24218
Modern Warfare 2
  • Frank99
    én az előbb szóltam egy magyarnak, hogy 119 óra játékkal kicsit érdekes a prtg 10, level 70.

privátban elkezdtünk beszélgetni, szóltam, hogy ez így nem kóser, ő pedig leírta, hogy a barátja adott egy programot, elindította, és így járt...
    szeretné törölni, mondtam hogy new game....és törölni a mentéskönyvtárakat

Zseniegér néven futott....

V.A.C Admin voltam, sztem jót tettem ma...
    :-)))

egyébként nagyon sok a csaló, jó annak, aki nem fut velük össze
    2 perc alatt Pawlow, + 2 harrier....
  • Gabe18
    Ez van,ezen már nem érdemes idegeskedni se.Rakétavetővel lövi le SD-be 1v1-be 2 méterről az utolsó embert.Most erre mit lehet mondani?És minden meccsen van egy ilyen vagy hasonló...
  • Gabe18
    Most voltam én is.Csak ugy repkedtek a 4000 pontok...
  • attiGT
    az oka a nyári szünet.
    én ma meg azon csodálkoztam, hogy ilyen nulla skilles emberkék tolnak nuke-okat pedig a célzásuk és mozgásuk egyenlő a nullával. ehhez a játékhoz cseppnyi skill nem kell, ugyanezek a nagy "prok" cs-be publicon kikapnanak az utolso senkiktol... ujra csak azt tudom mondani hogy szanalmasan szarul sikerult a jatek, onemanarmy dangerclose noobtuberol pedig no comment
  • ozimak
    Nekünk ma 3 hackelt szeró volt! Az egyiken föl is ugrottam 56-ról 70-esre,de szerencsére csak abban a prestige-ben(3) amiben voltam. Így nem lettem pr. 10 70-es,szerencsére. Akkor ezek szerint ma nagyon sok hackelt szeró volt :S Nem lehet ennek valami oka? Én gyakorlatilag ezen a 3-on kívül eddig összesen 1-en voltam,csak ma meg 3-on! És ahogy elnézem még sokan mások :)
  • bigapó
    18-20-ig jó volt, csak a lagg volt zavaró, de egy idő után megint beállt. csalókkal összefutottam, de hamar kiléptem.
  • F E R I
    nekem a hangja tetszik, de azért ump45 nyomába sem ér sebzést tekintve
  • Daell Drow
    A megjelenes napja ota jatszok vele, es ma jott el a nap amikor delelott hackerbe botlottam. Delutan pedig hackelt szeroba, nagyon idegesito volt.

mas:
    Sokan nem hasznaljak a Vector-t, pedig szerintem nagyon jo fegyver.
    Rapidal kombinalva a leggyorsabb golyoszorasu fegyver az egesz jatekban, igaz sebzese gyenge. Es az egesz tarat bele kell nyomni az ellenbe hogy megdogoljon.
  • foldhatif
    Nem tudjátok mikor lehet lessz már mw 2- vel multizni nem eredeti verzióval ?
  • DarkSector
    hallom warez topicban hogy végleg tudják bannolni, állítólag az embereket, ezt itt is lehetne a csiterekkel alkalmazni, az origi rendszerben. nem?
  • Garou
    Pawe Low lelövi az UAV-okat?

Ma csináltam a 40 killstreak lelövés challenget a Cold B perkhez, és célozgatom az ellenséges UAV-okat, majd látom, hogy géppuskával lövik őket, de a lövések csaknem vízszintesen mentek. A mi Pawe Low-unk meg ott tekert mellettük, és pár másodperc alatt kettőt is leszedett, már ha ő volt a tettes. Még annyit, hogy egy sorozatból kidőlt egy UAV, tehát valami nagy kaliberű cuccossal lőtték, ezért is tippeltem a nagy helire.
  • F E R I
    most megint invázió van, kipróbáltam mindegy, hogy melyik játékmódba megy az ember, 1000000%-ra hackelt host minden pályán min. 2 vér pistike Spectatorban... hogy ilyenkor kapnának erőteljes spermazuhanyt két elefánttól...
  • DarkSector
    Nem.
    Ahhogy közeledsz légvonalban tekintve, egyre zajossabb lesz. Értsd beszemcsésedik mikor szar monnyuk tvben az adás, és ezért lehet ellentámadásra használni, hiszen igy ugye tudják hogy közelükben vagy és kis rutinnal a távolságot is meg lehet saccolni. sajnos.
  • DarkSector
    thx most az egyszer...:)
  • Gabe18
    Kösz,de ezt már olvastam.Csak ebből hogy "Az ellenfeleid radarját megzavarja." nem egészen egyértelmű hogy az mit is jelent.Eltünik az egész radar (ezek szerint akkor igen)?Vagy csak a lövésnél megjelenő vörös pontok esetleg rossz helyen jelennek meg?Ez nem volt nekem egyértelmű.
  • Frank99
    benn hagyom, most az egyszer....
  • DarkSector
    jah télleg én meg aszittem azért kérdezik mert nincs faq-ban...:)
    lol jah ebben igazad van...
  • bigapó
    nem az, hanem elég lett volna a fenti linket beraknod, mert ugye minden megvan már rég csinálva, csak aki lusta annak le kell ide hozni. csak sok helyet foglal, engem az zavar.
  • DarkSector
    jah sorry csak segítségként, mert tutira utána irtak volna, hogy nah és az xyz perk mire jó, így legalább mindenki látja, és lehet olyan aproságokat tud meg amit eddig észre se vett, nekemis segitet, először nem is vágtam pl hogy egy perk van a Serenity Gun ellen, vagy éppen hogy egy perktől a Claymore is később aktiválódik...:)

de ha már nem kell törölhető nyugodtan. nem haragszom meg ezért...
  • bigapó
    nagyon rendes meg ari vagy, de ezt minek írtad be? csak a scrambler-re volt kíváncsi :)
  • elitehun
    Egyet értek. és azokat se értem hogy mért használják.
  • DarkSector
    Perk 1

Marathon: végtelen sprint. Pro: gyorsabban jutsz át akadályokon (26 mérföldet kell sprintelned, hogy elérd a Pro szintet, innentől ami zárójelben van, az a Pro szint követelménye lesz).

Sleight of Hand: gyorsabban tölt újra. Pro: Gyorsabban emeli vállhoz a fegyvert (120 kill Sleight of Hand perk használata közben).

Scavenger: 13-as szinttől. Ellenfelek hullájából tudsz felvenni utánpótlást. Viszont repesz-, villanó-, és füstgránát nem lehet nálad, de ellenfelektől tudsz felvenni. Pro: Több tár (100-szor kell ellenfelektől lőszert magadhoz venni).

Bling: 21-es szinttől. 2 kiegészítőt rakhatsz az elsődleges fegyveredre. Pro: 2 kiegészítő a másodlagos fegyverre is (200 kill egy két kiegészítős fegyverrel).

One man army: 45-ös szinttől. Bármikor válthatsz karaktertípust . 5 másodpercig tart, lecseréli a másodlagos fegyvert. Pro: gyorsabb csere (120 kill a perk használata közben).

Perk 2

Stopping Power: gyalogosok ellen nagyobb sebzés. Pro: járművek ellen nagyobb sebzés (250 kill a perkkel)

Lightweight: gyorsabb mozgás. Pro: gyorsabb célzás (30 mérföldet kell sprintelni a perk használta közben).

Hardline: 9-es szinttől. Kill streakhez [zsinórban gyilkolás halál nélkül] eggyel kevesebb kill kell. Pro: deaths treakhez eggyel kevesebb halál kell (negyven kill streak a perk használta közben).

Cold-Blooded: 25-ös szinttől. Nem vesz észre az UAV, air support [légi támogatás], sentries [gondolom a felállítható Gattling ágyú], és a thermal [hőérzékelő]. Pro: ha az ellenfél rád viszi a célkeresztet, az nem lesz vörös, és nem írja ki a neved (40 kill streak által megszerezhető cuccot kell elpusztítanod [UAV, AC-130, helikopter, stb]).

Danger Close: 33-as szinttől. Robbanó fegyverek nagyobbat sebeznek. Pro: az air support többet sebez (100 kill robbanófegyverrel a perk használata közben).

Perk 3

Commando: nagyobb távolságról késelés. Pro: zuhanás nem sebez (20 késelés a perk használata közben).

Steady aim: csípőből tüzelés pontosabb. Pro: tovább tudod visszafojtani a lélegzeted, amikor mesterlövész puskát használsz (80 csípőből tüzelős kill a perk használata közben).

Scrambler: 17-es szinttől. Az ellenfeleid radarját megzavarja. Pro: az ellenfél claymore aknái később robbannak (20 közeli kill a perk használata közben. Nem tudom pontosan, hogy mi számít közelinek, de valószínűleg NEM CSAK késelés).

Ninja: a szívdobogás érzékelő nem vesz észre. Pro: a lépéseidnek nincs hangja (50 közeli kill a perk használata közben).

SitRep: 37-es szinttől. Észre tudod venni az ellenfél robbanószereit és taktikai fáklyákat [A fáklyát eldobva a halálod után a fáklya helyére tudsz spawnolni. A fáklyát el tudja tüntetni az ellenfél, ha rendelkezik ezzel a perkkel.] Pro: hangosabban hallod az ellenfél lépéseit [nem tudom, hogy működik egy Pro Ninja perk ellen] (120 robbanószer vagy fáklya elpusztítása).

Last Stand: 41-es szinttől. Mielőtt meghalnál, a földre zuhansz, és használhatod a másodlagos fegyvered, amíg el nem vérzel. Pro: használhatod bármely felszerelésed, amíg el nem vérzel (20 kill, miután aktiválódik a perk)

Death Streak Perkek

Ha zsinórban többször meghalsz, akkor tudod használni ezeket a perkeket. Addig maradnak aktívak, amíg nem ölsz meg valakit, tehát ha alapból 3 halál kell zsinórban, akkor a negyedik halál után is aktív marad. Egyszerre csak egyet használhatsz, és ezeknek a perkeknek nincs Pro szintje.

Copycat: lemásolod azt az ellenfeled (fegyver, perk, és kiegészítők), aki a 4. halálodat okozza zsinórban. Tehát ha lelő X háromszor, és negyedszer Y lő le, akkor Y cuccát kapod meg.

Painkiller: 6-os szinttől. Zsinórban három halál kell hozzá. Dupla életed lesz respawn [újraéledés] után 10 másodpercig.

Martyrdom: 27-es szinttől. Zsinórban 4 halál kell hozzá. Egy éles gránátot ejtesz el, amikor meghalsz.

Final Stand: 39-es szinttől. Zsinórban 4 halál kell hozzá. A földön kúszhatsz bizonyos sebzés beszedése után, közben bármilyen fegyver lehet nálad, valamint ha nem lőnek rád, amíg aktív a perk, akkor meggyógyulsz, és futhatsz tovább.

Killstreak díjak

Ha zsinórban több ellenfelet is az égi vadászmezőkre küldesz, akkor különféle díjakat kapsz. Egyszerre hármat állíthatsz be, de vigyázz, mert az összes általad készített karakterosztály ezt a hármat tudja csak használni! Például hiába van egy mesterlövészed, és a közelharcosod, mindkettőnél ugyanazok a killstreakek lesznek majd!

Számokkal a sorozatban elkövetett killek száma, kötőjel után a díj leírása következik:

3 - UAV (Unmanned Aerial Vehicle - vezető nélküli repülő jármű): megmutatja, hol vannak a ellenfelek a pályán (minimapon jelennek meg majd). Le lehet lőni!

4- Care Package: vörös füstgránát eldobása után érkezik a levegőből, töltény és egy véletlenszerű killstreak (?) lehet benne. Az ellenfél is felveheti, ha valakire rázuhan, az meghal.

4 - Counter-UAV: blokkolja az ellenfél UAV-ét.

5 - Sentry Gun: felállítható Gattling ágyú.

5 - Predator Missile: egy irányítható rakétát lő ki egy általad kiválasztott területre.

6 - Precision Airstrike: egy területre légicsapást mérhetsz. Állítható, hogy melyik irányból érkezzen az áldás.

7 - Harrier Strike: kicsit légicsapás, utána még a lebegő Harrier lövi egy ideig az ellenfeleket.

7 - Attack Helicopter: AH-64 Apache helikopter minigunnal szórja az áldást az ellenfélre.

8 - Emergency Airdrop: Egy áruszállító gép ledob 4 care package-t.

9 - Pave Low: Sikorsky MH-53 helikopter két löveggel, a változatosság kedvéért szintén az ellenfél boldogítására.

9 - Stealth Bomber: B2 Spirit lopakodó, melyet nem lát az ellenfél radarja, szőnyegbombáz.

11 - Chopper Gunner: AH-64 Apache helikopter, melyet te irányíthatsz, de közben sebezhetővé válsz.

11 - AC-130: AC-130 Spectre gunship, amit te irányítasz (MW1-ben egyik misszióból ismerős lehet). Sebezhető vagy használat közben.

15 - EMP: Elektromágneses hullám támadás. Elpusztít minden killstreak awardot, kikapcsol mindent, ami elektromossággal működik, és eltünteti a HUD-ot. És a legjobb, hogy csak az ellenfél csapatát érinti, ergo neked marad a HUD, meg minden elektromos kütyü, killstreak award.

25 - Tactical Nuke: atombomba

((Idézet egy oldalról!!! nem saját leírás.))
  • ILLNeo
    Szevasztok!

Mi véleményetek a Stimulus DLC packről? Megéri azt a 14 eurót? Mondjuk ahogy láttam pár pálya a COD4ből lett áthozva...

Előre is köszi!
  • Gabe18
    Arról én sosem tudtam hogy pontosan mit csinál...
    Tehát akkor olyan mint a Counte UAV csak automatikusan lövi ki a radart annak aki közel jön?
  • armageddon666
    kb. elég kicsiben...
    de a scrambler az aminek nem látom értelmét :D kb. helyettesíti az UAVt az ellenfél számára :D nemegyszer úgy öltem, hogy "hmmm elmegy a térkép, akkor jön az ellen!" ...

most hogy belegondolok tegnap ezek miatt mondhatták hogy whzom...
  • Daell Drow
    sziasztok, megtudjatok mondani hogy kb. mekora sugar korben zavara scrambler?
  • DarkSector
    neked is igazad van, haveromis ien mikor játszunk, már engem is idegesít, hogy minden kicist jobb tag lövésére már cheat-erezik, mikor voltak jelenetek mikor a másik csapatban voltam és láttam hogy ölték meg és akkor irta hogy ne akarjam megmagyarázni vagy védeni.
    de mondom nem védem, de az hogy irnak orrba-szájba a csitekről ezért ha felmegy valaki azt hiszi hogy egy meccs 12emberből 4-5 biztos csal, hát nem....én talán 2x ha láttam eddig.

szóval én nem játszok jól ezt tudom, és én nem csiterezek le senkit mert éppen szerencséje volt, és 25-2-es statot csinál, mert egyszerűen csak kempel...
    de ugye sokan idegességből ezzel akarnak takarózni mindenféle megbizonyosodás nélkül hogy akkor nem jobb az illető hanem csaláshoz folyamodott.
    persze nem a mostani témára értem hiszen csak za tudja véleményezni aki fent volt a szerveren, csak a vádak sok % téves.
  • gBUTCHERHUN
    Üdv! Most írok először, bár már régen olvasom a fórumot, illetve 500 órán túl vagyok játékidőben. Ezidáig két esetben találkoztam hackelt szeróval. A cheaterek biztos vannak, de Én nem találkoztam olyan sokkal, mint ahogy azt állítják. Véleményem szerint ha tényleg csak játszik az ember és nem veszi véresen komolyan a dolgokat, akkor észre sem veszi a "sok" cheater-t. Nekem nagyon tetszik a játék úgy ahogy van, és mindig örömmel ülök le játszani!
  • armageddon666
    Már beírtam legalább 6szor, többször nem fogom...
    Reportoljatok csak nyugodtan. Annyit értek vele, hogy kicsit lenyugszotok. Viszont jó tanács: chatbe neeee mondjátok hogy "reportollak köccsög' csaló!" mert körberöhögnek :)
  • bigapó
    ha hiszed ha nem szoktak bannolni, de van amivel nem tudnak versenyezni. mint ahogy egy korábbi hsz-ben olvashattad a cheater király nyilatkozatát, Ők mindig egy lépéssel előrebb vannak, amint kijön gy új védelem 1-2 nap és már fel is törték, egy mw2 nem is tartott eddig sem.
    egyébként sem a cheater-t kell jelenteni, hanem az oldalakat ahonnan jön a cucc és azt elküldeni nekik.
  • F E R I
    Hát most már nem is, sajnos elgyurcsányozták az egészet, pedig nekem nagyon bejön a játék maga, nagyon sajnálom, következőben részben reménykedem még...
  • FSpofon
    cheatert nem lehet jelenteni, automatikus az anti cheatjük, nincs kézi belepiszkálás. bármit is hiszel jelentésnek, fölöslegesen pazarlod rá az időt.
  • ozimak
    No igen ezeket már én is figyelem,de még csak most frissítettem az adatbázisomat nemrég :) Olvastam valahol ilyesmiről,azóta ezekre is figyelni próbálok,hát azt azért meg kell,hogy mondjam lehet,hogy volt ilyen "finomcheater" mert van néha túlgyanús dolog! Ilyenkor ha észreveszem megpróbálom megjegyezni a killcam-ba a nevét szólok bátyámnak is és figyeljük ,hogy nyomja. Nem minthogyha sajnos bármit is tudnék tenni ellene,max ugyanúgy kilépek De azért ez amit mondasz kicsit elszomorító :8 mostmár lassan ki sem lehet szúrni ha valaki cheatle,és ez már gáz mert végignyomod a partit,vért izzadsz aztán csak a szar füstöl...
  • F E R I
    amennyi csítert jelentettem már és nem csak én vagyok ezzel, de mindig csak több van, ajánlom figyelmedbe a ground war-t, domination-t, meg a FFA-t és nem éjszaka, hanem mondjuk napközben este 10-ig, hétvége meg teljesen más kategória, az egyenesen invázió...
  • Majestic01
    Ezt nem tudom mire irtad. Miért ne néznék meg?
  • Majestic01
    #19266ik hozzaszolasodbol.
  • F E R I
    "ha meg vkit csiternek nezel, akkor report... ennyi" -> és kb. ennyit ér az egész, mert úgysem lesz belőle semmi se...
  • attiGT
    És ezeket a valótlan állításokat mire alapozod? Az én havi 1 kommentemből marhára ismerhetsz.
  • Majestic01
    Neked inkabb nem is mondok semmit. Állítom, vki téged is lelő, már csiter... Amúgy meg, sztem akit te csiternek nezel annak 80%-a nem az, és csak az irigyseg beszel beloled, hogy ő jobban jatszik mint te. Csak ezzel nem azt éred el, hogy te jobb leszel... inkább szedd ossze magad, es jatsz, és akkor talan te is fogsz jol jatszani. Ne massal foglalkozz... ha meg vkit csiternek nezel, akkor report... ennyi
  • Frank99
    lesz ez majd máshogy is...