24218
Modern Warfare 2
  • bigapó
    Ezek az összegek és értékek konzolokra vonatkoznak - szerintem - ott nyugodtan kérhet havidijat...igaz, előbb-utóbb átcsapna hozzánk is :(
    ez az az eset amikor a farok csóválja..annyira nyeregben vannak, hogy már nem tudják kinek a faszával verjék a csalánt tényleg. az enyémmel nem fogják, nálam is az lesz az utolsó cod-nap amikor pénzért tehetném meg azt amit most még ingyen, a pofátlanságnak is van azért határa.
  • ozimak
    Na akkor asszem ott be is fejeződne a COD sorozat sikerszériája! Legalább 50%-a meg sem venné a játékot,aki meg netalántán megvenné nem fizetne elő fél évre az tuti! Mert ugyebár aki megjelenés óta nyomja az már elég szép összeget fizethetett volna ki havidíjban... És ezeket az fps-eket nem lehet multiban csak úgy megunni legfeljebb egy kis időre,de aztán csak elő-előveszi az ember,na hát ennek lőnének. Tiszta hülyék ezek,agyukra ment a pénz,komolyan :)
  • DarkSector
    "eddig közel 1,7 milliárd órát töltöttek el multival az Xbox Live-on), gyakorlatilag követelik a kiadótól azt, hogy bevezessék a havidíjat"

a k..va anyja követeli...
    majd vezessék csak be én azt mondom majd kiderül 1.7milliárd órából utána mennyi lesz majd.
    majd ha minden dlc ingyen lesz, nah majd akkor álmodozzon...
  • Maxtreme
    Csak ha netalántán ez tényleg bekövetkezne, és ne adj isten be is jönne nekik, hidd el sokan követnék a példát :/
    Ha már 2-3 pályáért képesek pénzt kérni, nem állunk messze attól sem hogy havidíjat kérjenek a multis fps-ekért is. De akkor részemről ott fejeződött be az online móka.
  • madmanic
    hö hö..

mmár a dlc t sem vettem meg köcsög..

uccsó cod volt amiért pénzt adtam..
  • Maxtreme
    Hogy ennek a szarrágó bandának még havidíjat is fizessen az ember, egy ilyen összecsapott "ottspórolokaholtudok" szemét netes résszel felruházott játékért? haha jó vicc.
  • Frank99
    ott húzhatja le a rolót, legalábbis nálam.... fostalicska csalók ellen eszemben sincs játszani még 1x ennyi pénzért +dlc-ért....
  • elitehun
    Kotick megint bebizonyította a mohóságát
  • bigapó
    hétvégén Mi is belefutottunk egy pár marhába, amikor velünk voltak "öröm" volt nézni ahogy szidják a kis majmot. killcam-ben láttunk pár érdekes megmozdulást. amikor ellenünk lettek volna inkább gyorsan kiléptünk:)
  • bigapó
    nem, nem safe mode, ezért is furcsa, ilyet még nem láttam üzenetben. csak Yes vagy No van. amikor bedobja a töltő-képernyőt, amin a katona van, akkor kapom az üzit. nincs ilyen reset gomb vagy mittomén ami miatt elfelejti az ilyen hibás üzeneteket?
  • robotnyk
    csak ma két hasonló gyökeret jelentettem steamen (haszontalan, de legalább a lelkemet megnyugtatja). az egyik lvl1, másik lvl 20 körüli, az egyiknek már 600 másiknak 400 óra played statja van MW2höz, mert egyszer már letiltották a cdkeyüket, de hát anyucinak úgy látszik futja, mert megint ugyanazt csinálták. volt hogy az egyik 3 réteg falon keresztül próbált lelőni, meg killcamben szabályosan visszafordult egy zárt helységből, úgy hogy halálpontosan követett le a falon keresztül... az elsőre már nem emlékszem, a másik hmns|xopticz, avoid.
  • Frank99
    na, itt fejezzük be a BC buziságot, MOST!
    OK?
  • boomsly
    Te kis hülye.
  • robotnyk
    már meggyógyult ^^
  • robotnyk
    nem chellos vagy? azt látom, hogy környéki vagy... nálam sem jó, meg még más külföldi oldalakkal is problémák vannak.
  • Fabio Capello
    nem lehet hogy offline üzemmódban vagy?
  • cumpy1337
    nekem még a steampowered.com-t sem hozza be :S nemtom mi a picsa lehet...
  • DarkSector
    az akával ebben a részben nem igazán lehet jól ölni, ebben szerintem megerősítenek majd, én úgy vélem, illetve azt merem állítani, hogy mindgyik kategóriából az első 2-3 fegyver a legjobb.

énis vártam hogy megkapjam, de mikor kipróbáltam annyira nem tetszett.
  • DarkSector
    aztakutyarúgjameg, ezaztán a rézfánfütyülő, ebben minden megvan ez lesz a tökély...énis rámozdulok erre a 6 másodpercre....
  • Antal99
    KÖSZI A FEJLÉC FRISSÍTÉST
    miért csak a végén van ak47?
    alig lehet így játszani vele!!
  • boomsly
    Eddig játszok még a az MW2-vel.
  • madmanic
    hc n kevesebb a csaló..
  • Jacek
    ujdonsag is volt(szamomra) megyek egyszer csak meghalok, na mondom ez honnan lott, megnezem killcamben, hat invisibiliti volt a szentem:) ott allt elottem es szep nyugodtan belem lott szembol egy fel tarat:D
  • Jacek
    na en ezt most hagyom, 200/300% hp-s emberek rohangalnak... fmj-el+stopping is egy fel tar kell bele, es persze a hatukon is szemuk van:D ez mar tenyleg egy kabare, a vegen megyek inkabb warezzal jatszani az jobb jelen pillanatban:(
  • elitehun
    Nekem bejön
  • robotnyk
    a store page nem jön be.
  • elitehun
    Am meg MW2-vel is játszanak az ismerőseim közül :)
  • elitehun
    De hát a steam az megy. Vagy lehet hogy titokban valami fejes vok és nekem azért megy? XD
  • robotnyk
    biztosan csak véletlen, hogy amikor a steam nem megy, akkor az iwnet sem használható.
  • killerkocka
    Naaa, nem kell harapni már egyből, amúgy se konkrétan a steamet mondtam a ludasnak, hanem magát a rendszert, amire épül. Amúgy meg steamem belül se tölti be az oldalakat, szal ott is van valami bibi [Nem sikerült a weboldal betöltése (ismeretlen hiba).-118].
  • elitehun
    A játékba léptetés NEM A STEAM feladata hanem a nagyszerű iwnet-é és mint már mondtam nálam tökéletesen megy a steam és ezek szerint nálad is mert cumpy be se tud lépni a steambe
  • killerkocka
    Nem csak neked, de egy ideje már halott a rendszerük, játékban igaz csak most próbáltam pár perce,3 percnyi connecting to iwnet elég is volt, jól kijátszottam magam
  • elitehun
    Nekem okés. De várj egy kicsit. Don't panic!
  • cumpy1337
    csak nekem nem megy a steam? azt írja, nem tud csatlakozni a steam szerverekhez :S
  • Antal99
    hackelt server

free for all:rust régen (még az átkos időkben.)

:rust prestige 1 70(nem érdekes)

:wasteland prestige 2 35(ma 1órája)
  • elitehun
    Az indításnál dobja ezt fel?? Nem a Safe mod-os futtatásra gondolsz??
  • bigapó
    Hali!

Már majdnem megkérdeztem hogy kell visszarakni a régi mentést, de már látom hogy kell :)

Nekem lenne egy új problémám: új BIOS-t és alaplapi drivereket raktam fel, azóta mikor indítom kiírja, hogy megváltozott a hardver, ezért alap beállításokba akarja rakni. na mondom gyóvan, akkor rakjad. DE!
    Ez a köcsög azóta is írja, pedig már 3-szor is nyomtam alapot neki, már mindenfélét próbáltam, hogy hogy lépek ki, meg mittomén, de ezt akkor is írja. tippek hogy eltűnjön?
  • DarkSector
    ez biztos, de ezekután lehet hivatkozni rá hogy vakok... :)
  • Frank99
    de így is lesz , aki majd megkérdezi...
  • Frank99
    volt röhögni ?