köszönöm !
  • ozimak
    Ezt sajnos mindenkinek csinálja... a hiba nem a te készülékedben van! :)
  • toarpad
    Mostanában olyan problémám van hogy játszok kb 1-2 kört és utána kidob egy Error nevü ablakkal... Az üzenetet pont nem látom , mert a nagy feketeségBEN van , amit az mw2 ablaka csinál és nem is tudom arréb vinni.. tipp hogy hogy nézzem meg vagy hogy mi az oka ?