24218
Modern Warfare 2
-
Várj egy kicsit és ha nem csatlakozik úgy se akkor lépj ki és újra be -
Noxter #19373 Szevasztok!
Origiba van meg nekem az MW2, és az lenne a problémám, hogy elindítom ugye a MULTIPLAYER -t, ott rámegyek hogy PLAY és kiírja: "Connecting to IWNet ..." és ennyi. 2 nappal ezelőtt még ment, most nem. Valami tipp hogy mi a baj? -
Ha nem annyira fontos h nagyon fullon játszál akkor állíts a felbontáson esetleg vagy valami =) azért azt a 4850 GS t megeszi rendesen a 1680*1050 16X AF =) de te tudod=) -
xp? -
ProEvoFan #19370 persze h akad, olyan mintha állandó laggom lenne, pedig a kapcsolatomat maximum csíkkal zöldben mutatja -
Akad a játék? Igen vagy nem?
HA nem akkor szard már le hogy hány FPS-ed van -
ProEvoFan #19368 nem értek valamit
singleben minden extrán, élsimítás 2x, AF16x,1680x1050ben tökéletesen fut a játék (45-100fps, átlag stabil 60 környékén van)
viszont multiban mindent mediumra kell raknom mert sokszor lemegy az fps 30fps alá, az fps ugrálás valami borzasztó, 30-150 között ugrál...
valaki tudna segíteni h mi lehet a baj multiban? -
HUN BECSEHELY #19367 Hali.Valakinek nincs cserére mw2? -
Akkor előzetes engedelmeddel felvettelek végre ismerősnek... Brigike-n keresztül megtaláltalak ;) Őt is felvettem bár szerintem lövése se lesz ki vagyok :)) -
simonl #19365 Probáld, így !! -
én ritkán vagyok fenn, de ha látok 1-2 ismerőst, invitelek....
tegnap este és tegnapelőtt is írtam nekik, izéltek válaszolni.....
órákig meg nem vár az ember, inkább játszik.... -
steam, bankkártya. -
hacked kérdéseket ITT nem beszélünk meg. -
azert sokat elarul a remek iwnet rendsterrol hogy az elob en voltam a server, pannon mobilnettel:D -
gallhun #19358 Engem is érdekel -
ebből bajod nemlesz, ha téged nem zavar... -
Hát igen. max annyi a megoldás h le kell prestige-elni. Még kicsit élvezem az új fegyókat, és én is ezt fogom tenni :) -
Gabe18 #19354 A full 70-eseket se vizsgálták még decemberbe se,nem hogy most,mikor már akárki eljuthatott bármilyen rangig.
Csak neked rossz,ha normálisan akartál "fejlődni". -
mjsoni #19353 Segítsetek!! Szeretném megvenni az új pályák DLC-jét. Hogy csináljam. Köszi. -
mjsoni #19352 Én is így jártam. A 34-es szintről egyből 70-re. Én meg is kaptam. Baj lehet ebből? -
Majestic01 #19351 Engem is, és amint vagytok jöhet az inv:)
Z$olt a steam nevem. -
razzor two #19350 Én szívesen megyek privát mecsre!
Legalább nem kell folyton keresgetnem, meg a sok kis sz*ros csiter miatt dühöngenem!
Vegyél fel acc: razzor 70 -
Én is free for all-ba pár napja. 48-asz szinten voltam, és egy pillanat alatt 70-es lettem :) (felmentem, lelőttem valakit, és mikor kiírta h elértem a 70-est, gyorsan ki akartam lépni, de már késő volt. :)
Ilyenkor tényleg 2 dolog segít. Vagy a reset, vagy kihúzni az UTP kábelt :D -
Kik? mi ez a többes szám nem értem. am meg nem is nekem kéne hostolni mert a nat-om strict -
ez egy kicsit azért túlzás nem?
:D -
de mindenki tudja hogy bindesgecik vagytok
-
Nem tom miről beszélsz mert én PRIVÁT MECCSET mondtam ergo ahol csak azok vannak akiket beinvelünk
-
madmanic #19344 figyi..
annyira felbasztam magam az iw geciségén, hogy szinte egyáltalán nem játszom.
ne vicceljünk már hogy minden nap azzal kelljen kezdenem hogy kimentegetem a rangom hátha belefutok egy hekkelt fosba...
itt a nyár, sok kis csíra tölti le a csalásokat, hát a kis herém fog dühöngeni..
majd ha lesznek dedi szerverek akkor játszom
de lehet h eladom ezt a szart amit a megjelenés napján megvettem.
aztán ha kiadják majd dlc kel együtt dobozban megveszem 4000 ért... -
Majestic01 #19343 Én benne lennék, csak hát már sokszor lett mondva, és nem lett belőle semmi. De ha lesz, szívesen mennék. -
Látom nem sokak fantáziáját mozgatta meg a privát meccs ötlete :S -
Majestic01 #19341 Ja, tegnap meg olyan host volt, hogy negatív szinű volt a kép. Mint a fényképeknél a negatív. És a fegyverek meg területsebző golyókat lőttek:)
néha jó funolni. -
Majestic01 #19340 Szerintem a legjobb modolt hack a gungame. Azt megcsinálhatná IW, mert sztem rohadt hangulatos:) -
nem kellett volna kimenned a végén wc-re :) -
killerkocka #19338 Saját tapasztalatom szerint eddig sd-n meg tdm-en futottam bele ilyenekbe, egyik haver domination-ön a maga végtelen pontjával, nem volt foglalási limit. Többin még egyenlőre nem. Igaz sd-n az arena mod bejött, kár, hogy azóta se futok bele
(Középen egy foglalandó zászló, aszem 1 vagy 2 perc után lett aktív, utána vagy befoglalta valamelyik team, vagy kiírtotta az ellent). Mondjuk a modos servereknél azok még oké, ha nem csalnak rajta, meg nem adnak extra xp, vagy instant leveleket. Funnak jók, igaz a gyártók meg ellenzik ugye és bannal járulnak hozzá a mókához, ha lebukna a készítő vac drágánál.
-
hmm.. én most játszottam egy Domniationt..
vezettünk 185-120-ra és egyszer csak ki irja hogy Defeat.. és az ellenfél nyert...
ezt még azért hozzátenném:
-
én TDM-et játszom, eddig NEM találkoztam hackelt hosttal. -
Mivel mostanában úgyis annyi a hackelt host stb akkor össze kéne hoznunk egy privát meccset nem gondoljátok?? -
én 2x jártam így:
free for all-ban
(de már 70-es szinten voltam)
-
toarpad #19333 De ti milyen játékmódókban találkoztok ilyen hackelt hostokkal ? ground warban ? mert oda én sose mentem , és érdekes sose voltam még hackelt hoston ... Domination , Demolotion , Sabotage , TDM ? HQ Pro , kb ennyivel játszok össz vissz , és sose találkoztam még rossz akaratú hostal -
sztenli #19332 Hát én is nagyon irigylem azokat akik itt is a forumon arról számolnak be, hogy még nem találkoztak csak 1 cheaterrel, meg hackelt hoston se voltak, nekem ma is sikerült egy érdekes hostot kifognom, vagy nagyon jól játszottam, vagy folyton őt lőttem be, de beidegesedett és folyton magához spawnolt engem és lekéselt, élvezet volt játszani, hagytam vagy 6 kill-ig hátha abba hagyja,de nem hagyta aztán kiléptem. Csak azt nemértem, hogyha már nemveszik meg a játékot és lazán csinálják a hostokat, miért nem képesek legalább valami normálisat csinálni? miért kell god mod, meg spawn teleport meg egyéb hülyeségek, simán kilehetne ebből az egészből pozitív dolgokat is hozni és egyből más lenne a véleménye az embereknek, sőt tovább megyek, legalább meglehetne mutatni az IW-nek hogy meglehet csinálni azt amit ők nem csináltak meg, de ehelyett mivan? cheaterek tömkelege meg buta hostok. gg