24218
Modern Warfare 2
  • bigapó
    egyszemélyes hadsereg, inkább így :)

magyarul olyan, mint Schwarzenegger a Commando című filmjében :)
  • elitehun
    Egy másik videójában meg azt mondja hogy a One Man Armyt rakta be perknek de nem is használja csak azért rakta be mert ettől úgy érzi hogy Ő a One Man Army (egy személyes hadsereg) ASD_:ASD_:DSA
  • elitehun
    Érdemes megnézni a többi videóját is :D
  • elitehun
    Baszus. Sztem ez megjáttsza. Utoljára ilyen hülye embert a Red vs Blue-ban láttam (Caboose)
  • elitehun
    Már amikor az elején beszél már nagyon jó. gondolok itt a bling-re XD
  • elitehun
    Egyet értek de még nem néztem végig. majd később
  • armageddon666
    én ezt most nem néztem meg.
    de te megnézted amit én linkeltem? :D ennél jobb nincs :D ez biztos :D
  • FSpofon
    best player ever :D
  • elitehun
    Basszus már a jútúbon is kell várni 30 mp-t a reklám miatt :S
  • elitehun
    Akkor már érdemesebb Hutch videóit megnézni. Én is sok esetben tőle tanultam
  • armageddon666
    learn to snipe
  • bigapó
    a youtube-on felrakottak nem 5 évesek által készültek és eléggé egyértelmű, hogy mit kell csinálni, hisz látod. ha mégsem sikerül, akkor az azért van, mert kijavították a hibát.
  • akyyy
    én xboxon játszom és érdekelne, hiába nézem a videókat nem igazán értem mit csinál:D:D:D nincs róla egy magyar leírás? vagy egy normális videó amit nem egy 5 éves készítet?
  • kBagyula #19238
    Belemégy a routered menüjébe, azt a Forwarding-nál engedélyezed az UPnP-t.

Habár nem tudom, milyen routered van.
  • FSpofon
    pedig csak eltereli a figyelmet heartbeattel egyetemben
    inkább húzd közelebb a monitort :)
  • bigapó
    Hát Én alapból vak vagyok, úgyhogy nekem jól jön a hőkamcsi :)
  • elitehun
    Én például utálom a Thermalt és a hangtompítót se használom mert eléggé gyengíti.
  • kutyafulu
    És máshogy nem lehet? Mert már letelt a 90 nap
  • FSpofon
    ha az elmúlt 3 hónapban vetted és megvan a számla akkor lehet próbálkozni egy cd key resettel az új tulaj accountjára, csak ugye kockázatos hogy akkor meg a régit fogják megjelölni hogy garázdálkodtak vele.
  • kutyafulu
    Sziasztok!
    Steam acc nélkül nem lehet eladni a játékot?
  • bigapó
    az annyit számítana?
    egy időben blinget raktam rá, hogy tompító és hőtávcső is legyen egyszerre, de az sokszor csak sebzett az ellenfeleken, még stoppingal is. most asszem pont gyorskéz van, még szerencse :) bár nem sokat használom, nem nagyon megy cod6-ban, csak wasteland-en tudom valamennyire használni.
  • Gabe18
    Szerintem attól függ milyen sniper akarsz lenni.
    Aki csak távolról vadássza a harcoló feleket lesből,akkor jó lehet a Bling mert akkor berakhatod az FMJ töltényt meg mellé a hangtompítót,vagy esetleg a thermal cuccot.
    Ha a siper-al is be akarsz menni az események sűrűjébe akkor valóban a Sleight of Hand kell hogy esélyed legyen egy-egy villámgyors lövést leadni ha hirtelen eléd kerül valaki.Ezt "quick scope" technikát egyesek már-már hihetetlen szintre fejlesztették...
  • elitehun
    Az se elhanyagolható főleg intervention-nél
  • EnZsolt
    +1, és még gyorsabban is táraz.
  • elitehun
    Azért az mert így gyorsabban célra lehet emelni a puskát
  • elitehun
    Sleight of Hand Pro természetesen
  • bigapó
    tényleg, ha már felvetült, ti milyen perk 1-et használtok sniper class-nál?
  • bigapó
    sosem használtam még, szerintem a Scavenger Pro Perk használhatóbb nála, így marad más feltét a fegyverre, mondjuk egy Red Dot vagy Holo-sight..vagy más :)
  • elitehun
    Nagyobb tár
  • simonl #19222
    Sziasztok, lehet, hogy láma kérdés: az extended mags kiegészítő mit befolyásol?
    Mely fegyvereknél érdemes alkalmazni? assault, sub, shoti, Sniper???

Köszi
  • ribery7
    Bocs most nézem hogy igen de elolvastam de nem nagyon értem hol lehet azt bekapcsolni és neked is volt ilyen problémád?
  • ribery7
    Roger az UPnP-t nekem írtad a ruter miatt?
  • bigapó
    ha úgyis meglesz akkor majd Te elmondod milyen a játék. más mondta meg neked, hogy milyen izű a vaníliafagyi? és olyan volt? nem hiszem, hogy az amit átélsz olyan, mint amilyennek más mondja. Igen, vannak zavaró tényezők a játékban, mint mindenben, de ha ezeket levonjuk még mindig roppant jó és élvezetes meccsek vannak. Van aki megszokja és van aki megszökik tőle. Annyit tanácsolnék csak, hogy ne ítélj elsőre, ha nagyon sokára sem tudod megszokni a hóbortjait, akkor viszont tényleg ne játssz vele, mert csak agyvérzést kapsz - bár ez lesz akkor más játékkal is :D
  • elitehun
    Olyan nekem is volt már mégsem csapta hozzá :S
  • razzor two
    Hát készülj fell!!!
    A játék tényleg jó pörgös élvezhető! A perkek miatt sok mindent kipróbálhatsz így nehezen lesz unalmas!
    Arra is készülj fel,hogy a keresésnél állandóan kidobál..vagy, ha bejutottál akkor eszméletlen lag van!Viszont,ha már bent vagy sz.ros kis gyerekek visonganak a játékba..folyik a nyáluk és élvezik, hogy csak a gombot kell nyomniuk és ők a legjobbak!!!!
    Ilyenkor 1 megoldás van csak...kilépsz és keresel előröl...
    Találsz olyan meccset ahol nincs csaló...teljesen élvezhető a játék!!!
    Szóval..ilyen is..olyan is!
  • kBagyula #19216
    Kapcsold be az UPnP-t. Link.
  • bigapó
    Én sem értem, de mindegy. Csak azért érdekel, mert bénán néz ki, hogy ott csak egy kérdőjel van.
  • armageddon666
    Most keltem, lehet hülyeséget írok...

Szóval, mikor nem mutat semmit, nem kapsz semmit. Ok. Utána viszont úgy gondolom azért nem kapod meg a kérdéses accoladet (Warming up? Egyébként mire is jó az?), mert mondjuk kapsz egy Steamrollert, egy MVPt, egy legtöbb HSt, egy low profilet, egy sosem nyírtak ki hátulrólt, és a warming upot... És ebből mondjuk csak az első 3t kapod meg.
    én erre tippelnék
  • ProEvoFan
    elvileg holnap meglesz a játék
    érdeklődnék h menyire rossz ez a híres (rossz értelemben) konzolosított szerver kereső, és tényleg rengeteg a csaló?
    ezt a csalás témát nem igazán értem, hiszen Steamen megy a játék, ezért fel lehet jelenteni a csalókat...

ami így elsőre tuti király, az a cop mód, arról csak jókat hallottam
  • bigapó
    ezek bugok, mint a neve is mutatja, liftszerűen fel tudsz emelkedni egy magas pontra a pályán. Glitch-nek is hívják. Elsősorban xbox360-on illetve ps3-on láttam ilyet, szerintem pc-n sosem volt és már valószínű ki is javították őket egy-egy patch során.