24218
Modern Warfare 2
  • attiGT
    jobb nekem míg nem vagyok olyan mint te ;-)
  • Gabe18
    Pedig nem ír pinget.
    Lehet egyre többen használják azt a "host hack"-et.Múltkor én is voltam olyanon.Nem is lenne hülyeség ha normális embernél van...
  • armageddon666
    hmm fura... ránézek majd
  • elitehun
    A spectatorban aki van az mindig 1-es szintű!!!
    Armageddon: 3 meccsre léptem be egymás után és mindegyiknél volt
  • Gabe18
    80-as ping az már fullos az IW szerint,a 140 meg majdnem jó...
  • armageddon666
    4 megás bitképet beszúrni azért... arc kell hozzá... oké, hogy már a szélessáv idejében élünk...
  • Frank99
    hah!

alul a 70-es pontos nevű erősen cheat-szagú....
    meg a spectators 1-es is az....
  • armageddon666
    hekkelt szerón voltál.
  • elitehun
    Nagyon úgy néz ki hogy most már számmal is kiírja a pinget!!
  • Frank99
    wow!
    gondoltam hogy így van, mutatja a korodat a viselkedésed...
  • attiGT
    wow, egyre korrektebben parancsolgatsz, igy mar nem is tunsz ellenszenvesnek.
    a leendo gyerekeimrol meg a felesegemrol pedig megkerlek gyorsan mondj le, mert hallani sem akarok meg roluk! :D
  • armageddon666
    Ez azt jelenti, hogy az esetek 80%ban van kb. 6 ember a játékban aki nyer...
  • F E R I
    na most egy olyan hackelt favelán voltam, ahol éjjellátós volt az egész, egész jó lett volna, ha szintén nincs két ember god üzemmódban...
  • Frank99
    egyre finomabbak a cheatek, megemelt életerő, sérülés, több lőszer, ezekkel nem olyan egyértelmű a csalás mint pl. wallhacknél, de amikor valakire 20 m-ről rálövök 2 gránátot -az Afgán tetőn fekszik a sniperes- és visszafordul és lelő, az azért érdekes...
  • Frank99
    bizony jócskán van cheater, főleg napközben, este/éjjel ritkábban...

ettől még nem kell állandóan bazmegolni, nem szólok még1x, a múltkor is kaptál érte, nem hiszem el, hogy anyázás nélkül nem lehet kommunikálni...
    sajnálom a leendő gyermekedet és feleségedet...

tényleg unom, hogy minden 2. kötőszód az, ami....
  • ozimak
    Én sem találkozok sűrűn cheaterrel Ha igen akkor is max tényleg látható WH-ssal,és akkor is azonnal kilépek! De amúgy mostmár lassan 2 hónapja megvan a game,talán ha 1-2 aimbotossal és úgy max. 5 Wh-ssal találkoztam,pedig minden héten legalább 4-5x játszok esténként. Sokan tényleg szerintem "benézik" az előforduló "képkésés" effektet vagy csak simán nehezen viselik a vereséget vagy egy pro brigádot
  • Fabio Capello
    én azért játszom mert szeretek játszani, leszarom a statomat köbö, a kitűzött cél a fontos (zászlófoglalás, tdm-et nyerni, stb)

depersze általános tapasztalat, ha kijön egy jobb nap, és van egy jó kill-death arányom, akkor rögtön jön a mekkoraegyköcsögcsíter vagyok című örökzöld sláger...
  • killerkocka
    Nem mindenki csapatjátékos, legtöbb ember a killre megy, nem is érdekli, hogy nyertek vagy veszítetek, törődj bele, én már megtettem rég, win-loss arányom meg egyre romlik ez miatt xd
    El se tudom képzelni, hogy sokaknak csalás nélkül hogy a fenébe van pluszos win-loss arányuk, esetek 80 %-ban mindig olyan teamet kapok, akiknek köze nincs a dolgokhoz.
  • armageddon666
    Valamelyik Lobbyban...
    csak mert ma nagyon szidtak hogy whzok.. azt nemtom miért... CSben tudni szoktam mikor várható, hogy "köcsög WHs", de itt derült égből villámcsapás... mondjuk örülök mikor így dicsérnek ^^
  • Antal99
    UNDORÍTÓ többek között egy olyan DOMINATION

amikor mindenki szarik az elfoglalandó pontokra

én barom meg megyek persze az ellen védelem nélkül
    szitává lő ezerszer

nézem a sok barom csapattársam meg gubbaszt az épületekben

Hogy a jó isten hordja targoncával a rákot a mellükre
  • F E R I
    Tudod, amikor elkezdődik egy játék és csak azt hallom, hogy szünetmentesen lő vki (legtöbbször Rpd, vagy a többi light machine gun)és csak növekszik a stat-ja, valamint a Barrett 10-es tárját ellövi egy másodperc alatt és hirtelen 5-0 statja lesz, azt ne akard nekem bemesélni, hogy überprogamer, továbbá, amikor mondjuk fél percig vagy egy helyen és hirtelen lelőnek a fal mögött, azt se meséld be, hogy látta, meg a killcam-ből is el lehet dönteni döntő többségében, hogy melyik pl. aimboter, Wh már neccesebb, mert néha én is meglátok a monitor sarkában egy két ellen-t.

9 prestige-t végignyomtam becsületesen, van rutinom, hogy ha fellépek és vki gyanúsan jó azt 99.9%-ban csalónak nézzem. Azért 99.9%, mert kb. 0.1 % az, aki tényleg úgy nyomja, olyan reflexekkel, hogy még a légy fingását is eléri a nyelvével...

Szívből örülök,és egyben irigyellek is azért, hogy te sosem találkozol csalókkal
  • attiGT
    Mégis hol?
  • armageddon666
    ugye nem veled futottunk ma össze? :D
  • madmanic
    pedig sok van hidd el..

nem szoktam egyből lecsíterezni senkit, de cod1 demo óta tolom, azért 70% hogy megmondom h ki csal...
  • Fabio Capello
    Aki lelövi őt akár egyszer, az a csíter :]
  • attiGT
    Nem, te vagy a vak.
  • Majestic01
    Nem értem miért írja ezt mindenki... Én érdekes bármikor játszok, (elég sokat), és szinte sose látok cheater-t. Abba nem gondolsz Te is bele, hogy nem cheater csak tud játszani? Vagy aki összehoz egy 20-0 as statot az már egyből cheater?

Sztem ez a szánalom, amit Te is csinálsz, és nem akartam bunkó lenni, csak ez a véleményem.
  • attiGT
    szánalmas bazdmeg ez a játék, annyi csöves cheater van hogy hihetetlen, nem lehet talalni egy cheater mentes jatekot... ezt nevezik nagybetus SZANALOMnak
  • ribery7
    gigabyte gn-br01g ilyen típusú
  • kBagyula #19262
    Pontosan milyen Gigabyte router? Általában a http://192.168.1.254 címen tudsz a menüjébe belépni. Vagy olvasd el ezt.
  • Rotyoka
    Eladó a következő steam account:
    http://steamcommunity.com/id/lukontosz

Tartalom:
    Cod6
    TF2
    Css
    Cs1.6
    Portal

Ár: Megegyezés szerint.
    Ok: Nincs időm játszani
  • FSpofon
    alapesetben itt
  • elitehun
    Visszatérve a tegnapi videós hülyére most nézem egy másik videóját és azt mondja azért használ stingert mert ha az ellenséges csapatnak összejön egy nuke akkor lelövi vele mielőtt véget ér a játék XD
  • ribery7
    Hello épp ez az nem találom hol lehet beállítani a rutert Gigabyte ruterem van.
  • boomsly
    Tipikus gamer
  • attiGT
    E3 Black Ops demo gameplay, ha valaki még nem látta volna
  • elitehun
    OK már nekem is visszaált
  • elitehun
    nekem most nem nagyon akar visszaállni :S
  • armageddon666
    ilyen nekem is volt... de csak egy pillanatra aztán visszaállt.
  • elitehun
    Nem tom most mi a geci van de újból SIMA 70-es lettem. most megpróbálom visszaállítani hátha jó lesz