24218
Modern Warfare 2
  • Frank99
    asszem így jó lesz
  • elitehun
    Am sztem beleirhatod azt is hogy a multiplayer adataid vagy a szinted vagy vmi ilyesmit.
  • Jacek
    :D
  • elitehun
    Gondoltam hogy készül valami mert egy pillanatra megjelent egy új sor és az állt benne hogy Új :)
  • Frank99
    kész van
  • elitehun
    Már szóltam Franky-nek hogy rakja ki és mondta is hogy jó ötlet de még mindig nem rakta ki :S
    Valszeg elfelejtette mert már elég rég szóltam
  • DarkSector
    jaj.
    banner alá ki kéne már írni, hogy nem elég a players mappa, le lett írva, hogy a steam-ből kell az "userdata" mappa is.

a statodért meg részvétem, bár ha újratelepited akkor nem kéne semmi mást csinálnod elvileg csak steam-en szinkronizálni, mert alapban tárolódik a mentésed neten...
  • Jaka923
    Sziasztok!
    Nemrég újratelepítettem a gépemet, de azelött lementettem az egész "save" mappát. Most visszamásoltam a "players" mappába, de nem ért semmit... Ez miért van?
  • boomsly
    Én a chopperrel jártam kétszer is úgy, hogy berepült a map fölé és két kill után el is repült. Alig volt 10-15 másodperc.
    De nem öltek meg, csak ennyi volt és kész....
  • aflamin
    és az mitől függ, hogy harriert néha egyből le tudom csapni stingerrel, de va amikor csak a 3. lövéstől esik le?
  • Fabio Capello
    de a steam cloud csak a te saját beállításaidat hivatott szinkronizálni (játék beállításai, billkiosztás, stb), nem pedig a játékbeli státuszodat :]
  • armageddon666
    Egyébként belegondolva nem is akkora hülyeség... Egy próbát talán megérne. Steam Cloud szinkronizálja a profilokat, és 90% biztos vagyok benne, hogy van időszakos backupjuk... szóval akár vissza is tudnák tenni valahogy.
  • elitehun
    Most a macskára gondolsz vagy a késre? XD
  • bigapó
    szerintem kevered a Javelin-el, Stinger csak légi célpontokra van.
  • mjsoni
    Köszönöm szépen. Tökéletes.
  • bigapó
    azért nem gondoltam volna, hogy így is lehet játszani...

Knife Killer Kitty:D
  • Barrett 50 Cal
    Együtt érzek veled.Nekem is előfordult ez,nem tudtam vele mit csinálni,bele kell törődni és kész.Tegnapi nap az kész volt.Belépek,egyszerre be is dob a hostra és a képernyő színes lett csíkokkal,na akkor innen ki is léptem egyszerre.Hiába léptem ki mert a "Create class"-ban minden class neve CORRUPTED! volt és minden perknek "cold blooded" volt berakva meg TAR volt fegyónak.Utána veszem csak észre h a statomnál szerzett pontoknál több mint -400000000 volt,meg alatta is ugyanez.De szerencsére volt egy régebbi mentésem és azt visszamásoltam.Az ilyenek miatt már kezdem megutálni ezt a játékot.Ja és sztem mindenki csináljon Biztonsági mentést az ilyen esetek elkerülésére.
  • xxxpaulxxx
    A steam szted mit tud csinálni?
  • ProEvoFan
    23lvlről 70lvl lettem, csak úgy hirtelen...
    haver szerint hacker szerverre mentem rá:S csak azt nem értem hogy, mikor nincs is dedikált szerver...meg aztán h a francba lehet ez

ilyenkor mi a teendő? írjak a Setamnek?vagy jöhet egy multi reset...
  • DarkSector
    jah ez az rpg télleg vicces, bár kulturáltan lehet használni az első rész RPG-jéhez képest...
  • armageddon666
    De be lehet, ellenben az RPGvel... szerintem az R nem Rocket, hanem RANDOM benne... kb. véletlenszerű, hogy épp hogy repül, de többnyire pont elkanyarodik arra amerre nincs senki, vagy éppen csak fal...
  • DarkSector
    jah zsír a stinger, monnyuk igaz én is földre csak azért használom mert thumper-rel nehezebb bemérni a célpontot.
  • armageddon666
    Én azért örülök hogy ott van a lehetőség, hogy "restart", de mégis kapok egy kis jelképes pluszt :) Szal pl. mikor először végigtoltam, akkor marhára gyorsan meguntam, hogy nem lépek szintet meg nem kapok XPt... a presztizs viszont szenvedés volt utána :D szóval a másodikra nehezen vettem rá magam.
  • bigapó
    Én ezért nyomtam végig minél hamarabb a 10 szintet; zavart volna, hogy pl 7-es szint és ott virít a prestige szint mikor belépek barakk-ba:)
    ennél tovább már nem tudom vinni, így van értelme maxolni a dolgokat és most már nem veszítek el semmit sem :)
  • armageddon666
    nem szándékozom használni mert levegőbe stinger földre thumper... csak még nincs stingerem megint
  • DarkSector
    AT4 kurvanagy én inkább földre használom, légo járműveknél, az ac130-at elég nehéz lelőni, amúgy érdemes ugy lőni, miközben látod hogy a légi jármű éppen lövöldöz, és probáld meg azt hogy amikor beméri a célpontot, ne várj hanem a jelzés pillanatában azonnal kilőni.
  • Fabio Capello
    én csak azt rühellem, hogy jönnek rám hárman, lövöm őket mint az állat, és akkor kifogy a fegyó... :D
  • bigapó
    jól tetted, van amikor nem megy, akkor hagyni kell pihenni :)
  • ozimak
    Ilyesmi nekem is előfordul néha-néha Bár nem sniperrel de van amikor 5x indulok neki egy campernek,pedig tudom,hogy ott lesz De nem adom föl :)
  • Gabe18
    ",puff,első lövés annyi"

Mármint nem annyi,hanem mellé...
  • Gabe18
    Tegnap ledobatom a dobozt.Chopper! Felveszem,elbújok,lehasalok,kinyitom a laptopot...puff.... meghaltam...
    Az meg ott szálldosott nem tudom meddig,egy lövés nélkül.
    Utána nem sokkal egymagam lerakom a bombát kettő ellen,szépen elbújok,sniper-el becélzom,ha jön valaki leszeni annak annyi...,egyszer csak valaki bemasírozik mellettem a képbe,megriadok,puff,első lövés annyi,átváltok pisztolyra,vagy ötször mellé lövök,aztán lelőnek...
    Na mondom ilyen nyomorékot mint én.Inkább ki is léptem,mert már jöttek ott az üzenetek a többiektől,amibe minden voltam csak szép meg jó nem.
    Asszem egy darabig nem játszok most...
  • armageddon666
    Csak? Egy örökkévalóságnak tűnik...

Elkezdtem második presztizst (kizárólag azért, mert osztálytársam megvette, és még csak most kezdi az elsőt...), és még nincs Stingerem... és a csapatban sosem lövi le senki a légi járműveket... így egy egyszerű cobra is szétkapja a csapatot -.- AT4 meg csomószor célt vét...
  • madmanic
    a map vége..
  • boomsly
    Ezt a chopper lelövésén kívül korlátozhatja valami még?
  • FSpofon
    40sec
  • boomsly
    Egy kérdés: a chopper meddig van bent pályán? Mitől függ a használatának ideje?
  • robotnyk
    mintha valaki más is írta volna már, hogy vistán, win7esen nincs ilyen gondja, csak xpn
  • ribery7
    Hello Noxter!

Nekem is ez a gondom! Az lenne még a kérdésem ,hogy van rutered?
  • ProEvoFan
    igen xp
  • DarkSector
    minden játék multiban nagyobb terhelést jelent a gépnek.
    énis visszább vettem a felbontást.