24218
Modern Warfare 2
-
Ezért is baj az hogy nincs Ricochet mód HC-ban. -
de értettem, azért írtam, hogy "de az ellenség volt"
párszor kaptam én is ilyen csapattársat, véletlen lelőttem erre kinyírt, pont killstreak közben. erre megint lelőttem és akkor írtam, hogy ennyi volt, de persze folytatta. párszor eljátszottuk aztán meguntam és kiléptem :) -
Félreértettél az a seggfej akiről beszéltem a csapattársam volt
-
nemis a ded hiányzik, hanem a funkciók...kick, pálya select, csapat select....stb -
Gabe18 #19493 Ez a legnagyobb baj,hogy egy nyomorult vote kick opciót nem bírtak beletenni.
Igy bármi van,GL-el tomboló,G18-al alázó,rakétavetővel örjöngő,vagy egyértelműen csaló érkezik,NEKED KELL elmenekülni...Mert ő nem lép ki,hisz ő azt élvezi amit csinál éppen. -
csuripi #19492 Jó neked, hogy nem hiányzik a ded szeró , 15 perce próbálok játszani ezzel a retek szarral, 5 próbálkozásból 5x hackelt játékba kerűltem.
Igen is legyen ded szeró, amit ha én bérlek, én állapítom meg a szabályokat, és akinek nem tetszik, vagy önként távozik, vagy repül. De nehogy már egy vagy két pisis majom elrontsa tizenegykét másik ember játékát.
-
hehe, tegnap nekem volt ilyen, de az ellenfél volt és a hülye nem látta a markert, szépen a fejére is hullott :D
kár, hogy nem game winning killcam volt. megcsináltam a stuck-ot és a last stand-es killcamet is, annak viszont nagyon örültem, mert még nem voltak meg. 700 óra játék után majdcsak összemákolom mindet:)
-
A HC-ban az a szar hogy nem egyszer találkoztam olyan seggfejjel aki megölt és elvette a care package-emet -
szerintem ez elenyésző kisebbségben van a normális játékosokkal szemben. tegnap nekem egész jókat sikerült játszani, talán még gl sem volt. igaz, mostanában sd, sab és HC megy, azok a challenge-ek hiányoznak még. lehet itt kevesebb a láma, sabotage például egészen megtetszett, jó kis csapatok gyűlnek néha össze és akkor van, hogy 20 percig is elmolyolunk és váltokozó eredménnyel, hol itt, hol ott rakjuk-szedjük a bombát, nekem nagyon bejön :)
-
valszeg azért van ez a "váltó portál" nyers fordításban, hogy 1 kapott kulcsot csak 1 profillal tudj használni a váltás után. -
jah és mivel a fejlődésrendszer része a gl, meg a többi amit felsoroltál, ezért itt felesleges következtetéseket levonni, nehogy már egy kalap alá vegyük a low gl-eseket, a challange-ezőkkel. -
normális dózisban nincs gond a gllel sem, speciel ezért aztán nem hiányzik a dedikált szerver, hogy önkényes majmok kikkeljenek, azért mert megölöd őket... a one man army-danger close, gl-thumper kombó az már necces, de ha ez nem lenne, akkor találnak mást a játékban, amivel vissza lehet így élni. -
Gabe18 #19485 Ebből aztán felesleges "országos" kérdést csinálni.Maximum annyit megállapíthatsz hogy a magyar játékosok egy része (jó része?) se jobb a más nemzetbelieknél.
Vitázni felesleges velük,a legtöbb ameddig eljutnak a "mért ne ha benne van a játékban".És akkor még örülhettél ha nem azt kaptad amit te írtál...
Ez már változni nem fog,majd maximum a következő rész jobb lesz a normális szerverrel ahonnan a második GL lövésre kivágják hogy keressen magának olyat ahol azt lehet.
Én már fel se idegesítem ezen magam.Vagy ha igen,mint tegnap is,akkor gyorsan kikapcsolom. -
azért ebből ne csinálj ekkora nemzeti problémát. -
killerkocka #19483 Megint hq, fullra magyar ellen, scrapyard, gondolná az ember, na játszik egy értelmeset, erre "állítólagosan" 20 feletti korral only gl, thumper, rpg és a többi, megpróbálnám nézeteimet eljuttatni a beszűkült agyukhoz, hogy álljanak le ezzel, mert szánalmas és vegyék le a hunt, mert ezzel a játékstílussal csak szégyent hoznak a hazánkra, erre én vagyok az ovodás 24 évesen, meg nyomorék, aki nem akar noobolni. Hova fajul ez az ország komolyan?
Szánalmas.
-
ezt akár a láma smile nélkül is megérdeklődhetted volna...:) -
BIKA95 #19481 

Azért kíváncsi lennék a véleménydre a játékkal kapcsolatosan hogy mért gondolod ezt.
-
azé ne tulozzá. -
bgreg #19479 EZ A LEGJOBB GAME A VILÁGOON!!!!!!!!!!!!!!!44 -
Medal of Honorra nem gyűjtenék a helyedbe =) (szigoruan magán vélemény) Annyire látszik ha MP részét a DICE csinálja...full BF BC2 csak rombolhatatlan környezet meg más skin....és állítólag a PC s BETA ba a hitboxot annyira elqták h az nem igaz :S na de mind1 te tudod =) kulcsot asszem csak akk lehet kapni ha előrendeled -
én megvettem az első dlc-t de ki van zárva, hogy több pénz fektessek ebbe süllyedő játékba! inkább félre teszem az lassan érkező Forma1-es játékra vagy a medal of honor-ra. utóbbira nem bírok szerezni beta kulcsot valaki nem tud? -
akkor félreolvastam.
az első dlc-t se vettem meg, nemhogy a 2.-at. -
Az a második DLC-től független. Mindenkinek lesz ez a két mód, csak a DLC megjelenésével együtt frissítik majd a playlistet. :)
Tényleg, ti megveszitek a második DLC-t? -
Nem veszik el, mert attól még a többi mód ugyanúgy megmarad, csak hozzáadnak egy Barenones Pro módot (TDM és FFA váltogatják egymást) illetve Objective Barebones Prot a playlisthez(Domination, Demolition, HQ Pro, és Capture the Flag váltják egymást) . Ez csak egy lehetőség azoknak akik szeretnék majd úgyis kipróbálni, hogy milyen az amikor semmi killstreak nincs. Én nem vagyok a killstreak-ek ellen, de biztos kifogom próbálni, furcsa lesz, hogy nem lesz se UAV , se care package, semmi. Csendes lesz a légtér :D -
madmanic #19473 lassan fel kéne éleszteni a cod1 et, a régi klánokkal Csibész, TL, GD..
de szép is volt.. -
madmanic #19472 köszi, tudom mi az a MOD..
-
nem ezmellett maradnak az eredeti játékmódok, ez csak azoknak lesz jó, ugye ez a 2.map pakkban lesz, ahhogy olvastam, akik nem akarnak a csicska emberekkel idegeskedni.
pl a serenity gun, meg a pawlow egy hányás, mert pontokat gyorsan szeerezhetsz vele, de nem tükrözi, a tudásodat, vagyis nem te ölsz, hanem a gép. -
madmanic #19470 tehát ami az MW t és MW2 megkülönböztette a cod októl azt is elveszik...
kaptok bassza meg egy cod2 t modern fegyverekkel IW rendszerben, későbbiekben havidíjas formában..
esküszöm ezek teljesen hülyék..

-
....vége a luzereknek -
Igen olvastam. Önállóan már nem lehet kiválasztani, csak a Team Tactical , az Objective Barebones Pro (az új killstreak nélküli csapatos) illetve a DLC playlistben maradt. -
és ezzel együtt lőttek a CTF playlistnek. -
Gabe18 #19466 Éljen,akkor már csak GL meg egyéb marhaságok nélküli mod kéne...
Mire jön az új rész és ez megy a kukába,addigra még használhatóra is megcsinálják? -
Killstreak nélküli módtegnaptól Xbox-on, PC-re és PS3-ra 2 hét múlva. -
lehet, jelentkezni kéne? :D:D:D -
Fejlesztőket toboroz az IW -
Ki tudja. A valve a l4d-hez mindig is ingyen adta az új kampányokat és a 2-höz hetente (!!!) új játékmódot is beraknak. Az lehet hogy nem kell vele sokat dolgozni de nagyon élvezetes tud lenni az utolsó pl a headshot mód volt ahol csak fejlövéstől haltak meg a zombik :D -
10 post vissza
-
Kotick havidíjat szedne a Call of Duty után
pffff:ez beteg
Forrás -
Na ha ez megtörténik akkor innen fogok ötleteket venni ahhoz az üzenethez amit írok az Activisionnek!!! -
x360-ra nem, ott van a gold takság, csak ps3 illetve pc-re tudják max ezt érvényesíteni...
de eddig ienre még nem láttam példát konzoloknál, hogy egyénileg külön kellett volna játékért fizetni.
de lehetséges hogy kitalálnak valami új rendszert.