24218
Modern Warfare 2
  • cumpy1337
    a gripet ne felejtsük el rá ;)
  • ozimak
    Ha sokszor van nálatok ilyen akkor jobb ha beszerzel egy szünetmentest! :)
  • toarpad
    OH bazz.... Este még sikerült elérnem a Cold Bloodedben a 6.os szintet , kaptam jelvényt mindent , meg még kaptam asszem 1 challanget m1 , és aztán jött egy áramszünet egészen mostanáig... felmegyek mit látok : Nincsenek meg -.- .... Hát örülök én :D
  • elitehun
    scavenger*
  • elitehun
    Kivéve ha Savengert használ
  • Gabe18
    De azt ha eldobja,akkor fel is lehet venni,ha odamegy ahol belefúródott a talajba vagy a falba.Ha volt erre ideje-lehetősége akkor nem.Ha egy helyről dobálta mint a gép,akkor biztos...
  • gömbgiliszta
    Hali!

Ma találkoztam FFA-ban egy mókussal, egymás után dobálta rám a throwing knife-okat, (killcam-ből láttam, hogy a harmadik talált el), namost ha jól sejtem ebből egy van az embernél, mint a semtexből pl. nem? ezt csalással csinálta?
  • simonl #19164
    Akkor meccset nézek:)
  • toarpad
    Akkor örülök hogy nem csak én vok ezzel most ! am nekem is ezvolt.. sztem te is hagyj fel a próbálkozással , mert 20-50x már unalmas lesz
  • simonl #19162
    Ti tudtok játszani?
    Nekem folyamatosan Steam connect failed......
  • toarpad
    A spas 12 az jó fegyó , még az elején kipörgettem , csak mára már kiment a skill :S de ha tényleg annyira jó , újra előveszem thx
  • armageddon666
    SPAS-12 Stopping Power Steady Aim

G18 esélytelen ha jó vagy :C
  • armageddon666
    Amelyik classomban van G18 akimbo, ott Sleight of hand van t1 perknél ,és nem scavenger, szóval spórolni kell... vagyis nem szabad rátehénkedni a gombokra mert akkor puff nincs is lőszer :D
  • Antal99
    VISSZA KAPTAM AZ ACCOUNTOMAT MERT MEGÉRDEMLEM

dlc-vel együtt

aki segített annak 14000(Ft) x köszönöm
  • toarpad
    Amúgy a gl-t meg a gay18-at (egyesek így nevezik sztem vicces x) ) én is eléggé megvetem , főleg ha már 10000x azzal lőnek le !
  • toarpad
    áhh én meg már azokat a qrva hibaüzenetek nem bírom amikkell kidob... Failed to join Steam lobby... vagy 10x egymás után...azthittem itt ugrik ki az ablakon aztán jólvan... Utána gameresi mondom most menni fog most minden jó lesz , de persze nem , jött a Steam connection failed szöveg az is vagy 10x aztán mára már befejeztem a játékot... Amúgy ha én öngyilkos lennék akkor a szüleim késöbb betudnák perelni az Iw-t hogy a játékuk miatt lettem öngyilkos ? :D
  • böröczk
    de eleve mi a retek élvezet van abban, hogy lenyomsz két gombot egyszerre oszt jóva? még célozni se kell, csak irányba tartani, borzasztó megterhelő feladat, én fejet hajtok azok előtt, akiknek ez megy
  • Fabio Capello
    Imádom ezt a játékot :]
  • Gabe18
    De ez a G18 akimbo...
    Most snipert gyakorlom újra,felmentem és is FFA-ba,hát volt egy ember,az örökké az Akimbo G18-at dobta el ha lelőtte valaki.2x felvettem csak kiváncsiságból,olyan 8-10 kill a 2x1 perc alatt kb... Szemből egyszerűen nem tudtak lelőni csak mikor hátulról jött valaki.
    Ha nem fogadtam volna meg hogy "GL és G18,azt nem..." egy Prestige-ben rámennék erre mint másodlagos (másodlagos..lol) fegyver.Szerintem több kill-em lenne mint máskor két Prestige alatt...
  • DarkSector
    jah főleg a tengeralattjároknál hátul ha a sarokhoz beáll valaki, az arra futóket le lehet darálni, mint a marhákat.
    ott is 10-15 pontot össze lehet hozni
  • DarkSector
    jah lehet szerencséd volt, örülj hogy öltél, nekem nemritkán 0-14 kb a statom, mikor többi csapattárs béna, és szarrá ölnek a swamp helyen, megszületek, és 2 sec múlva láátom hogy 4 irányból repkednek a golyók, és ha 1-re rá is akarnék célozni a másik 3 addigra megöl...nem feltétlen csalnak csak egyszerűen buzin van ballance-olva a játék.

vannak perkek meg fegyverek amiket szinte lehetetlenség más cuccokkal egyensúlyozni, hihetetlen egyik mecsben 5 predator kapott el egyetlen egy percen bellül...aszittem beszarok.
  • Gabe18
    Ezt igazából látni kellett volna.Papiron ez nem lehetetlen egyáltalán.Rangok alapján ő volt köztetek a legtapasztaltabb játékos,20-as "újoncon lehet egymaga csinált 10 frag-et.
    Az is kérdés milyen Killstreak-et hozott be,ha összeszedett vagy ledobatott egy helit amivel ő lő,máris pörögnek a pontok...
  • toarpad
    Feltudom köszi :)
  • Maxtreme
    Hát nem tudom. Rövid (kb 1 hetes) pályafutásom alatt én EDDIG máshogy tapasztaltam :)
  • madmanic
    semmi kül...

erős közepes gamer lő ilyet..
  • DarkSector
    nekem minen napom igy megy cod6-ban. kis színt visznek néha a játékba a 87-2-es meg hasonló statokkla ellátott karakterek, de nagyából ez átlagos, amit itt látunk a képen.
  • Maxtreme
    Tegnap délutáni meccs:

Kb 3-4 perc alatt vége lett a körnek. Biztos nem csalt.. (ráadásul én sem igazán remekeltem ebbe na menetben :D)
  • ozimak
    "a vga driver új kéne !" Azt is feltetted vagy segítsek? :)
  • HUNPalika
    Majd feljöttök holnap privátra.aztán közösen valamelyik pályát kiválasztjuk és nyomatjuk.Olyan 1-2 óra fele.Mit szóltok?
  • HUNPalika
    Nem csak a nővérem új laptopot kapott és ahoz lett közös internet kapcsolat.Azelőtt sose volt,csak miután megkapta.
  • kanduhr
    Talán inkább "pályán"...
  • toarpad
    a legújabb DX driver a játék könyvtárából telepítve , amelett lévő izé az a 2005-ös valami microsoftos kakit is , a vga driver új kéne !
  • ozimak
    Szerintem a vga a ludas... vagy a driver vagy a directx! Először töltsd le a videókaridhoz a legújabb drivert majd tedd föl a játékban lévő(vagy a neten legújabb) DirectX-et!(Default: C:\Program Files\Steam\steamapps\common\call of duty modern warfare 2\Redist)
  • elitehun
    Július 6.-án jön a köv. DLC
  • bigapó
    nah, hát akkor videokártya-driver frissités, directx frissités, ha nem működik továbbra sem akor játék újrarakás, ha igy sem, akkor operációs rendszer újrarakás. lehet még van más is, azt majd a többiek mondják.
  • HUNPalika
    Ma nektek is lagolt minden páján?
  • Antal99
    bassza meg soha sem csaltam

nekem bezzeg a faszfejek elvették az accountomat

bocs a trágárságért
  • toarpad
    Elmondom akkor mi van még1x... Játszok simán 1-2-3-4 körig , és egyszer csak JÁTÉK KÖZBEN (pl. védem C-t) ledob az asztalra , egy Error nevü ablak miatt , aminek a konkrét leírását nem látom , hisz maga a kis ablak a nagy feketeség MÖGÖTT van , amit a mw2 csinál mert kifagyott és a kis ablakot arréb se tudom vinni.. na akkor tanács ?
  • böröczk
    de ha má umpnél tartunk, valaki meg vectorral tud jobban darálni.. mármint szó szerint embereket : D egyik barátomnak jobban begyön az umpnél pályától függően
  • böröczk
    szerintem nem az