24218
Modern Warfare 2
  • bigapó
    de ha nem mutat semmiféle accolades-t a végén, akkor nem kaptam semmit sem, nem?
  • Gabe18
    [URL=http://www.totalcs.hu/hirek/2010-06-10_exkluziv_x22_interju/2]Interjú a csaláskészítő "mesterrel" [/URL]

Akármekkora zseni lehet,számomra ugyanakkora egy gusztustalan féreg.
    Ráadásul azt sem értem,jogilag hogy nem lehet megfogni sehogy.Mert az lehet hogy a kiadónak jó hogy a kibannolt játékos "esetleg" vesz új játékot,de hányan nem vesznek vagy adják el pont a csalók miatt?
  • akyyy
    mi ez az elevator és hogy kell megcsinálni?
  • armageddon666
    mert mindig csak 3t ad gondolom, és volt már 3 másod azon meccsen...
  • bigapó
    egyébként nekem már volt olyan, hogy nem kaptam accolades-et, akkor nem értem, hogy ezt a warming up-os faszságot miért nem csapta már hozzá?
  • bigapó
    szerintem pontot nem számolja csak, hisz látod, hogy az accolades-et igen. de ez xbox, szóval ott lehet máshogy van.
  • armageddon666
    Vannak rossz accoladek is :P

Szóval légy minél szarabb, de ne a legszarabb, de azért átlagon aluli, de pont ne annyira, hogy vigaszdíjat kapjál :D
  • ribery7
    Hello ki játszi routerrel mert én azzal játszom és szinte mindig kiírja hogy connection to IWNet.. és nem lép be aztán kilépek vissza megyek, néha megy néha nem. Meg van a megoldás ami a modemből a routerbe megy azt a kábelt kihúzom és bedugom a gépbe, így mindig megy de hát akkor nincs a másik gépen net és anyukámnak kellene a munkához . Mi lehet a gond és ki játszik még routerrel.
  • killerkocka
    Privát nem mükszik, viszont az elv kivehető, hogyan lehet hozzájutni ehhez az accolade-hez, légy a lehető legrosszabb, hogy nem szerzel más accolade-t közben, nekem is csak ez kéne, mindenből van, de ezért nem éri meg a szenvedés.
  • elitehun
    Privátban nem ad. de jó is lenne minden challenge meg title meg lenne 30 perc alatt :D
  • ozimak
    Na valamit most nem értek... privátban is ad pontot meg cuccot? Úgy tudtam nem... Eddig még nem játszottam privátban azért kérdezem.
  • killerkocka
    Nem egy élvezet ezért küzdeni, de hajrá
    Warming up
  • toarpad
    Szerintem olyanra kéne , aminek mit tudom én a végéből már csak 10 mp van.. nem elég szerintem csak a pontlistát látni
  • elitehun
    Ezt nekem irtad? Ha igen akkor már rakott úgy hogy már csak a pontlistát láttam a végén
  • toarpad
    Pont egy olyan szeróra kell menned , ami éppen vége van
  • elitehun
    Valaki véletlenül nem tudja hogy mit kell csinálni ehhez az accolade-hez?
  • elitehun
    Igen azért adja be néha a DLC-s mapokat mert neked megvan a DLC
  • killerkocka
    Akinek nincs meg a dlc, fel se ajánlja a lehetőségét annak a bizonyos mapnak.
  • toarpad
    Nem hülyeség , hisz nekem megvan a DLc , és ha pl. sima TDM-et választom néha a DLC-s mapokat adja be ...
  • elitehun
    Az se baj ha nem online én is léptem már be igy
  • elitehun
    Ez hülyeség mivel annak külön szekciója van a játékmódoknál!
  • toarpad
    Én tudom mi az oka : Lehet olyan lobbyba próbáltál bemenni ahol pl. Csak DLC-vel rendelkező emberkék vannak , és azért nem enged be mert neked nincs meg !
  • The Protector
    Sztem váltsd online-ra az állapotodat stem-en és akkor be fog engedni.
  • ribery7
    Az miért van hogy failed to join steam lobby?
  • elitehun
    ha annyira érdekelnek a pályák "rejtett" helyei nézz videót youtube-on
  • HUNPalika
    Én is sok hackerrel találkoztam már mióta megkaptam karácsonyra.Februárban kezdtem el multizni ,Márciusban már rengeteg hecker volt fönt.Leakartam tölteni egy WH-t de úgy nincs semmi izgalmas.A legjobb haverom a cod-ban Lasto,aki nem használ Hecket.de ismeri a páják rejtett helyeit.Bárcsak tudnám mikor szokott fönt lenni.
  • sztenli
    eh, gondoltam felmegyek játszani, erre 3ból 3host egymás után idióta modolt volt, de az a szánalmasan modolt, mer még ha ilyen weapon mod-os szerver lett volna az még oké, mert az jó móka, de hogy folyamatosan bombázza a pályát meg god modeban futkorásznak, azazért már szánalmas, pedig egy darabig nemjátszottam, mert elegem lett ebből az egészből és már azt fontolgattam hogy eladom a játékot, de megjött a kedvem megint, erre tessék hackelt szerverek tömkelege.
  • elitehun
    De én nem arról beszélek hogy nálam 10 óra ;)
  • Gabe18
    Mármint aimbot-ot...
  • Gabe18
    Lehet a szülők már ugy készülnek.
    -Na kisfiam szép bizonyítvány,tessék rendeltem neked egy jó WH programot.Jövőre ha tovább javítasz kaphatsz egy amibotot is...
  • armageddon666
    höhö, csak ami neked 10 óra az máshol nem annyi :P
  • elitehun
    Picsába el is felejtettem hogy a nyári szünetben sokkal több csiter lesz :S de nem baj a többségük is is elmegy 10 óra után aludni
  • attiGT
    gecisok cheater lett igy a szunet megkezdodesevel... egyre szarabb a jatek :D
  • Rage47
    bocs, mw2, igy akartam érteni:)
  • Rage47
    kod kettősök csalnak a legtöbbet:)
    http://www.totaltf.hu/hirek/2010-06-10_exkluziv_x22_interju/
  • armageddon666
    Az van rajta, de Extended Mags jobb. Pontosabb nem lesz tőle, csak kevésbé rántja el, de míg felhúzza úgyis van idő kompenzálni...
  • elitehun
    Ilyen kell nekem :D
  • DarkSector
    vagy egy LEGO G36C? :D
  • DarkSector
    LEGO Sniper....a qrva életbe ez kell nekem.
  • cumpy1337
    nekem is volt mostanában elég sokszor, főleg az volt a szar amikor 3-3 s&d meccs közepén kivág :S